جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

151 کاربر(ها) آنلاین هستند (143 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
149 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 آبان 1387 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
این پست شامل دو بخش سوالات عمومی و اختصاصی می باشد.
مدت زمان پاسخگویی به هر بخش، هیچ ربطی به قضیه ندارد و تنها برای خالی نبودن عریضه بیان می شود.

سوال عمومی
شبایی که من بیدارم، آقا پلیسه می خوابه... ببخشید... شبایی که اینجانب بیدار بوده و تا کله ی سحر در سایت حضور داشته ام، همواره شاهد این بوده ام که شما ساعات 3-2:30 نصفه شب وارد سایت شده و تا ساعات 6-5:30 صبح در مکان مذکور حضور داشته اید.
شواهد و قراین حاکی از این است که این کار یک شب و دو شب نیست و شما هر شب در این ساعات خاص حضور مبارک خود را در این سایت به هم می رسانید.
حال سوال فوق سری و مهمی که مدت مدیدی است همچون خوره به جان من افتاده آن است که:

شما اصولا چند ساعت در شبانه روز می خوابید؟(ذکر ساعات خواب الزامی است.)

سوال اختصاصی (مربوط به لرد سیاه)
نتایج مطالعات اخیر پژوهشکده ی علمی رویان (شعبه خانه ریدل) ثابت کرده است که ضایعترین عضو در صورت هر آدمی دماغ است و مطابق آمارها 97.8 درصد از جمعیت جهان از شکل ظاهری دماغشان ناراضی می باشند.

با توجه به این تفاسیر آینده ی روابط، میان بشر و دماغ را چگونه می بینید؟

[spoiler=فقط لرد بخواند]ارباب! دماغت که ردیف شد. ولی به جون ماروولو هر چی زور زدم نتونستم کچلیت رو ماسمالی کنم!!![/spoiler]

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1387/8/21 12:31:02

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 آبان 1387 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
1- به نظر من ايفاي نقش داره وارد يك مرحله پرشور و جالبي ميشه كه من رو بسيار به وجد مي ياره.

ايا پيشنهاد خاصي دارين كه باعث بهبود هرچه بيشتر ايفاي نقش بشه؟

2- در مورد هاگوارتز، چه نظري دارين؟ در واقع نظري براي خارج شدن اون از اين وضعيت يكنواخت دارين؟

3- آنيتا يا بلاتريكس؟ ( اين سوال شوخي بود!)

4- و آخرين سوال:

دوره ي لرد بودن كدام يك از لردها رو بيشتر قبول داريد و دوست داريد به همون زمان برگردين؟ و اينكه اگر بخوايد شخصيت لرد رو واگذار كنيد( نـــــــــــه!) ترجيح ميديد چه كسي اين شناسه رو داشته باشه؟

ريش دامبل دراز و سايه ي لرد مستدام!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: دوشنبه 20 آبان 1387 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لرد عزیز

1. چه شخصیتهایی توی سایت رو قبول داری از لحاظ همه چی؟

2.چه چیزی و چه نیرویی باعث میشه انقدر ثبات کاری داشته باشی و خانه ی ریدل که بهترین تاپیک توی سایته همیشه فعال مونده؟

3. اگه بگن نمیتونی دیگه لرد باشی چه کار میکنی؟

4.آیا شده بخوای از سایت بری؟

5 . آیا کسیو تا حالا به سایت معرفی کردی یا مثلا از کسی خواستی بیاد تو سایت فعالیت کنه؟ (چه کسی ؟ البته میتونی اگه بخوای جواب ندی)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]زندگی صحنه ی یکتای هنر مندی ماست ، هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود ، صحن
ارسال شده در: دوشنبه 20 آبان 1387 19:50
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام...

یه سوال می پرسم در حدی که شرکتی داشته باشم، مدت ها با شخصیت بلاتریکس ایفای نقش می کردی، به طوری که الان عملا شخصیت با کپی رایتی شده!... در راستای لرد شدن، مجبور شدی شخصیت رو رها کنی. چه احساسی داشت؟ ( اصلا احساسی داشت!؟)... و اینکه یه توضیح کلی در مورد فعالیت کنونی و فعالیت بلاتریکسیت بده، کدوم یک رو بیشتر می پسندی؟ و ...

یه مورد که شدیدا نظرم رو جلب کرد ، این بود:

نقل قول:
اگه بعضی وقتا سریع دستور ندی حمله شون در نطفه خفه شه حتی شده به قیمت شهید کردن سوژه بهتر باشه

آنتونین ، من حق جواب دادن ندارم، بنابراین سوال می پرسم!... به عنوان یه مرگخوار که به انجمن خصوصی دسترسی داره و داشته، میشه یه مثال برای شهید کردن عمدی سوژه ها و دستور لرد بزنی!؟

ممنان...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 آبان 1387 19:18
نمایش جزئیات
آفلاین
می بینم که گذرت از یتیم خونه افتاده روی صندلی به این داغی ... دارم برات!

1. چی شد که شناسه لرد رو قبول کردی؟ واقعاً خودت خواستی و داوطلب شدی یا اجباری در کار بود؟ خودت به من گفته بودی که ( وقتی بلاتریکس بودی ) هیچ وقت نمی خوای لرد رو قبول کنی چون به شخصیتت نمی خوره! هم؟

2. یکی از مشکلات مرگ خوار ها ( قبل از لرد شدن تو ) تعویض پی در پی و پشت سرهم لرد ها بود! به صورتی که وقتی محفل فقط یک دامبلدور عوض کرد ، تو همون فاصله زمانی ، سه الی چهار تا لرد ولدمورت عوض شدند! تقریباً اکثر مرگ خوار هایی که در اون زمان دستشون به دهنشون می رسید لرد ولدمورت شدند ولی خیلی زود کناره گرفتند! دلیلش چی می تونه باشه؟

3. یکی از بهترین مرگ خوارهات دامبلدور قبلی بود! ( ایگور کارکاروف ) من وقتی دامبلدور شد در داخل سایت نبودم ... قضیه دامبل شدنش چی بود؟ می خوام از زبون خودت بشنوم تام!

4. نظرت در مورد این ها چیه :
محفل فعلی - آلبوس دامبلدور فعلی - وضعیت فعالیت در کل سایت - مرگ خواران

5. چندین بار خواستی استعفا بدی ولی این کارو نکردی! برای چی ؟ در صورتی که خودت از کسانی بودی که سخت منو محکوم می کرد تا بمونم و دامبلدور باشم و استعفا ندم ...

6. در پی مشارکت های صلح آمیز با مرگ خواران می باشم ... اگر غنی سازی هسته ای و آواداکادورایی خودتون رو کنار بگذارید ، سر میز مذاکره خواهم نشست! شما چه طور؟ ( این یکی به سیاست روز مربوط بود! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 آبان 1387 17:46
نمایش جزئیات
آفلاین
مای لرد

ابدا آدمی نیستم که سوالات شخصی بپرسم چون فکر می کنم درست نیست از ایفای نقش خارج بشیم ، اونم تو سایتی که اساسش ، ایفای نقشه

پس فقط سوالات ایفای نقشی می پرسم :

1- شرایط پذیرش یک عضو ایفای نقش ، در گروه مرگخوارن ، به طور کامل چیه ؟ اینو می پرسم ، چون من خودم برای مرگخوار شدن کلی از اینور اونور سوال پرسیدم تا جرات کردم تقاضای مرگخواریت بدم و نمی خواستم حتی یه بار رد بشم . می خوام اگه ممکن باشه شرایط پذیرش رو یک بار برای همیشه بیان کنید تا به عنوان یه رفرنس ( اهم ... اهم ... همون مرجع عربا ! ) ازش استفاده بشه .

2- در چه صورتی یه مرگخوار ، از زیر سایه سیاه اخراج میشه ؟ آیا تا بحال کسی اخراج شده یا مرگخوارا استعفا میدن و میرن ؟

3- پس کی با این محفلیا مبارزه می کنیم ؟ همش میگین صلح ... صلح ...

4- منم دوست دارم بدونم اگه بخواین از لرد بودن خارج بشین ، با توجه به اینکه شناسه بلا گرفته شده ، چه شناسه ای رو برای خودتون انتخاب می کنین ؟ دوست دارین من دوباره مورگانا بشم و شما نارسیسا باشین ؟

همین دیگه !

قبلا از پاسخگویی شما به این سوالات ، سپاسگزارم و اینا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 آبان 1387 16:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال:بنظر من تو خودت در حد همین لرد هم یه قسمت عمده از ایفای نقش رو بر عهده داری ولی اگه مدیر ایفای نقش بشی بهترین مکمل ممکن برای آنیتا خواهی بود. تا حالا بهت پیشنهاد مدیریت شده و اگه جواب مثبته چرا قبول نکردی؟

محاسنت رو که بچه ها گفتن شاید بد نباشه منم دوباره بگم:

در کسوت ناظر:فوق العاده وظیفه شناس،بسیار فعال،حسن خلق و نحوه مناسب برخورد با هر شخص به اقتضای شخصیت و خلق و خوی خودش

در کسوت لرد:فعالترین و با ثبات ترین لردی که تا حالا دیدم و یکی از بهترین لردها از لحاظ رول نویسی و البته یکی از با تعصب ترینشون

یه انتقاد هم بکنم که لوس نشه:خیلی حساسی رو حمله محفلیا به خانه ریدل شاید اگه بعضی وقتا سریع دستور ندی حمله شون در نطفه خفه شه حتی شده به قیمت شهید کردن سوژه بهتر باشه

با آرزوی موفقیت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 آبان 1387 12:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من سوال مهمی دارم اینه که چرا از زندگی نامه ای دروغین استفاده کردی برای ولدمورت ؟

نقل قول:
در 31 دسامبر 1926 در دهکده زیبای لیتل هنگلتون در قصر باشکوه ریدلها متولد شدم.پدر و مادرم جزو اصیلترین خانواده های جادوگران بودند.پدرم لرد تام ریدل نام تام مارولو ریدل را برای من انتخاب کرد.نامی که همیشه به آن افتخار کرده ام.از همان دوران کودکی در رفاه و آرامش کامل بزرگ شدم.کوچکترین کارهای من توسط جن های خانگی که در قصر ریدلها به وفور یافت میشدند انجام میگرفت.در همان دوران بود که یادگرفتم این موجودات پست و بی ارزش فقط و فقط برای خدمت به جادوگران اصیلی مانند من خلق شده اند.در یازده سالگی طی دعوتنامه ای مخصوص به هاگوارتز دعوت شدم ولی پدرومادرم علاقه ای به فرستادن من به هاگوارتز نداشتند و قصد داشتند مرا در خانه توسط بزرگترین جادوگران آن دوره آموزش دهند ولی وقتی آلبوس دامبلدور شخصا برای بردن من آمد مقاومتی نکردند. هفت سال از عمر من در هاگوارتز به سرعت گذشت.طبیعتا پیشینه درخشان خانوادگی وشجره نامه پر افتخار ریدلها که در بلندترین شاخه آن نام سالازار اسلیترین به چشم میخوردباعث جذب شدن عده زیادی به طرف من شد.استعداد درخشان من از سال اول ورودم توجه اساتید-بجز دامبلدور که همیشه نسبت به هوش و ذکاوت من حسادت میکرد- ومدیر مدرسه را به خود جلب کرد.بطوریکه عنوان لرد ولدمورت بعد از پایان تحصیلاتم توسط وزیر سحر و جادو بطور افتخاری به من داده شد و هر سال بطور مداوم از مدیر مدرسه دعوتنامه های متعددی جهت تدریس دروس مختلف(مخصوصا دفاع در برابر جادوی سیاه)در هاگوارتز دریافت کردم..ولی من اهداف والاتری داشتم که عنوان پروفسور ولدمورت درمیان آنها جایی نداشت.هرگز عشق را تجربه نکردم چون روح و جسم و قلب من باارزشتر از آن بود که آنرا با کسی قسمت کنم.روح من فقط و فقط برای یک هدف باید تقسیم میشد...جاودانگی

چرا لرد ؟ آیا خودت هم مثل لردی ؟ (یعنی عشق قدرت و جاودانگی)

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دارنده یه صد آفرین و یه ده آفرین تو انشاء از تدی

ارسال شده در: یکشنبه 19 آبان 1387 22:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خب حالا چی بپرسیم ؟ اخه من که همه چی رو میدونم ! میخوای اصلاً یه کاری کن سوالی از خودت داری بپرس

بزار دو سه تا سوال سایتی و رول بکنم ! طوری که برای بقیه خوب و پند آموز :دی باشه !

1. چه طور میای تو سایت و وقت میزاری در حالی که هم درس و هم کار و هم تفریحات دیگه ای داری ، در صورتی که خیلی ها ادعای کمبود وقت رو دارند !
(یه کلاس برنامهریزی باید براشون بزاری منتهی بفرستشون پیش من سهمتم بهت میدم :دی )

2. احساست راجع به شناسه بلا ! ( تا همین بلای خودمون بدونه چه طور باید با شناست برخورد کنه ! ، وگرنه رودولف میکشتش :دی )

3. سوال جیمز که شایعه است ، گیلدی هم یه چیزی پرسیده و من جوابشو میدونم ! بزار اینطوری بگم بهتره !
توی یک خط کوییدیچ رو توصیف کن و یا طوری که راضیت میکنه تغییرش بده !

4. ( اینو یه بار پرسیدم اما دوباره ! ) الان لرد و بلا رو بیخیال ! یک شناسه و یه گروه رو اسم ببر ؟!

5. ( این رو طنز جواب بده ، ولی سوال جدیه ها ) یه حس در مورد مرینا بگو ؟ :دییییییی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: یکشنبه 19 آبان 1387 14:38
نمایش جزئیات
آفلاین
جیـــــــــــــغ !

1. شایعه شده ولدی میخواد به تیم کوییدیچ دامبل ملحق بشه !! چه توضیحی داری ولدی؟!

2. هیچی ، همه چیزو تو مصاحبه اختصاصی فهمیدم قبلا .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!