سوال:بنظر من تو خودت در حد همین لرد هم یه قسمت عمده از ایفای نقش رو بر عهده داری ولی اگه مدیر ایفای نقش بشی بهترین مکمل ممکن برای آنیتا خواهی بود. تا حالا بهت پیشنهاد مدیریت شده و اگه جواب مثبته چرا قبول نکردی؟
محاسنت رو که بچه ها گفتن شاید بد نباشه منم دوباره بگم:
در کسوت ناظر:فوق العاده وظیفه شناس،بسیار فعال،حسن خلق و نحوه مناسب برخورد با هر شخص به اقتضای شخصیت و خلق و خوی خودش
در کسوت لرد:فعالترین و با ثبات ترین لردی که تا حالا دیدم و یکی از بهترین لردها از لحاظ رول نویسی و البته یکی از با تعصب ترینشون
یه انتقاد هم بکنم که لوس نشه:خیلی حساسی رو حمله محفلیا به خانه ریدل شاید اگه بعضی وقتا سریع دستور ندی حمله شون در نطفه خفه شه حتی شده به قیمت شهید کردن سوژه بهتر باشه
با آرزوی موفقیت
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
4 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
3
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر

سلام من سوال مهمی دارم اینه که چرا از زندگی نامه ای دروغین استفاده کردی برای ولدمورت ؟
نقل قول:
چرا لرد ؟ آیا خودت هم مثل لردی ؟ (یعنی عشق قدرت و جاودانگی)
ممنون
نقل قول:
در 31 دسامبر 1926 در دهکده زیبای لیتل هنگلتون در قصر باشکوه ریدلها متولد شدم.پدر و مادرم جزو اصیلترین خانواده های جادوگران بودند.پدرم لرد تام ریدل نام تام مارولو ریدل را برای من انتخاب کرد.نامی که همیشه به آن افتخار کرده ام.از همان دوران کودکی در رفاه و آرامش کامل بزرگ شدم.کوچکترین کارهای من توسط جن های خانگی که در قصر ریدلها به وفور یافت میشدند انجام میگرفت.در همان دوران بود که یادگرفتم این موجودات پست و بی ارزش فقط و فقط برای خدمت به جادوگران اصیلی مانند من خلق شده اند.در یازده سالگی طی دعوتنامه ای مخصوص به هاگوارتز دعوت شدم ولی پدرومادرم علاقه ای به فرستادن من به هاگوارتز نداشتند و قصد داشتند مرا در خانه توسط بزرگترین جادوگران آن دوره آموزش دهند ولی وقتی آلبوس دامبلدور شخصا برای بردن من آمد مقاومتی نکردند. هفت سال از عمر من در هاگوارتز به سرعت گذشت.طبیعتا پیشینه درخشان خانوادگی وشجره نامه پر افتخار ریدلها که در بلندترین شاخه آن نام سالازار اسلیترین به چشم میخوردباعث جذب شدن عده زیادی به طرف من شد.استعداد درخشان من از سال اول ورودم توجه اساتید-بجز دامبلدور که همیشه نسبت به هوش و ذکاوت من حسادت میکرد- ومدیر مدرسه را به خود جلب کرد.بطوریکه عنوان لرد ولدمورت بعد از پایان تحصیلاتم توسط وزیر سحر و جادو بطور افتخاری به من داده شد و هر سال بطور مداوم از مدیر مدرسه دعوتنامه های متعددی جهت تدریس دروس مختلف(مخصوصا دفاع در برابر جادوی سیاه)در هاگوارتز دریافت کردم..ولی من اهداف والاتری داشتم که عنوان پروفسور ولدمورت درمیان آنها جایی نداشت.هرگز عشق را تجربه نکردم چون روح و جسم و قلب من باارزشتر از آن بود که آنرا با کسی قسمت کنم.روح من فقط و فقط برای یک هدف باید تقسیم میشد...جاودانگی
چرا لرد ؟ آیا خودت هم مثل لردی ؟ (یعنی عشق قدرت و جاودانگی)
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دارنده یه صد آفرین و یه ده آفرین تو انشاء از تدی

جزئیات کاربر

خب حالا چی بپرسیم ؟
اخه من که همه چی رو میدونم ! میخوای اصلاً یه کاری کن سوالی از خودت داری بپرس 
بزار دو سه تا سوال سایتی و رول بکنم ! طوری که برای بقیه خوب و پند آموز :دی باشه !
1. چه طور میای تو سایت و وقت میزاری در حالی که هم درس و هم کار و هم تفریحات دیگه ای داری ، در صورتی که خیلی ها ادعای کمبود وقت رو دارند !
(یه کلاس برنامهریزی باید براشون بزاری
منتهی بفرستشون پیش من سهمتم بهت میدم :دی )
2. احساست راجع به شناسه بلا ! ( تا همین بلای خودمون بدونه چه طور باید با شناست برخورد کنه ! ، وگرنه رودولف میکشتش :دی )
3. سوال جیمز که شایعه است ، گیلدی هم یه چیزی پرسیده و من جوابشو میدونم ! بزار اینطوری بگم بهتره !
توی یک خط کوییدیچ رو توصیف کن و یا طوری که راضیت میکنه تغییرش بده !
4. ( اینو یه بار پرسیدم اما دوباره ! ) الان لرد و بلا رو بیخیال ! یک شناسه و یه گروه رو اسم ببر ؟!
5. ( این رو طنز جواب بده ، ولی سوال جدیه ها
) یه حس در مورد مرینا بگو ؟ :دییییییی
اخه من که همه چی رو میدونم ! میخوای اصلاً یه کاری کن سوالی از خودت داری بپرس 
بزار دو سه تا سوال سایتی و رول بکنم ! طوری که برای بقیه خوب و پند آموز :دی باشه !
1. چه طور میای تو سایت و وقت میزاری در حالی که هم درس و هم کار و هم تفریحات دیگه ای داری ، در صورتی که خیلی ها ادعای کمبود وقت رو دارند !
(یه کلاس برنامهریزی باید براشون بزاری
منتهی بفرستشون پیش من سهمتم بهت میدم :دی )2. احساست راجع به شناسه بلا ! ( تا همین بلای خودمون بدونه چه طور باید با شناست برخورد کنه ! ، وگرنه رودولف میکشتش :دی )
3. سوال جیمز که شایعه است ، گیلدی هم یه چیزی پرسیده و من جوابشو میدونم ! بزار اینطوری بگم بهتره !
توی یک خط کوییدیچ رو توصیف کن و یا طوری که راضیت میکنه تغییرش بده !
4. ( اینو یه بار پرسیدم اما دوباره ! ) الان لرد و بلا رو بیخیال ! یک شناسه و یه گروه رو اسم ببر ؟!
5. ( این رو طنز جواب بده ، ولی سوال جدیه ها
) یه حس در مورد مرینا بگو ؟ :دییییییی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 23 آبان 1387 15:58
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
72

به به ، بابایی خودم 
1. چی شد که بارتی شد پسرت ؟
2. چی شد که قبول کردی لرد شی ؟ مگه نمی گفتی این یه شناسه ی مذکره و من نباید لرد بشم ؟
3. نظرت در مورد بارتی کراوچ چیه ؟ لطفا کاملِ کامل توضیح بده که این بشر خودشو درست کنه ...
4. برای یه نقد خوب چه نکاتی مهمه ؟ کامل لطفا
5. اسلیترین ، ریونکلا ، گریفندور و هافلپاف رو می تونی تشریح کنی ؟
6. چه کسایی رو در سایت از نظر نظارت ، رول نویسی ، مدیریت ، دوستی و رفاقت و ... قبول داری ؟
7. در مورد لردهای قبل از خودت توضیح بده ... چندمی هستی ؟
8. مشکل اصلیت با کوئیدیچ چیه ؟ بعضی ها می گن از کوئیدیچ متنفری ، چرا ؟ چه دلیلی داشته ؟ آیا اوایل عضویتت توی انجمن کوئیدیچ برات مشکلی پیش اومد یا سر کوئیدیچ دعوای بزرگی داشتی ؟
9. کِی و با چه شناسه ای اولین بار عضو سایت شدی ؟ بقیه ی شناسه هات چیا بودن ؟ لطفا یه توضیح کامل در مورد عضویتت و فعالیتت توی سایت بگو .
10. لرد ولدمورت چجوری نظارت می کنه که چند دوره پشت سر هم رنک بهترین ناظر ماه رو گرفته ؟ معایرهات برای نظارت چیه ؟ یه ناظر خوب باید چیکار کنه ؟
11. لطفا حداقل 10 - 15 خط رول بنویس و خودت جز به جز نقدش کن و هم یه رول نویسی خوب و هم یه نقد خوب رو به نمایش بذار . در واقع می خوایم بدونیم یه رول و نقد خوب چه اجزایی دارن ؟
12. اگه یه روزی بخوای شناسه ی لرد رو ترک کنی و یه شناسه ی دیگه برداری ، با این فرض که ما الان بلاتریکس داریم . چه شناسه ای رو بر می داری ؟ بازم به اسلیترین میری ؟
13. اگه نظارت انجمن های دیگه ای رو هم بخوان بهت بدن ، چه انجمنی رو انتخاب می کنی ؟ کدوم انجمن رو غیر از ریدل و زیر سایه دوست داری ؟ چرا ؟
به به ... 13 تا سؤال پرسیدیم ، به امید اینکه این عدد شوم لرد ولدمورت را قدرتمند تر گرداند تا در برابر تمامی دشمنانشان جانانه مبارزه کنند و همیشه پیروز باشند

1. چی شد که بارتی شد پسرت ؟
2. چی شد که قبول کردی لرد شی ؟ مگه نمی گفتی این یه شناسه ی مذکره و من نباید لرد بشم ؟
3. نظرت در مورد بارتی کراوچ چیه ؟ لطفا کاملِ کامل توضیح بده که این بشر خودشو درست کنه ...

4. برای یه نقد خوب چه نکاتی مهمه ؟ کامل لطفا
5. اسلیترین ، ریونکلا ، گریفندور و هافلپاف رو می تونی تشریح کنی ؟
6. چه کسایی رو در سایت از نظر نظارت ، رول نویسی ، مدیریت ، دوستی و رفاقت و ... قبول داری ؟
7. در مورد لردهای قبل از خودت توضیح بده ... چندمی هستی ؟
8. مشکل اصلیت با کوئیدیچ چیه ؟ بعضی ها می گن از کوئیدیچ متنفری ، چرا ؟ چه دلیلی داشته ؟ آیا اوایل عضویتت توی انجمن کوئیدیچ برات مشکلی پیش اومد یا سر کوئیدیچ دعوای بزرگی داشتی ؟
9. کِی و با چه شناسه ای اولین بار عضو سایت شدی ؟ بقیه ی شناسه هات چیا بودن ؟ لطفا یه توضیح کامل در مورد عضویتت و فعالیتت توی سایت بگو .
10. لرد ولدمورت چجوری نظارت می کنه که چند دوره پشت سر هم رنک بهترین ناظر ماه رو گرفته ؟ معایرهات برای نظارت چیه ؟ یه ناظر خوب باید چیکار کنه ؟
11. لطفا حداقل 10 - 15 خط رول بنویس و خودت جز به جز نقدش کن و هم یه رول نویسی خوب و هم یه نقد خوب رو به نمایش بذار . در واقع می خوایم بدونیم یه رول و نقد خوب چه اجزایی دارن ؟
12. اگه یه روزی بخوای شناسه ی لرد رو ترک کنی و یه شناسه ی دیگه برداری ، با این فرض که ما الان بلاتریکس داریم . چه شناسه ای رو بر می داری ؟ بازم به اسلیترین میری ؟
13. اگه نظارت انجمن های دیگه ای رو هم بخوان بهت بدن ، چه انجمنی رو انتخاب می کنی ؟ کدوم انجمن رو غیر از ریدل و زیر سایه دوست داری ؟ چرا ؟
به به ... 13 تا سؤال پرسیدیم ، به امید اینکه این عدد شوم لرد ولدمورت را قدرتمند تر گرداند تا در برابر تمامی دشمنانشان جانانه مبارزه کنند و همیشه پیروز باشند
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

و این دور...میهمانی استثنایی :لرد ولدمورت
و همی بعد از تلاش های بسیار موفق شدیم یکی از بهترین اعضای سایت جادوگران ،نویسنده ی فوق العاده قوی ،ناظر فوق العاده وظیفه شناس و کاربری فوق العاده مردمی و دوست داشتنی رو به قلم پر تند نویس دعوت کنیم تا این بار میهمان ما باشند
همه عزیزان فرصت دارید تا اخر این هفته (جمعه ) سوالاتتون رو ا ایشون بپرسید ...
و همی بعد از تلاش های بسیار موفق شدیم یکی از بهترین اعضای سایت جادوگران ،نویسنده ی فوق العاده قوی ،ناظر فوق العاده وظیفه شناس و کاربری فوق العاده مردمی و دوست داشتنی رو به قلم پر تند نویس دعوت کنیم تا این بار میهمان ما باشند
همه عزیزان فرصت دارید تا اخر این هفته (جمعه ) سوالاتتون رو ا ایشون بپرسید ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
پستها:
1540

ببین من فقط می تونم اولی رو دانلود کنم که اونم وقتی دانلودش می کنم و بازش می کنم خرابه ... دومی و سومی هم متنشون دقیقا تو صفحه ی سایت میاد و زبونشون عجیب و چیز درست و حسابی ای نیست ...
می شه بیای مسنجر یه نمونشو به من بدی تا من پیوست کنم و آپلودش هم بکنم ؟
که بعضیا که مثل من مشکل دارن بتونن بخوننش ؟
می شه بیای مسنجر یه نمونشو به من بدی تا من پیوست کنم و آپلودش هم بکنم ؟
که بعضیا که مثل من مشکل دارن بتونن بخوننش ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/10/23
آخرین ورود: سهشنبه 13 بهمن 1388 14:23
از: یه دنیای دیگه !
پستها:
392

خوب برای رفع مشکل عزیزانی که تفاوت word دارن با من ، به سه روش آپلودش کردم :
اولیش !
دومیش !
سومیش ! notepad
اون اولی ورد 2007 و دومی ورد 2003 هستن !
در ضمن ، برای پیوست کردن برام خطا داد سایت ، نتونستم پیوست کنم
اولیش !
دومیش !
سومیش ! notepad
اون اولی ورد 2007 و دومی ورد 2003 هستن !
در ضمن ، برای پیوست کردن برام خطا داد سایت ، نتونستم پیوست کنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/7/28 20:08:50
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/7/28 20:53:23
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/7/28 20:58:41
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/7/28 20:53:23
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/7/28 20:58:41
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
پستها:
1540

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/10/23
آخرین ورود: سهشنبه 13 بهمن 1388 14:23
از: یه دنیای دیگه !
پستها:
392

خوب این پست رو من به جای بلا می زنم چون خودش یه مسئله ای پیش اومد ( نمی دونم چیه ها ! ) که نمی تونه این پستو بزنه .
به جاش منو تحمل کنین لطفا !
مهمون بعدی رو هم خودش میاد معرفی می کنه . نمی خوام از اعتمادش سواستفاده کنم و نظر شخصیمو اعمال کنم ... یوهاهاهاها ...
فلور دلاکور بسیار عزیز
خوب ... منتظر جواب های فلور عزیزمون می نشینیم
به جاش منو تحمل کنین لطفا !
مهمون بعدی رو هم خودش میاد معرفی می کنه . نمی خوام از اعتمادش سواستفاده کنم و نظر شخصیمو اعمال کنم ... یوهاهاهاها ...
فلور دلاکور بسیار عزیز
خوب ... منتظر جواب های فلور عزیزمون می نشینیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج