ما ممکنه شنبه نباشیم.. یعنی به خاطر اختلاف ساعت و این داستانها دیر بشه ارسال تدریسمون! میشه جمعه بزنیم؟

جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

) حرفایی که زدی رو قبول دارم، ولی آخه ما نیومدن داریم تا نیومدن! ممکنه یکی اصن بی مسئولیت باشه و هروقت عشقش بکشه سایت بیاد و مثلا حاضر نباشه به خاطر تدریس خودشو از کار و زندگی واقعیش بندازه و ترجیح میده خب با تاخیر این کارو انجام بده! و واسه همین مواقعه که به خاطر تدریس نکردن به موقع امتیاز کم میشه. سلام! اینجانب چو چانگ حضور خود رو برای شرکت در مقام استاد معجون سازی اعلام مینمایم!
البته نشد هم مهم نیست:| چون بیشتر دلم میخواد مراقب یا مسئول برگزاری مسابقات باشم:)
پس یادتون باشه که اگه کسی دیگه ای این درس رو خواست بهش بدیدبرای من معلمی زیاد مهم نیست!
) نشه روی این عضو زد. چون ممکنه با همین فرض که اصلا منو بعنوان استاد قبول نکردن (معجون سازی همیشه پرطرفدار بوده حالا بگذریم که ایندفعه در کمال تعجب هیچ کس جز چو نخواست) و شایدم گذاشتن وقتی مسابقه برگزار شد درخواست بدم، نیومده باشه تا ببینه واقعا چی به سر درخواستش اومده. شاید واقعا فک کرده این درخواست جدی نبوده و یه درخواست اولیه بوده تا ببینن کیا حاضرن بیان.

کلاس پیشگویی : ۷:۵۸ پنجشنبه ۵ دی ۱۳۹۲ باز شده ولی تدریس با تاخیر انجام شده ! تمام کلاس ها به غیر از دفاع در برابر جادوی سیاه همین ساعت باز شده و همه تدریس هاشونو انجام دادن !
شما 7:58 باز کردی ینی هشت ساعت دیرتر، هشت ساعت یک سومه یه روزه! کم وقتی نیست..
پیام زده شده در: ۲:۲۸ جمعه ۶ دی ۱۳۹۲