جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

32 کاربر(ها) آنلاین هستند (29 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
32 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 02:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اخطار به سالازار، لوسيوس و سريوس: فكر ميكنم پويان خيلي صريح گفته بود اگه مشكلي داريد در مورد حرفاي اعضاي، ميتونيد بليت بزنيد.

اخطار وارد نيست بنده از حق دفاع از خود استفاده كردم البته با ادبيات به گفته خودشون تند و تيز ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 01:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مدير گفت : ویرایش 2:از دوستان قدیمی من مانند سالازار و سیریوس میخوام که اینجا بحث جدی کنید...حالا اگه تو این بحث جدی.... ته مایه های طنزم باشه خوبه...ولی اینکه کلا از موضوع تاپیک پرت بشید حالت خوبی نداره

هوم سلام عرضم به حضور گرامتون كه در كل فرمايش شما متين!! كريچر نه ها!! متين‌!
آما چند تا نكته
اولا كه پاك كردن كل صفحه خيلي ضايع است انتقالش بدين لطفا !!!
دوما درسته ملت يكم از موضوع پرت شدن اما دليلش اينه كه چند وقتي از سايت دور بودن حالا كه يه جايي رو ميگيرن به پست زدن گير دادن يكم كم لطفيه بهتر اينه كه اين موارد رو هدايت كنيد و تو راه خودشون بندازين !
در مورد مسئله ي ونوس و بليز هوووم اين قضيه كاملا آرشيوي بود اگه قرار بود جدي باشه بليز مدتها پيش ترور شده بود ! پس بدانيد و |آگاه باشيد كه اين بحث مزاحي بيش نبود .

در مورد درخواست دوست عزيز تر از جانم به چشم فقط يه قسمت به اعضاي قديمي مثل من و سيريشيوس و . . . اختصاص بدين لطفا فكر كنم بعد از اين همه وقت درخواست زيادي نباشه! اينطوري باعث ميشه اين ملت قديمي يه گوشه اي براي خودشون داشته باشن كه با استفاده از اون بتونن خودشونو با شرايط جديد سايت وفق بدن و شايد حضورشون پررنگ تر بشه !!

با تشكر سالازار اسليترين

پي نوشت : جناب ناظر لطف كن قبل از اينكه پست ها رو تير تو پر كني صبر كن ببينم بارون در مورد اين نظرات من چي ميگه ! شايد بخوايم انتقالشون بديم !

پي نوشت 2 : مطمئني فقط دو تا پست پاك شده ؟؟؟

خوش باشيد و موفق
يا حق

پي نوشت :
من به احترام مديران سايت پستمو ويرايش كردم!!
اما آنيتا جان توجه داشته باش ممكنه پستم كمي تند و تيز بود ولي كاملا در راستاي نحوه برخورد اعضا بود !

پي نوشت : ممنون كه ويرايش نكردي!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 01:38
نمایش جزئیات
آفلاین
اخطار به سالازار، لوسيوس و سريوس:

فكر ميكنم پويان خيلي صريح گفته بود اگه مشكلي داريد در مورد حرفاي اعضاي، ميتونيد بليت بزنيد.

پستاي قبلي و فعلي هم شپلخ شدن.

بازم ميگم، مشكل داريد، بليت بزنيد.

پ.ن: قسمت اول پست سالي ايرادي نداشت، چون دوست نداشتم پستشو ويرايش كنم، كلا پاكيدم.

اميدوارم كه همه ي دوستان، احترام همديگه رو نشكنن. ( طرف صحبتم روي همه هسته چه كسائي كه اينجا پستيدن چه كسائي كه چت باكسو بهره مند كردند.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: دوشنبه 16 دی 1387 22:38
نمایش جزئیات
آفلاین
به ونوس و بلیز:
همونطور که بهتر از من میدونید اینجا نحوه برخورد....برای انتقاد از رول سایته...در نتیجه صحبتها درباره پیام شخصی و چت باکس جاش اینجا نیست

برای همین پستاتون پاک شد(توسط من)

اگه از هم شکایتی دارید بلیت بزنید تا رسیدگی بشه

ونوس جان کارت درست نبود که یه پیام شخصی رو اینجا زدی....حالا اگه تو از این پیام شخصی برداشت دیگه ای داری مربوط به خودته و به سایت ارتباطی نداره

بلیز تو هم یهو زیادی عصبی میشی چون من پست ونوس ر ومیخوندم بیشتر طنزآمیز بود تا جدی ولی کلا کارشو تایید نمیکنم
---------------------
آرگوس جان پست شما هم ظرف 24 ساعت توسط ناظر پاک خواهد شد....چون ربطی به اینجا نداره
برای گرفتن ایفای نقش تاپیکهای مخصوص خودش هست کافیه صفحه اول سایتو بخونی
---------------------
از دوستان خواهشمندم فقط درباره موضوع مطرح شده بحث کنند
با تشکر
-----------
ویرایش 1:الان نگاه کردم باید صفحه آخر کلا پاک بشه...ناظر جان شنیدی هانی؟

ویرایش 2:از دوستان قدیمی من مانند سالازار و سیریوس

میخوام که اینجا بحث جدی کنید...حالا اگه تو این بحث جدی.... ته مایه های طنزم باشه خوبه...ولی اینکه کلا از موضوع تاپیک پرت بشید حالت خوبی نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1387/10/16 22:48:12
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1387/10/16 23:13:24
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!
ارسال شده در: یکشنبه 15 دی 1387 23:45
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم سلام بر ملت هميشه ارزشي!

نكته اول جديه :

نقل قول:
بلیز زابینی: هوم ... درسته که نحوه برخورد از ابتدا تا الان خیلی تغییر کرده ... اما من هیچ وقت ندیده بودم تبدیل به چت روم بشه

هوم عرض شود كه اين چه نحوه ي برخورده ؟ فكر كردي كي هستي كه اينطوري حرف ميزني ؟ ( اينطوري خوبه ؟ دقيقا در راستاي نحوه برخوره)

نكته دوم :

مستقيم مخصوص جناب آقاي علي آقا بزرگ سايت !
مطمئني نميخواي توي رول شركت كني ؟ بعد از اين همه مدت براي خود تنوعيه ها ! در هر صورت از ما گفتن بود !

نكته سوم :
آنيتا جان مدير از شما گل تر من نديدم فقط انقدر زود نپر تو منوي مديريت بلاك كن!
در ضمن تو چرا اخلاقت شبيه اسليتريني هاست ؟ پدر جد پدر جدت با من هم دوره نبوده ؟؟

نكته چهارم :

نقل قول:
سريشيوس : به نظر میرسد که تلاش تیم امداد زوپس برای بازگرداندن اسکی به سایت ثمر بخش بوده وایشان فعلا در ..یشگاه بستری میباشند.

اين آقاي محترم كه ميبينيد خودش يكي از پايه گذاران سيستم اسكي خفه كن بود! و تازه گي ها ميخواد يه ميتينگ بذاره و همه باهم بريم اسكي!!!

-=-=-=-
در ضمن در راستاي چتر باكس شدن نحوه !!
هوم به نظر من اينطور نمياد اگر خوب دقت كنيد ميبينيد اينجا همه دارن به نحوه برخورد همديگه گير ميدن !!!

پي نوشت : بليز جيون زنگ آخر وايسا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: جمعه 13 دی 1387 21:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ثانيا، اگر بقيه هم ناراحت شدن، من معذرت ميخوام. ولي بدونين كه اگه ناراحت شدين، منظور من رو اشتباه متوجه شديد. در هر صورت، عذر ميخوام.

خب ببین در هر صورت عذرخواهی کار خوبی هستش آنیتا و اینکه اینجا عذرخواهی کردی کاری بهتر ولی یک موردی که می مونه اینه که چرا این پستت رو پاکیدی؟
اصولا در هر بحثی چه حالا اینجا چه حتی تاپیکی که در مورد موضوعات کتاب بحث میشه آدم تا دید همه به پستش واکنش نشون دادن نباید پستش رو بپاکه..کار خوبی نیست مخصوصا از این لحاظ که تو به عنوان یک گرداننده سایت همه ازت انتظاراتی دارن که باید جوابگوی اونها باشی

نقل قول:
( عله کجایی که یادت بخیر !)

دقیقا !!!! چرا تولد رو هم نیومده بود؟ من بسی تعجب کردم

نقل قول:
همه‌چیز اوکی و ایول هست و الان همه مهربان هستند!

دقیقا با این یکی جمله هم کاملا موافقت میشه ..کلا اصولا باید همیشه همه با هم مهربون باشن ...چون کلا مهربونی چیز خوبیه !!

نقل قول:
من ویر نظر دادنم گرفته!!!

با ویر فعال سازی های آینده ت هم موافقت شد البته به شرط عدم سواستفاده مالی و نامی از مکانی به اسم گیم نت

ویرایشیسیوس
-------------------

با توجه به امضات ونوس باید بگم که :

گیم نت هم خز شد رفت

در ضمن محض اطلاع سیستم فنر بندی اتوموبیل اینجانب همچنان در صحت و سلامت لازم و کافی به سر میبرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلک در 1387/10/13 21:47:58
ویرایش شده توسط سيريوس بلک در 1387/10/13 22:39:14
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
Re: نحوه‌ی برخورد؛ فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: جمعه 13 دی 1387 15:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
وقتی نوشته های یکی می تونه در حد "عالی" باشه ولی بیاد تو سایت و فقط "خوب" بنویسه رسما به شعور خوانندهاش توهین کرده! ( عله کجایی که یادت بخیر !)

نخیرم این‌طوری نبود! سطح پاتر رو پایین نیار! هیچ مرزی برای مرد زلزله‌ی فروم متصور نیست! "عالی‌ترین پست‌های ما در سطح بدترین پست اونم نیست"!

من اینو زدم تا ضمن حمایت از حقوق آتشفشانی اورجینال بگم که پست قبلیم رو پس می‌گیرم و همه‌چیز اوکی و ایول هست و الان همه مهربان هستند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: جمعه 13 دی 1387 09:25
نمایش جزئیات
آفلاین
هومک

من ویر نظر دادنم گرفته!!!
هوم بارون شروعت خوب بود!!! سوژتم نسبتا جدید بود!
متری هم حساب کنیم باز پستت استاندارد بود!
فقط امیدوارم وقتی که شروع کردی با چندتا از بچه ها برای ادامه هماهنگ کرده باشی که پستت اون وسط پر پر نشه!

تولدتم مبارک

*

تو کل این سایت درب و داغون یه نحوه ی برخوردش بدرد بخوره آنیت!!!
من به عنوان یه ساحره ی متشخص!!! که مدیرم هستی خیلی دوستت دارم به نظرتم احترام گذاشتم!
ولی اگه پست اولیه نحوه ی برخوردو خونده باشی ، اینجا تا وقتی که توهین نشه کل کل آزاده!
امپراطور هم تازگیا آنفولانزای ونوسی گرفته زود رنج شده! بهش گیزر نده

*

ویرایش : من تازه نظر ابرفورث رو دیدم!!
عاقلانه چیه ؟ خوردنیه ؟

در مورد فاز منفی موافق نیستم. به نظر من اگه قراره رول سایت پیشرفت کنه همیشه یه نفر باید خارج رول باشه که واقع بینانه نظر بده!!!
هر چی که من میگم لزوما درست نیست... اما این که کور کورانه بگید وای اینا همون بچه های قدیمین که باحال رول می نوشتن پس دربست هنوزم بهترینن...این هم درست نیست!!
اینم شده یه نوع توهم که هرکی تاریخ عضویتش بره بالای یکی دو سال خوب می نویسه!
درسته که همه اینجا فقط برای داشتن " اوقات خوش " جمع شدن ولی دلیل نداره که وقتی بی حوصلن به اجبار بنویسن که رولشون بد از آب در بیاد!
وقتی نوشته های یکی می تونه در حد "عالی" باشه ولی بیاد تو سایت و فقط "خوب" بنویسه رسما به شعور خوانندهاش توهین کرده!

( عله کجایی که یادت بخیر !)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ونوس در 1387/10/13 9:42:29
ویرایش شده توسط ونوس در 1387/10/13 9:46:23
ویرایش شده توسط ونوس در 1387/10/13 11:08:24
ارسال شده در: جمعه 13 دی 1387 09:12
نمایش جزئیات
آفلاین
امپراطور عزيز، اول اينكه براتون يه پيام شخصي و منظورم رو از اون پست بهتون گفتم. اميدوارم كه سو تفاهم رفع بشه.

ثانيا، اگر بقيه هم ناراحت شدن، من معذرت ميخوام. ولي بدونين كه اگه ناراحت شدين، منظور من رو اشتباه متوجه شديد. در هر صورت، عذر ميخوام.

ثالثا، امپراطور در چت باكس گفتن كه چرا هر دفعه مي يام، يه مدير حال من رو ميگيره. در صورتي كه بايد بگم اصلا نه همچين قصدي داشتم و نه همچين قصدي دارم. باز هم اگه حالتون گرفته شده، من معذرت ميخوام. ( فكر ميكنم قبلا بهتون ثابت شده باشه كه چقدر طرفدار رول ها و نظرياتتون هستم.)

رابعا، بنده به شعور كساني كه اينجا پست زدند، توهين نكردم. اتفاقا خيلي بحث هاي خوبي هم شده كه فقط همون 2-3 پستي كه من منظورم به اونها بود، از بحث به اين خوبي، خارج بودند.

اميدوارم اين كدورتي كه اشتباها پيش اومد، رفع بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 دی 1387 21:40
نمایش جزئیات
آفلاین
به آنتیا دامبلدور؛ عضو گروه‌های:

نقل قول:
گردانندگان سایت
کاربران عضو
راونکلاو
مدیران انجمن
ایفای نقش
ناظر انجمن

* گروه دیگه‌ای نبود عضوش بشی؟

پیرو کل این صحبت‌ها:
نقل قول:
خدائيش بحث سر چيه اين وسط؟؟ به ونوس، امپراطور و سالازار : گله گذاري و حوصله نداشتن و درخواست براي رول زدن و عذر خواهي هاي تك پسته و اين چيزا رو بذاريد براي ميخونه، يا پيام شخصي. مثلا پستي كه ونوس قبل از پست من زدن، همچي جاش اينجا نيست. و اميدوارم دوستان كلا در رابطه با اين قضيه ( ونوس و دستور يا خواهش و ...) ديگه اينجا پست نزنن.

عرض می‌کنم که نحوه‌ی برخورد جای همین صحبت‌هاست و کلی از بحث‌ها و جریانات اصلی سایت هم همین‌جا کلید خورده و من به عنوان سازنده‌ی تاپیک نحوه‌ی قدیمی و یکی از اعضای سایت (که به خاطر دعوای من و مملی آرشیو شد) اعتراضات شدید خودم رو به این موضع‌گیری یکی از مدیران ارشد اعلام می‌کنم.

لحن برخوردت هم اصلاً خوب نبود. چون این‌جا داخل رول نیست و بحث کاملاً جدیه و یه چیزی مثل این:

نقل قول:
لازم نيست حتما اينجا پست بزنين. اگه چيز خاصي نمي خوايد بگيد، لازم نيست همون حرفاي بقيه رو تكرار كنين و ايناها. همين ديگه! اميدوارم نكات بالا رو به خاطر بسپاريد! نكته ي بهداشتي: قبل از پست زدن در نحوه، حتما دستان خود را با اب و صابون بشوئيد! خطر انتقال ميكروب!!!!!

این لحن کاملاً زنندس و توهین به شعور کسایی که سایت براشون ارزش داره و دوست دارن از محیطش بیشتر لذت ببرن.

در یک جمله آنتیا جان اصلاً انتظار همچین برخوردی رو ازت نداشتم اونم به عنوان یکی از مدیران سایت! دیگه اون‌وقتا نیست که همه ۱۳ الی ۱۶ ساله باشن و اگه به بلوغ فکری اعضای سایت شک داری همین چندتا پست قبلی که باهاشون حال نکردی رو دوباره بخون، می‌بینی یه عده آدم درست و حسابی نشستن دارن از هم انتقاد می‌کنن یا با هم بحث مي‌کنن حالا این چرا باعث ناراحتی تو شده و اصولاً نحوه‌ چه کاری یا ضرری برای سایت یا خودت داره رو من متوجه نمي‌شم! از اون گیر الکیا بود منتهی خیلی بدموقع و نابه‌جا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!