جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  139 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  254 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: جمعه 5 تیر 1394 01:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت مدیریت...

اومدم اعتراض کنم برم!
اعتراض دارم به بودن دو درس "جادوی سفید مرلینی" و "دفاع در برابر جادوی سیاه" به طور همزمان با هم...چون هر دوشون یکیه...چه چیز جدید قراره به تازه واردین آموزش داده بشه؟!
آیا وقتی ما آموزش جادوری سفید داریم،نباید اموزش جادی سیاه هم داشته باشیم؟!
مگه قرار نیست به تازه واردا رول نویسی یاد بدیم؟!خب یه درسی نباید باشه ساه نوشتن رو هم آموزش بده؟!

میدونم اعتراضم تربیب اثر نداره ولی حرف حق رو باید گفت!
طبیعتا این تشخیص مدیریت مدرسه و سایت بوده که این دو درس با هم باشن و خبری هم از درس جادوی سیاه نباشه...و مهم هم نظر مدیرته...ولی احتمال دادم شاید یک درصد این موضوع رو یادتون رفته،گفتم شاید با یاد آوری مشکلی نداشته باشین!

و ما علی الرسول الا البالغ المبین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1394 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود

نقل قول:
طبق قانون هاگ قراره که یکی از تکلیفا رول باشه، فرقی نداره بارمش؟ یا نه مقدار نمره ی مشخصی داره؟

خیر بارمش به دست استاده.تکالیف هم حداقل یک رول وگرنه در دادن بیشتر از این مقدار محدودیتی وجود نداره.

نقل قول:
در قوانین گفتید که یکی از تکالیف رول باشه حتما... مثلا دو تا از سوال ها رول باشه عیبی داره یا فقط یک سوال میتونه رول نویسی باشه؟

تو اون ماده همونطور که عرض کردم اشاره شده حداقل یکی از تکالیف.در نتیجه برای دادن بیشتر از این مقدار محدودیتی ندارین.در طرح سوال از کلاستون هم مختارین چون همونطور که سیریوس اشاره کردن طرح سوال از تکالیف میتونه هم یه جور تنوع و پرورش حس خلاقیت دانش آموزان باشه.

موفق باشین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1394 18:57
نمایش جزئیات
آفلاین
آرسینوس جان،
اونجا گفته حداقل یکی از تکالیف رول باشه. سقفی برای تعداد تکالیفی که رول باشن ارائه داده نشده. پس دوتا تکلیف رول هم میتونی بدی. البته از نظر خود من ایده ی خوبی نیست ولی اگر استاد شدی، مختاری.

با عرض پوزش از مدیریت محترم هاگوارتز،
گلرت پرودفوت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

!Only Raven
!Only Raven

!I am THE PROUDFOOT
!Only Raven
OnlyRaven
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1394 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام علیکم.

من هم سوال دارم الان!

در قوانین گفتید که یکی از تکالیف رول باشه حتما... مثلا دو تا از سوال ها رول باشه عیبی داره یا فقط یک سوال میتونه رول نویسی باشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1394 18:02
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا یه سوال.

طبق قانون هاگ قراره که یکی از تکلیفا رول باشه، فرقی نداره بارمش؟ یا نه مقدار نمره ی مشخصی داره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به یاد گیدیون پریوت!

قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی !!!‏
برای عشق !!!!
برای گریفیندور ‏.

ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1394 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا اگه شناسه قبلیا حساب نی من تازه وارد محسوب میشمخعلی خوبه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1394 00:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

کنت الاف نوشته:
نترس سوروس، نترس. ما با شماییم.

شما گفتید که قبل از فروردین 93 ارشد حساب میشوند، این قانون برای شناسه های جدید چطوره؟ مثلا منِ رون ویزلی که حالا شدم کنت الاف وضعیتم چطوره؟ ارشدم؟ تازه واردم خدایی نکره؟

با تشکر

روی این مسئله که شما میگید هنوز به تصمیم قطعی نرسیدیم.

تا قبل از شروع ترم قانونش رو اضافه می کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1394 23:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نترس سوروس، نترس. ما با شماییم.

شما گفتید که قبل از فروردین 93 ارشد حساب میشوند، این قانون برای شناسه های جدید چطوره؟ مثلا منِ رون ویزلی که حالا شدم کنت الاف وضعیتم چطوره؟ ارشدم؟ تازه واردم خدایی نکره؟

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1394 22:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
موضوع بعد اینکه شما چتو نخوندین ظاهرا من اونجا توضیح دادم و یادم نمیاد گفته باشم که فقط دو ارشد برای هر جلسه.من گفتم هر ارشد دو تا کلاس میتونه شرکت کنه ولی به معنی این نیست بقیه ارشدها تو کلاسا حق شرکت ندارن.مثالم آوردم حالا کمی مبهمه می تونم دوباره توضیح بدم:
یعنی از گروه شما دافنه و اماندا که از اعضای قدیمین میان تو کلاس معجون سازی شرکت میکنن.تو این کلاس سهمیه ارشد گروه شما تموم شده ست.ولی مثلا خود شما و مثلا جیم موریارتی یا لاکشس یا لودو یا هر ارشد دیگه می تونه تو کلاسای دیگه شرکت کنه به شرط رعایت همین قانون.یعنی اگر دو نفر دیگه از اعضای گروه شما تو یه کلاس دیگه شرکت کردن بقیه نمی تونن اونجا پست بزنن.
و هر ارشدی هم می تونه تو دو کلاس شرکت کنه.مثلا دافنه بیاد معجون ها و پروازو شرکت کنه سهمیه ش تمومه.

اول باید بگم که این معنی هجو.
به معنی سوم دقت شود!

نه، من چت باکس رو نخوندم. من فقط پست قوانین رو خوندم و مطمئن هستم تنها کسی نیستم که اینجوریه. اگر قانونی که نوشتید جاییش گویا نیست، درستش اونه که همونجایی که قانون نوشته شده، اشکالات و کم و کاستی های قانون رفع بشه. اون چت باکس آرشیوش پاک میشه و اگر ما یه وقتی بخوایم بیایم بگیم که این قانون منظورش این بوده، به کجا استناد کنیم؟!

نقل قول:
و نکته بعد اینکه مگه ما دعوا داریم اینجا؟شما احیانا می خواین دعوا کنین؟منم نگفتم این قانون غیر قابل تغییره.در ضمن این قانونو من با همفکری و هماهنگی نوشتم و به معنی غیر قابل تغییر بودنش نیست.وقتی من ببینم بقیه معترضن طبیعتا عوض میکنم.

ما دعوایی نداریم و این هم دعوا نبود. یه اعتراض منطقی بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

!Only Raven
!Only Raven

!I am THE PROUDFOOT
!Only Raven
OnlyRaven
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1394 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
درود گلرت.

نقل قول:
اول اینکه در این قانون حجو وجود داره. "وقتی شما میگی سهمیه ارشدها برای هر جلسه تنها دو کلاس می باشد."، سه تا ارشد نمیتونن توی یه جلسه شرکت کنن. پس سه تا ارشد توی یه کلاس هم نمیتونن شرکت کنن.

اول از اینکه هجو صحیحه.200 بار به عنوان ناظر از روش بنویس!
و نکته بعد اینکه من می ذارم به حساب اینکه با این واژه آشنایی ندارین.چون هجو یعنی بدگویی کردن و سخن ناپسند و بیهوده زدن و مسخره کردنه!نمی دونم به نظر شما من قصد داشتم کسی رو مسخره کنم یا دست بندازم؟
موضوع بعد اینکه شما چتو نخوندین ظاهرا من اونجا توضیح دادم و یادم نمیاد گفته باشم که فقط دو ارشد برای هر جلسه.من گفتم هر ارشد دو تا کلاس میتونه شرکت کنه ولی به معنی این نیست بقیه ارشدها تو کلاسا حق شرکت ندارن.مثالم آوردم حالا کمی مبهمه می تونم دوباره توضیح بدم:
یعنی از گروه شما دافنه و اماندا که از اعضای قدیمین میان تو کلاس معجون سازی شرکت میکنن.تو این کلاس سهمیه ارشد گروه شما تموم شده ست.ولی مثلا خود شما و مثلا جیم موریارتی یا لاکشس یا لودو یا هر ارشد دیگه می تونه تو کلاسای دیگه شرکت کنه به شرط رعایت همین قانون.یعنی اگر دو نفر دیگه از اعضای گروه شما تو یه کلاس دیگه شرکت کردن بقیه نمی تونن اونجا پست بزنن.
و هر ارشدی هم می تونه تو دو کلاس شرکت کنه.مثلا دافنه بیاد معجون ها و پروازو شرکت کنه سهمیه ش تمومه.

و نکته بعد اینکه مگه ما دعوا داریم اینجا؟شما احیانا می خواین دعوا کنین؟منم نگفتم این قانون غیر قابل تغییره.در ضمن این قانونو من با همفکری و هماهنگی نوشتم و به معنی غیر قابل تغییر بودنش نیست.وقتی من ببینم بقیه معترضن طبیعتا عوض میکنم.
نقل قول:

این قوانین شما حفره های منطقی داره که در صورت تغییر ندادنشون، از اونها به نفع ریونکلاو استفاده می کنیم!

البته که داره.شما تصور کردین من خدام که سخنم وحی منزل باشه و مو لای درزش نره؟اگر فراموش کردین باید بگم منم یه آدم عادیم مثل شما.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!