شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
گیلدروی که خیلی خوش تیپه از سوراخ کلاس میاد تو ( دخترا غش میکنن ) گیلدی: حاجی... چند تا سوال داشتم... 1. پس از تنفس مصنوعی غسل واجبه؟ 2. شما تا حالا در بی جامه پارتی شرکت کردی؟ با احکام دین مغایرت نداره؟ 3. اگر هنگام بی جامه پارتی برقا رفت چی کار کنیم؟ در تاریکی بی جامه پارتی بر ما حرام نخواهد شد؟ 4. چه آهنگایی در بی جامه پارتی مجازند؟ 5. چرا تنفس مصنوعی در بی جامه پارتی بیشتر از جاهای دیگه توصیه شده؟
در آخر هم یه خواهش داشتم که اگه میشه یه فتوا از خودتون در کنید و حمل و نقل موبایل در بی جامه پارتی ها رو حرام اعلام کنید... در دهه گذشته بارها دیده شده که افراد سودجو میان از بیجامه پارتی هامون با موبایل فیلم میگیرن! :bigkiss:
بیرون در کلاس... گراپی: حاجی در قلفه! من: قفله! می بینم کار مرلینه! سوروس: همی از کجا دانی یا حاجی؟ من: چون یه تیکه ریشش لای در گیر کرده کنده شده! گراپی بشکنش! گراپی: اسپکتپاترونوم! من: اه! کمتر آخر فیلم سوم هری پاتر رو نگا کن گراپی! بابا از روش های سنتی! نگا کن سوروس جان توی کلاس یدونه یخچال هستش که توش.... سوروس: آخ جون! حمله...! من: دیدی ! به روایتی در فتح قلعه خیبر از سوروس به عنوان دژ کوب استفاده کرده اند! خوب بریم داخل... به به اینجا چرا کلاس آناتومی شده! چقدر اسکلت هست! گراپی: حاجی جان فک کنم بچه های کلاسن... من: آخی! حیوونی ها! البته اشکالی نداره درس خون نبودند! گراپ جان برو بیرون بزن کلاس بازگشایی شد و همه روزه باز است! این اسکلت ها رو هم ببر برای تام توی دیگ سوراخ بزنه به دیوار تزئیناته به هر حال... گراپ گراپ! گوش کن ببین اگه مرلین این دور و ورا نیست اینجا یه کم هم وردهای خیلی سنگین سیاه مذهبی آموزش بدیم! برو دیگه! راستی یخچال رو هم ببر مواظب باش سوروس توشه!
دیمو جان اگر اخوند ی کشتی که کار غیر قانونی کردی(بین خودمون باشه دمت گرم!)اما اگر می خوای واقعا یک کار مفید کنی با خودم تماس بگیرین تا اسمه دوتاشونو که از همین قبیلن بهت بدم تا یک ملت مشنگ را نجات بدی
ببخشید در مورد افراد معلوم الحالی که با من ارتباط دارن..مانی..امیرعلی و بگیر برو جلو..من چه جوری باهاشون سوار ماشین بشم؟! بعدشم باید حتما ریش داشته باشن؟
ببخشین حاج اقا! من اگه بخوام این وردو رو گیزر اجرا کنم،با توجه به رابطه ی فرند شیپی(استغفرالله!!) و اینکه وردو نباید از فاصله ی خیلی دور اجرا کرد،کجا باید بایستم؟ در ضمن،التماس دعاداریم!!
دوشیزه اوانز عزیز! آخه آدم قحطی بود؟ روی سوروس آزمایش می کردین! ریش مرلین از جادویی ترین چیزهایی هست که در دوران جادوگری یافت شده! احتمالا به نوعی در مقابل جادوی ریشیوس مقاومت نشون میده! البته من حدس می زنم با توجه به اینکه ریش بن لادن سیاه بوده یه لایه ریش جدید روی ریش قبلی مرلین اومده و اون سفیده رو پوشونده! به هر حال مرلین بیچاره الان دو لایه ریش داره و خبر نداره! بلاتریکس عزیز راندو از معلوم الحال ترین درس های ممکن است! فاصله مجاز اگر فرد مشنگ باشد 1 متر و اگر جادوگر باشد 10 متر است! در ضمن من پیشنهاد می کنم در جلسات آینده شرکت نموده و وردهای ضد فرندشیپ را آموزش ببینید!