جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

30 کاربر(ها) آنلاین هستند (20 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
29 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
Hogwarts مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

كلاس دفاع در برابر جادوی سیاه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
كلاس دفاع در برابر جادوي سياه
ارسال شده در: شنبه 26 دی 1383 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
به كلاس آموزش هنرهاي جادويي اينيگو ايماگو خوش آمديد

من در اين كلاس به عنوان يه استاد با تجربه با مدرك فوق..... از هاگواتز ، ميخوام به شما آموزش هاي جديدي رو بگم!
آموزش دوئل!آموزش دفاع از خود!و....
همگي بايد در اين كلاس ها شركت كنند
فعلا فقط من اينجا درس ميدم!
از عزيزاني كه پست الكي زدن خواهش ميكنم كه پاك كنند و به تاپيك الف دال هرميون مراجعه كنند!
فعلا دانش آموزاي من اينا هستند:(البته اگه دلشون بخواد ميتونند نباشند) :
جك اسلوپر،توماس،لاوندرو.......
========================
خارج از رول پلينگ:
سوسك ميكشمت ميخواي حال منو بگيري؟
========================
اين مطلب رو خيلي آروم ميگم:
پيش خودمون بمونه آمبريج دوباره قدرت رو بدست آورده و ... ديگه خودتون ميدونيد كه بايد مراعات كنيد!!!!!
بچه ها اون ممكنه روزي دوبار بياد اينجا بازديد!
پس ديگه سوتي نديد!
كلاس ها هم خيلي زود شروع ميشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور اينيگو ايماگو در 1383/10/26 16:50:24
ویرایش شده توسط پرفسور اينيگو ايماگو در 1383/10/26 19:20:54
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا ‏مک گونگال در 1384/2/13 18:31:09
ویرایش شده توسط پروفسور گودریک گریفندور در 1384/3/19 13:30:27

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
Re: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه
ارسال شده در: چهارشنبه 18 شهریور 1383 05:34
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مرلين نوشت
جلسه‌ي دهم - پاياني
با سلام خدمت دانش‌آموزان عزيز و گرامي كه اومدين تا آخرين جلسه‌ي دفاع در برابر جادوي سياه رو مطالعه كنيد.
بعد از دو يا سه ماه درس خوندن بالاخره سال تحصيلي اول هاگوارتز داره تموم مي‌شه و ما هم به آخرين جلسه‌ي دفاع در برابر جادوي سياه رسيديم. مطمئنا سوالاتي كه از اين درس در امتحان سمج خواهد اومد يك امتحان ساده‌اي نخواهد بود براي همين هم ازتون خواهش دارم كه روي جلسه‌هاي قبل يك مروري داشته باشين.
براي اين جلسه خيلي چيزا داشتم كه مي‌خواستم بهتون ياد بدم ولي گفتم كه زيادي درساتون سنگين مي‌شه.
براي جلسات بعديتون من مي‌خواستم روي موجودات سياه يا خيلي خطرناك كار كنم مثل كاپاها و شياطين آبي يا شيمر… اما اين كار بر عهده‌ي معلم بعدي دفاع در برابر جادوي سياه خواهد بود.
در اين جلسه وردي رو به شما ياد مي‌دم كه توسط اون دو كار مي‌تونيد انجام بدين…
1- ايجاد صاعقه بر بالاي سر حريفتون كه خب باعث مي‌شه خشكش كنين و كارش رو بسازين
2- فرستادن برق و صاعقه از نوك چوبدستي به حريف
3- درآوردن چوبدستي به شكل شمشيري به اندازه‌ي دو دسته جارو

انجام هر كدام از اين كارها به ترتيب از آسون به سخت نوشته شده…
ورد ما اينه: تاندريوس
در حالت اول: براي اين كار هم به قدرت فراوان و هم به تمركز بالا نياز داريد ولي شما دانش‌آموزان مي‌تونيد يك بار و يك صاعقه رو ايجاد كنيد… ولي اطمينان نمي‌دم كه بدون تمركز بالا موفق بشيد…
چوبدستيتونو به سمت بالاي سر دشمنتون(دقيقا بالاي سرش) بگيريد و ورد رو بلند بخونيد… در ذهنتون مجسم كنيد كه اون صاعقه زده مي‌شه و دقت كنيد كه اون صاعقه رو كجا نشون مي‌كنيد. در ضمن خوندن ورد بايد چوبتون رو شلاقي از بالا به پايين پاي دشمنتون حركت بدين.
در حالت دوم: اين كار از مورد اول آسونتره ولي باز هم به تمركز بالايي احتياج داره چون رعدي رو كه مي‌فرستين بايد به بدن دشمنتون برخورد كنه تا اونو خشك كنه. چوبتون رو به سمتش مي‌گيرين و تجسم مي‌كنيد كه اين برق رو براش مي‌فرستين…
در حالت سوم: اين حالت همانند ايجاد يك سپر همراهه كه به كمكتون مياد… در اين شيوه چوبتون رو نگاه ميكنيد(شبيه عمل لوموس) و ورد را تلفظ مي‌كنيد. ضمن تلفظ ورد در ذهن خود مجسم مي‌كنيد كه چوبدستي همچون شمشيري برق‌دار است…
خب اگر مي‌خواين شبيه يه شواليه عمل كنيد وقتي وارد جاي خطرناكي مثل جنگل سياه مي‌شين سپر و شمشير برقتون از قبل حاضر باشه…
عزيزان موفق باشين. هر سوالي دارين بپرسيد…

خیلی استفاده بردیم مرلین عزیز باز هم از این درسها بده در ضمن با با این ورد پیتر رو جادو کردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آقای الیواندر سازنده بهترین چوبهای جادویی از سال 382 قبل از میلاد.
درود بر لرد سفید آلبوس دامبلدور.
!!!مرگ خواران مرگتان باد همچون نامتان!!!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 شهریور 1383 03:05
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلين من حوصله ندارم اگه مايلي بيا با هم دوؤل كنيم تا حالتو بگيرم
----------------------------------------------------------------
پيتر عزيز اينجا ميدون دوئل نيست كلاسه... ضمن اين كه بهتره اگر نميخواي توي درساي كلاس شركت داشته باشي بي‌زحمت اينجا پست نزن...-مرلين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 شهریور 1383 02:56
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
پيتر تو خجالت نمي‌كشي اومدي وسط كلاس دفاع در برابر جادوي سياه؟... هوووم... حالا كه با پاي خودت اومدي چرا كه نه
بچه‌ها هر كي بتونه با اين وردايي كه يادتون دادم اين موجود رو يه برق درست و حسابي بندازه يه بستي برتي بات پيش من داره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: چهارشنبه 18 شهریور 1383 02:48
نمایش جزئیات
آفلاین
يه سوال هم من دارم!!!
جادوي سياه چيه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 شهریور 1383 02:45
نمایش جزئیات
آفلاین
بلا مياي دو تايي بريزيم روي سر مرلين دخلش رو بياريم؟؟
گرچه من تنهاي هم از پسش بر مييام ولي خب ميدوني شايد..............

بلا من چند جا بايد از تو خاستگاري كنم تا به جواب برسم؟؟

راستي از بابت كشتن بلك هم دمت گرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 شهریور 1383 02:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جلسه‌ي دهم - پاياني
با سلام خدمت دانش‌آموزان عزيز و گرامي كه اومدين تا آخرين جلسه‌ي دفاع در برابر جادوي سياه رو مطالعه كنيد.
بعد از دو يا سه ماه درس خوندن بالاخره سال تحصيلي اول هاگوارتز داره تموم مي‌شه و ما هم به آخرين جلسه‌ي دفاع در برابر جادوي سياه رسيديم. مطمئنا سوالاتي كه از اين درس در امتحان سمج خواهد اومد يك امتحان ساده‌اي نخواهد بود براي همين هم ازتون خواهش دارم كه روي جلسه‌هاي قبل يك مروري داشته باشين.
براي اين جلسه خيلي چيزا داشتم كه مي‌خواستم بهتون ياد بدم ولي گفتم كه زيادي درساتون سنگين مي‌شه.
براي جلسات بعديتون من مي‌خواستم روي موجودات سياه يا خيلي خطرناك كار كنم مثل كاپاها و شياطين آبي يا شيمر… اما اين كار بر عهده‌ي معلم بعدي دفاع در برابر جادوي سياه خواهد بود.
در اين جلسه وردي رو به شما ياد مي‌دم كه توسط اون دو كار مي‌تونيد انجام بدين…
1- ايجاد صاعقه بر بالاي سر حريفتون كه خب باعث مي‌شه خشكش كنين و كارش رو بسازين
2- فرستادن برق و صاعقه از نوك چوبدستي به حريف
3- درآوردن چوبدستي به شكل شمشيري به اندازه‌ي دو دسته جارو

انجام هر كدام از اين كارها به ترتيب از آسون به سخت نوشته شده…
ورد ما اينه: تاندريوس
در حالت اول: براي اين كار هم به قدرت فراوان و هم به تمركز بالا نياز داريد ولي شما دانش‌آموزان مي‌تونيد يك بار و يك صاعقه رو ايجاد كنيد… ولي اطمينان نمي‌دم كه بدون تمركز بالا موفق بشيد…
چوبدستيتونو به سمت بالاي سر دشمنتون(دقيقا بالاي سرش) بگيريد و ورد رو بلند بخونيد… در ذهنتون مجسم كنيد كه اون صاعقه زده مي‌شه و دقت كنيد كه اون صاعقه رو كجا نشون مي‌كنيد. در ضمن خوندن ورد بايد چوبتون رو شلاقي از بالا به پايين پاي دشمنتون حركت بدين.
در حالت دوم: اين كار از مورد اول آسونتره ولي باز هم به تمركز بالايي احتياج داره چون رعدي رو كه مي‌فرستين بايد به بدن دشمنتون برخورد كنه تا اونو خشك كنه. چوبتون رو به سمتش مي‌گيرين و تجسم مي‌كنيد كه اين برق رو براش مي‌فرستين…
در حالت سوم: اين حالت همانند ايجاد يك سپر همراهه كه به كمكتون مياد… در اين شيوه چوبتون رو نگاه ميكنيد(شبيه عمل لوموس) و ورد را تلفظ مي‌كنيد. ضمن تلفظ ورد در ذهن خود مجسم مي‌كنيد كه چوبدستي همچون شمشيري برق‌دار است…
خب اگر مي‌خواين شبيه يه شواليه عمل كنيد وقتي وارد جاي خطرناكي مثل جنگل سياه مي‌شين سپر و شمشير برقتون از قبل حاضر باشه…
عزيزان موفق باشين. هر سوالي دارين بپرسيد…

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: یکشنبه 15 شهریور 1383 02:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جلسه‌ي نهم
در اين جلسه به شما كمي حمله كردن رو ياد مي‌ديم… مي‌دونيد كه بهترين دفاع حملست!
يكي از تيرهايي كه مي تونيد به طرف دشمن سياهتون شليك كنيد گلوله‌ي آتش است كه بخصوص براي مقابله با ديمنتور كاربرد داره، با اين افسون گلوله‌هاي داغ و گدازه‌هاي آتشين به سوي حريفتون مي‌فرستيد تا از پا درش بيارين.
درصد داغي اين گلوله‌ها به قدرت شما بستگي داره و ابعاد اون به تمركزتون. شدت پرتاب هم تمركز و قدرت رو با هم لازم داره…
اگر افسانه‌هاي يوناني رو هم خونده باشين در مورد هركول كه با شمشير جادوييش گلوله‌ي آتش مي‌فرستاد مي‌تونيد درك كنيد كه اين گلوله‌ها چقدر به كار مي‌آن.
براي انداختن هر گلوله بايد چوبتان را(اگر با دست مي‌توانيد جادو كنيد دستانتان را) به صورت نيم دايره( براي اين كه به گلوله‌ي خود پيچ و تاب بيشتري بدهيد مي‌توانيد بصورت دايره وار حركت دهيد) به سمت دشمن تكان دهيد و بگوييد: فايربلوتياتوس!
تمرين اين حركت رو توصيه مي‌كنم چون در مواقع ضروري نمي‌شه يك جا يادش گرفت. براي تمرين سعي كنيد نزديك جايي باشيد كه آب باشه.. يا در محوطه‌ي برفي خانه مي‌توانيد با آدم‌برفيها مبارزه كنيد..
يكي ديگر از تيرهايي كه با آن مي‌توانيد دشمن سياه خود را تهديد كنيد گلوله‌هاي يخي است كه صد البته براي اون كار خيلي بايد بيشتر نيرو بگذاريد.
چوبتان را دقيقا مانند اجراي افسون گلوله‌ي آتش تكان داده و مي گوييد: آيساتيانوس!
پس از اجراي افسون كه همانند افسون گلوله‌ي آتش است گلوله‌هاي برف و يخ( كه بزرگي-تيزي-سرما-… آن به تمركز شما بستگي دارد) به سمت حريفتان حمله‌ور مي‌شود. اين افسون براي مقابله با موجودات سرماگريز بسيار كاربرد دارد. و اينكه مي‌توانيد با آن حريف خود را سست يا حتي با گلوله‌هاي تيز به كشتن دهيد.
تكليف اين جلسه تنها گزارش كوتاهي از كارتان است(لطفاً اغراق آميز نباشه)
براي جلسه‌ي بعد هم روش حمله به رعد و برق رو يادتون مي‌دم. سلامت باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 10 شهریور 1383 15:28
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلین بزرگ میدونم دیره ولی من میتونم برای یادگیری تدریس بیام کلاس؟چون خودم جادو سیاه را در حد عالی بلدم.(من قاتل جادوگران شرورم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
666
من جادوگر سیاهم ولی نابود کننده جادوگران شرورم
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1383 05:18
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جلسه‌ي هشتم
با سلام.. امروز جلسه‌ي هشتم رو كار مي‌كنيم... مي‌دونم كه يه كم براتون سنگينه ولي بهتره كه يه كم جلو بيفتيم...
امروز مي‌خوام وردي رو يادتون بدم كه با اون بتونيد خودتونو همانندسازي كنيد.. نه اينكه دقيقا يك شخص مثل خودتون رو ايجاد كنيد.. بلكه سايه‌اي از خودتون رو براي گمراهي دشمنتون به كار ببرين... ابتدا چوبتون رو به سمت خودتون مي‌گيريد و ورد زير را تلفظ مي‌كنيد( در ذهنتون بايد روي تيپ خودتون تمركز كنيد) : نوتوروكو
بعد از اون چوبتون رو به هر سمت بخواين مي‌گيرين و يك سايه يا روحي از خودتون هر جا بخواين ايجاد مي ‌كنيد... يك جور شبيه انداختن تصويري روي ديوار
با اين كار مهاجم را گمراه مي‌كنيد و مي‌تونيد از يه جهت ديگه فرار كنيد.
براي اين كه سايه رو ثابت كنيد تا بتونيد فرار كنيد چوبتون رو بدون لرزش نگه داريد به سمتي كه مي‌خواين و بگيد: ناروكس
در همه‌ي مراحل احتياج به تمركز داريد.. يادتون نره تمركز!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!