جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: انتقادات...پيشنهادات...نظرات
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 آبان 1386 18:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

1) در مورد شرکت در کلاس ها باید بگم که ، ما الان در فصل درس و مدرسه هستیم و در نتیجه واقعی بودن کلاس ها اهمیتی نداره ، خیلی از دانش آموزان که شرکت میکنن نمیتونن دنبال تاپیک بگردن و پست بزنن ، مثل ترم قبل که دیدیم عده زیادی به همین دلیل شرکت نکردند ! نیازی نیست با نحوه شرکت در کلاس ها مدرسه رو واقعی جلوه بدیم ، موارد خیلی خیلی زیادی هست که به این مورد کمک میکنه .

2) در مورد پایان نامه و امتیاز پایانی اون موافقم ، جالبه !

3) اگر قرار باشه ، امتیازات مثل ترم قبل تقسیم به تعداد دانش آموزان بشه و مجددا به نفع اسلیترین و هافلپاف باشه ؛ گریفیندور موافق این طرح هست که دانش آموزان باید در تاپیک ثبت نام ، ثبت نام کنند ، چرا که هر کسی بدون اینکه زحمت فکر کردن !! به خودش بده متوجه میشه که کنترل جمعیت گریفیندور کار ساده ای نیست و من هم توی ترم قبل با کمک این همه برنامه ریزی و ... ای که شد نتونستم این شرکت ها رو کنترل کنم ! پس حالا که داره به نفع اسلی و هافل کار میشه ، باید به گریفیندور هم توجه بشه ، البته این کار نفعی به حال گریف نداره !

من فکر میکردم ، دوستانی که اینجا نظر میدن و روی قوانین مدرسه بحث میکنند ، منصفانه و با در نظر گرفتن همه جوانب پست میزنند ، ولی مثل اینکه هر کسی سنگ گروه خودش رو به سینه میزنه ؛ الان هم میبینم با وجود این همه بحثی که در مورد دانش آموزان ثابت کردم و نماینده گروه ها قانع شده بودند ، بدون توجه به اون موارد یه سری مورد جدید رو عنوان میکنند ! واقعا از استعفا دادن مدیری مثل پرفسور کوییرل که از خیلی قبل تر همه قوانین رو سنجیده و با در نظر گرفتن شرایط یکسان قرار میدادن و همه نظرهاشون با استدلال بود متاسفم .

اصلا مشخص نیست که با نبود ایشون چه وضعیتی رو توی این ترم با وجود این قوانین منصفانه و ارزشمند پیش رو داریم !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 آبان 1386 12:19
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد تدریس :

به نظرم بهتره نصفش توی مدرسه صورت بگیره ... یعنی دبیر یک سوژه رو تو کلاسش شروع کنه و بقیه هم ادامه بدن یا به صورت تک پست بنویسن ( انتخابش با دبیر باشه ).

یعنی سه جلسه اول اینطوری باشه .... دو جلسه پایانی در ایفای نقش باشه . حالا چرا اینطوری باشه :

1 ) آموزش رول زنی – نقد و بررسی – امتیاز دهی در خود مدرسه صورت بگیره . سه جلسه اول ... که مثلا ما داریم رول نویس پرورش میدیم ... بعد که شخص خام و تازه وارد پخته شد ... اون به رول تزریق کنیم.

2 ) اینطوری مدرسه واقعی تر به نظر میرسه ... و یک دوره تئوری و یک دوره عملی داره ... مثل نظام آموزشی واقعی .

اما یک امتیاز پایانی هم در نظر بگیریم ، در واقعیت به نحوی یک پایان نامه که میتونه به دو شکل باشه :

الف ) یک داستان کوتاه . ( هری پاتری بودنش الزامی نیست )
ب ) یک خلاصه کلی از تدریس استاد و چیزهایی که یاد گرفته در قالب رول .

پایان نامه ها به صورت اختیاری باشه و هر کی خواست بنویسه ... هر کی نخواست ننویسه ، سوژه هم به عهده دانش آموز باشه .... البته امتیازی که پایان نامه داده میشه .. بین 0 تا 45 باشه .

====================

نظر دیگه ای ندارم ... فعلا همین .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: دوشنبه 21 آبان 1386 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا پرفسور کويیرل همون هست!

در مورد ثبت نام به نظرم مثل ترم پيش باشه و اصلا ثبت نامي در كار نباشه..به نظرم اينجوري آزادي براي رول زني خيلي بيشتر و مفيد تره!

شركت در كلاسا:

من پيشنهادم اينه كه به صورت شركت در كلاس و در رول به صورت مخلوط باشه.

در واقع مثلا اگر 4 جلسه هست هر درس،دو جلسه كه در به اصطلاح تئوري هست تو كلاس و 2 جلسه عملي در خارج هاگوارتز!

امتياز ها هم كه بحث شد روش ديگه!تقسيم بشه در هر جلسه كلاس!امتياز هم از 30 باشه مثل ترم پيش!

به نظرم اكثر قوانين قبلي خوب هستن..بهتره يكي تك تك بياره و بررسي كنيم..استر فكر كنم اين كارو در نظر داشته باشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 21 آبان 1386 19:18
نمایش جزئیات
آفلاین
این طرح ب همون طرح لودو بکمن نیست که ترم پیش مطرح کرده بود!؟
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3685&forum=17&post_id=168199#forumpost168199

در هر حال اگه به نتیجه رسیده بهتره برید سر بقیه قوانین مثل ثبت نام، چگونگی شرکت در کلاسها، امتیاز ها و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 21 آبان 1386 16:10
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون به خاطر اينكه منو انتخاب كردي پرفسور!اگر بشه خوشحال ميشم كمك كنم!!

---------------------------
به عنوان نماينده اسليترين،با طرح ب كه ماندي گفت موافقم چون كه وقتي در هر كلاس تقسيم انجام بشه ميزان رول و قدرت رول هر گروه سنجيده ميشه كه فكر كنم اينجوري اعضاي گروه سعي ميكنن كه كيفيت كار هم گروهياشون رو بالا ببرن تا امتياز بالاتري بگيرن در نتيجه رول اعضاي تازه وارد هم پيشرفت ميكنه و البته ناظر گروه هم تاثير به ويژه اي داره!

پس با طرح "ب"موافقت ميكنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 21 آبان 1386 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
... سلام و علیک ...

خوب ، عشق و علاقه به هافلپاف و دسترسی داشتن به این تالار برای من به اندازه کل سایت جادوگران ارزش داره ... در حقیقت میتونم بگم نبض آتشین ما هافلپاف است . بنابر این بنده رو از این لیست منتخبین خط بزنید و همچنین از پرفسور کوییرل بخاطر این انتخاب و بزرگواریشون نسبت به بنده سپاسگذاری میکنم

------------------------------------------------

من دیگه برای مدرسه هم نظری ندارم ... ولی از طرف هافپاف با طرح "ب" موافقت خودم و اعلام میکنم ... ما ترجیح میدیم جمعیت به روش تقسیم هر کلاس صورت بگیر ... تا بر تعداد کل دانش آموزان .

خلاصه که ... همین .

موفق باشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: دوشنبه 21 آبان 1386 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
برای انتخاب مدیر هاگوارتز نیازی به ارسال تاپیک نیست. سه نفر بیشتر انتخاب نمیشه مطرح کرد:
استرجس پادمور
ماندانگاس فلچر
ایگور کارکاروف

از این عده هر کدوم بخوان مدیر هاگوارتز بشن باید از تمام وظایف فعلیشون استعفا بدن و فقط وظیفه مدیریت هاگوارتز رو برعهده بگیرن و از اول دی تا 15 اردیبهشت باید بدون گروه باشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 20 آبان 1386 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:

ببین پرسی جان ... شما باید یک چیزی رو در نظر بگیری :

1- جمعیت گروه ها یکسان نیست .
2- کمیت نشان دهنده برتری در کفیت نباید باشه .

ممکنه 90 امتیاز هافل به کل امتیاز گیریفی ها بی ارزه یا بالعکس ... اینجا مسئله اینه که ما باید جمعیت و کنترل کنیم . دو روش بیشتر برای کنترل جمعیت نداریم :

الف ) یک عده یکسانی رو دانش آموز اصلی قرار بدیم .
ب ) تقسیم کنیم و جمعیت و کنترل کنیم .

در مورد روش "ب" برای اینکه این ترم کسی نتونه زیر آبی شنا کنه ... گروهی که اکمتر از چهار دانش آموز داشته باشه به صورت حالا کلی در کل ترم ... از دور خارج میشه .

ماندانگاس جان ، عزیز من ... دلیل اینکه توی ترم قبل این همه مشکل و اعتراض به وجود اومد به همین دلیل بود که هر کدوم از گروه ها فکر میکردن هر 1 امتیازشون به صد ها امتیاز گروه دیگه می ارزه !
ما که در مورد کنترل جمعیت زیاد بحث کردیم و به این نتیجه رسیدیم که یه عده یکسان رو به عنوان دانش آموز قرار بدیم ، پس نیازی به تقسیم و این کار ها نیست که مشکلات بعدی رو به وجود بیاره . و باید بگم که گروه گریفیندور با تقسیم امتیاز مخالف هست !!! در نتیجه نماینده هر گروه میتونه اینجا پست بزنه که با چند عضو یکسان و ثابت از گروهش موافق هست و باید توجه کنه عددش 5 یا بیشتر باشه و عددی که نظر سه نماینده باشه ( اکثریت ) قبول میشه . بزودی نماینده گروه گریفیندور پستش رو میزنه که با چه امتیازی موافق هست !
در مورد نظرسنجی درباره مدیر هم ، فکر میکنم بهتر باشه ، استرجس سریعتر تاپیکی بزنی و کاندیدای مدیریت رو توش بزنه و بعد از انتخاب مدیر سریعا به سمت نظرسنجی برای انتخاب اعضای شورا بریم ، تا اینکه مدرسه سریعتر کارش رو شروع کنه !

نقل قول:
پرسی جان این دیگه چجور معیاریه؟
شما زحمت بکشید یه سر تشریف بیارید به تالار میبینید که در دو ماه گذشته ده تا پست رول در تالار نخورده که از اون ده تام نصف بیشترش مال یکی دو نفر بوده ...

والا اسلیترین فعال نیست و من تعجب میکنم چرا یکی مثل منو نام بردید .. باب سنی از ما گذشته دیگه پیر شدیم پتانسیل جوونی رو نداریم. من کجا فعالم؟ همون فقط آن میشمو اسما تو سایت هستم. خود من زمان خودم فعالیتمو کردم

بلیز جان ، برادر من ... اگر شما هم یه سر به تالار گریفیندور بزنی میبینی که در دو ماه گذشته گریف ، نصف رول های دو ماه قبل اسلیترین یعنی پنج تا هم نخورده ، اونم از یکی دو نفر ... بطوریکه ، ملت توی انتخابات میگن ما توی تالار نویسنده ای نداشتیم توی این دو ماه که بهش رای بدیم !

فعالیت گروه فعلا مد نظر ما نیست ، فعالیت اعضای گروه هست که فعالیت اسلیترینی های مرگخوار رو داریم میبینم و این دلیل محکمی هست . در مورد خودت هم باید بگم که نبابا ، چه سنی ، چه پیری ای ... اون فعالیت برای اون موقع بوده ، این فعالیت برای الانه ! ما هم خیلی وقته هستیم ، ولی خوب هنوز رو پاییم ولی خوب اگر دانش آموز قرضی خواستید خوشحال میشیم ، همین استرس ، برای خودتون ... بدون خرید و فروش ... مفتی

نقل قول:
پرسی عزیز شما که میگی ناظر انتخاب کنه همون ینگ میشه دیگه!

نظر منو با دقت نخوندی ، جرج عزیز ، تو گفتی اگر ناظر انتخاب کنه ، اعضای تازه وارد نمیتونن وارد بشن و این یعنی ینگ ! ولی گفتم که قرار نیست ناظر اجازه نده اعضای تازه وارد وارد بشن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1386 20:00
نمایش جزئیات
آفلاین
دانگ عزیز من دارم میگم که حداقل بقیه تلاششونو کردن و حالا نتونستن زیاد ناراحت نمیشن. در ضمن اینکه رول نویسیشون تقویت میشه.

ایگور عزیز من هم منظورم این بود که وقت نیست. وگرنه که بچه ها همشون کو ه انگیزه ان. در ضمن اعضای تازه وارد ما باعث شدن گریف ترم قبل قهرمان نشه. این دیگه چی خودش کلی بودن داره؟! شما هم میتونی فعالیت کنی که عضو گروه شما بشن. در ضمن اونظوری شما بازم تک نفری میای قهرمان میشی.

پرسی عزیز شما که میگی ناظر انتخاب کنه همون ینگ میشه دیگه!

دیگه حسش نبود بیشتر چیزی بگم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1386 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
برادر من ، نیازی نیست که مدیر یا کسی که دسترسی داره بره به اسلیترین سر بزنه و ببینه اوضاعش رو ! چطور 5 نفر نمیتونید معرفی کنید در حالی که این همه از اعضاتون توی سایت هستن و فعالن ! بطور مثال یه نمونه کوچیکش همین مرگخوارا ، اعضایی مثل : بلیز ، رودولف ، لرد ، بارتی کراوچ ، دولورس ، آنتونین ، آناکین ، سوروس ، پنسی ، خودت و ..

پرسی جان این دیگه چجور معیاریه؟
شما زحمت بکشید یه سر تشریف بیارید به تالار میبینید که در دو ماه گذشته ده تا پست رول در تالار نخورده که از اون ده تام نصف بیشترش مال یکی دو نفر بوده ...

والا اسلیترین فعال نیست و من تعجب میکنم چرا یکی مثل منو نام بردید .. باب سنی از ما گذشته دیگه پیر شدیم پتانسیل جوونی رو نداریم. من کجا فعالم؟ همون فقط آن میشمو اسما تو سایت هستم. خود من زمان خودم فعالیتمو کردم میگی نه اینو ببین:

http://www.jadoogaran.org/uploads/outcome/01.gif

تازه اون زمان درس پیشگویی استاد نداشت اول دریزه بود بعد اون رفت یکی دیگه شد بعد یکی دیگه بعدم درسش پرید وگرنه توی اینم عالی میگرفتم و کلا اون زمان اولم شدم

به هر حال قصدم این بود که بگم بعضی ها مثل امثال من فعال بودن ولی در حال حاضر دوره فعالیتشون تموم شده چرا که دیگه انرژی قدیمو ندارن شما که نمیتونید انتظار داشته باشید من همون بلیز زابینی ای هستم که یک سال و نیم پیش فعالیت میکردم یا یک سال پیش!

و شما باید به نیروهای جوون نگاه کنید ... تازه الان با این چهار پنجتا پست اسلیترین در اوج فعالیتشه این چهار پنج ماه پیش که هنوز ناظر بودم و همچنین مرگخوارم که هنوز هستم ... همیشه فقط این بغل تاپیک های مربوط به انجمن ناظرین یا مرگخوارا بود ... خیلی به ندرت میشد یه تاپیک از اسلیترین بیاد بالا همون تاپیکم مثلا یه نفر پست زده بود : آقا تو رو خدا فعالیت کنید!

خلاصه نمیدونم اگر شما این فصل دانش آموز قرضی به ما میدید ما پنج نفر رو انتخاب کنیم ... خرید و فروششونم با ایگور!

کلا قصدم از زدن این پست این بود که بگم ایگور خالی نمیبنده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1386/8/19 19:35:57