شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با توجه به اينكه آقاي دابي و يكسري از گريفيندوري هاي ديگه من رو به باد تهمت گرفتن و همين طور با افتراهاي فراوان به من گفتن كه امتياز 27، امتياز مناسبي براي دابي نيست... (پستاي امتياز پاك شد، چون فك مي كردم ديروز 15 بهمن بوده! )
اما آقاي دابي مطمئن باشن امتيازشون همون بيست و هفته! دلايلم رو هم ارائه مي كنم!
در سوال اول، دابي به جاي توصيف داستان نوشته بودن كه درِش توصيف آنچناني به كار نرفته بود! با تمام اينها من با ديدن اسم هري و رون كه از دوستان هري محسوب مي شد، به دابي پنج امتيازش رو دادم! ولي دابي هيچ اشاره اي به بچه هاي هري نكرده بود، در نتيجه بايد ازش پنج نمره كم مي شد! در همون رول، از تمام اشتباهات ايشون بگذريم، ايشون زمان افعال رو نادرست استفاده كرده بودن... توي يه رول بعضي جملات رو با فعل مضارع، و برخي رو با فعل ماضي نوشته بودن... دو امتياز بايد بابت اين موضوع كم مي شد! جواب سوال تشويقي هم جواب مد نظرم نبود، يك و نيم نمره به خاطرش به دابي ميدم... ولي خودتون بگين... كسي كه اينهمه اشتباه داره، ( بگذريم از اشتباهات رول نويسيشون، اشتباهات فاحش رو گفتم! ) 27 براش نمره ي كميه! خيلي زياد هم هست!
سعي كردم براي همه با دست باز نمره بدم، ولي موقع اعلام نمرات، به همه ارفاق مي كنم، ولي به آقاي دابي نمره ي واقعيش رو مي دم تا به جاي اعتراض، توهين و زير سوال بردن، ياد بگيره كه تشكر كنه!
ببخشيد پروفسور پردفورت! مي خواستم بدونم بايد تكليف رو در تاپيك خودتون بنويسيم؟ با تشكر
به عرض برسونم که بله ، باید توی همون تاپیک بنویسین . البته اگر مدیر هاگوارتز برنامه شو تغییر بده ممکنه بگه توی جای دیگه ای بنویسین ولی فعلا که برنامشو تغییر نداده .
کلا من هر وقت اسم مری رو تو چتر میبینم دیگه پیامش رو نمیخونم .. بلکه خیلی سریع خودمو به دفتر اساتید میرسونم
خب کلا مری ما یه زمانی هیچ وقت حرف همو نمیفهمیدیم .. اما گویا تازگیا اوضاع بهتره شده
در مورد تکلیفت :
خب من منظورم این بود .. که اسم دو نفر رو نام ببرید و در مورد یکیشون توضیح بدید .. حالا تو در مورد دو تاشون توضیح دادی اجرت با مرلین ... (هر چند قضیه رابسته یه خورده مشکوک بود :دی )
با این حال میگم بچه ها برات سوت بلبلی بزنن .. (البته اگر بلد بودند :d )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آیینه خود بین ------------------------------------- [url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
خب من الان فردا باید تدریس کنم و وقت زیادی هم نمونده .. برا همین جلسه بعد رو که تدریس کردم با توجه به اینکه سوال در مورد تاریخچه سایت بود و بعضی ها ازش اطلاعی نداشتن .. سوال جلس سوم هم رو هم با یه سری تغییرا ارایه میدم و اگر کسی به اون پاسخ داد اون رو هم امتیاز دهی میکنم ..
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1388/5/27 12:04:35
آیینه خود بین ------------------------------------- [url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�