با توجه به اينكه آقاي دابي و يكسري از گريفيندوري هاي ديگه من رو به باد تهمت گرفتن و همين طور با افتراهاي فراوان به من گفتن كه امتياز 27، امتياز مناسبي براي دابي نيست... (پستاي امتياز پاك شد، چون فك مي كردم ديروز 15 بهمن بوده!
)اما آقاي دابي مطمئن باشن امتيازشون همون بيست و هفته! دلايلم رو هم ارائه مي كنم!
در سوال اول، دابي به جاي توصيف داستان نوشته بودن كه درِش توصيف آنچناني به كار نرفته بود! با تمام اينها من با ديدن اسم هري و رون كه از دوستان هري محسوب مي شد، به دابي پنج امتيازش رو دادم! ولي دابي هيچ اشاره اي به بچه هاي هري نكرده بود، در نتيجه بايد ازش پنج نمره كم مي شد! در همون رول، از تمام اشتباهات ايشون بگذريم، ايشون زمان افعال رو نادرست استفاده كرده بودن... توي يه رول بعضي جملات رو با فعل مضارع، و برخي رو با فعل ماضي نوشته بودن... دو امتياز بايد بابت اين موضوع كم مي شد! جواب سوال تشويقي هم جواب مد نظرم نبود، يك و نيم نمره به خاطرش به دابي ميدم... ولي خودتون بگين... كسي كه اينهمه اشتباه داره، ( بگذريم از اشتباهات رول نويسيشون، اشتباهات فاحش رو گفتم! ) 27 براش نمره ي كميه! خيلي زياد هم هست!
سعي كردم براي همه با دست باز نمره بدم، ولي موقع اعلام نمرات، به همه ارفاق مي كنم، ولي به آقاي دابي نمره ي واقعيش رو مي دم تا به جاي اعتراض، توهين و زير سوال بردن، ياد بگيره كه تشكر كنه!
موفق باشيد!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج