جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

60 کاربر(ها) آنلاین هستند (45 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
60 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[educate]] نقدخانه دهکده

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بررسی پستهای دهکده هاگزمید
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 اردیبهشت 1388 19:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام عرض میکنم خدمت دایی مونتی عزیز!

دایی جون،اگه میشه این پست رو زحمتش رو بکش!!

ممنونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1388 23:14
نمایش جزئیات
آفلاین
پست شماره 129 ، کافه سه دسته جارو، آبرفورث دامبلدور.

آبرفورث عزیز،

این پست پست تقریبا گنگی بود. خواننده باید حتما تا آخرش رو بخونه تا متوجه بشه اتفاقاتی که در پست افتاده برای چی و به چه معنائی بودند. این میتونه یک نکته مثبت باشه. اما از نظر من این نکته زیاد جالبی نیست. دلیلش هم اینه که اگر خواننده تا اوسط پست بره و بعد ببینه هیچپی نفهمیده،ممکنه از خواندن پست دست بکشه.

چهره پستتون زید جالب نبود، البته با توجه به کوتاه بودنش قابل قبول هست.

نقل قول:
... دوباره به هوا رفت...

کپی کردن یا بازنویسی آخرین جمله پست قبل فقط در جایی لازمه که بسیار ضروری باشه. این به این معناست که اگر کپی پیست نکرد، یا بازنویسی نکردن جمله آخر، خواننده رو گیج نکنه، نیازی به انجام این کار نیست. بهتره اگر میخواین جمله پست قبل رو باز هم بازنویسی کنید، تمامی جمله رو بنویسی نه فقط قسمتش رو.

نقل قول:
یو هاهاها حالا موهای سرت مونده،میخوام تموم عقده هایی که این مدت به داشتمو سرت خالی کنم یوهاهاهاهاهاها دامبل : بابا جان آخه این چه کاریه،خوب تو مو و ریش میخوای؟بیا من خودم با یه جادو واست درست میکنم باب.

یو هاهاها حالا موهای سرت مونده.میخوام تموم عقده هایی که این مدت به داشتمو سرت خالی کنم. یوهاهاهاهاهاها

نقل قول:
دست ایوان که در حال رفتن به سوی ریش دامبلدور بود خشک شد و لرد به سرعت گفت :

نیازی به بکار بردن " و"، و بهم چسبوندن این دوجمله نبود. دلیلش اینه که این دو جمله ربطی به یک دیگر ندارن. معمولا جملاتی بهم با " و" وصل میشن که بهم مرتبط باشن.

نقل قول:
بازم سکوت

کلمه" بازم" در زبان گفتاری استفاده میشه. چون توصیفات شما همشون با لحن نوشتاری نوشته شدن، ابن باید از"بازم سکوت" به "باز هم سکوت" تغییر بکنه. البته فکر کنم اینجا اشتباهی "بازم" شده بود.

نقل قول:
مورگانا که همان اول از آن صدای آرام و محزون بو برده بود که ممکن است آن سوی در دامبلدوری ایستاده باشد اینبار دیگر نتوانست از اصابت فکش با زمین جلوگیری کند

مورگانا که همان اول از آن صدای آرام و محزون بو برده بود که ممکن است آن سوی در دامبلدوری ایستاده باشد ،اینبار دیگر نتوانست از اصابت فکش با زمین جلوگیری کند....(البته از نظر من ساختار این جمله با لحن نوشتاری مطابقت نمیکنه، ولی مطمئن نیستم)

نقل قول:
ت بهت آمیز به حالتی عصبی آمیخته با ضرب و شتم تغییر کرد.

ت بهت آمیز به حالتی عصبی،آمیخته با ضرب و شتم تغییر کرد.

چون دارید "حالت عصبی" رو توصیف میکنید، بهتره که یک ویرگول بین " عصبی" و "ضرب" بذارید. در غیر این صورت خواننده فکر میکنه حالت مورگانا به حالت ضرب و شتم تغییر کرد، در صورتی که منظور شما حالت عصبی هست که توش ضرب و شتم هم داره.(البته اون طوری که من فهمیدم)

نقل قول:
دامبلدور با قدمهایی کشیده به سمت اتاق کوچک گوشه اتاق حرکت کرد و مورگانا نیز به دنبال او رفت.

این جمله کمی گنگ بنظر میرسه.
دامبلدور با قدمهایی کشیده به گوشه اتاق کوچک حرکت کرد و مورگانا نیز به دنبال او رفت.

امیدوارم کمکی کرده باشم.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مونتگومری در 1388/2/8 23:17:49
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!!

[i][b][color=669933]"از این به بعد قبل از
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1388 22:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سیلام

ساری جونیورز من جاوا اسکریپتم الان آف هستش دیگه لینک نذاشتم

پستم توی سه دسته جارو رو بنقدین لطفا

ممنونیوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: جمعه 4 اردیبهشت 1388 22:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست آلتیدا، شماره 16، دندان پزشکی دکتر گلگومات.

التیدا عزیز،

پستتون پست بسیار خوب و مناسبی بود. این پست روند تاپیک رو رعایت کرده بود و همون طور که در پست قبل گفته شده بود، سوژه رو بخوبی رعایت کرد.

توصیفات و فضا سازیتون قشنگ بودن. بخوبی حالت مطب رو توضیح داده بودید. تنها مشکلی که شاید بخاطر بدخوندن من باشه، اینه که در بعضی جاها نوشتتون کمی گنگ بنظر میرسه. این بیشتر بخاطر جمله سازی/جمله بندیتون هست:
نقل قول:
او زیر نگاه های دیگران به رنگ آلبالویی روشن درآورد و من من کنان گفت :

فکر کنم منظورتون این باشه:
او زیر نگاه های دیگران به رنگ آلبالویی روشن درآمد و من من کنان گفت ...

معمولا فقط دو جمله رو با "و" بهم ربط میدن. اگر مایل به چسبوندن بیشتر از دوجمله هستین، بهتره با ویرگول بهم بچسبونید.

بجای استفاده از "و" میتونید از ویرگول(،) استفاده کیند.ویرگول بجز کارائیی های خود،در "لیستها" هم بکار میره.توجه کنید:
مردی بلند قامت با ریش های بلند، عینک دودی و لباس سبزش...

در این جور موارد، که توصیفات و اجسامتون بیشتر از دو هستن میتونید از ویرگول استفاده کنید.معمولا در این طور موارد،تعداد ویرگول ها از تعداد اجسام دوتا کم تره:
مونتی یک عدد شیر،دو عدد نان،پنیر و ماست خرید.(دو ویرگول،4 جسم)
لرد ردای سیاه،بلند و زیبایش را تکان داد و ...(یک ویرگول،سه توصیف)

نقل قول:
گلگومات بیماری که داشت روی صندلی جان می کند رها کرد و کاغذ پوستی ای برداشت و روی آن با خط خرچنگ قورباغه اش چیزی نوشت

گلگومات بیماری که داشت روی صندلی جان می کند رها کرد ، کاغذ پوستی ای برداشت و روی آن با خط خرچنگ قورباغه اش چیزی نوشت .( بجای "و" ، وئیرگول گذاشته شده.)

در کل، این پست بسیار خوب و زیبائی بود. امیدوارم که پستهاتون رو بیشتر در این انجمن ببینیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مونتگومری در 1388/2/4 22:43:29

ارسال شده در: جمعه 4 اردیبهشت 1388 20:33
نمایش جزئیات
آفلاین
این پست رو اگه میشه نقد کنید

مغسی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمی گویم فراموشم نکن هرگز
ولی
ارسال شده در: پنجشنبه 27 فروردین 1388 18:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پست شماره 127،کافه سه دسته جارو.

زاخاریاس عزیز،

پست قبل داستان رو بصورت گنگ و نامعلومی رها کرده بود و این خود کار نویسنده رو برای ادامه دادن پست سخت تر میکنه.
با دیدن این پست میشه فهمید که شما وقت لازمه رو برای نوشت پستتون به خرج ندادین. پاراگراف بندی،تشکیل دیالگ و توصیفات به اون شکلی که باید باشه نیست.

از دیالگهای پست شروع میکنم:
در یک پست باید طرز وحالت گوینده به دیالگها بخوره. یعنی مثلا لرد لردولدمورت هیچ وقت نمیتونه در یک پست گریه کنه و مرگخواران هیچ وقت با مهربانی برخورد نمیکنن.در غیر این صورت،شخصیت بوجود امده برای کاراکترهای داستان از بین میرن.همچنین،شکلکهای استفاده شده در یک پست باید با شخصیتها برابری کنه.متاسفانه خیلی از دیالگهاتون از این یگانگی و برابری حالات پیروی نمیکردن.مثال:

نقل قول:
-خوبه! حالا شوخی کافیه!

با توجه به مطالب گفته شده، استفاده از چنین شکلکی برای توصیف حالات لرد مناسب نیست.

نقل قول:
-چرا که نه؟!بفرما تو!میگم بیا یه کم با هم گفتمان کنیم! بلا،مورگان،بیاین از این محفلیای عزیز یه کم پذیرایی کنید!(چشمک به بلا!)

لرد با دامبلدور این طوری صحبت نمیکنه،حتی در پست طنز.

یکی از موارد مهم رعایت کردن لحن نوشتاری پست هست. شما میتونید توصیفات پستتون رو یا با لحن نوشتاری یا با لحن گفتاری بنویسید:
نوشتاری: مونتگومری لیوان را از روی میز برداشت و به آرامی آن را سرجایش نهاد.

گفتاری: مونتی لیوان رو از رو میز برداشت و به آرومی سرجاش گذاشت.

امکان این که این دو لحن، هر دو باهم مخلوط بشن نیست:
مونتی لیوان رو برداشت و به آرامی اون را روی میز گذاشت(این درست نیست!)
با توجه به این:
نقل قول:
مورگان و بلا با نگرانی به هم نگاه میکنند و جیغ کشان میرن طرف ولدی.

این اشتباه میباشه. " میکنند" زبان نوشتاری هست نه گفتاری.شما پستتون رو به زبان گفتاری نوشتید.

استفاده از سه نقطه اخر هر جمله هم از زیبائی پست کم میکنه، و هم کار خواننده رو سخت تر میکنه. استفاده بیرویه از سه نقطه رو بهتره کم کنید.

فعلا این مهم ترین مشکلات پستتون هست.امیدوارم که در اینه شاهد پستای زیباتون باشم.

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 27 فروردین 1388 12:49
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت جناب آقای مونتگومری،خواستم این پست رو یکی نقد کنه!

ممنونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: یکشنبه 16 فروردین 1388 20:50
نمایش جزئیات
آفلاین
گودریک عزیز،

پستتون پست خیلی خوب وقشنگی بود. هم از نظر اندازه و هم از نظر محتوی پستتون پست خوب و مفیدی بود.

چهره پستتون با توجه به سبک بد نیست،گرچند بهترم میتونه باشه.

جملات بلند ودراز در بیشتر داستان ها،رول رو خسته کننده و کار خواننده رو سخت تر میکنن.بهتره ازشون جلو گیری بشه:

نقل قول:
جیمز و تدی بافرمی بسیار خسته بر روی نیمکت درب داغنوی شیره ای رنگی که میان بوته های شمشاد وحشی پارک رو بروی ویلا وجود داشت نشسته بودند و هی انتظار می کشیدند...هی می کشیدند...هی می کشیدند .

سبک نوشتاری و شخصیت پردازی داستانتون جدی و نوشتاری هست. برای همین بهره از تکرار جملات بطور زیاد(که بیشتر در سبک محاوره ای دیده میشه) خودداری کنید.

نقل قول:
صدای کشیدن دستی به وضوح شنیده شد و جیمز نگاهی به محل صدا نمود و سپس با عجله به پای تدی زد .

معمولا فقط دو جمله کامل رو با "و" بهم متصل میکنند. پیوستن بیشتر از دو جمله هم از زیبایی کسر میکنه و هم کار خواننده رو مشکل تر میکنه.

نقل قول:
مردی بلند قامت با ریش های بلند و عینک دودی و لباس سبزش از ماشین سبز تر از لباسش در پنج متری آنها مشغول قفل کردن ماشین جادویی اش بود .

بجای استفاده از "و" در اینجمله،میتونید از ویرگول(،) استفاده کیند.ویرگول بجز کارائیی های خود،در "لیستها" هم بکار میره.توجه کنید:
مردی بلند قامت با ریش های بلند، عینک دودی و لباس سبزش...

در این جور موارد، که توصیفات و اجسامتون بیشتر از دو هستن میتونید از ویرگول استفاده کنید.معمولا در این طور موارد،تعداد ویرگول ها از تعداد اجسام دوتا کم تره:
مونتی یک عدد شیر،دو عدد نان،پنیر و ماست خرید.(دو ویرگول،4 جسم)
لرد ردای سیاه،بلند و زیبایش را تکان داد و ...(یک ویرگول،سه توصیف)

بزرگترین مشکلاتتون همینها بود.یک یا دو مشکل کوچک دیگه هم بودند که حتما خودبخود رفع میشن.

این پست شما در جای حساسی زده شده بود و در این پست،روند داستان باید معلوم میشد. شما با این پستتون داستان رو بخوبی پیش بردید.

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مونتگومری در 1388/1/16 20:54:10

ارسال شده در: یکشنبه 16 فروردین 1388 20:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام می خواستم این پست رو نقدش کنید .
لینک

با تشکر از ناظرین محترم هاگزمید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=0000FF][b]" - خوش به حالش رفته تو آسمون پيش خدا !!!
دست كوچكش كه در دستانتم بود محكم فشردم و پرسيدم :« كي ؟!»
با انگشت
ارسال شده در: یکشنبه 11 اسفند 1387 16:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

این تاپیک باز میشه ، افرادی که مایل هستن پست هاشون نقد بشه میتونن اینجا پست بزنن و لینک پستشون رو قرار بدن تا توسط هر کدوم از ما که ممکن بود نقد بشه . دلیل اینکار این هست که توی این مدت افرادی درخواست نقدِ پستشون رو دادن که نقد شد و به پیام شخصیشون ارسال شد ، اینجا که پست بخوره ، توسط هر کدوم از ما ( من و جیمز ) که ممکن باشه ، نقد میشن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری