جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

367 کاربر(ها) آنلاین هستند (193 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
366 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1397 18:46
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب اشلی :
اگه می خوای با چند تا از خصلت‌های گند آدر آشنا شی ویلای صدفی رو بخون.
سوای اینها اگه مکالمه های اون فعالیت کوچیک تو چت باکس داشتم رو خونده باشی با چند تا خصلت عجیب و غریب و بد دیگه ای که به آدر اضافه کردم آشنا می شدی. خصلتایی مثل:
داشتن افکار و طرز فکر عجیب و جنون آمیز
بی خودی خندیدن
اهل مسخره بازی ( تا حدی که بیشتر شبیه دلقک های سیرک میشه. )
بذله گو ( گاهی اوقات به معنای واقعی چرت و پرت می گه. اکثر حرف هاش به نظر مردم چرت و پرت و صرفا سرگرم کننده است. البته این رو هم اضافه کنم که زمان هایی هم هست که آدر حرف ها و افکارش رو در قالب همین دلقک بازی ها و چرت و پرت گویی ها به بقیه می رسونه. )
یکجور دو به هم زنی و عاشق جنگ بودن
تقریبا مجنون و یا در نگاهی خوش بینانه عجیب و غریب...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آدر کانلی در 1397/8/30 18:53:34
من رو از روی طرز فکر و گفتار و رفتارم بشناس ، نه از روی ظاهرم.
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1397 01:10
نمایش جزئیات
آفلاین
Mafelda renamed topic to "نحوه برخورد ... فکر کردی کی هستی؟"

Mafelda poked topic manager.

do you want google to translate this post?
مافلدا موضوع را به "نحوه برخورد ... فکر کردی کی هستی؟" تغییر نام داد.

مافلدا مدیر عنوان را با انگشت فشار داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مافلدا هاپکرک هستم.
مشاور سایت و راهنمای اعضای سایت...
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 آبان 1397 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نه واقعا اشلی. اینطور که متوجه شدی نیست!
بذار مثال بزنم برات. گادفری میدهرست یه شعبده باز محفلیه که در عین حال یه خانوم باز بالفطره س. ماتیلدا لباس مرگخوارا رو دوس داره و اگه کسی باهاش مخالفت کنه به طرر وحشتناکی عصبانی می شه. پنه لوپه به خاطرریونی بودنش حس علامه دهر داره و همشم جیغ و داد می کنه و به بقیه دستور می ده درحالیکه خودش کاری نمی کنه و کاملا دست و پا چلفتی و فضوله. این شخصیتا آدمای کاملی نیستن واقعا.
جدای از همه اینا، محفل کلا یعنی آدمای خوب و مرگخوار یعنی شرارت. این یه وجه بارز تمایزه. اگه محفلیاعم بد بشن که ایفای نقش یه طرفه می شه کاملا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
💙
خوشی ها حتی در بدترین لحظات هم می تونن پیدا بشن ، فقط در صورتی که یادتون بمونه چراغ ها رو روشن کنید. (پروفسور جانِ جانان😍)💙

🎈ریونکلاوو عشقه!🎈
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 آبان 1397 21:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
شخصیت پردازی های اینجا هم... قصد توهین ندارم ها ، ولی راستشو بخوای زیاد تعریفی نداره و تو داشتن یک تیکه کلام خاص یا یک وسیله ی خاص با دو سه تا ویژگی اخلاقی خلاصه میشه.

در این مورد به نظر من (توهین نباشه) ولی تو محفل همتون یه سری ادم کامل ساختید همه شجاع مهربون,...
به نظر من اینکه فقط یه تیکه کلام داشته باشی بهتر از اینه که یه شخصیت تمام کمال داشته باش توهین نباشته ولی همین ادر کانلی , من شخصیت بد یا رفتار اشتباهی ازش ندیدم نمی دونم خودم در این مورد جه مقدار موفق بودم ولی سعی کردم اشلی یه سری اخلاق بد هم داشته باشه. این یکی از اصلی ترین دلایلیه که ما تازه واردا علاقمون تو سایت به جبه ی سفید کم میشه ولی اگه شخصیت مرگخورا رو دیده باشی متوجه میشی هر کدوم یه چندتا اخلاق بد دارن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا حالا کسی با گیتار زده تو سرت!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آبان 1397 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
هری پاتر در قلم پر تندنویس نوشته:چه آهنگی گوش میکنی؟ چه سبکی؟ اگه بخوای به کسی که تا حالا آهنگای اون فرد/ گروه رو نشنیده، یه track معرفی کنی که برای اولین بار بشنوه، اون چیه؟ آلترنتیو راک و رپ آمریکا رو خیلی دنبال میکنم و اگه بخوام یه سری چیز بهتون معرفی کنم اینان: mac miller ، the neighbourhood و breaking Benjamin ! از هر کدوم به ترتیب weekend ، a little death و the diary of jane . .67

mac miller که تازه به خاطر اون دختره ariana grande خودکشی کرده بچسب به زنده ها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
thy will told you i am crazy
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1397 17:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
قبول دارم حرفت رو ولی من وقتی یه کتابی میگیرم دستم همون لحظه به این فکر نمیکنم که امیدوارم این کتاب یه دید دیگه از زندگی رو نشونم بده...به نظر من کتاب خوب کتابیه که به مرور بفهمی چه گنجی توش مخفی شده، ولی خب هری پاتر چیز خاصی رو به من یاد نداد و به شخصیت های منفی مثل مالفوی هم خیلی کم پرداخته بود ، یجوری بود انگار ادما دو دسته ن یا تو جبه خوبن یا جبه بد ولی همه ما یه بخشی از وجودمون خوبه و یه بخشی بد.به نظر من هیچ خوب کاملی یا هیچ بد کاملی وجود نداره ولی توی کتاب اینجوری بود.

هر کسی نظری داره ولی واقعا نمی فهمم انتظار داشتی با کتاب چه چیزی رو بفهمی. جی کی رو لنگ سعی داشت یک وجه دیگه ای از دنیای جادوگری نشون بده که موفق شد. تا قبل از این که با هری پاتر آشنا شم همیشه جادوگرا عجوزه های زشتی بودن که سبز بودن و گربه داشتن، کلاه هاشوم نوک تیز بود؛ ولی تو هری پاتر جادوگرا خوب و بد داشتن، زشت و زیبا بودن و همه شون شبیه به هم نبودن.
در مورد مالفوی، مالفوی نقش منفی اصلی نبود اگه کتابو کامل خونده باشی، آخرش تقریبا آدم خوبی می شد و شخصیتش خاکستری بو چد بیشتر. شخصیت منفی کتاب لرد ولدمورته.

نقل قول:
خب ببین ... بیشتر تازه واردایی که اینجوری جذب سایت میشن فقط عنوان جادوگران و درواقع متصل به هری پاتر بودن سایت جذبشون کرده و ممکنه هیچ علاقه ای به نوشتن نداشته باشن...اگه به اکثر اعضا نگاه کنی میبینی که خیلی کتاب خون و عشق نویسندگی هستن و همینه که تو جادوگران نگه شون داشته نه درواقع عنوان جادوگرانیش. من واقعیتش اولین بار که به جادوگران برخوردم گفتم لابد مثل همین دمنتور یا پاترمور هست که یه چهارتا مقاله و دوتا عکس توش گذاشتن و بعدم که دیدن بازدید کننده نداره سایت و بستن، ولی وقتی اومدم و توش و دیدم اینجا یه جاییه برای تقویت نویسندگی و با اینکه قدمته 14، 15ساله داره هنوزم اعضایی هستن که مینویسن عاشق اینجا شدم...به نظر من چیزی که سایت و ضعیف کرده هری پاتره و اگه موضوعش گسترده تر بود خب ... شاید خیلی بیشتر عضو فعال میداشتیم.

با حرفت موافقم، بعضی از تازه واردا حتی نمی دونن هری پاتر چیه و همنطور که یوان گفت دنبال ورد و جادو جنبلن.
اما درباره اعضای قدیمی، تنها عشق نویسندگی و کتاب نگهشون نداشته، عشق و احساس مسئولیت نسبت به چیزی که واسشون ارزش داره. خیلیا بهترین دوستاشون رو تو جادوگران پیدا کردن، بهترین روزای زندگیشون رو اینجا گذروندن، همه اینا باعث شده این سایت براشون ارزشمند شه و دلشون نخواد ازش دست بکشن. درمورد خود من که همینطوره.
درباره هری پاتری بودن سایت، توهین تلقی نشه ولی حرفت خیلی مسخره ست. جادوگران سایت هواداران هری پاتره، خیلی مسخره می شه که عنوان هری پاتر رو ازش برداری. اینجا صرفا سایت نویسندگی نیست.

نقل قول:
چرا همه این تاپیکو منفور میدونن؟!اصلا چرا نمیبندینش اگه انقد ازش حرصی این؟ من که خیلی دوسش دارم نیاز نیست دوساعت بشینی بنویسی فقط یه کلمه مینویسی سوقش میدی به نفر بعدی...خیلی خوبه

گفتم صرفا برای نویسندگی نیست. اما اساسش توی ایفای نقشه بنابر این طبیعیه که دو ساعت بشنی و پست بزنی!

پ ن: واقعا نمی دونم مشکلت با هری پاتر چیه که انقد ازش بد می گی؟

نقل قول:
راستش منم قبلا مثل تو فکر می کردم. فکر می کردم این سایت یک جای رقابتیه و با فعالیت تو اینجا میشه تو نویسندگی پیشرفت کرد. اما یک مدت که گذشت فهمیدم اینطور نیست. داستان نویسی واقعی با رول های سایت خیلی فرق داره.

من اینطوری فکر نمی کنم چون حقیقته. لازم نیست کههمیشه جدی بنویسیم و اشک ملتو دربیاریم. خیلی بدبختیامون کمه!
این طبیعیه که فرق کنه قبلا گفتم سایت خاصیه که درکش فرد خاص رو می طلبه!

نقل قول:
مثلا سبک طنز سایت خیلی غیر طبیعی و گیج کننده است. تو رول نویسی سایت توجه چندانی به توصیف نمیشه و اگه زیاد توصیف کنی نقاد ها ازت ایراد می گیرن که رولت طولانیه و این حرفا. در حالی که تو داستان نویسی واقعی توصیف یک نیازه و به فضا سازی خیلی خیلی توجه میشه. شخصیت پردازی های اینجا هم... قصد توهین ندارم ها ، ولی راستشو بخوای زیاد تعریفی نداره و تو داشتن یک تیکه کلام خاص یا یک وسیله ی خاص با دو سه تا ویژگی اخلاقی خلاصه میشه.

اتفاقا تنها چیزی که بهش توجه می شه توصیفه. اما هر چی زیادش بده. تو داستان نویسی هم همینطوره توصیف رو زیاد کنی، پست شور می شه، کسل کننده می شه. رمان که نمی نویسی طومار از آب دربیاد.
نقد هم نظر یک فرده و مطمئنا نظر همه یکسان نیست.
درک شخصیت پردازی ها هم فرد خاص می طلبه!

اینجا چه بخوای چه نخوای یه سایتیه که روی هری پاتر می چرخه هری پاتر هم یه ایده تخیلیه بنابراین تخیلی بودنش قشنگش کرده. به نظر من اینکه از فضای هری پاتر دوره از نقاط قوتشه.

از پیشنهادت ممنونم ولی من اینجا رو به خاطر نویسندگیش یا هری پاتری بودنش نمی خوام؛ به خاطر جادوگران بودنش می خوام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر بار گران بودیم رفتیم!
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1397 17:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اخطار: جادوگران سایت نویسندگی نیست!

جادوگران در برهه ی اول یه سایت برای طرفداران هری پاتره و در برهه ی دوم یه سایت مربوط به ایفای نقش و ایفای نقش سایت اصلا ربط خاصی به نویسندگی نداره! در گذشته سایتای آکادمیک زیادی من باب نوشتن و حتی فانتزی نوشتن وجود داشت مثل آکادمی فانتزی و یا حتی فنزین که خب اعضای اون سایتا در حال حاضر یا نویسنده شدن یا استاد دانشگاه یا یه چیزی به هر حال - منم عضوش بودم و حتی راننده اسنپ هم نشدم. - و اینجا همچین سایتی نیست.

طنز اینجا یه طنز کاملا ابزورده، یه موضوع عجیب که تو زندگی واقعی ممکنه تو 10 دیقه یه نفر به تنهایی حل کنه این جا 10 تا رول طول میکشه که حل شه و این موضوع عجیب و عادی تازه سوژه فرعیه قضیست. در نگاه اول اتلاف وقته، بیهودست ولی به حق میگم باعث رشد ذهن افراد میشه. شخصیت پردازی رو یاد میگیریم، تغییر دادن، تغییر کردن، فکر کردن و خیلی چیزای دیگه و شاید بشه گفت مهم ترین کار ایفای نقش ما رشد خلاقیت و روابط عمومی افراده.

ایفای نقش سایت بیشتر از این که مربوط به کتاب هری پاتر باشه مربوط به روابط بین افراد پشت شخصیتا، فرهنگ ایران و اتفاقات و حوادثی که در ایران رخ میدن میشه برای مثال رولی از مورفین گانت یادمه که وضعیت فقر رو با ویزلیا ترسیم کرد و این قضیه موندگار شده تو سایت یا مثلا خود من سعی میکردم با شخصیت تراورز تفکرات آسلامی متعصب رو بازی بدم و تفکراتم راجع بهش رو از طریق این شخصیت خالی کنم رو سر مردم.

رقابت؟ رقابت هست توی کوییدیچ و دوئل و هاگوارتز و حتی فرار از آزکابان ولی هیچ کدوم مستقیما رقابت نویسندگی نیست حتی دوئل! رقابت من باب هماهنگی افراد و خلاقیتشونه بیشتر.

راجع به رول های طنز و جدی و اینا هم بذارین یه توضیح مختصر بدم. من گفتم جدی نویسی رو به موته، چرا؟ ملت وسط این اوضاع حس و حال خوندن رول های جدی با توصیفات گنده و ثقیل رو ندارن و یکی از عوامل کاهش میزان مطالعه همینه. در عوض علاقه ی مردم بیشتر به سمت توییت ها رفته، متن های کوتاه بعضا طنزی که به مسائل جدی میپردازن. همونطور که گفتم ایفای نقش این سایت بر اساس واقعیات خودمون و به خصوص ایرانه بنابراین روز به روز رول های این سایت توییتری تر میشن و توصیفات سنگین جاشون رو به دیالوگ ها و جملات کوتاه و کوبنده میدن.

نتیجه اینه که این سایت، سایت نویسندگی نیست و تربیت نویسنده و نشر رمان و کتاب در قالب الکترونیکی جزو اهدافش نیست، هدف سایت خالی کردن تفکرات مردم و ایجاد ارتباط بین اونا به واسطه ی ایفای نقشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
All you touch and all you see, is all your life will ever be

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1397 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
در حالی که تو داستان نویسی واقعی توصیف یک نیازه و به فضا سازی خیلی خیلی توجه میشه.

ببین چیزی که میگی درسته ولی طنز نویسی با جدی نویسی فرق داره نه با داستان نویسی من میتونم خیلی کتابای فوق العاده ای رو بهت معرفی کنم که با داشتن سبک طنز واقعا عالین و اینکه میگی طنز نویسی توصیف نمیخواد از نظر من کاملا غلطه اینکه بدونی چی رو به چی توصیف کنی تا خواننده رو به خنده بندازه و با خودش بگه طرف به چه چیزایی فکر کرده یکی از شروط طنز نویسیه. درمورد رول های سایت هم اگه بهشون به چشم یه فیلمنامه نگاه کنی واقعا کار امد میشن ... درصورتی که با توصیف خیلی زیاد بیشتر از اینکه خواننده خوشش بیاد گیج میشه و نمیفهمه چی به چیه و این احساس درش بوجود میاد که تو با اینهمه توصیف فقط میخوای کتاب رو پر کنی و اصل مطلب رو فیصله بدی.

نقل قول:
داستان نویسی واقعی با رول های سایت خیلی فرق داره.

ببین ما یهویی که نمیایم یه داستانیو بنویسیم. همین رول ها رو اگه کنار هم بزاری یه داستان در میاد و صرفا فقط به کسی که داستان مینویسه نویسنده نمیگن.
نقل قول:
شخصیت پردازی های اینجا هم... قصد توهین ندارم ها ، ولی راستشو بخوای زیاد تعریفی نداره و تو داشتن یک تیکه کلام خاص یا یک وسیله ی خاص با دو سه تا ویژگی اخلاقی خلاصه میشه.

به نظر تو شخصیت چطوری ساخته میشه؟ داشتن یسری اخلاق و عادات منحصر به فرد شخصی رو بهش شخصیت اون فرد میگن ... رودولف فقط بخواطر قمه هاش رودولف نشده ادوارد بخواطر قیچی هاش ادوارد نشده هری پاترم بخواطر زخمش هری پاتر نشده. اتفاقا به نظر من داستانایی که اعضای سایت برای شخصیت دادن به شناسشون پشتش ردیف میکنن خیلی متفاوت و وقتی میخونیش متوجه میشی که طرف روش فکر کرده و همینجوری الکی چیزیو ننوشته.
نقل قول:
مخصوصا سبک داستان نویسی سایت خیلی عجیبه ، گره افکنی هاش و باز کردن گره های داستانی... واقعا نمی خوام توهین کنم ، ولی ... به نظرم احمقانه است. برای مثال :
ولدرمورت می خواد مو داشته باشه. ( گره داستان )
پس می ره عمب کاشت مو ( باز کردن گره )
دکتر گند می زنه به سر لرد و جای مو خزه از سرش در میاد ( گره )
با این حال تایپیک هایی مثل ویلای صدفی عالی ان و توشون واقعا یک داستان جریان داره.

اینطور که من فهمیدم تو جدی نویسی رو دوست داری و به نظرت طنز نویس ها نویسنده نیستن...ولی این طرز فکر غلطه ... همین گره ها و گره باز کنی ها تنها یه نوشته احمقانه نیستن که نویسنده فقط برای اینکه یچیزی نوشته باشه اومده اینو مطرح کرده ، اکثر طنز هایی که من تو این سایت خوندم واقعا هدفمند بودن و وقتی به اخرش رسیدم بعضا شوکه شدم و بلعکس یسری متن های بلند و توصیفی خوندم که درواقع همون اواسط داستان تموم شده بود ولی طرف گیر داده بود که ادامه بده، پس بهتره انقدر کلی درموردش نظر ندی.

نقل قول:
در کل اینجا مخصوص طرفدار های هری پاتره ، نه یک سایت برای پیشرفت تو نویسندگی.

راستش فکر کنم یا تو جادوگرانو نمیشناسی یا از دید غلطی داری بهش نگاه میکنی ... این سایت بیشتر تو نخ نویسندگیه تا هری پاتر . نقد هایی که اینجا میشه واقعا بدردت میخورن و نوسنده هایی که اینجا فعالیت میکنن از خیلی نویسنده هایی که حتی کتاب دادن بیرون بهتر مینویسن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1397 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
در جواب آلکتو کرو :

راستش منم قبلا مثل تو فکر می کردم. فکر می کردم این سایت یک جای رقابتیه و با فعالیت تو اینجا میشه تو نویسندگی پیشرفت کرد. اما یک مدت که گذشت فهمیدم اینطور نیست. داستان نویسی واقعی با رول های سایت خیلی فرق داره. مثلا سبک طنز سایت خیلی غیر طبیعی و گیج کننده است. تو رول نویسی سایت توجه چندانی به توصیف نمیشه و اگه زیاد توصیف کنی نقاد ها ازت ایراد می گیرن که رولت طولانیه و این حرفا. در حالی که تو داستان نویسی واقعی توصیف یک نیازه و به فضا سازی خیلی خیلی توجه میشه. شخصیت پردازی های اینجا هم... قصد توهین ندارم ها ، ولی راستشو بخوای زیاد تعریفی نداره و تو داشتن یک تیکه کلام خاص یا یک وسیله ی خاص با دو سه تا ویژگی اخلاقی خلاصه میشه. مخصوصا سبک داستان نویسی سایت خیلی عجیبه ، گره افکنی هاش و باز کردن گره های داستانی... واقعا نمی خوام توهین کنم ، ولی ... به نظرم احمقانه است. برای مثال :
ولدرمورت می خواد مو داشته باشه. ( گره داستان )
پس می ره عمب کاشت مو ( باز کردن گره )
دکتر گند می زنه به سر لرد و جای مو خزه از سرش در میاد ( گره )
با این حال تایپیک هایی مثل ویلای صدفی عالی ان و توشون واقعا یک داستان جریان داره.
در کل اینجا مخصوص طرفدار های هری پاتره ، نه یک سایت برای پیشرفت تو نویسندگی.

اما اگه می خوای واقعا تو داستان نویسی پیشرفت کنی باید بری سراغ سای پایگاه نقد داستان. سایتش محشره و توصیه می کنم حتما بهش سر بزنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آدر کانلی در 1397/6/25 14:38:22
من رو از روی طرز فکر و گفتار و رفتارم بشناس ، نه از روی ظاهرم.
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1397 13:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ولی اگه منظورت سایت جادوگرانه...

نه بابا جادوگران که خیلی خوبه و تا الانشم کلی تجربه بهم داده .منظورم کتاب بود تازه فیلمشم نه...فیلمشو خیلی دوس میدارم .

نقل قول:
لایف‌چنجر بودن یه بخشیش بستگی به خودت داره... که خودت دقیقاً چی می‌خوای از این کتابی که می‌خونی

قبول دارم حرفت رو ولی من وقتی یه کتابی میگیرم دستم همون لحظه به این فکر نمیکنم که امیدوارم این کتاب یه دید دیگه از زندگی رو نشونم بده...به نظر من کتاب خوب کتابیه که به مرور بفهمی چه گنجی توش مخفی شده، ولی خب هری پاتر چیز خاصی رو به من یاد نداد و به شخصیت های منفی مثل مالفوی هم خیلی کم پرداخته بود ، یجوری بود انگار ادما دو دسته ن یا تو جبه خوبن یا جبه بد ولی همه ما یه بخشی از وجودمون خوبه و یه بخشی بد.به نظر من هیچ خوب کاملی یا هیچ بد کاملی وجود نداره ولی توی کتاب اینجوری بود.

نقل قول:
آدرسش میره توی بوکمارکت.

باور کنی یا نکنی همین الانشم هست من بیدار میشم میام اینجا ببینم کی چی گفت کی چی نگفت .

نقل قول:
حالا یه یارویی میاد و بی‌توجه به این همه چیزای قشنگی که سایت جادوگران داره، یه پیام خصوصی با محتوای «سلام. یه ورد واقعی می‌خوام که نیاز به چوبدستی هم نداشته باشه. واقعی‌ها!!!!!!!!» واسه یکی از اعضای آنلاین می‌فرسته و وقتی جواب می‌گیره که اینجا جادوگری وجود نداره و در واقع سایت رول‌زنیه، میره و ناپدید میشه و دیگه برنمی‌گرده و هیچوقت هم این همه جادویی که جادوگران و این عبارت «رول‌زنی» داره رو تجربه نمی‌کنه و تا ابد هم ذهنیتش از سایت جادوگران میشه این: «سایتی که یه بار واردش شدم و فهمیدم توش جادوگری آموزش نمیدن.»

خب ببین ... بیشتر تازه واردایی که اینجوری جذب سایت میشن فقط عنوان جادوگران و درواقع متصل به هری پاتر بودن سایت جذبشون کرده و ممکنه هیچ علاقه ای به نوشتن نداشته باشن...اگه به اکثر اعضا نگاه کنی میبینی که خیلی کتاب خون و عشق نویسندگی هستن و همینه که تو جادوگران نگه شون داشته نه درواقع عنوان جادوگرانیش. من واقعیتش اولین بار که به جادوگران برخوردم گفتم لابد مثل همین دمنتور یا پاترمور هست که یه چهارتا مقاله و دوتا عکس توش گذاشتن و بعدم که دیدن بازدید کننده نداره سایت و بستن، ولی وقتی اومدم و توش و دیدم اینجا یه جاییه برای تقویت نویسندگی و با اینکه قدمته 14، 15ساله داره هنوزم اعضایی هستن که مینویسن عاشق اینجا شدم...به نظر من چیزی که سایت و ضعیف کرده هری پاتره و اگه موضوعش گسترده تر بود خب ... شاید خیلی بیشتر عضو فعال میداشتیم.

نقل قول:
کاملاً معلومه که شخصی که توی کل سایت‌ها و فروم‌ها فقط و فقط دنبال تاپیکای فانِ امثالِ «نفر قبلیتو مسخره کن» می‌گرده، توی سایت جادوگران عضو میشه

... یعنی به نظر تو مسخره کردن بقیه خیلی فان و خنده داره؟! ایا مسخره کردن اعضای بی گناه سایت کار درستیست؟!!!
در ضمن مگه کلا فعالیت تو سایت جنبه فان نداره؟ چرا ارمان هارو زیر سوال میبری یوآن؟!

نقل قول:
یه هفته سیریش تاپیک «کی، کِی، کجا، باکی، چیکار» میشه و بعدش حوصله‌ش سر میره ‌و کلاً ناپدید میشه.

چرا همه این تاپیکو منفور میدونن؟!اصلا چرا نمیبندینش اگه انقد ازش حرصی این؟ من که خیلی دوسش دارم نیاز نیست دوساعت بشینی بنویسی فقط یه کلمه مینویسی سوقش میدی به نفر بعدی...خیلی خوبه

کلا من از بالا پایین چپ راست نقل قول کردم...فازم چیه خودمم نمیدونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!