جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: پنجشنبه 12 شهریور 1394 02:25
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت

این ریتای بوقی پاشد خودش رفت منو گذاشت که سوالا رو بنویسم بفرسم، خودش الان داره بدور از تمدن جوجه میزنه بر بدن حال میکنه

خلاصه که شرمنده دیر شد

بعله

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1394/6/12 2:32:10
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 شهریور 1394 18:12
نمایش جزئیات
آفلاین
لاكي فكر كن تو يه چيزى بخواى از من، منم بگم" فکر نکنم بتونم.. آه" اصلا به من مياد اين حرفاى کليشه اى؟ من هميشه اعتقاد داشتم خواستن توانستن است. چرا نتونم؟ مى تونم. به همين علت اومدم مثل يه آرياناى خوب سوال بپرسم.

1- دوست دارى تو آينده چه کاره بشى؟ اگه جز نويسندگى رو انتخاب کردى، بگو آيا ادامه ميدى نوشتن رو؟ چرا؟

2- نظرت درمورد موندگارى سايت چيه؟ فکر مى کنى که يه روز تخته بشه؟

3- سوروس اسنيپ رو دوست داشتى يا دلت براش مى سوخت؟ مثلا کى مى تونه يه کله چرب دماغ عقابى دوست داشته باشه؟

4- لاکى چقدر شبيه شخصيت واقعيته؟ آيا سعى کردى شبيه خودت باشه يا لاکى رو متفاوت ساختى؟

5- من ميگم سگ بهتره. چرا گربه؟ تا حالا گربه جوجه هاى زرد رنگ بچگى هاتو خورده؟

6- اگه بتونى از اول بدنيا بياى، دوست دارى کى باشى به جز فاطمه که هستى؟ مثلا دوست داشتى دنيل رادکليف باشى؟

7- تو زندگيت الگو دارى؟

8- ساز زدن دوست دارى؟ ساز مى زنى؟

9- شکلک مورد علاقه ت؟

موفق باش ديگه. :)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Do you hate people
I don't hate them...I just feel better when they're not around

ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1394 17:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا.

سلام! منم اومدم بپرسم!

خب خب خب... لاکرتیا بلک.

1. چرا بین این همه شناسه شناسه لاکرتیا رو برداشتی در صورتی که شناسه یکی از شخصیت های اصلی کتاب رو داشتی؟

2. هاگ پارسال و امسال به نظرت چه فرقی داشتن؟ کدومشون بهتر بود؟

3. سخت ترین سوژه ای که راحع بهش نوشتی چی بوده؟

4. اگه می گفتن شناسه کدوم یک از اعضا با شخصیت پردازیش رو می خوای کدوم رو انتخاب می کردی؟

5. به نظرت اگه جای لرد بودی، چه جور لردی می شدی؟ ( هرچند که بهتر از لرد حالامون اصلا وجود نداره. )

6. اگه دامبلدور بودی چه جور دامبلدوری می شدی؟ ( دامبلدور الان سایتم خیلی دامبلدور خوب و خفنیه البته. )

7. به نظرت بزرگترین افتخار داخل سایت چیه؟ رنکه ؟ قهرمانی توی کوییدیچه؟ مدیریته؟ یا...

8. فرق نوشته های خودت با دیگران رو در چه چیزی می بینی؟

9. اگه قرار بود بابا و مامانت بیان و عضو ایفا بشن، چه شناسه ایی رو براشون انتخاب می کردی؟

10. اگه قرار بود مثلا یکی از شخصیت های کتاب رو بیاری و اونو عضوی از خونوادتون کنی ( مثلا هری رو بزاری داداش کوچیکت. ) کی رو می آوردی؟

11. راجع به یکی از شخصیت های سایت هر چی می خوای بگو:

12. خب ... حالا هم بگو اگه قرار بود بری هاگوارتز، به نظرت چه حسی پیدا می کردی؟

پایان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
be happy
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1394 15:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

زیاد با اعضا اشنایی ندارم اما خوب ترجیح دادم بیام بپرسم سوالامو....

کی فهمیدی که مشنگ نیستی؟یا در حقیقت به دنیای جادو علاقه داری؟(خارج از نقشت و تو واقعیت)

نظرت راجع به این ادما که می نویسم بگو

هرمیون

هری

هاگرید

میرتل

لرد

فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1394 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
لاکی!

1_فکر کنم تو هم از ثمره های هاگ پارسالی(مثل من!)و قانونی که پارسال وضع شد برای هاگوارتز که محورش تازه واردین باشن،باعث شد ما توی سایت موندگار بشیم...سوالم اینه که فکر میکنی هاگ امسال هم تونست یا میتونه همون اثرگذاری فوقالعاده هاگ پارسال رو داشته باشه؟!

2_یه خاطره و تجربه مشترکی که با تو و همه هافلی ها پارسال داشتم،رقابت سخت و پا به پا با گریفی بود که چه از نظر اعضای جدید و چه قدیمی(ما فقط الادورا رو به عنوان قدیمی کنار خودمون داشتیم تقریبا!)از ما تعدادشون بیشتر بود و خیلی راحت توی هر کلاسی شرکت میکردن...ولی ما تا اخرش موندیم و با اختلاف کم و به دلیل یه سری بدشانسی دوم شدیم...میخواستم از حس و حالت و تجربه ات از تابستون پارسال بگی!

3_ناظر هافل شدی و هستی الان...چطوری تونستین اون دوران بی عضوی مخصوصا توی زمستون و بهار رو بدون تلفات خاصی از سر بگذرونید؟!

4_محفلی بودی و بعد مرگخوار شدی...طبیعتا بعد از مرگخوار شدن در اکثر زمینه ها پیشرفت کردی...اگه همین تجربه و تفکری که الان داری رو زمانی که نیمفادورا بودی داشتی،نمیفادورا چه فرقی میکرد؟!

5_یادمه خیلی سعی داشتی تغییر شناسه بدی و نمیفادورا رو ول کنی...و همین کار رو کردی...الان دلت برای اون نیمفادورا تنگ نشده؟!

6_به نظرت گروهای چهارگانه کتاب چقدر فرق دارن با گروهای چهارگانه سایت؟!

7_میدونم که سنت بالا نیست و مدرسه میری...ولی حتی مهر پارسال که مدارس شروع شد،مثل خیلی ها سایت رو ول نکردی و در کنار مدرسه رفتن فعالیت خوبی توی سایت داشتی...یکم ملت رو نصیحت کن که بخدا در کنار شونصد ساعت درس خوندن،یه چند دقیقه هم به سایت اختصاص بدن،معدلشون از 19.99 نمیشه 19.98!

8_من گربه خیلی دوست دارم...ولی خب درکنارش جغد هم دوست دارم...قوچ هم دوست دارم...طبیعتا تو هم غیر گربه خیلی حیون های دیگه دوست داری...چرا بین این همه حیون گربه رو انتخاب کردی؟!

9_یادمه غیر از من هیچکی هافل رو اون موقع به اختیار خودش انتخاب نکرده بود! اما خیلی زود خیلیا مثل تو عاشق هافل شدن...ولی الان اگه بهت بگن هافلی در کار نیست کدوم یکی از گروهای باقی مانده رو انتخاب میکنی؟!یا اصلا ترجیح میدی بی گروه باشی؟!

10_چرا علاقه داری برای خودت فک و فامیل جمع کنی؟!من که توی کتاب زن داشتم و برادر و اینا اینقدر به روی این موضاعات مانور نمیدم...اصلا من رو ببین...من که زن دارم چه گلی ریختم به سرم!

همینا دیگه...موفق باشی و همینطوری به پیشرفتت ادامه بدی اینشالله!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1394 11:41
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه سوال دارم و بس به گربه هات چی میدی بخورن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 1 شهریور 1394 10:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لاکی ! منم خیلی مشتاقم بدونم منظورت از امضات کی و چی بود ؟(الکی مثلا ما نمیدونیم ) :)

از اونجایی که من همیشه این تاپیکو با معجونالیزه ی هکتور اشتباه میگیرم !
پاسخ به تمام سوالاتم اجباری نیست ! فقط اونایی که با * مشخص کردم !

*چرا انتونین این قده ابراز علاقه کرد تو پست قبلی ؟

*یه نفر از اشخاصی که اگه نباشه گروه فلج میشه کیه ؟ (حالا چون میدونم منو نمیگی اسم دو نفر و بگو !)

*اگه هافل نبودی کجا بودی؟

*لاکریتا بلک یا لاکریتا وایت ؟

*اربابو از دیدگاه خودت برای ما نشون بده ! (دو سطر )

*صرفا جهت نام فامیلت " بلک" به جبهه ی سیاه گرویدی؟ چرا محفل نه ؟

*از اونجایی که شما در واقع گربه نیستی گربه نمایی چه حسی داری که یه گربه هم نگه میداری؟ اونم مث خودت مشکی ! اونم مث خودت زشت ؟

به پایان رسید این پایان !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هافلپافی خندان

دنیا چو حباب است ولکن چه حباب؟! نه بر سر آب، بلکه بر روی سراب.
آن هم چه سرابی، که بینند به خواب آن خواب چه خواب؟ خواب بد مست خراب.
ارسال شده در: جمعه 30 مرداد 1394 02:06
نمایش جزئیات
آفلاین
و اما لاکرتیا بلک عزیز تمیز گل بلبل

لاکی، اولین بار، آخرین باری که اومدم هافلپاف باهات درست آشنا شدم. البته در حد داخل سایت. تا حالا خارج سایت صحبتی نکردیم و برخوردی نداشتیم. حداقل تا جایی که من میدونم. حتی تو برخورد اول و احتمالا تو تاپیک هماهنگی، انگار خیلی وقت بود میشناختمت. حس کردم با یکی که یه دل آبی و بدون خرده شیشه داره، دارم صحبت میکنم. کسی که بغض و کینه و دشمنی و حسادت نداره. زرنگ بازی و مظلوم نمایی نمیکنه، مهربونه، با انصافه و فرقه و گروه و نژاد پرست نیست. خیلی کم پیش میاد تو جامعه مون با همچین آدمایی برخورد داشته باشی، شاید اندازه تعداد انگشتای دست توی یه عمر نشه، ولی یکی از این اشخاص حداقل تو دنیای مجازی، برای من تو بودی تا حالا. کارت درسته. خب دیگه بریم سراغ سوالات.

_ چرا گربه؟ چرا سیاه؟

_ مخاطب این جمله: "حداقل دوروز پای حرفت باش!" در امضات کیه؟

_ با که آغاز شدی که به پایان برسی؟!

_ یکی از دلایل علاقه من به هافلپاف گذشته از کلیت گروه، توی اشخاص، تویی. از اولش هافلپاف بودی؟ همیشه اونجا میمونی؟

_ غیر از همه چیزایی که گفتم یکی از بارزترین خصوصیاتت که بخاطر اون تحسینت میکنم اعتماد به نفسته. اگه جایی بهت نیاز باشه خیلی راحت قبول میکنی و کمک میکنی. در مورد مسئولیت های بزرگتر هم همینطوره؟ تو این سایت خب بزرگترین مسئولیت مدیریته. بهت بگن، قبول میکنی؟

_ من یادم نمیاد حتی کوچکترین اصطحکاک یا جر و بحث یا حتی ذره ای ناخشنودی تا حالا توی همه این مدت از هم داشته باشیم. چی شد که با چشم گریان مجبور شدی در یکی از پست هات توی هاگ منو بکشی؟ بخاطر چیزیه که من چند وقته دارم حس میکنم؟ بخاطر اینکه توی جبهه بقیه هم جنس های خودت باشی؟

_ اصلا بهت نمیخوره افکار و اخلاق های سیاه داشته باشی. بازم سوالم شبیه سوال قبله. چی شد که مرگخوار شدی؟ حدسم درسته؟ بخاطر اینکه توی جبهه ساحره ها و دختر ها و هم جنس های خودت باشی؟

در کل حتی اگر فرض کنیم توی سایت یا دنیای واقعی یا هر جهنم دره و کوفت و مرض دیگه جنگی پنهان بین مردها و زن ها برقراره، من دوستت دارم. یعنی نمیشه دوستت نداشت. کلا دوست داشتنی هستی.

مواظب خودت باش و هر وقت هر کاری داشته باشی و من از دستم بربیاد امیدوارم بی رو در واسی بگی چون حتما انجام میدم هر چند تو خودت کارت درسته و معمولا مستقلی.

قربانت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 مرداد 1394 13:13
نمایش جزئیات
آفلاین
لاکی...لاکی! بپرسم؟

1- چی شد که اومدی هافل؟ چرا ریون یا گریف و اسلی نه؟ در واقع چی شد که موندگار شدی؟
2- لاکی رو چی شد که برداشتی؟
3- چرا خواهر الا طرفدار حقوق اجنه است ولی خود الا گردن زن اجنه؟
4- تا حالا با خواهرت سر این قضیه دعوا کردی؟ :)
5- گربه دوست داری؟
6- از دست من به خاطر ویبره زدن خسته نمی شی؟ :)
7- چرا خواهر الا و خود الا با اینکه مرگ خوارند اینقدر به ماگل شناسی علاقه دارند؟
8- ناظر بودن چه طوره؟
9- گربه تو به من می دی؟
10- می دونستی اسمت سخته؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 مرداد 1394 11:41
نمایش جزئیات
آفلاین
خب.. خب!

با تشکر از هاگرید عزیز که زحمت کشیدن و قبول کردن تا با منو قلم پر در یک انبار بیان و اینا :دی
مهمون بعدی یکی از هافل پافی های خوب سایته که چیز زیادی هم ازش نمیدونیم ( حداقل من نمیدونم ) و خب وقتی من ندونم 30 درصد ایفای نقش نمیدونه :دی

این شما و این هم:

لاکرتیا بلک

تا 10 شهریور وقت دارین سوال های خودتون رو بپرسین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریتا اسکیتر در 1394/6/5 0:29:15
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!