شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
دوستان عزیز که مرحله قبلی، یعنی کارگاه نمایشنامه نویسی رو با موفقیت گذروندن و تایید شدن، می تونن همینجا در قالب فرم زیر، شخصیت مورد نظرشون که از لیست شخصیت ها انتخابش کردن رو معرفی کنن:
نام شخصیت:
گروه هاگوارتز:
ویژگی های ظاهری و اخلاقی:
چوبدستی جادویی:
جاروی پرواز:
معرفی کوتاه:
ــــــــــ توجه: نوشتن قسمت های "نام شخصیت" و "گروه هاگوارتز" اجباری است. بقیه قسمتها را بعداً می توان مجددا با ارسال پستی در همین تاپیک تکمیل تر کرد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1391/12/28 18:30:33
من بانو ویولت نیستم، اسم شخصیمو میخوام بذارم ویولت.
توی کتابم اسمش بود، ساحره ایی تو یکی از قابای عکس.
با تشکر
نقل قول:
نام: ویولت گروه: گریفیندور ویژگی های ظاهری: موهای مشکی بلند و قد بلند و اندام کشیده و باریک. چشمای نافذ بنفش و پوست سفید مهتابی
_______
با توجه به اینکه شخصیت قبلی "ویولت" (نام بانوی داخل تابلوی نقاشی نصب در تالار اصلی هاگوارتز )در اختیار بانو ویولت بوده و ایشون بیش از 5 ماهه نیومدن به سایت، این شخصیت به شما واگذار میشه. بعدا لطفا فرم معرفی شخصیت خودتون رو در همین تاپیک تکمیل تر کنید.
تایید شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1391/12/28 14:20:39 ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1391/12/28 14:29:11
خوب می رسیم به معرفی شخصیت من ایشون دختری ۲۱ ساله، با موهای مشکی بلند و قد بلند و اندام کشیده و باریک. چشمای نافذ بنفش و پوست سفید مهتابی.
کلاه گروه بندی لطف کرده و انداختتش تو گروه گریفیندور
واسم ایشون ویولت هستش :hungry1:
پ.ن: بخاطر نیومدن ویولت به سایت برای چندین ماه خواهشمند است طبق قانون این شخصیت رو به من بدهید
من متوجه نشدم چی شد . اگر شخصیت بانو ویولت رو میخواین ، جز خودشون کسی دیگه نمیتونه این نقش رو بگیره چون در کتاب ها وجود نداره . اگر خودشون هستید ، بلیت بزنید که بررسی بشه .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1391/12/23 23:18:54
اسمم=یه مشت رقم سنم=در حال حاضر14 جنسیت=دختر ریخت=هنوز نا معلوم چوبدستی=درخت دانایی همراه با هسته ی میوه ش توضیحات=محصل 4 سال در هاگوارتز فوقولاده جذاب و شوخ والبته مخ همه چی به غیر ریاضیات جادویی پیشه= نسل اندر نسل جادوگر بودیم
در کارگاه نمایشنامه نویسی شرکت کنید و بعد اینجا معرفی شخصیت کنید . شخصیت هم باید هری پاتری باشد تا تایید بشید .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1391/12/23 23:13:09
نام : اینیگو ایماگو سن : در حال حاضر 13 ! گروه : گریفندور موسس گروه : گودریک گریفندور سال در هاگوارتز : 3 توان مندی ها : من یک نویسنده ی قدرتمند و باهوش « در کتاب 5 ذکر شده » چوبدستی : پر ققنوس و مغز هیپو گروف و چوب بید کتک زن چوب جارو : شکسته باید یکی نوشو بخرم ! علاقه مندی ها : موزیک ، سیب زمینی ، ج.ک رولینگ ، جادوگران رنگ مو : قهوه ای رنگ و خیلی صاف ! رنگ چشم : سبز ! توضیحات اضافه : من در حال حاضر 13 سال دارم و خیلی خوشحال و خندان زندگی می کنم ؛ از دانش آموزان چابک و زرنگ هاگوارتز هستم ، بزرگ ترین افتخارم در زندگی ام این بود که با لرد ولدمورت روبه رو شدم و دوستانم را از مرگ حتمی نجات دادم البته تنها نبودم در کنار هری پاتر. و در ان لحظه حساس به لردولدمورت گفتم : . . . . دماغت کو ؟؟؟ جوجه فکلی زشت ؟؟؟ و او از شدت عصبانیت از هوش رفت ! هه هه هه هه «دیدین چه راحت ساختم؟؟؟ »
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اينيگو ايماگو در 1391/12/18 16:22:24
اگه توزندگی زمین خوردی از جات پاشو پوز خند بزنو بگو: همه ی زورت همین بود؟؟
نام : اینیگو ایماگو سن : در حال حاضر 13 ! گروه : گریفندور موسس گروه : گودریک گریفندور سال در هاگوارتز : 4 توان مندی ها : من یک نویسنده ی قدرتمند و باهوش « در کتاب 5 ذکر شده » چوبدستی : پر ققنوس و مغز هیپو گروف و چوب بید کتک زن چوب جارو : شکسته باید یکی نوشو بخرم ! علاقه مندی ها : موزیک ، سیب زمینی ، ج.ک رولینگ ، جادوگران
توضیحات اضافه : من در حال حاضر 13 سال دارم و خیلی خوشحال و خندان زندگی می کنم ؛ از دانش آموزان چابک و زرنگ هاگوارتز هستم ، بزرگ ترین افتخارم در زندگی ام این بود که با لرد ولدمورت روبه رو شدم و دوستانم را از مرگ حتمی نجات دادم البته تنها نبودم در کنار هری پاتر. و در ان لحظه حساس به لردولدمورت گفتم : . . . . دماغت کو ؟؟؟ جوجه فکلی زشت ؟؟؟ و او از شدت عصبانیت از هوش رفت ! هه هه هه هه «دیدین چه راحت ساختم؟؟؟ » لطفا بالایی رو تایید یا رد کنین باتشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اينيگو ايماگو در 1391/12/18 16:26:49
اگه توزندگی زمین خوردی از جات پاشو پوز خند بزنو بگو: همه ی زورت همین بود؟؟
شغل: نویسنده
گروه: گریفندور
چوبدستی: روان نویسم!
شخصیتی که معرفی میکنید باید یکی از شخصیت های کتاب های هری پاتری باشه . خود شخصیت رولینگ به عنوان شخصیت ایفای نقش تایید نمیشه . یک شخصیت از لیست شخصیت ها انتخاب کنید و معرفی کنید تا تایید بشید .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1391/12/10 20:50:36