شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
پایان نظرسنجی عمومی وزارتخانه: اسامی 6 نفر کاندیدای باقی مانده در انتخابات وزارت سحر و جادو به شرح زیر میباشد و برای این افراد در روز 1 تیر ستاد های انتخاباتی برپا میشود. 1. بلیز زابینی: 9 رای 2. باروفیو: 4 رای 3. تراورز: 4 رای 4. لوییس ویزلی: 4 رای 5. ماندانگاس فلچر: 3 رای 6. ادی کارمایکل: 1 رای
اول اینکه من تا اونجایی که یادمه 2تا رای داشتم پس از ادی کارمایکل بالاترم!!! نقل قول:
دیگر کاندیدا ها در صورت درخواست برای باقی ماندن در دور انتخابات، میتوانند تا پایان روز 31 خرداد در تاپیک "باجه تلفن وزارتخانه" درخواست خود را مطرح کنند تا در صورت صلاحدید ستاد برگزاری انتخابات برای ایشان ستاد های تبلیغاتی برپا شود.
هرطور صلاح میدونید.صلاح مملکت خویش خسروان دانند! ولی من سرموضع خودم هستم و با ایجاد تاپیک جدید مخالفم چون شاید شرایط حال حاضر ایفای نقش کشش رو نداشته باشه.توی این شرایط، وقتی یک تاپیک قدیمی مجددا باز میشه، تاثیر بیشتری میذاره تا یک تاپیک جدید و خام!
حالا از نظر من میشه نام تاپیک رو تغییر داد و به اسمِ معقولانه تری تبدیلش کرد ولی من همچنان روی موضع خودم هستم.اگه نظرتون تغییر کرد، اطلاع بدید!
من و ریگولوس نشستیم قشنگ بحث و بررسی کردیم این موضوع رو، همراه با توضیحات کامل شما. و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که این تاپیک قابل بازگشایی نیست متاسفانه.
حالا پیشنهاد بنده چیه؟ پیشنهاد بنده این هستش که شما یا یه تاپیک جدید راه بندازی توی همین وزارت، یا خارج از اینجا و بقیه انجمن های ایفای نقش.
اگه یادت باشه حدودا یک ماه پیش پیامی دریافت کردی با عنوان "New political party" که قرار بود علاوه بر سیاست های وزرات و ماجراهای پشت پرده،جریاناتی بصورت خودجوش و مردمی هم وجود داشته باشه.خلاصه و رک بگم یعنی اینکه بدون هیچ تصمیمِ از قبل گرفته شده ای،ملت خیلی راحت بصورت "سازمان یافته" فعالیت بکنن.
نه عضوگیری درکاره ... نه توقف بیجایی که مانع کسب می شود! یک تریبون آزاد برای ملتی که میخوان کمی سیاستِ جادوگرانی چاشنی گفته هاشون بکنن.و البته خبری از گفتمان ها و خزبلاتِ غیر رول نیست.تنها و فقط به صورت رول کارمون رو ادامه میدیم.اگه لازم باشه با رول اعلامیه صادر میکنیم،اتفاقات و فرهنگ های غلط رو می کوبیم و تمام قضایا رو پیش میبریم.دیگه خودت که ماشالا اوستایی!
همه ی این گفته ها خلاصه میشه به بازگشایی تاپیک " ستاد مرکزي حذب ليبرات دموکرات جادوگرياليستي "! قرار بود کمی زودتر دست به کار بشیم اما متاسفانه کار یکی دوتا نیست.همینطور بچه ها هم درگیر اتفاقات اخیر ایفا بودن!
آقا ما کناره گیری نمودیم و متنش هم تو ستادم نوشتم. برای سه کاندیدای باقی مونده، رودولف، ارسینوس و روبیوس آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم لایق ترین فرد انتخاب بشه. از کسانی که زحمت کار رو کشیدن، دلو و سوزان و هرکسی که که زخمت کشیده تشکر میکنم و دستشون درد نکنه.
از اونجایی که ویرایش زیر ویرایش ناظرش هم مجاز نی چه برسه به مدیر با زدن این پست میخوام از مقام محترم و معظم مدیر جناب آم بریج سوال کنم که با توجه به استدلال حضرتعلیا ، این پست چه ایراداتی به عنوان برنامه تلویزیونی در جادوگر تی وی داره؟ آیا همه مسائلی که حضرتعلیا در ویرایش پست قبلی بنده مطرح فرمودین توش وجود داره؟ که عطف به همین ایرادات قانون تنها یک تصویر رو تصویب کردین؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند.... تو روح هرکی بد برداشت کنه
دامبلدور یک دامبلدور یک دامبلدور دیگر من یک دامبلدور دیگر هستم پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب