لاکی!

1_فکر کنم تو هم از ثمره های هاگ پارسالی(مثل من!)و قانونی که پارسال وضع شد برای هاگوارتز که محورش تازه واردین باشن،باعث شد ما توی سایت موندگار بشیم...سوالم اینه که فکر میکنی هاگ امسال هم تونست یا میتونه همون اثرگذاری فوقالعاده هاگ پارسال رو داشته باشه؟!
2_یه خاطره و تجربه مشترکی که با تو و همه هافلی ها پارسال داشتم،رقابت سخت و پا به پا با گریفی بود که چه از نظر اعضای جدید و چه قدیمی(ما فقط الادورا رو به عنوان قدیمی کنار خودمون داشتیم تقریبا!)از ما تعدادشون بیشتر بود و خیلی راحت توی هر کلاسی شرکت میکردن...ولی ما تا اخرش موندیم و با اختلاف کم و به دلیل یه سری بدشانسی دوم شدیم...میخواستم از حس و حالت و تجربه ات از تابستون پارسال بگی!
3_ناظر هافل شدی و هستی الان...چطوری تونستین اون دوران بی عضوی مخصوصا توی زمستون و بهار رو بدون تلفات خاصی از سر بگذرونید؟!

4_محفلی بودی و بعد مرگخوار شدی...طبیعتا بعد از مرگخوار شدن در اکثر زمینه ها پیشرفت کردی...اگه همین تجربه و تفکری که الان داری رو زمانی که نیمفادورا بودی داشتی،نمیفادورا چه فرقی میکرد؟!
5_یادمه خیلی سعی داشتی تغییر شناسه بدی و نمیفادورا رو ول کنی...و همین کار رو کردی...الان دلت برای اون نیمفادورا تنگ نشده؟!
6_به نظرت گروهای چهارگانه کتاب چقدر فرق دارن با گروهای چهارگانه سایت؟!
7_میدونم که سنت بالا نیست و مدرسه میری...ولی حتی مهر پارسال که مدارس شروع شد،مثل خیلی ها سایت رو ول نکردی و در کنار مدرسه رفتن فعالیت خوبی توی سایت داشتی...یکم ملت رو نصیحت کن که بخدا در کنار شونصد ساعت درس خوندن،یه چند دقیقه هم به سایت اختصاص بدن،معدلشون از 19.99 نمیشه 19.98!

8_من گربه خیلی دوست دارم...ولی خب درکنارش جغد هم دوست دارم...قوچ هم دوست دارم...طبیعتا تو هم غیر گربه خیلی حیون های دیگه دوست داری...چرا بین این همه حیون گربه رو انتخاب کردی؟!
9_یادمه غیر از من هیچکی هافل رو اون موقع به اختیار خودش انتخاب نکرده بود!

اما خیلی زود خیلیا مثل تو عاشق هافل شدن...ولی الان اگه بهت بگن هافلی در کار نیست کدوم یکی از گروهای باقی مانده رو انتخاب میکنی؟!یا اصلا ترجیح میدی بی گروه باشی؟!
10_چرا علاقه داری برای خودت فک و فامیل جمع کنی؟!

من که توی کتاب زن داشتم و برادر و اینا اینقدر به روی این موضاعات مانور نمیدم...اصلا من رو ببین...من که زن دارم چه گلی ریختم به سرم!

همینا دیگه...موفق باشی و همینطوری به پیشرفتت ادامه بدی اینشالله!