شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1.این سیاست پاک کردن پست ها هیچ سودی نداره ، جز اینکه باعث میشه دید اعضا نسبت به اشخاصی که جوابگو هستند منفی بشه و جو صد برابر بیشتر متشنج بشه .
2.مدیرانی که این همه دم از قانون و مقررات میزنن ، چرا قوانین ثابتی در اختیار اعضا قرار نمیدهند ؟! قوانین در مورد بلاک شدیدا ناقص و من درآوردی هست ، اینکه برای بلاک اعضا مدت زمان معینی مشخص نشده به شدت مورد داره ، هر عمل مغایر با قانونی یه مجازاتی داره و این مجازات باید مشخص باشه ، نه اینکه یکی رو بلاک کنید ، بگید خوب شما فعلا بلاک باش شناسه ی دیگه هم نساز فعلا ، ما هر وقت خواستیم بهت رسیدگی میکنیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1388/4/28 12:36:22
آیینه خود بین ------------------------------------- [url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
وقتی شناسه ای بسته میشه یعنی اون شخص باید صبر کنه تا مدیران در موردشون تصمیم بگیرن نه اینکه یه شناسه دیگه بسازه. بنابراین هر شناسه دیگه ای که ساخته بشه بسته و پستهاشون پاک میشه. شناسه مگیم همیشگی بسته نشه و بزودی باز میشه.
آقا من می خوام بگم شما هم تا حالا نشده اشتباه تایپی براتون پیش بیاد؟خوب مینروا هم همین جوری شد.و گرنه مرض نداره که بیاد به مدیرا توهین کنه.اون اگه منظور بدی داشت نمی رفت اصلاح کنه جمله ش رو.کلا باید بگم این روزا دارین خیلی سخت می گیرین.او از بلاک مرلین، اینم از بلک مینروا.این کار شرم آوره.حالا باور کنید من رو هم به خاطر این حرف بلاک می کنید.به نظر من کسی که ناظره و موقعیت خوبی داره، هرگز چنین حرفی رو از روی عمد نمی زنه.شما فقط دنبال کوچکترین بهانه هستید تا طرفو بلاک کنید.
به نظرم بلاک شدن مینروا، سخت گیری بیش از حده. عضو باسابقه ای که قصد موندن توی سایت رو داره و این قدر هم سابقه داره که از این قوانین کلی سر در بیاره به هیچ وجه خودش و گذشته اش رو با همچین جملاتی خراب نمی کنه، اون هم موقعی که هیچ دعوایی در کار نیست.
اگه به صرف یه جمله که مشخصه اشتباه تایپی بوده ، یه نفر بلاک بشه ، خیلی جالب نیست، اون هم پیام چت باکس که معمولا با عجله نوشته میشه و امکان ویرایش هم نداره. بالاخره هر کسی حداقل یکی دوبار از این اشتباهات می کنه. خواهشا شناسه اش رو باز کنید.
ممنون...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1388/4/27 16:11:47
به نظر من هم یه مقدار زیادی سخت گیری انجام شد.آخه بخوایم منطقی هم فکر کنیم،عضوی با سابقه مینروا و اینکه کاندید وزارت هم هست(منظورم اینه که از سایتم نمیخواد بره که فحش بده و بره )نمیاد از قصد چنین جمله ای تو چت باکس بگه که!مگه روانیه؟
خیلی کلمات دیگه و جملات دیگه هم ممکنه به خاطر یه اشتباه کوچیک و بی دقتی به کلمات بد و زشت تبدیل بشن.همه این افراد رو باید بلاک کرد؟
به نظر من میشه با دقت و بهتر این مورد رو با هم بررسی کنیم و به راه حل درست برسیم.ممکنه شما دلیلی داشته باشید که بتونید من یا مینروا رو راضی کنید ،شایدم ما تونستیم شما رو راضی کنیم.
سیموس عزیز عکسا رو خود اعضا میفرستن و ما فقط تایید میکنیم. اگه دوست دارید میتونید خودتون عکس ارسال کنید در مورد هر موضوعی که دوست دارید. در مورد پیشنهادتونم متوجه نشدم. عنوان برای کجا؟ گالری؟
من چند تا پيشنهاد يا در واقع در خواست داشتم: 1-اگه ميشه از بازيگراي معمولي مثل من هم عكس هايي تو گالري بزارين 2-خيلي دلم ميخواد از كوييديچ عكس هاي بيشتري ببينم ____________________________________________ پ.ن:پيشنهاد ميكنم يه عنوان هم راجع به قدح انديشه بزارين،مثلا: بهترين خاطره از هري پاتر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیموس فینیگان در 1388/4/22 18:57:39
[color=CC0000][b]قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!!!!! ميجنگيم تا آخرين نفس !!!! ميجنگي