اخطار به سالازار، لوسيوس و سريوس: فكر ميكنم پويان خيلي صريح گفته بود اگه مشكلي داريد در مورد حرفاي اعضاي، ميتونيد بليت بزنيد.
اخطار وارد نيست بنده از حق دفاع از خود استفاده كردم البته با ادبيات به گفته خودشون تند و تيز ...
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

مدير گفت : ویرایش 2:از دوستان قدیمی من مانند سالازار و سیریوس میخوام که اینجا بحث جدی کنید...حالا اگه تو این بحث جدی.... ته مایه های طنزم باشه خوبه...ولی اینکه کلا از موضوع تاپیک پرت بشید حالت خوبی نداره

بلیز زابینی: هوم ... درسته که نحوه برخورد از ابتدا تا الان خیلی تغییر کرده ... اما من هیچ وقت ندیده بودم تبدیل به چت روم بشه

سريشيوس : به نظر میرسد که تلاش تیم امداد زوپس برای بازگرداندن اسکی به سایت ثمر بخش بوده وایشان فعلا در ..یشگاه بستری میباشند.

ثانيا، اگر بقيه هم ناراحت شدن، من معذرت ميخوام. ولي بدونين كه اگه ناراحت شدين، منظور من رو اشتباه متوجه شديد. در هر صورت، عذر ميخوام.
( عله کجایی که یادت بخیر !)
همهچیز اوکی و ایول هست و الان همه مهربان هستند!
من ویر نظر دادنم گرفته!!!

وقتی نوشته های یکی می تونه در حد "عالی" باشه ولی بیاد تو سایت و فقط "خوب" بنویسه رسما به شعور خوانندهاش توهین کرده! ( عله کجایی که یادت بخیر !)

گردانندگان سایت
کاربران عضو
راونکلاو
مدیران انجمن
ایفای نقش
ناظر انجمن
خدائيش بحث سر چيه اين وسط؟؟ به ونوس، امپراطور و سالازار : گله گذاري و حوصله نداشتن و درخواست براي رول زدن و عذر خواهي هاي تك پسته و اين چيزا رو بذاريد براي ميخونه، يا پيام شخصي. مثلا پستي كه ونوس قبل از پست من زدن، همچي جاش اينجا نيست. و اميدوارم دوستان كلا در رابطه با اين قضيه ( ونوس و دستور يا خواهش و ...) ديگه اينجا پست نزنن.
لازم نيست حتما اينجا پست بزنين. اگه چيز خاصي نمي خوايد بگيد، لازم نيست همون حرفاي بقيه رو تكرار كنين و ايناها. همين ديگه! اميدوارم نكات بالا رو به خاطر بسپاريد! نكته ي بهداشتي: قبل از پست زدن در نحوه، حتما دستان خود را با اب و صابون بشوئيد! خطر انتقال ميكروب!!!!!