تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترین عضو تازه وارد فصل بهار
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 01:27
از: گوی پیشگویی!
پستها:
245
شغل
مدیر ایفای دیوان جادوگران

بهار فصل، فصل تازه وارد های خوب بود. انقدر تازه وارد خوب داشتیم که انتخاب یکیشون واقعا سخته. با وجود همه این تازه وارد های عالی میخوام رایم رو به بم بدم. فعالیتش تو این مدت واقعا چشمگیر و با کیفیت بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/13
آخرین ورود: یکشنبه 25 مرداد 1405 06:21
از: شبانگاه توی سایه ها.
پستها:
724

تازه وارد های خوبی داشتیم جدیدا. از لوسیوس بگیر تا حتی تازه وارد های تالار خودمون که مثل لیسا و کاسیوپا بلک که همشون خفن شروع کردن و خفن هم ادامه میدن. درسته که بم فوق العاده عمل کرده اما این دلیل نمیشه که بقیه تازه واردا حس کنن ضعیف عمل کردن یا به اندازه کافی خوب نبودن.
مشخصا رای من هم مثل خیلیای دیگه برای بم خواهد بود اما از این تریبون استفاده میکنم و میگم چشم بیشتر روی بقیه تازه وارداس تا ببینم چطور خفن تر پیش میرن.
مشخصا رای من هم مثل خیلیای دیگه برای بم خواهد بود اما از این تریبون استفاده میکنم و میگم چشم بیشتر روی بقیه تازه وارداس تا ببینم چطور خفن تر پیش میرن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.
از جرقهای کوچک تا شعلهای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: یکشنبه 4 مرداد 1405 13:33
از: هر جا که بخوام!
پستها:
539

دوباره رسیدم به جایی که رای دادن سخته! 
این فصل خوشبختانه تازهواردای خوب زیادی داشتیم. تکتکشون عالی بودن و خیلی بهشون امید دارم و با فعالیت خوبی که از خودشون نشون دادن عمیقا آرزومندم که عشق جادوگران تو دلشون جوونه زده باشه و پیشمون بمونن تا جایی که خودشون مسئولیت تو سایت بگیرن و سایتو برامون بچرخونن! آههههه احساساتی شدم.
اهم...
لوسیوس مالفوی، کریدنس بربون، کاسیوپا بلک، بم و حتی دراکو مالفوی که ناگهان ناپدید شد، همه تازهواردای خوب و با انگیزهای بودن که به سرعت همه مراحلو طی کردن و فارغالتحصیل شدن. و لیسا تورپینی که گروهشو تو فعالیتی که ترتیب داده بود تنها نذاشت و حالا داره کلاسا رو با انگیزه شرکت میکنه.
همهتون خیلی خوبین و من و سایت از بابت داشتن تکتکتون حسابی مفتخریم.
متاسفانه یک رای بیشتر ندارم، بنابراین مجبور به انتخابم و رایمو به لوسیوس مالفوی میدم که فعالیتش هر سه ماه از فصل رو پوشش داد.
خوشبختانه با وجود رنک مدال مرلین خیالم راحته که فعالیت درخشان کسی نادیده گرفته نمیشه.

این فصل خوشبختانه تازهواردای خوب زیادی داشتیم. تکتکشون عالی بودن و خیلی بهشون امید دارم و با فعالیت خوبی که از خودشون نشون دادن عمیقا آرزومندم که عشق جادوگران تو دلشون جوونه زده باشه و پیشمون بمونن تا جایی که خودشون مسئولیت تو سایت بگیرن و سایتو برامون بچرخونن! آههههه احساساتی شدم.

اهم...
لوسیوس مالفوی، کریدنس بربون، کاسیوپا بلک، بم و حتی دراکو مالفوی که ناگهان ناپدید شد، همه تازهواردای خوب و با انگیزهای بودن که به سرعت همه مراحلو طی کردن و فارغالتحصیل شدن. و لیسا تورپینی که گروهشو تو فعالیتی که ترتیب داده بود تنها نذاشت و حالا داره کلاسا رو با انگیزه شرکت میکنه.
همهتون خیلی خوبین و من و سایت از بابت داشتن تکتکتون حسابی مفتخریم.
متاسفانه یک رای بیشتر ندارم، بنابراین مجبور به انتخابم و رایمو به لوسیوس مالفوی میدم که فعالیتش هر سه ماه از فصل رو پوشش داد.
خوشبختانه با وجود رنک مدال مرلین خیالم راحته که فعالیت درخشان کسی نادیده گرفته نمیشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
جزئیات کاربر
شغل
وزیر سحر و جادو، مدیر فنی جادوگران، استاد هاگوارتز

به نظر من بم خیلی عضو خفنی بوده و واقعاً از لحاظ حجم فعالیت ترکونده.
اما من میخوام با احترام به بم، رأیم رو به کسی بدم که کمتر فعالیت داشته، اما واقعاً از لحاظ شخصیت پردازی به نظر من یه چیزی به ایفای نقش اضافه کرده. یکی از شخصیتهایی که خلاش توی سایت حس میشد رو برداشت و واقعاً عضو تأثیرگذاری توی سوژههای مختلف شده.
من رأیم رو به لوسیوس مالفوی عزیز میدم.
اما من میخوام با احترام به بم، رأیم رو به کسی بدم که کمتر فعالیت داشته، اما واقعاً از لحاظ شخصیت پردازی به نظر من یه چیزی به ایفای نقش اضافه کرده. یکی از شخصیتهایی که خلاش توی سایت حس میشد رو برداشت و واقعاً عضو تأثیرگذاری توی سوژههای مختلف شده.
من رأیم رو به لوسیوس مالفوی عزیز میدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/03/07
آخرین ورود: چهارشنبه 4 شهریور 1405 21:16
از: بدبختیام بگم؟
پستها:
115
شغل
شهردار شهر لندن

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/03/08
آخرین ورود: دوشنبه 10 فروردین 1405 15:39
از: زیر درخت بید کهن !
پستها:
42

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/08/11
آخرین ورود: سهشنبه 14 بهمن 1404 20:50
از: دی که گذشت، هیچ از او یاد مکن
پستها:
149

جزئیات کاربر

جادوگران عزیز،
توی این بخش قراره از بین جادوگرانی که در چهار ماه اخیر به سایت پیوستن، یکی رو بهعنوان بهترین عضو تازهوارد فصل انتخاب کنیم؛ کسی که با ورودش، خیلی زود تونسته جای خودش رو در دل جامعهی جادوگران باز کنه.
شاید با نوشتههاش در ایفای نقش چشممون رو گرفت، شاید با مشارکت توی بحثها و گفتگوها، یا با انرژی و انگیزهای که توی فعالیتهاش داشت، بهچشم اومد. شاید هم صرفاً کسیه که نشون داده در آیندهای نزدیک، قراره نقش مهمی توی جادوگران ایفا کنه.
اگه کسی رو میشناسید که توی این فصل به سایت پیوسته و واقعاً درخشیده، اسمش رو اینجا بنویسید و اگر خواستید، دلیل انتخابتون رو هم اضافه کنید.
ترینها از تاریخ ۲۲ خرداد آغاز شده و تا پایان روز ۲۶ خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیاید با رأیهامون به تازهواردهایی که با عشق به جادو، به جمعمون اضافه شدن، خوشآمد بگیم!
توی این بخش قراره از بین جادوگرانی که در چهار ماه اخیر به سایت پیوستن، یکی رو بهعنوان بهترین عضو تازهوارد فصل انتخاب کنیم؛ کسی که با ورودش، خیلی زود تونسته جای خودش رو در دل جامعهی جادوگران باز کنه.
شاید با نوشتههاش در ایفای نقش چشممون رو گرفت، شاید با مشارکت توی بحثها و گفتگوها، یا با انرژی و انگیزهای که توی فعالیتهاش داشت، بهچشم اومد. شاید هم صرفاً کسیه که نشون داده در آیندهای نزدیک، قراره نقش مهمی توی جادوگران ایفا کنه.
اگه کسی رو میشناسید که توی این فصل به سایت پیوسته و واقعاً درخشیده، اسمش رو اینجا بنویسید و اگر خواستید، دلیل انتخابتون رو هم اضافه کنید.
ترینها از تاریخ ۲۲ خرداد آغاز شده و تا پایان روز ۲۶ خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیاید با رأیهامون به تازهواردهایی که با عشق به جادو، به جمعمون اضافه شدن، خوشآمد بگیم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/3/22 17:21:25
همهچیز را میفهمم… جز آنچه باید احساس شود.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج