جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
Hogwarts مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

كلاس دفاع در برابر جادوی سیاه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آموزش هنرهاي جادويي و دوئل و دفاع از خود در برابر جادوي سياه***ورود همه گريفيندوري ها الزامي***
ارسال شده در: یکشنبه 4 بهمن 1383 06:44
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور ایماگو شما اول بهتره به خواسته های دانش آموزانتون جواب بدید. آقای وود و زاخاریاس منتظرند.

در مورد برنامه خاص هم طرح خاصی مد نظر ندارم فقط گفتم شما شاید یه برنامه خاصی داشته باشید به غیر از اجرای چند کلاس که همه شون شبیه هم بوده! یه کمی شیوه ها رو تغییر بدید و خلاقیت نشون بدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
آموزش هنرهاي جادويي و دوئل و دفاع از خود در برابر جادوي سياه***ورود همه گريفيندوري ها الزامي***
ارسال شده در: یکشنبه 4 بهمن 1383 00:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من برای سومین بار میزنم که میخوام تو کلاسها شرکت کنم:
زاخاریاس اسمیت
استعدادها:ساخت ردا و قلم پر و رییس شرکت MLM

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: آموزش هنرهاي جادويي و دوئل و دفاع از خود در برابر جادوي سياه***ورود همه گريفيندوري ها الزامي***
ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1383 19:06
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفوسور منم ميخوام در کلاس هاتون شرکت کنم
:cry2 پس چرا جوابم رو نميديد
====================
شيلد چارم رو لطفا توضيح بديد
وردش چيه
====================
در کلاس ها طريقه ي حرکت چوب دستي رو آموزش نميديد؟
====================

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وزیر ارتش مقدس جادوی سیاه
there is no good and evil ... there is only power
ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1383 17:43
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

پروفسور مينروا ‏مک گونگال نوشته:
بسیار خب
میشه یکی دقیق توضیح بده که اینجا چه خبره؟!

تا جایی که من می دونم اینجا کلاس تخصصی پروفسور ایماگو هست ولی من هنوز هیچ برنامه خاصی از ایشون ندیدم که برای کلاساش اجرا کنه!

حالا اینجا سوسک هم تصمیم گرفته که استاد بشه؟؟! من دلیلش برای این کار رو نمی دونم! اصلا برای چی میخوای معلم بشی؟ حالا گیریم هم شما دلیل محکمی داشته باشید سوالی که پیش میاد اینه که چرا می خوای توی یه کلاس دیگه درس بدی؟؟! نمی تونی بری یه تاپیک دیگه بزنی و اونجا تدریس کنی؟؟؟!

البته نظر شخصی من اینه که چون ایماگو چنین کاری رو کرده و کلاس راه انداخته اگه شما هم بخواید کلاس راه بندازید فقط از ایده ایشون کپی کردید و خلاقیت جالبی از خودتون نشون ندادید! پس بهتره حالا که از قبل کلاسی وجود داره شما سعی کنید و یه دانش آموز خوبی باشید!

توجه داشته باشید که من اینجا زدن یه تاپیک دیگه رو تایید نکردم بلکه گفتم که برای هر کاری باید جداگانه عمل کرد. اگر تصمیم داشتید یه تاپیک جدید بزنید من طبق روال عادی باهاش برخورد می کنم. یعنی فقط اگه ببینم هدف دار هست نگه ش می دارم.

پرفسور مك گنگال من به سوسك نگفتم بياد خودش اومد
تازه اون گفت كه مك گونگال موافقت ميكنه نگران اوم نباش

در ضمن منظور از برنامه خاص چيه؟
من كه تا حال چند تا جلسه درس دادم
خب يهني چي برنامه خاص؟
يكم توضيح بدين تا من متوجه بشم و به امرتون عمل كنم

در ضمن آي دي toofane_saha2006 عوض شد

آي دي جديدي:
zed_vr

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1383 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
بسیار خب
میشه یکی دقیق توضیح بده که اینجا چه خبره؟!

تا جایی که من می دونم اینجا کلاس تخصصی پروفسور ایماگو هست ولی من هنوز هیچ برنامه خاصی از ایشون ندیدم که برای کلاساش اجرا کنه!

حالا اینجا سوسک هم تصمیم گرفته که استاد بشه؟؟! من دلیلش برای این کار رو نمی دونم! اصلا برای چی میخوای معلم بشی؟ حالا گیریم هم شما دلیل محکمی داشته باشید سوالی که پیش میاد اینه که چرا می خوای توی یه کلاس دیگه درس بدی؟؟! نمی تونی بری یه تاپیک دیگه بزنی و اونجا تدریس کنی؟؟؟!

البته نظر شخصی من اینه که چون ایماگو چنین کاری رو کرده و کلاس راه انداخته اگه شما هم بخواید کلاس راه بندازید فقط از ایده ایشون کپی کردید و خلاقیت جالبی از خودتون نشون ندادید! پس بهتره حالا که از قبل کلاسی وجود داره شما سعی کنید و یه دانش آموز خوبی باشید!

توجه داشته باشید که من اینجا زدن یه تاپیک دیگه رو تایید نکردم بلکه گفتم که برای هر کاری باید جداگانه عمل کرد. اگر تصمیم داشتید یه تاپیک جدید بزنید من طبق روال عادی باهاش برخورد می کنم. یعنی فقط اگه ببینم هدف دار هست نگه ش می دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1383 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
آره ميتوني اسم و سن و استعداد هاتو بنويس بعد عضوي در ضمن آي جديده من :
zed_vr

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1383 16:35
نمایش جزئیات
آفلاین
اینیگو من هم می تونم شرکت کنم یا نه بدم راستی کارت دارم .(یاهو بیا)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1383 16:25
نمایش جزئیات
آفلاین
خانم لاوندر اين قدر تند نرين لطفا
خودتون رو عصباني نكيد
حالا بزارين نتيجه نظر سنجي رو ببينيم بعد...
از همه عزيزان تقاضا دارم كه خون آلوده خودتون رو كثيف نكنيد
بزارين نتيجه رو ببينيم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نقل قول:

سوسك نوشته:
من حرف هيچ كس جز پروفسور مك گونگال رو قول ندارم... بعدشم اين مقالات فقط براي من دردسر دارن... بعد از اون هم به نظر من در اين كلاس ها همه ميتونن درس بدن... حالا تا ببينيم نظر پروفسور مك گونگال چيه...

وقتی بهت میگم ثبات شخصیتی نداری هی بگو نه! این چه احلاق مزخرفیه ؟ یه بار از اینیگو حمایت میکنی و میگی که به هیچ عنوان حاضر نیستی هری پاتر بهت درس بده و..... خیلی خوب بعدش گفتی که اینیگو صلاحیت نداره و استاد ما باید یک عضو قدیمی باشه .. ... . حالا.... میگی که هر کسی میتونه تدریس کنه ! و اینکه شما از اینیگو چی کم داری ؟ ابیته فکر میکنم منظورت از هرکس خودت باشی نه؟ شما که با اینیگو مخالفت کردی اصلا حق ورود و پارازیت انداختن در این تاپیک رو نداری در ضمن برای کمک معلم شدنت باید با اینیگو و همچنین اعضای این کلاس هماهنگ کنی . اگه نتیجه ی نظر سنجی به نفع تو باشد قسم میخورم که از عضویت در این کلاس بیرون بیام ! در ضمن کسی برای شما کارت دعوت نفرستاده که میگی این مقالات فقط برای من دردسر دارن! کسی به زحمت شما راضی نیست .بهرحال بنظر من با این رفتارهای متناقضی که دارسی به هیچ وجه مورد اطمینان نیستی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1383 13:18
نمایش جزئیات
آفلاین
شما که جادوی سیاه هیچی سرتون نمیشه چه جوری میخوایین ضدشو یاد بدین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!