از همین جا اعلام میدارم بلر سگکش سگ میکشه فتیر
اعلام میدارم مسابقات از چند روز دیگه شروع میشه بعد ببینم کی جرات داره بیاد اینجا برا داورا وز وز و قد قد و هو هو و جیر جیر و قار قار کنه
اعلام میدارم هر کی با داورا در افتاد خیلی سریع ور افتاد
اعلام میدارم چون من نویسنده ی این پست هستم میتونم به هدویگ بگم باب به خودت میگی گنجشک تو حتی سوسک هم نیستی اوهوع به سوسک بی احترامی کردم پس دیگه نمیدونم بهت چی بگم تو حتی .... هم نیستی وای به .... هم توهین کردم از همه عذر میخوام
اعلام میدارم سریع این جک و جونورارو بندازید تو قفس
یارو مسئول حراست : چشم جناب پروفسور بینز
اعلام میدارم بچه ها میخوام یه صحنه ی جالب رو براتون تشریح کنم
یه جغد رو تصور کنین که میخواد یه نفر رو جادو کنه چوب جادو رو باید با نکش بگیره اونوقت چطوری میخواد ورد بخونه خودش هم نمیدونه حالا همین جغده رو تصور کنین بشینه رو چوب جارو چقدر قیافه ی با حالی پیدا میکنه حالا همین جغده رو هم تصور کنین کاپیتان یه تیمه و میخواد بازو بند کاپیتانی ببنده به بالش که بعد نمیتونه پرواز کنه با نک میره تو زمین حالا همین جغده رو تصور کنین که با یه سوسک ریخته رو هم و هی بهش اطلاعات میده حالا من نمیدونم یه جغد زبون یه سوسک رو از کجا میدونه حالا یه صحنه ی دیگه رو تصور کنین همین جغده مثلا میخواد با سوسکه صحبت کنه اون هی هو هو میکنه اون یکی هی جیر جیر میکنه آخر سر هر دو تاشون سر از سنت مانگو قسمت قفس در میارن . حالا نمیگم اسم این جغده هدویگه و اسمه سوسکه سوسکه!!
اعلام میدارم من زبون سوسکی رو بلد نیستم آخه خیلی سخته ولی صدای جیر جیرش رو شنیدم باید این هدویگ رو به عنوان دیلماج استخدام کنیم تا برامون ترجمه کنه
اعلام میدارم اون پست رو حتما ادامه میدم ولی بعدا
یک بار دیگه اعلام میدارم برا من هیچ تیمی فرق نمیکنه گریف اسلی فمن حذم یا غیره همتون به یک اندازه بی ارزشید
اعلام میدارم دیگه چی اعلام دارم؟
اعلام میدارم این تیم حذم دیگه چیه ؟ هر چی درب و داغونن اومدن عضو این تیم شدن دیگه کسی درب و داغون نبود بیاد تو این تیم عضو بشه ؟ باب یکی بیاد این تیم رو از درب و داغونی نجات بده چی ؟ نجات پیدا نمیکنه بیخودی تلاش نکنم ؟ چشم
دیگه فعلا اعلامی ندارم برید برا خودتون حال کنید
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

..
این همونه که از سایت پرت شد بیرون
ماااا...این همون بود که می گفتن دزدیدن...(سانسور)من ادامه نمی دم دیگه... 
!

دل بي رحمم به رحم مياد خب!