جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

43 کاربر(ها) آنلاین هستند (27 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
43 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 16 مرداد 1391 14:25
نمایش جزئیات
آفلاین
منم ادامه نمیدم دیگه چون علاوه بر چیزی که لودو گفت، اینجوری به هیچ نتیجه ای نمیرسیم.

نقل قول:
ولی لرد، انصافا یه چیزی بگم؟
من فهمیدم الان راه حل مشکل شما چیه!! یک: اون صحبت هایی رو که توی مسنجر داشتیم رو از حافظه تون پاک کنین! چون تحمل اینکه بفهمین یکی از شما سابقه ش بیشتره رو ندارین و این توی مسئله بانو هم دیده شدش! دو: فکر کنم ریگول توی کارهای گرافیکی مهارت داشته باشه، پس ازش خواهش میکنم یه رنکی با نام زحمتکش ترین عضو در طول تاریخ گذشته و آینده ی سایت رو درست کنه و به لرد بده تا کمی از زحماتش جبران بشه. سه: از مدیریت عزیز درخواست دارم یک عدد دسترسی مدیریت انجمن رو به ایشون بدن که تا دیگه هی به بانو گیر ندن! نگین پیشنهاد دادیم قبول نکردن که باورم نمیشه با این رفتارشون با بانو.

دلم برات میسوزه واقعا.چقدر یه آدم میتونه بدبخت باشه که هر چی دست و پا بزنه نتونه یه قدم جلوتر بره...به جاش سعی کنه کسایی رو که جلوترن عقب بکشه.تا آخر عمرت همینجایی که هستی درجا میزنی.

من احتیاجی به رنک ندارم.منو با خودتون اشتباه نگیرین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 16 مرداد 1391 13:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من همینجا به خاطر شروع کردن این بحث اعلام ندامت میکنم و از همه عذرخواهی میکنم، یه ضرب المثل هست که نمیدونم مال کجاست ولی میگه با خوک کشتی نگیر چون هم گلی میشی هم اون لذت میبره!
من دیگه صحبتی ندارم.
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم پیشو نگیرن.
مرسی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: دوشنبه 16 مرداد 1391 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ما اینجا هستیم تا رفتار شما رو نقد کنیم ، که اصلاح بشه و در آینده تکرار نشه . اما وقتی می بینیم که شما با لج بازی این نقد رو رد می کنید ، اجبارن یک سری چیز هایی گفته میشه که نباید گفته بشه . شما هم بند دهنتون رو باز می کنید و پیشکسوت و مدیر و لرد و اینا که هیچ ، بزرگتر - کوچکتری هم کنار میذارید !

خیلی ممنونم از شما!
من هیچوقت ادب رو کنار نمیذارم، فقط در برابر افراد معلوم الحال نمیتونم سکوت کنم.
و تمام بی ادبی های من عکس العمل رفتار بقیه ست!

نقل قول:
شما در خیلی از موارد خودت پیش داوری کردی ، اونم به طرز غلط ، اون وقت میای میگی بهتره پیش داوری نکنیم؟ جالبه !

همون هایی رو که خودت نقل قول کردی رو یه بار بخون، و همینطور حرف هایی رو که در جوابشون اون ها رو گفتم، خودت جوابت رو میگیری و میفهمی که پیش داوری نیستند.

نقل قول:
اما به جای این که بزنند توی ذوقم زیر پر و بالم رو گرفتن تا یاد گرفتم !

توی گریف هم افرادی بودند که با 13 سال، خیلی خیلی بهتر از 28 ساله ها رول میزنند و فعالیتشون خیلی بیشتره.

نقل قول:
گاهی اوقات در چت باکس شوخی هایی میشه ، که نباید جدی گرفته بشن ، با وجودی که به نظر جدی میان ! مثل عصبانیت لرد از لودو

آندرو وقتی که روفوس اون حرفا رو میزد، تو توی سایت بودی که الان در اون مورد حرف میزنی؟

نقل قول:
کار مرگخوار ها چیه ؟ به غیر از اطاعت از لرد ، شکنجه کردن و کشتن محفلی ها و ماگل هاس . به جای شکنجه کردن ، ناز و نوازششون کنیم خوبه ؟!

هر چیزی که از حد بگذره لوس و بی مزه میشه حتی همون ناز و نوازش.

نقل قول:
فعلا ! تا بعد !

خوشحال شدیم از دیدنتون، خوش گذشت، بازم بیایین اینورا!
================================================================
نقل قول:
جای خجالت داره که اینجا دعوا شده و ملت به من خبر ندادن؛ حالا من از دیگران همچین انتظاری ندارم،‏ ولی خودی‌ها لب تر می‌کردن حداقل‌ش ‏:دی

عمه جون، آی دی تو بده خودم خبر دارت میکنم از این به بعد!

نقل قول:
باز کی نمک خورده نمکدون شکسته!!؟ من یه ماگل شدیدن قاطی‌ای هستم و با هر چی پاتی هستش مشکل دارم

هنوزم همون عمه ای!

نقل قول:
ضمنن تجربه و تاریخچه‌ی این سایت ثابت کرده،‏ هر فردی سعی کنه از مایه‌ی نداشته‌ی خودش سرمایه‌گذاری کنه و لرد رو زیر سوال ببره،‏ مثل نمک از نمکدان بر روی خیار پاچیده می‌شه و فقط خودش رو خراب می‌کنه بدتر!!

شاید در حد لرد نباشم، ولی از خیلی از معترضام مایه ام بیشتره!
از لرد معذرت میخوام که نتونستم سریعتر بیام خدمتشون! بالاخره کارهای خیلی واجبتری از اینجا نشستن و جواب دادن به ملت و به ریش نداشتشون خندیدن دارم! ایوان هم گفتش که اولویت ناظر، انجمنی هستش که ناظر اونه.

ولی لرد، انصافا یه چیزی بگم؟

من فهمیدم الان راه حل مشکل شما چیه!!
یک: اون صحبت هایی رو که توی مسنجر داشتیم رو از حافظه تون پاک کنین! چون تحمل اینکه بفهمین یکی از شما سابقه ش بیشتره رو ندارین و این توی مسئله بانو هم دیده شدش!
دو: فکر کنم ریگول توی کارهای گرافیکی مهارت داشته باشه، پس ازش خواهش میکنم یه رنکی با نام زحمتکش ترین عضو در طول تاریخ گذشته و آینده ی سایت رو درست کنه و به لرد بده تا کمی از زحماتش جبران بشه.
سه: از مدیریت عزیز درخواست دارم یک عدد دسترسی مدیریت انجمن رو به ایشون بدن که تا دیگه هی به بانو گیر ندن! نگین پیشنهاد دادیم قبول نکردن که باورم نمیشه با این رفتارشون با بانو.

در ضمن، در مورد بانو که خودش اینجا نیست دیگه حرف نزنین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الفیاس دوج در 1391/5/16 13:39:40
ویرایش شده توسط الفیاس دوج در 1391/5/16 13:46:12
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.

ارسال شده در: دوشنبه 16 مرداد 1391 10:54
نمایش جزئیات
آفلاین
قبل از هر چیزی میخوام بگم که ما اینجا نیستیم تا دعوا و کتک کاری کنیم !
ما اینجا هستیم تا رفتار شما رو نقد کنیم ، که اصلاح بشه و در آینده تکرار نشه . اما وقتی می بینیم که شما با لج بازی این نقد رو رد می کنید ، اجبارن یک سری چیز هایی گفته میشه که نباید گفته بشه . شما هم بند دهنتون رو باز می کنید و پیشکسوت و مدیر و لرد و اینا که هیچ ، بزرگتر - کوچکتری هم کنار میذارید !

این ها به کنار ، بریم سر اصل مطلب !

نقل قول:
بهتره پیش داوری نکنیم.

نقل قول:
خیلی وقته روی اعصابه ولی چرا تو این زمان؟ وقتی که من دارم توی سایت پیشرفت میکنم باید بیایین و این چیز ها رو بگین؟ میتونستین از همون وقتی که من شروع کردم بیایین و تذکر بدین نه الان. به عنوان نمونه دو تا از مرگخوار ها برای دامبلدور شدن درخواست دادن و درست همین موقع شما میایین و برای من اشکال تراشی میکنین؟ چون میدونین مدیریت با این چیز ها هم تصمیم میگیره و میخوایین سنگ اندازی کنین؟ جالبه که محفلی ها شکایتی ندارن از من!

نقل قول:
مرگخوارا و افرادی مثل ایشون کاملا سوژه رو نابود میکردند.

نقل قول:
(توهین برداشت نشه) این حرکت فکر نمیکنم بجز ضعف فرمانده و ناظر، چیزی رو نشون بده! که بیان و به خاطر حرکت یک عضو در یک تاپیک، کل اون انجمن رو برای اشخاصی که در سایت کاملا آزاد هستند و میتونن با نظر خودشون فعالیت کنند، تحریم کنین.

شما در خیلی از موارد خودت پیش داوری کردی ، اونم به طرز غلط ، اون وقت میای میگی بهتره پیش داوری نکنیم؟ جالبه !

نقل قول:
یادتون نیست تو چتر گفتین که وقت ندارین جواب یک دختر 13 ساله رو بدین ؟ با اینکه من اینو چیزی جز بی احترامی نمیدونم ولی حتی اگه واقعا هم وقت نداشتین که جواب یه دختر 13 ساله رو بدین دلیلی نبود تو چتر اعلام کنید .

_ و بلا فاصله از ایشون معذرت خواهی کردم! و ایشون هم قبول کردند.

بله ! ایشون قبول کردن ولی به حدی از رفتار های شما ناراحت شدن که میخواستن از سایت برن !
13 ساله بودن که عیب نیست ! رز ویزلی هم 13 ساله بود ! منم وقتی عضو سایت شدم 13 ساله بودم ! اما به جای این که بزنند توی ذوقم زیر پر و بالم رو گرفتن تا یاد گرفتم !

نقل قول:
من هم همین نظر رو نسبت به شما دارم و نمیخوام جوابتون رو بدم و شانم رو با جواب دادن به شما عضو معلوم الحال پایین بیارم.

نقل قول:
روفوس رو همه اعضا میشناسن، دوسش دارن و براش احترام قائلن .

_ پس حرفاتون در چت باکس رو یادتون رفته؟ یا اینکه چون مرگخواره دوسش دارن؟

گاهی اوقات در چت باکس شوخی هایی میشه ، که نباید جدی گرفته بشن ، با وجودی که به نظر جدی میان ! مثل عصبانیت لرد از لودو . ارجاعتون میدم به این (نقل قول از ارباب) :

نقل قول:
مثلا اگه لودو حرفی تو چت باکس میزنه و من ظاهرا عصبانی میشم، واقعیت چیز دیگه ایه. هرگز مشکلی با لودو نداشتم.همه حرفامون شوخی بود.البته اینجا لودو مثال بود. بقیه هم همینطورن.

نقل قول:
اصلا مسخره نکردم، فقط از نحوه ی پست زدن انتقاد کردم که الان همه ی مرگخوارای تازه وارد در اولین پستاشون محفلی ها رو در هر جا که باشن میبرن شکنجه گاه! این درسته؟

کار مرگخوار ها چیه ؟ به غیر از اطاعت از لرد ، شکنجه کردن و کشتن محفلی ها و ماگل هاس .
به جای شکنجه کردن ، ناز و نوازششون کنیم خوبه ؟!

فعلا ! تا بعد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آندرومدا بلک در 1391/5/16 11:02:35
ویرایش شده توسط آندرومدا بلک در 1391/5/16 11:04:59
Only Raven

هر کسی به اصل خود باز می‌گردد...
ارسال شده در: دوشنبه 16 مرداد 1391 08:14
نمایش جزئیات
آفلاین
جای خجالت داره که اینجا دعوا شده و ملت به من خبر ندادن؛ حالا من از دیگران همچین انتظاری ندارم،‏ ولی خودی‌ها لب تر می‌کردن حداقل‌ش ‏:دی

باز کی نمک خورده نمکدون شکسته!!؟ من یه ماگل شدیدن قاطی‌ای هستم و با هر چی پاتی هستش مشکل دارم ‏‏‎ ‎

اینقد الکی به لرد حرف نزنید،‏ که کافیه لب باز کنم یک جا هشت تا شناسه برن بالاک ‏‏ البته من استعدادهای زیادی دارم،‏ توی دهن مدیریت هم می‌زنم،‏ اما اینجا جای این بحثا نیست ‏:دی پس چتر رو برای چی گذاشتن؟ ‏

ضمنن تجربه و تاریخچه‌ی این سایت ثابت کرده،‏ هر فردی سعی کنه از مایه‌ی نداشته‌ی خودش سرمایه‌گذاری کنه و لرد رو زیر سوال ببره،‏ مثل نمک از نمکدان بر روی خیار پاچیده می‌شه و فقط خودش رو خراب می‌کنه بدتر!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
موندنی شو!
ارسال شده در: یکشنبه 15 مرداد 1391 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بانو، بگم کی بودی؟ چند بار تا حالا مدیر شدی؟ چند بار بخاطر فعالیت بی شائبه تون کسانی مثل این افراد شما رو کشوندن به نحوه؟

بانو ویولت قبلا مدیر شده؟اونم چند بار؟؟؟!!!
بانو ویولت وقتی عضو سایت شد هیچی در مورد سایت نمیدونست.قوانین ایفای نقش رو هم نمیدونست.در یک مورد خودم راهنماییشون کردم.
جریان هم طوری نبود که بگیم میخواست وانمود کنه تازه وارده.برای یک فعالیت ایفای نقشی برنامه ریزی کرده بودن که البته بد نبود ولی خلاف قوانین بود.اونم قانونی که همه میدونستن.
هی میخوام جواب ندم.بعد میگم الان فکر میکنن حرفاشونو باور کردیم.بابا بچه که گیر نیاوردین.

مدیرای این سایتو همه میشناسن.سایت تاریخچه چندان پیچیده و غیر قابل دسترسیی نداره.چند تا مدیر دختر داشتیم که چند بار مدیر شده باشن؟

بفرمایین تعداد پستاتونو بیشتر کنین بیشتر بهتون خوش بگذره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لردولدمورت در 1391/5/15 14:02:46
ارسال شده در: یکشنبه 15 مرداد 1391 01:06
نمایش جزئیات
آفلاین
لیدیز اند جنتلمن:دی
با طناب پوسیده لودو توی چاه نرید. همش زیر سر این بشره که خیلی مودب شده الان! ناسی ناسی:دی همه دعواها با پست لودو شروع شد من میدونم آخرشم همه رو به فحش میبنده خودشم بلاک میشه میره ما میخندیم:دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 مرداد 1391 00:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
البته جواب شما به اینم مشخصه:این نظر شماست جناب بانز!

بهتره پیش داوری نکنیم.

نقل قول:
من فکر میکنم شما یه چیزی گفتین خودتون موندین توش!

من اگه بخوام در مورد دیگران حرف بزنم، تا وقتی به اطمینان کامل نرسیدم حرفی نمیزنم.

بانو، بگم کی بودی؟ چند بار تا حالا مدیر شدی؟ چند بار بخاطر فعالیت بی شائبه تون کسانی مثل این افراد شما رو کشوندن به نحوه؟
پدر پرسیوال بگم چه بلایی سرتون آوردن؟ این چنین افرادی چه ظلم هایی در حقتون کردن؟ دلیل عدم فعالیت الانتون رو بگم؟
(چون با اینا روابط خوبی دارم اسمشون رو بردم)

من شما رو تحسین میکنم بانز عزیز، هر بار که وارد سایت میشین یک پست میزنین! واقعا و بدور از شوخی و ... قابل تقدیره این فعالیتتون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:

Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 14 مرداد 1391 23:56
نمایش جزئیات
آفلاین

آقای داج

من قبلا شناسه داشتم ولی نمیتونم بگم چی بود...من یه دوستی دارم که قبلا مدیر بود ولی نمیتونم بگم کیه...یکیو میشناسم که هشت ساله فعالیت میکنه ولی نمیتونم اسمشو ببرم...دو نفرو میشناسم که بیشتر از لرد فعالیت کردن ولی اسم اونا رو هم نمیتونم بگم.
من فکر میکنم شما یه چیزی گفتین خودتون موندین توش!

البته جواب شما به اینم مشخصه:این نظر شماست جناب بانز!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چهره و هویتم مال شما...از زیر سایه ی ارباب تکان نخواهم خورد!
ارسال شده در: شنبه 14 مرداد 1391 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
طبق نظرات خودتون اون رنک اصلا ارزشی نداره چون گریفیندور اعضای بیشتری داره! حتی اگر هم شما بهترین ناظر باشید دلیلی وجود نداره که کارتون بی نقص باشه!

اعضای فعال گریفیندور طبق آخرین آمار گیری حدود 10 نفر هستش!

نقل قول:
وقتی یک نفر یک پست رو ندیده میگیره و ناظر هم جلوگیری نمیکنه از این امر یعنی مخالفتی نداره.

تا وقتی که اعلام موافقت نکنه، نمیشه گفت موافقت کرده.

نقل قول:
در مورد مسخره کردن که رفوس یادآوری کرد. درست یا غلط بودنشم شما کسی نیستی که تعیین کنی.

تمام اعضای ایفای نقش، حتی کسی که همین الان وارد ایفای نقش شده، به اندازه قدیمی ترین عضو ایفای نقش حق اظهار نظر داره.
مگر اینکه نظر شما این باشه که عضو هر چه قدیمی تر، خدا تر!

نقل قول:
دیگه بدتر! یعنی همون اختیار تامی که اینجا نوشته شده رو هم ندارید و بدون هیچ حقی پست یک نفر رو نادید گرفتین.

پس من میتونم هر کاری بکنم، ناظر باید بیاد و پستم رو پاک کنه.

نقل قول:
شما در جایگاهی نیستی که تعیین کنی روی پست وقت گذاشته شده یا نه و سوژه رو خراب کرده و ارزشیه یا نه

نقل قول:
تمام اعضای ایفای نقش، حتی کسی که همین الان وارد ایفای نقش شده، به اندازه قدیمی ترین عضو ایفای نقش حق اظهار نظر داره.

نقل قول:
خوب پس همون طور که گفته بودم از روی خود گولاخ پنداری و برای خودنمایی این پیام ها رو میفرستین!

میتونین اینطوری تصور بکنین.

نقل قول:
بهتره راه دیگه برای حل کردن مشکلتون پیدا کنید چون چت باکس عمومیه و جای این کار نیست.

در جواب پست ایوان به این مورد جواب دادم.

نقل قول:
این جا دیگه کاملا خود گولاخ پنداری و غرورتون مشخص شد و فکر میکنم ریشه همه این مشکلات هم همینه!

این برداشت شخصی هستش و برداشت هر کس برای خودش محترمه.

نقل قول:
البته شخصیت و آواتار هر دو شناسه مشابه بوده،

میتونین آواتار ها و نحوه ی پست زدن رو بررسی بکنین تا تفاوت رو بدونین.

نقل قول:
دوست عزیز واقعا فکر میکنی که چون رنک ناظر ماه رو داری ، پس هیچ اشکالی به تو وارد نیست ؟ میشد روی رنک ناظر سال بحث کرد و با اون پز داد ولی ناظر ماه یکم ضایعه اس مانور دادن روش !

در اولین ماهی که ناظر شدم این رنک رو گرفتم، میتونم رنک ناظر سال رو هم بگیرم!

نقل قول:
به عنوان یه عضو قدیمی بتون توصیه میکنم که دیگه اسم رنک هارو جلوی مرگخوارا نیارین چون سالانه رنک هایی که یک مرگخوار تازه وارد میگیره ، محفلی ها اگه اعضای قدیمیشون هم رنک هاشونو بیارن با هم جمع کنن به تعداد رنک های اون مرگخوار تازه وارد نمیرسن .

نقل قول:
به عنوان یه عضو قدیمی بتون توصیح میکنم که دیگه اسم عضو قدیمی بودن رو جلوی ماها نیارید !

ایگور هم از کسانی هستش که میدونه شناسه های قبلی منو.

نقل قول:
تالار خصوصی گاهی اوقات میتونه اثرش رو هم توی انجمن بزاره . مگه اعضای اون تالار عضو اصلی ایفای نقش نیستند ؟

ولی تمام تصمیماتش خصوصیه!

نقل قول:
یادتون نیست تو چتر گفتین که وقت ندارین جواب یک دختر 13 رو بدین ؟ با اینکه من اینو چیزی جز بی احترامی نمیدونم ولی حتی اگه واقعا هم وقت نداشتین که جواب یه دختر 13 ساله رو بدین دلیلی نبود تو چتر اعلام کنید .

و بلا فاصله از ایشون معذرت خواهی کردم! و ایشون هم قبول کردند.

نقل قول:
وقتی یک عضو عادی ! فکر میکنه سوژه اش داره شهید میشه سلاحش یه روله که جهت گیری سوژه رو تغییر بده نه چیز دیگه ای !

یک بار پست رو بخونین و به من بگین که چطوری باید اون پست رو اصلاح میکردم، استقبال میکنم.

نقل قول:
دلیل سریع وارد عمل شدنتون رو میشه بدونم ؟

تقریبا هیچ محفلی دیگه ای نبود که پست رو ادامه بده! و چون مرگخواران منتظر چنین فرصت هایی توی رول ها هستند، مجبور شدم درستش کنم.

نقل قول:
میتونم بپرسم شما به چه سنگ محکی متوجه شدین که رول نویسی شما از مرگخوارا بهتره ؟

من هرگز این ادعا رو در مورد کل مرگخوارا نکردم!
ایرادی که لرد برای عضویت من در گروه مرگخوارا گرفت، سطح پست نبود، سفید بودن پست بود.

نقل قول:
هرچی نگاه کردم ، جوابی در مورد خودنمایی که به شما نسبت داده شده بود ، ندیدم ! فکر کنم قبولش دارید . در غیر اینصورت بی صبرانه منتظر جوابتونم !

خود نمایی من، نظر شماست و برای خودتون محترمه! ولی من قبولش ندارم.

نقل قول:
چرا پیام های مهم واسه ما مهم نیست ؟ نظرسنجی برگزار کنیم ببینیم که آیا این پی ام هایی که الفیاس دوج توی چتر میده واسه ی شما مهمه یا نه ؟ وقتی به یه چیزی میگن مهم و توی جایی اعلامش میکنن که همه به اون موضوع اهمیت بدن و بخوان در مورد اون با خبر شن نه اینکه فلانی بیا کنار میز صندلی چیه نمیدونم شومینه اس ! هرچی که هست ! مدام هم تکرار میشه ! فلانی پخ داری (فلانی یکیه همیشه ) که دیگه عادت شده واسم !

فلانی همیشه فرق میکنه! از ایوان و بانو و استرجس گرفته تا پروفسور ویریدیان.
شومینه مال ریونی هاست، من اکثرا لینک میدم.
پیام های مهم برای شخص فرستنده و گیرنده که به متن پیام دسترسی دارن مهم هستن. بهتر نیست فضولی نکنین؟

نقل قول:
بازم میگم ! این از موضع قدرت حرف زدنتون واسم جالبه ! باز هم میگم ! نظرت چیه نظرسنجی بزاریم واسه جذابیت چتر ؟

پس حرف های غیر اخلاقی شما باعث جذابیت چتر میشن؟

نقل قول:
روحیتون رو تحسین میکنم و همینطور اعتماد به نفستون رو ! خوشحال میشم توی بعضی از موارد کمکم کنید ! میدونید من آدم با اعتماد به نفسی نیستم زیاد !

با کمال میل حاضر به کمک هستم در صورتی که قسم بخورین که فاصله تون رو با من حفظ بکنین.

نقل قول:
چه ربطی داشت ؟

دوباره بخونین پست هارو، متوجه میشین!

نقل قول:
ما اینجا نیومدیم واسه ی دعوا ! اومدیم صحبت کنیم تا بعضی از چیزایی که قبلا پیش اومده دیگه پیش نیاد . ما همه با هم دوستیم و باید بدونیم این سایت واسه ی تفریحه !

اگه واقعا برای تفریحه، پس اون حرفاتون توی چت باکس که الان روی دیتابیس سایت هستش و میشه شکایت کرد تا بررسی بشن، برای چی بود؟

نقل قول:
توهین برداشت میشه !

برداشت شماست!

نقل قول:
هیتلر هم اینطور از موضع قدرت حرف نمیزد ! اظهار نظر در مورد لردولدمورت برای شما زوده ! فعلا این حقو دارید که در مورد اعضای تازه وارد مرگخوار وارد بحث شید .

ارجاع به جوابم به لودو.

نقل قول:
خوشحال میشم یک ناظر خوب و قویتر از جناب ولدمورت فعلی معرفی کنید تا ما این رو برداریم و اونرو بزاریم جاش !

چرا باید اینکار انجام بشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی: