نقل قول:
طبق نظرات خودتون اون رنک اصلا ارزشی نداره چون گریفیندور اعضای بیشتری داره! حتی اگر هم شما بهترین ناظر باشید دلیلی وجود نداره که کارتون بی نقص باشه!
اعضای فعال گریفیندور طبق آخرین آمار گیری حدود 10 نفر هستش!
نقل قول:
وقتی یک نفر یک پست رو ندیده میگیره و ناظر هم جلوگیری نمیکنه از این امر یعنی مخالفتی نداره.
تا وقتی که اعلام موافقت نکنه، نمیشه گفت موافقت کرده.
نقل قول:
در مورد مسخره کردن که رفوس یادآوری کرد. درست یا غلط بودنشم شما کسی نیستی که تعیین کنی.
تمام اعضای ایفای نقش، حتی کسی که همین الان وارد ایفای نقش شده، به اندازه قدیمی ترین عضو ایفای نقش حق اظهار نظر داره.
مگر اینکه نظر شما این باشه که عضو هر چه قدیمی تر، خدا تر!
نقل قول:
دیگه بدتر! یعنی همون اختیار تامی که اینجا نوشته شده رو هم ندارید و بدون هیچ حقی پست یک نفر رو نادید گرفتین.
پس من میتونم هر کاری بکنم، ناظر باید بیاد و پستم رو پاک کنه.
نقل قول:
شما در جایگاهی نیستی که تعیین کنی روی پست وقت گذاشته شده یا نه و سوژه رو خراب کرده و ارزشیه یا نه
نقل قول:
تمام اعضای ایفای نقش، حتی کسی که همین الان وارد ایفای نقش شده، به اندازه قدیمی ترین عضو ایفای نقش حق اظهار نظر داره.
نقل قول:
خوب پس همون طور که گفته بودم از روی خود گولاخ پنداری و برای خودنمایی این پیام ها رو میفرستین!
میتونین اینطوری تصور بکنین.
نقل قول:
بهتره راه دیگه برای حل کردن مشکلتون پیدا کنید چون چت باکس عمومیه و جای این کار نیست.
در جواب پست ایوان به این مورد جواب دادم.
نقل قول:
این جا دیگه کاملا خود گولاخ پنداری و غرورتون مشخص شد و فکر میکنم ریشه همه این مشکلات هم همینه!
این برداشت شخصی هستش و برداشت هر کس برای
خودش محترمه.
نقل قول:
البته شخصیت و آواتار هر دو شناسه مشابه بوده،
میتونین آواتار ها و نحوه ی پست زدن رو بررسی بکنین تا تفاوت رو بدونین.
================================================================
نقل قول:
دوست عزیز واقعا فکر میکنی که چون رنک ناظر ماه رو داری ، پس هیچ اشکالی به تو وارد نیست ؟ میشد روی رنک ناظر سال بحث کرد و با اون پز داد ولی ناظر ماه یکم ضایعه اس مانور دادن روش !
در اولین ماهی که ناظر شدم این رنک رو گرفتم، میتونم رنک ناظر سال رو هم بگیرم!
نقل قول:
به عنوان یه عضو قدیمی بتون توصیه میکنم که دیگه اسم رنک هارو جلوی مرگخوارا نیارین چون سالانه رنک هایی که یک مرگخوار تازه وارد میگیره ، محفلی ها اگه اعضای قدیمیشون هم رنک هاشونو بیارن با هم جمع کنن به تعداد رنک های اون مرگخوار تازه وارد نمیرسن .
نقل قول:
به عنوان یه عضو قدیمی بتون توصیح میکنم که دیگه اسم عضو قدیمی بودن رو جلوی ماها نیارید !
ایگور هم از کسانی هستش که میدونه شناسه های قبلی منو.
نقل قول:
تالار خصوصی گاهی اوقات میتونه اثرش رو هم توی انجمن بزاره . مگه اعضای اون تالار عضو اصلی ایفای نقش نیستند ؟
ولی تمام تصمیماتش خصوصیه!
نقل قول:
یادتون نیست تو چتر گفتین که وقت ندارین جواب یک دختر 13 رو بدین ؟ با اینکه من اینو چیزی جز بی احترامی نمیدونم ولی حتی اگه واقعا هم وقت نداشتین که جواب یه دختر 13 ساله رو بدین دلیلی نبود تو چتر اعلام کنید .
و بلا فاصله از ایشون معذرت خواهی کردم! و ایشون هم قبول کردند.
نقل قول:
وقتی یک عضو عادی ! فکر میکنه سوژه اش داره شهید میشه سلاحش یه روله که جهت گیری سوژه رو تغییر بده نه چیز دیگه ای !
یک بار پست رو بخونین و به من بگین که چطوری باید اون پست رو اصلاح میکردم، استقبال میکنم.
نقل قول:
دلیل سریع وارد عمل شدنتون رو میشه بدونم ؟
تقریبا هیچ محفلی دیگه ای نبود که پست رو ادامه بده! و چون مرگخواران منتظر چنین فرصت هایی توی رول ها هستند، مجبور شدم درستش کنم.
نقل قول:
میتونم بپرسم شما به چه سنگ محکی متوجه شدین که رول نویسی شما از مرگخوارا بهتره ؟
من هرگز این ادعا رو در مورد کل مرگخوارا نکردم!
ایرادی که لرد برای عضویت من در گروه مرگخوارا گرفت، سطح پست نبود، سفید بودن پست بود.
نقل قول:
هرچی نگاه کردم ، جوابی در مورد خودنمایی که به شما نسبت داده شده بود ، ندیدم ! فکر کنم قبولش دارید . در غیر اینصورت بی صبرانه منتظر جوابتونم !
خود نمایی من، نظر شماست و برای
خودتون محترمه! ولی من قبولش ندارم.
نقل قول:
چرا پیام های مهم واسه ما مهم نیست ؟ نظرسنجی برگزار کنیم ببینیم که آیا این پی ام هایی که الفیاس دوج توی چتر میده واسه ی شما مهمه یا نه ؟ وقتی به یه چیزی میگن مهم و توی جایی اعلامش میکنن که همه به اون موضوع اهمیت بدن و بخوان در مورد اون با خبر شن نه اینکه فلانی بیا کنار میز صندلی چیه نمیدونم شومینه اس ! هرچی که هست ! مدام هم تکرار میشه ! فلانی پخ داری (فلانی یکیه همیشه ) که دیگه عادت شده واسم !
فلانی همیشه فرق میکنه! از ایوان و بانو و استرجس گرفته تا پروفسور ویریدیان.
شومینه مال ریونی هاست، من اکثرا لینک میدم.
پیام های مهم برای شخص فرستنده و گیرنده که به متن پیام دسترسی دارن مهم هستن. بهتر نیست فضولی نکنین؟
نقل قول:
بازم میگم ! این از موضع قدرت حرف زدنتون واسم جالبه ! باز هم میگم ! نظرت چیه نظرسنجی بزاریم واسه جذابیت چتر ؟
پس حرف های غیر اخلاقی شما باعث جذابیت چتر میشن؟
نقل قول:
روحیتون رو تحسین میکنم و همینطور اعتماد به نفستون رو ! خوشحال میشم توی بعضی از موارد کمکم کنید ! میدونید من آدم با اعتماد به نفسی نیستم زیاد !
با کمال میل حاضر به کمک هستم در صورتی که قسم بخورین که فاصله تون رو با من حفظ بکنین.
نقل قول:
دوباره بخونین پست هارو، متوجه میشین!
نقل قول:
ما اینجا نیومدیم واسه ی دعوا ! اومدیم صحبت کنیم تا بعضی از چیزایی که قبلا پیش اومده دیگه پیش نیاد . ما همه با هم دوستیم و باید بدونیم این سایت واسه ی تفریحه !
اگه واقعا برای تفریحه، پس اون حرفاتون توی چت باکس که الان روی دیتابیس سایت هستش و میشه شکایت کرد تا بررسی بشن، برای چی بود؟
نقل قول:
برداشت شماست!
نقل قول:
هیتلر هم اینطور از موضع قدرت حرف نمیزد ! اظهار نظر در مورد لردولدمورت برای شما زوده ! فعلا این حقو دارید که در مورد اعضای تازه وارد مرگخوار وارد بحث شید .
ارجاع به جوابم به لودو.
نقل قول:
خوشحال میشم یک ناظر خوب و قویتر از جناب ولدمورت فعلی معرفی کنید تا ما این رو برداریم و اونرو بزاریم جاش !
چرا باید اینکار انجام بشه؟