سلام
1) در مورد شرکت در کلاس ها باید بگم که ، ما الان در فصل درس و مدرسه هستیم و در نتیجه واقعی بودن کلاس ها اهمیتی نداره ، خیلی از دانش آموزان که شرکت میکنن نمیتونن دنبال تاپیک بگردن و پست بزنن ، مثل ترم قبل که دیدیم عده زیادی به همین دلیل شرکت نکردند ! نیازی نیست با نحوه شرکت در کلاس ها مدرسه رو واقعی جلوه بدیم ، موارد خیلی خیلی زیادی هست که به این مورد کمک میکنه .
2) در مورد پایان نامه و امتیاز پایانی اون موافقم ، جالبه !
3) اگر قرار باشه ، امتیازات مثل ترم قبل تقسیم به تعداد دانش آموزان بشه و مجددا به نفع اسلیترین و هافلپاف باشه ؛ گریفیندور موافق این طرح هست که دانش آموزان باید در تاپیک ثبت نام ، ثبت نام کنند ، چرا که هر کسی بدون اینکه زحمت فکر کردن !! به خودش بده متوجه میشه که کنترل جمعیت گریفیندور کار ساده ای نیست و من هم توی ترم قبل با کمک این همه برنامه ریزی و ... ای که شد نتونستم این شرکت ها رو کنترل کنم ! پس حالا که داره به نفع اسلی و هافل کار میشه ، باید به گریفیندور هم توجه بشه ، البته این کار نفعی به حال گریف نداره !
من فکر میکردم ، دوستانی که اینجا نظر میدن و روی قوانین مدرسه بحث میکنند ، منصفانه و با در نظر گرفتن همه جوانب پست میزنند ، ولی مثل اینکه هر کسی سنگ گروه خودش رو به سینه میزنه ؛ الان هم میبینم با وجود این همه بحثی که در مورد دانش آموزان ثابت کردم و نماینده گروه ها قانع شده بودند ، بدون توجه به اون موارد یه سری مورد جدید رو عنوان میکنند ! واقعا از استعفا دادن مدیری مثل پرفسور کوییرل که از خیلی قبل تر همه قوانین رو سنجیده و با در نظر گرفتن شرایط یکسان قرار میدادن و همه نظرهاشون با استدلال بود متاسفم .
اصلا مشخص نیست که با نبود ایشون چه وضعیتی رو توی این ترم با وجود این قوانین منصفانه و ارزشمند پیش رو داریم !!
آنلاینها
19 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
نظرسنجیها
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: انتقادات...پيشنهادات...نظرات