جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

بهترین عضو تازه وارد فصل بهار

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: بهترین عضو تازه وارد فصل بهار
ارسال شده در: دوشنبه 9 تیر 1404 00:36
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بهار فصل، فصل تازه وارد های خوب بود. انقدر تازه وارد خوب داشتیم که انتخاب یکیشون واقعا سخته. با وجود همه این تازه وارد های عالی میخوام رایم رو به بم بدم. فعالیتش تو این مدت واقعا چشمگیر و با کیفیت بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: یکشنبه 8 تیر 1404 12:06
نمایش جزئیات
آفلاین
تازه وارد های خوبی داشتیم جدیدا. از لوسیوس بگیر تا حتی تازه وارد های تالار خودمون که مثل لیسا و کاسیوپا بلک که همشون خفن شروع کردن و خفن هم ادامه میدن. درسته که بم فوق العاده عمل کرده اما این دلیل نمیشه که بقیه تازه واردا حس کنن ضعیف عمل کردن یا به اندازه کافی خوب نبودن.
مشخصا رای من هم مثل خیلیای دیگه برای بم خواهد بود اما از این تریبون استفاده میکنم و میگم چشم بیشتر روی بقیه تازه وارداس تا ببینم چطور خفن تر پیش میرن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: یکشنبه 8 تیر 1404 02:45
نمایش جزئیات
آفلاین
دوباره رسیدم به جایی که رای دادن سخته!

این فصل خوشبختانه تازه‌واردای خوب زیادی داشتیم. تک‌تکشون عالی بودن و خیلی بهشون امید دارم و با فعالیت خوبی که از خودشون نشون دادن عمیقا آرزومندم که عشق جادوگران تو دلشون جوونه زده باشه و پیشمون بمونن تا جایی که خودشون مسئولیت تو سایت بگیرن و سایتو برامون بچرخونن! آههههه احساساتی شدم.

اهم...

لوسیوس مالفوی، کریدنس بربون، کاسیوپا بلک، بم و حتی دراکو مالفوی که ناگهان ناپدید شد، همه تازه‌واردای خوب و با انگیزه‌ای بودن که به سرعت همه مراحلو طی کردن و فارغ‌التحصیل شدن. و لیسا تورپینی که گروهشو تو فعالیتی که ترتیب داده بود تنها نذاشت و حالا داره کلاسا رو با انگیزه شرکت می‌کنه.

همه‌تون خیلی خوبین و من و سایت از بابت داشتن تک‌تکتون حسابی مفتخریم.

متاسفانه یک رای بیشتر ندارم، بنابراین مجبور به انتخابم و رایمو به لوسیوس مالفوی می‌دم که فعالیتش هر سه ماه از فصل رو پوشش داد.

خوشبختانه با وجود رنک مدال مرلین خیالم راحته که فعالیت درخشان کسی نادیده گرفته نمی‌شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: جمعه 6 تیر 1404 16:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
به نظر من بم خیلی عضو خفنی بوده و واقعاً از لحاظ حجم فعالیت ترکونده.
اما من میخوام با احترام به بم، رأیم رو به کسی بدم که کمتر فعالیت داشته، اما واقعاً از لحاظ شخصیت پردازی به نظر من یه چیزی به ایفای نقش اضافه کرده. یکی از شخصیت‌هایی که خلاش توی سایت حس می‌شد رو برداشت و واقعاً عضو تأثیرگذاری توی سوژه‌های مختلف شده.
من رأیم رو به لوسیوس مالفوی عزیز می‌دم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 خرداد 1404 17:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من هم بم رو انتخاب می‌کنم
حتی وقتی کسی فعالیت نمی‌کرد ( این یکی دو روز) همچنان فعال بودن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 خرداد 1404 14:44
نمایش جزئیات
آفلاین
والا رای ما هم بم هست.
ایشون از همون موقع که اومدن، بیشترین فعالیتو داشتن بین تازه‌وارد ها.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
.Everything could be achieved with effort
همه‌چیز با تلاش به دست می‌آید.
ارسال شده در: دوشنبه 26 خرداد 1404 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
درود.
رای بنده جناب "بم" هست.
ایشون در کنار شخصیت پردازی خلاقانه، رول‌های زیبایی هم نوشتن-چه طنز و چه جدی.-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بهترین عضو تازه وارد فصل بهار
ارسال شده در: پنجشنبه 22 خرداد 1404 14:37
نمایش جزئیات
آفلاین
جادوگران عزیز،

توی این بخش قراره از بین جادوگرانی که در چهار ماه اخیر به سایت پیوستن، یکی رو به‌عنوان بهترین عضو تازه‌وارد فصل انتخاب کنیم؛ کسی که با ورودش، خیلی زود تونسته جای خودش رو در دل جامعه‌ی جادوگران باز کنه.

شاید با نوشته‌هاش در ایفای نقش چشم‌مون رو گرفت، شاید با مشارکت توی بحث‌ها و گفتگوها، یا با انرژی و انگیزه‌ای که توی فعالیت‌هاش داشت، به‌چشم اومد. شاید هم صرفاً کسیه که نشون داده در آینده‌ای نزدیک، قراره نقش مهمی توی جادوگران ایفا کنه.
اگه کسی رو می‌شناسید که توی این فصل به سایت پیوسته و واقعاً درخشیده، اسمش رو اینجا بنویسید و اگر خواستید، دلیل انتخاب‌تون رو هم اضافه کنید.

ترین‌ها از تاریخ ۲۲ خرداد آغاز شده و تا پایان روز ۲۶ خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.

بیاید با رأی‌هامون به تازه‌واردهایی که با عشق به جادو، به جمع‌مون اضافه شدن، خوش‌آمد بگیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/3/22 17:21:25
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.