شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اهم ... سلام ... بنا به برخي دلايل ما يه اشتباهي كرديم و برايان دامبلدور الف دالي رو تاييد كرديم ... همينجا از همه عذر ميخوام و بايد اعلام كنم كه ايشون نميتونن عضو جوخه باشن ! والسلام !
هم اینک کودتا میکنیم و دوباره بر مسند ریاست مینشینیم و مارکوس بی فعالیت را به کنار می اندازیم و خود بر تخت شاهی.. اهم.. اهم.. منظورم مسند ریاست جوخه میشینیم :دی روفوس نیز معاونمان میباشد!!
به لطف دست های پشت پرده ی آستاکبار جهانی، شناسه ی من باز شد و اینا.. من باید دوباره درخواست عضویت بدم؟ من یه زمانی معاون بودم و از رئیس هم فعالتر بودم یه کاری واسم بکنین دیگه.. من هم عضو افتخاری هستم و هم همه کاره.. البته مرلینگاه شوری هم بلدم
بارتی کراوچ صحبت میکنه. همه ی اعضای جوخه به گوش باشن!! به زودی شناسه ی اینجانب هم قاطی باقالی ها خواهد شد و به بالاک خواهد پیوست. گروه خیلی خوبیه و جای خیلی زیادی برای فعالیت و بهتر شدن داره، البته اگه اعضاش قدرش رو بدونن! سعی کنین بپرین رو سر کینگزلی که بهتون مأموریت بده و اینا. ما که بودیم، یکی دو تا مأموریت دادیم و خدا رو شکر استقبال شد ازش.
نمیدونم این پست رو دقیقا چجوری باید بنویسم، ولی بهتون توصیه میکنم بیشتر به گروه رونق ببخشین و سر یک سال برین انجمن خصوصیش رو هم طبق صحبتهایی که با پرفسور کوییرل شده بود بگیرین. امیدوارم که همتون موفق باشین. به حرفای کنیگ (کینگزلی) هم گوش کنین.