شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من چندین بار دیدم مدیران نوی سایت آنلاین شدن و تنها وارد این تاپیک شدن و پست هاشو خوندن.واقعا عجبیه که چرا اینطوری میکنن ! همین کارا رو کردین که دیگه همین چهار تا عضوی هم که داشتیم پرید ! بلیز احساس همدردی باهات میکنم.
سلام ... مدیران سایت احساس نمیکنن که چند روزیه در این تاپیک سوالاتی پرسیده شده و همچنان هم عده ای منتظرن تا یک روزی مدیران بیان و به سوالات یا پیشنهاداتشون پاسخ بدن و از آنجایی که اسم این تاپیک گفتگو با مدیران هست و مدیران هم مسئول رسیدگی به این تاپیک هستند موظفن که به این سوالات رسیدگی کنند؟
البته اونجوری که من جدیدا فهمیدم گویا مدیران جواب ندادن به سوالات کاربران و رسیدگی نکردن به وظایف مدیریتیشون و معطل نگه داشتن کاربرانو نشانه اقتدارشون میدونن
1- زیاد کردن سایز آواتار ( حنی یک سایز هم زیاد بشه عالیه،ولی 150 پیکسل در 150 پیکسل بهترین ایده است،اگه به دلیل این میگین نمیتونین تغییر بدین که همه ی اعضا و اعضای سابق آوانار هاشون 140 در 140 و تغییرش باعث بهم ریختن سایته،من مخالفم ! )
مدیران: برو عمو! دنبال شر می گردی؟ اینو عوضش کنیم کل صفحات سایت بهم میخوره! تو که نمی دونی
نقل قول:
2-الان خیلی از ناظران ماهستن که نمیخوام نام بیارم اما فعالیتی در سایت ندارند و حتی به انجمنشون هم سر نمیزنن اما هنوز ناظرن !
من نام می برم. یکی سالیه که هنوز ناظر کوییدیچه. این بنده خدا خودش استعفا داده
نقل قول:
6-مدیر ایفای نقش و وزیر جادوگری نباید ثابت باشند هر یک ستال یک بار یا بیشتر یا کمتر باید تغییر کنن تا افراد دیگه هم حق داشته باشند اید هاشونو اجرا کنن !
تا جایی که من می دونم وزیر جادوگری هر شش ماه یک بار عوض میشه و انتخابات صورت میگیره. ولی با ایده عوض کردن مدیر ایفا موافقم. به نظر من عوض نکنید. ولی به عنوان کمک یار بیارید تا یه چیزی یاد بگیرن از مدیر ایفای اصلی.
نقل قول:
7-برای افراد ایفا شغل تایین کنید.هر کدام توی یکی از انجمن های دیاگون یا لندن یا ناکترن بتونن یه شغل پیدا کنن و اعضا بتونن از اونا انواع وسایل رو بخرن.شما میتونید بخش داشته ها و میزان پول رو به پروفایل توسعه یافته اعضا اضافه کنید. (این ایده رو خیلی میشه شاخ و برگ داد )
من یک سری نظرات داشتم که گفتم بیام و تعدادی از اون هارو براتون مطرح کنم :
1- زیاد کردن سایز آواتار ( حنی یک سایز هم زیاد بشه عالیه،ولی 150 پیکسل در 150 پیکسل بهترین ایده است،اگه به دلیل این میگین نمیتونین تغییر بدین که همه ی اعضا و اعضای سابق آوانار هاشون 140 در 140 و تغییرش باعث بهم ریختن سایته،من مخالفم ! )
2-الان خیلی از ناظران ماهستن که نمیخوام نام بیارم اما فعالیتی در سایت ندارند و حتی به انجمنشون هم سر نمیزنن اما هنوز ناظرن !
3-انجمن کوییدیج مثله اینکه به قتل رسیده ! اما از نظر من انجمن کوییدیج جزو مهمترین انجمن هاست و باید در هر فصل لیگ یا جامی تشکیل بشه. حتما به کوییدیج رسیدگی کنید !
4-قبل مشکل سایت،قرار بودانتخابات وزیر جادوگری صورت بگیره اما هنوزم خبری نیست.آیا برنامه ای برای برگزاریش دارین ؟
5-از نظر من مدیرانی برای اخبار ،گالری،مقالات و ... انتخاب کنید و یک گروهی برای مدیران این بخش ها بسازید که معلوم شن.مثلا پایین آواتار توی گروه های کاربری زده باشه مدیر اخبار و ... ! ( البته اگر چه مدیر گالری،اخبار و ... وجو داره )
6-مدیر ایفای نقش و وزیر جادوگری نباید ثابت باشند هر یک ستال یک بار یا بیشتر یا کمتر باید تغییر کنن تا افراد دیگه هم حق داشته باشند اید هاشونو اجرا کنن !
7-برای افراد ایفا شغل تایین کنید.هر کدام توی یکی از انجمن های دیاگون یا لندن یا ناکترن بتونن یه شغل پیدا کنن و اعضا بتونن از اونا انواع وسایل رو بخرن.شما میتونید بخش داشته ها و میزان پول رو به پروفایل توسعه یافته اعضا اضافه کنید. (این ایده رو خیلی میشه شاخ و برگ داد )
فعلا همینا بود.بقیشو بعد میگم.مهم هاش تازه مونده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویـکتـور کــرام در 1390/1/22 19:12:38
مینروا مک گونگال نوشته: مرسی آلبوس . و اما خیلی خوشجال شدم دیدم هنوز سوال ما جوابی نداشت وحق با ما بود . امید وارم اعضا خودشون بفهمن اوضاع از چه قراره ؟!؟!!
دسترسی محفل ققنوس شما داده شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!