جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  76 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  303 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  205 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کتاب 6 با ترجمه ویلدا اسلامیه رو بخریم یا نه؟
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 23:28
نمایش جزئیات
آفلاین
اين تو جوابه خيلي از دوستان :
خجالت نميكشين تهمت مي زنين؟ بريد سايت رسمي جي كي رولينگ رو ببينيد :www.jkrowling.com تو قسمت لينكز بعد پابليشر ليست تمام ناشراني كه تحت ليسانس انتشارات اصلي ان كتاب چاب كردن هست. كتابسراي تنديس قانونا نماينده اون هاس و من مطمئنم كه اونا ترجمه رو بازرسي كردن و چون شايستگيش رو داشته حاضر به دادن ليسانس شدن. ازطرفي اونايي كه با اون شعر يا با اون جمله ي جان نثارم مالي مشكل دارند به شخصيت گوينده ي اون ها هم توجه كنند . به نظر خود من خانم اسلاميه شخصيت افراد رو با انتخاب لحن مناسب به خوبي نشون مي ده و براي همه از يك نوع لحن استفاده نمي كنه . يه مسئله ي ديگه . من خودم با يك سري افراد تو رنج سني 30-50 برخورد داشتم كه هري پاتر خون بودن و ترجمه ي اسلاميه رو مي پسنديدند . اون ها فكر نمي كردن كه اين ترجمه بچه گانه است ! من شخصا ايرادات كمتري در متن خانم اسلاميه نسبت به خانم گنجي مي بينم و در ترجمه ي خانم گنجي مشكلات كمي ديده نمي شه . ببينيد من وقت اون رو ندارم كه همه ي موارد رو ذكر كنم ولي براي مثال اين جمله كمي عجيب نيست؟‌:
تلالوي نوري سبز و صداي واقي و روباه به پشت روي زمين افتاد . مرده.
از تكرار سه باره ي و كه بگذريم اون جمله ي اخر(مرده) كه فعلش هم بي دليل حذف شده كمي ناجور به نظر نمي رسه ؟ يا اگه اون جمله نيست صفته اون نقطه اونجا چيكارست؟ حالا نقطه رو بي خيال اون صفت اون جا؟ ( البته اون صفته فقط از نظر دستوري جاش غلطه )
حالا جمله ي اسلاميه :
پرتو نور سبز رنگي پديدار شد صداي زوزه اي به گوش رسيد و روباه بي جان دراز به دراز بر روي زمين افتاد.
به هر حال از مقايسه جمله به جمله چيزهاي زيادي دستگير ادم مي شود . تازه بهنام سانسورش به صورت حذف بوده و ويدا عوض كردن جمله شما كدوم رو ترجيح مي دين؟ من ماله بهنام رو هم دارم و مقايسه جمله به جمله كردم هنوز ويدا سره من كه خودم اسلاميه رو ترجيح ميدم شما رو نميدونم . (‌راستي من انگليسيشم خوندم نگين نخونده بود )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 20:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من حتما می خرم چون بهش عادت کردم و فکر نمی کنم هیچکی از اون بهتر باشه هرچی باشه اون اولین مترجمه کتاب های هری پاتر بوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 20:07
نمایش جزئیات
آفلاین
اولین و بهترین مترجم هری پاتر خانم ویدا اسلامیه است من کتاب ایشان خریده و به نظر من ایشان بهترین ترجمه شان را در شاهزاده دورگه کرده اند.پیشنهاد من این است که از ویدا بخرید نه از سمیه گنجی
حتما ترجمه ی ویدا اسلامیه مترجم اعظم را بخرید

عزيز من شما بهتره به سايت طرفداران مهربون ويدا جون بريد آدرسشم الان يادم نيست.
بگردي پيدا ميشه.
عزيز من شما بهتره به سايت طرفداران مهربون ويدا جون بريد آدرسشم الان يادم نيست.

از اين به بعد هر پستي فقط براي طرفداري از هركسي باشه پاك ميشه,بدون دليل از كسي حمايت نكنيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سام وایز در 1384/6/15 10:27:48
همه با هم کار برای سربلندی اصیل زادگان
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 19:12
نمایش جزئیات
آفلاین
ویدا این دفعه خیلی کند کار کرد . من امیدوار بودم بتونم کتابو با ترجمه اون بخونم . آخه خیلی مترجم خلاقیه . البته باید با ترجمه هاش آشنا باشی تا از سانسوراش سر در بیاری

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=3333FF]هر انسانی آنچه را که دوست دارد نابود می کند !
بگذا
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هيچ لزومي ندارد دو تا ترجمه رو بخريد اما خوب به نظر من ترجمه ي ويدا اسلاميه يا سميه گنجي يه چيز ديگه س

قربون همه تون نغمه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 18:59
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم با ترجمه نورالهی خریدم.خیلی توپ بود.خوب ترجمه شده بود و من در درک مطالب مشکلی نداشتم.در هر حال مطمئنا ترجمه ویدا هم خیلی معتبره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دوشیزه اسنیپ اینجا .دوشیزه اسنیپ اونجا .دوشیزه اسنیپ همه جا.
پس پاتر حواست به خودت باشه!
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اگر تا به حال با ترجمه ي ويدا خوانده ايد اين يكي را هم با همان ترجمه بخوانيد.چون با اصطلاحات او اشنا هستيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و آن روزي كه دنيا به دست لرد سياه افتاد خواهيد فهميد كه عدم اطاعت از او به چه معنايي است
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من ترجمه نور اللهي رو خريدم با اينكه هميشه ترجه اسلاميه رو مي خريدم ولي از ترجمه اين يكي خيلي راضيم . واقعا خوب ترجمه كرده و منظور رو هم رسونده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=66CCFF]دامبلدور عزيز بدان هر جا كه باشي تا پاي جان ازت حمايت مي كنيم و به تو وفادار خواهيم ماند !!!
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 16:27
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

i_d_n نوشته:
به نظرشما اگه کتاب هردو رو بخریم چطوره؟

حرف خيلي خوبي زدي.
اين براي اينه كه، خودتون بفهميد فرق ويدا اسلاميه و سميه گنجي‌رو كه قضاوت دس خودتون باشه و انقدر ميون جادوگرا وقفه ايجاد نشه و سر هم جبهه بگيرن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 16:15
نمایش جزئیات
آفلاین
مثل کتاب پنج هر کتابی که خواستید بخرید به هر حال تو سایت کسانی پیدا می شند که سانسورها ی کتاب رو بهتون بدند .بعدشم شارزاس جان خوب ای بوکو گذاشتن برای چی؟منم نگفتم کسی سر گنج نشسته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از شما دعوت می شه تا در کلاس پیشگویی شرکت کنید .