تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
51 کاربر(ها) آنلاین هستند (32 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
46
مهمانان
|
5
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
انتخابات بیستویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد
نامنویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آمادهاید برنامههایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.
مهلت ثبتنام: ۲ تا ۵ مهر
نامنویسی نامزدها
۰روز
۰۰ساعت
۰۰دقیقه
۰۰ثانیه
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر اساتید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 12 تیر 1393 18:14
از: دهکده شن ور دل گاارا سان
پستها:
90

جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 30 خرداد 1390 17:33
از: يت نكن! شايدم، اذيت نكن!
پستها:
708

جزئیات کاربر

سلام
ببخشید، اشتباه از من بود. دلیل امتیاز ندادن به ایشون، انجام ندادن تکلیف بود. من گفته بودم خوابتونو تعریف کنید و یک پیشکوئی هم توش باشه. تکلیف ایشون ربطی به تکلیف نداشت.باز اگه خودش میتونه یکم اطلاعات در مورد تکلیفش بده، من امتیازشو بهش میدم.
ممنون
ببخشید، اشتباه از من بود. دلیل امتیاز ندادن به ایشون، انجام ندادن تکلیف بود. من گفته بودم خوابتونو تعریف کنید و یک پیشکوئی هم توش باشه. تکلیف ایشون ربطی به تکلیف نداشت.باز اگه خودش میتونه یکم اطلاعات در مورد تکلیفش بده، من امتیازشو بهش میدم.
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!! 
[i][b][color=669933]"از این به بعد قبل از

[i][b][color=669933]"از این به بعد قبل از
جزئیات کاربر
پستها:
708

جزئیات کاربر

مورگي جون!! البته با آ!!
بابا اين ريپر خواب شبش به هم خورده بس كه دم دفتر توجيهات كشيك مي كشيده يه وقت اين پرسي بيناموسي نكنه
من رول نخواستم؛ تكاليف همه غير رول هستن. 12 نمره هم خيلي عادلانه است؛ سوال هم اگه توجه كرده باشي دو قسمته؛ قسمت اول كه 4 امتياز داره براي تعريف سكته و 8 نمره ي ديگه براي هشت مورديه كه گفتم بگيد. اگه بيشتر هم توجه كرده باشي، من گفتم مورد، نگفتم رول...در حد چيزي كه بشه اسم مورد روش گذاشت، نه اينكه براي هر كدوم با رول توضيح بدي.
حالا اينكه دوس داري خيلي موارد رو باز كني و اينا، كلا فقط انگشتاي نازنين خودتو درد مياره عمه و ريپر هم يه كم راضي نيست و كلا بقيه شو راضيه
من هم نميدونستم بايد جوابگو باشم، وگرنه زودتر از زيارت برميگشتيم
اگه پخ ميزدي شايد بهتر بود، چون من وقتي ميام توي سايت، شايد كلاس و دفتر توجيهاتو نگاه نكنم و ندونم كه مخاطب كسي هستم.
پي نوشت خصوصي براي مدير ارشد هاگوارتز:
بابا اين ريپر خواب شبش به هم خورده بس كه دم دفتر توجيهات كشيك مي كشيده يه وقت اين پرسي بيناموسي نكنه

من رول نخواستم؛ تكاليف همه غير رول هستن. 12 نمره هم خيلي عادلانه است؛ سوال هم اگه توجه كرده باشي دو قسمته؛ قسمت اول كه 4 امتياز داره براي تعريف سكته و 8 نمره ي ديگه براي هشت مورديه كه گفتم بگيد. اگه بيشتر هم توجه كرده باشي، من گفتم مورد، نگفتم رول...در حد چيزي كه بشه اسم مورد روش گذاشت، نه اينكه براي هر كدوم با رول توضيح بدي.
حالا اينكه دوس داري خيلي موارد رو باز كني و اينا، كلا فقط انگشتاي نازنين خودتو درد مياره عمه و ريپر هم يه كم راضي نيست و كلا بقيه شو راضيه

من هم نميدونستم بايد جوابگو باشم، وگرنه زودتر از زيارت برميگشتيم
اگه پخ ميزدي شايد بهتر بود، چون من وقتي ميام توي سايت، شايد كلاس و دفتر توجيهاتو نگاه نكنم و ندونم كه مخاطب كسي هستم.پي نوشت خصوصي براي مدير ارشد هاگوارتز:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
موندنی شو!
جزئیات کاربر

به دلیل ناک اوت شدن بازرس های ریون خودم میام اینجا.
به بلاتریکس لسترنج :
اگر ممکنه امتیاز پست ترورس رو لحاظ کنید چون ایشون در هنگام ارسال تکلیف در ایفای نقش بودن. مثل این مورد میمونه که یکی تو گروه هافلپاف میاد و شرکت میکنه بعدش میره گریفیندور ولی امتیاز اون تکلیف به گروه هافلپاف تعلق میگیره.
لذا از شما و پرسی میخوام که با استناد به این موضوع امتیاز ترورس رو بدید.
پرسی : درسته ، ترورس زمانی که اون پست رو زده در ایفای نقش و راونکلاو بوده ، لطفا بلاتریکس عزیز ، امتیاز ترورس رو لحاظ کنید . ممنون
به بلاتریکس لسترنج :
اگر ممکنه امتیاز پست ترورس رو لحاظ کنید چون ایشون در هنگام ارسال تکلیف در ایفای نقش بودن. مثل این مورد میمونه که یکی تو گروه هافلپاف میاد و شرکت میکنه بعدش میره گریفیندور ولی امتیاز اون تکلیف به گروه هافلپاف تعلق میگیره.
لذا از شما و پرسی میخوام که با استناد به این موضوع امتیاز ترورس رو بدید.
پرسی : درسته ، ترورس زمانی که اون پست رو زده در ایفای نقش و راونکلاو بوده ، لطفا بلاتریکس عزیز ، امتیاز ترورس رو لحاظ کنید . ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/5/22 16:48:03
where is my love...؟
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/29
آخرین ورود: جمعه 26 دی 1399 19:03
از: یه دنیای دیگه!
پستها:
516

دوشیزه مارجوری دورسلی عزیز (یا همون پرفسور عمه مارج
)
آقا این تکلیف ماگل شناسی چه قده زیاده.
هرکدوم از اون هشت روش خودش میشه یه رول!!! من کی وقت کنم هشت تا رول برای یه سوال بنویسم؟ 
منظورم تکلیف شمارۀ یک هست. من که بلد نیستم توی یه خط سر و ته همه چی رو هم بیارم.
تازشم، شما 12 نمره گذاشتین واسه 8 مورد. اینجوری نمره دادنش براتون سخت میشه ها! نمیشه این هشت تا رو بکنیدش چهارتا؟
)آقا این تکلیف ماگل شناسی چه قده زیاده.
هرکدوم از اون هشت روش خودش میشه یه رول!!! من کی وقت کنم هشت تا رول برای یه سوال بنویسم؟ 
منظورم تکلیف شمارۀ یک هست. من که بلد نیستم توی یه خط سر و ته همه چی رو هم بیارم.
تازشم، شما 12 نمره گذاشتین واسه 8 مورد. اینجوری نمره دادنش براتون سخت میشه ها! نمیشه این هشت تا رو بکنیدش چهارتا؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/22 13:16:17
جزئیات کاربر

منظور اینه که افرادی که اینقدر حرفه این که کوییدیچ سوار محسوب میشن!
یعنی سوار کوییدیچ شدن اینقدر خوب گزارش میکنن و اینا!در واقع یعنی با گزارش هاشون و مهارتشون سوار بر کوییدیچ میشن!
من فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه این ماجرا !
یعنی سوار کوییدیچ شدن اینقدر خوب گزارش میکنن و اینا!در واقع یعنی با گزارش هاشون و مهارتشون سوار بر کوییدیچ میشن!
من فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه این ماجرا !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=6600FF][font=Arial][url
جزئیات کاربر
پستها:
708

با سلام.
طبق ِ خواسته و اخطار هاي داده شده، لازم ديدم به اطلاع ِ دانش آموزان برسانم ؛ تمامي ِ پست ها در كلاس ِ تقلبات ِ سياه، امتياز دهي ميشوند. اما به علت ِ اينكه از قبل اطلاع داده نشده بود، امتيازات رو از 35 ميزنم. (ولي از 30 حساب ميشه. مثلا" اگه كسي ميشه 25 ، 5 امتياز ِتشويقي ميگيره و ميشه 30. پس اصلا" نگران نباشيد! )
البته، اين مورد امتياز دهي فقط در مورد ِ مورگانا لي فاي ، هستيا جونز و پيوز صدق ميكنه. بقيه بدون ِ 5 امتياز ِ اضافي پستشون امتياز دهي ميشه.
طبق ِ خواسته و اخطار هاي داده شده، لازم ديدم به اطلاع ِ دانش آموزان برسانم ؛ تمامي ِ پست ها در كلاس ِ تقلبات ِ سياه، امتياز دهي ميشوند. اما به علت ِ اينكه از قبل اطلاع داده نشده بود، امتيازات رو از 35 ميزنم. (ولي از 30 حساب ميشه. مثلا" اگه كسي ميشه 25 ، 5 امتياز ِتشويقي ميگيره و ميشه 30. پس اصلا" نگران نباشيد! )
البته، اين مورد امتياز دهي فقط در مورد ِ مورگانا لي فاي ، هستيا جونز و پيوز صدق ميكنه. بقيه بدون ِ 5 امتياز ِ اضافي پستشون امتياز دهي ميشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج