جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: انتقادات...پيشنهادات...نظرات
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1386 19:14
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین پرسی جان ... شما باید یک چیزی رو در نظر بگیری :

1- جمعیت گروه ها یکسان نیست .
2- کمیت نشان دهنده برتری در کفیت نباید باشه .

ممکنه 90 امتیاز هافل به کل امتیاز گیریفی ها بی ارزه یا بالعکس ... اینجا مسئله اینه که ما باید جمعیت و کنترل کنیم . دو روش بیشتر برای کنترل جمعیت نداریم :

الف ) یک عده یکسانی رو دانش آموز اصلی قرار بدیم .
ب ) تقسیم کنیم و جمعیت و کنترل کنیم .

در مورد روش "ب" برای اینکه این ترم کسی نتونه زیر آبی شنا کنه ... گروهی که اکمتر از چهار دانش آموز داشته باشه به صورت حالا کلی در کل ترم ... از دور خارج میشه .

--------------------------------------------------------------
من نظرم اینه با توجه به سابقه اعضا برای مدیریت ، کسانی که صلاحیت دارن :

استرجس : البته با توجه به اینکه ایشون الان معاون وزیر هم هستن و مدیر هم هستن ... برای اینکه خیلی مدیرا ایفای نقش و به دست نگیرن ... پس بهتره زیاد وقت ایشون و نگیرم و استرجس و از گردونه انتخاب مدیریت خط بزنیم .

پرسی : به نظرم ایشون توی مسائل هاگوارتز زیاد بوده و همیشه هم به مدرسه و مدیریت اون زیاد کمک کرده ، فکر کنم ایشون مدیر بشه ... گزینه خوبی باشه ... ولی یک مسئله ای هم در رابطه با پرسی هست ... متاسفانه پرسی فوق العاده دیکتاتوره ... و خیلی هم زود عصبانی میشه ... خوب نمیدونم .

ایگور : ایگور هم کسی که توی ایفای نقش زیاد بوده و نظارت جاهای مختلفی رو به عهده داشته ، از اون گذشته زیادی هم یزدی و مهربون هست . کلا از پس بیگاری کشیدن خوب بر میاد .

سیریوس : خوب مسلما این بشر وقت و حوصله نداره ولی خوب اگر قبول کنه ، میشه گفت از نظر توانایی کارش درسته .

آرشام : خوب اینا توضیح لازم ندارن ولی کلا آدم عمل نیستن ... زود فراری میشن .

گراپ : اینم مثل بالایی .

آبرفروث : خوب ایشون هم من ازش به شخصه حرکت خاصی ندیدم ولی به نظرم با ایده هایی جدید و کارهای جالب میتونه مفید باشه ، خوب توی وزارت که شانس خیلی خوبی نداشت ولی فکر کنم برای مدیریت گزینه خوبی باشه .

لودو : خوب اینم انتخاب خوبیه ... با اینکه خیلی جاها نبوده ولی یک ناظر با توان بالا هستش ... مسلما میتونه مفید باشه .

من دیگه از دوستام کسی رو یادم نیست .... شوخی کردم ... نمیدونم ولی اینا به ذهن من رسید ... حالا نظر خودتون چه کسانی رو توی نظر سنجی واسه مدیریت راه میدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1386/8/19 19:23:21

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1386 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
آقا اينجوري نميشه!اصلا مدير مدرسه خودش هم بياد اسلي و به كمك ناظران انجمن بخواد تلاش بكنه عمرا نميتونن دو تايي 5 نفر عضوي كه قبول بكنه تو مدرسه شركت بكنه پيدا كنند! در كل من فكر كنم يكي كه دسترسي به اسليترين داره خودش بياد و ببينه كه واقعا چند نفر عضو داره گروه ما!خداييش نامرديه كه بخوايم 5 نفر معرفي كنيم!نفرات آخرش مثلا كسيه كه هفته اي يه بار به سايت سر ميزنه!

برادر من ، نیازی نیست که مدیر یا کسی که دسترسی داره بره به اسلیترین سر بزنه و ببینه اوضاعش رو ! چطور 5 نفر نمیتونید معرفی کنید در حالی که این همه از اعضاتون توی سایت هستن و فعالن ! بطور مثال یه نمونه کوچیکش همین مرگخوارا ، اعضایی مثل : بلیز ، رودولف ، لرد ، بارتی کراوچ ، دولورس ، آنتونین ، آناکین ، سوروس ، پنسی ، خودت و ... این همه ملت که خیلی هاشون یک سره توی سایتن ، پس مسئله عدم فعالیت اسلیترینی ها نیست و خودتون بهتر میدونید که چی هست . وگرنه ، همون قدر که اسلیترینی ها آن میشن ، گریفیندوری ها آن میشن و فعالیت ها هم یکسانه !

نقل قول:
اگه قراره شورا انتخاب بشه هر چه زودتر بشه بهتره چون الان هم دیرشده.
بهتره بعد از انتخاب شورا قانونا رو تعین کنید.
با ینگ اعضا موافق نیستم. این طوری اعضای تازه وارد رو اندازه بوق که خوبه کمتر هم حساب نکردیم.

در مورد انتخاب شورا و قانونا ، فکر کنم زمان زیادی نمونده !
در مورد ف ی ل ت ر کردن اعضا باید بگم که ، همونطور که توی تالار خصوصی گریفیندور گفتم ، به این معنی نیست که اعضای تازه وارد نمیتونن وارد کلاس ها بشن ، اینکه چه کسی به چه علت شرکت کنه یا نکنه بسته به نظر و میل و سلیقه ناظر گروهه .

در نتیجه :
* فکر میکنم ، ناظرای گروه ها بعد از هماهنگی با استرجس بهتره تاپیک ثبت نام گروه رو ایجاد کنن تا ثبت نام شروع بشه و نمونه بعد از انتخاب مدیر و ... چون خودش کلی وقت گیر هست .
* همینطور اونهایی که مایلن استاد درسی باشن در دفتر مدیریت اعلام آمادگی کنند .
* استرجس که مسئول رسیدگی به کار مدرسه هست ، عده ای رو کاندید برای شورا کنه و از بین اونها 4 نفر عضو شورا انتخاب بشن .
بازرس ها باید توسط خود مدیر یا اعضای شورا انتخاب بشن که فکر میکنم فعلا دخالتی توی این مورد نشه بهتره .
* در مورد مدیر هم ، فکر میکنم بهتر هست ، خود استرجس چند نفر رو که به نظرش مناسب هستند کاندید کنه و از بین اونها مدیر انتخاب بشه .
* همینطور ناظر هر گروه نماینده گروهش در مدرسه رو معین و معرفی کنه که با اون نماینده موارد هماهنگ و مشورت بشه از الان .
به نظر من استرجس خوب میتونه به این موارد رسیدگی کنه ، چون خودش هم توی جریانات مدرسه بوده و یک طرفه نظر نمیده و انتخاب نمیکنه . فقط در صورتی که آماده هست برای این موارد در تابلوی اعلانات پستی بزنه و این موارد رو ذکر کنه تا سریعتر شروع بشن !

در مورد نحوه امتیاز دهی ماندانگاس باید بگم که ، نه این هم تفاوتی نداره ، 450 امتیاز گریفیندور ، با 90 امتیاز هافل میشه مساوی ! باید فکر دیگه ای کرد این عادلانه نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1386 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اين حرف ماندي خيلي عادلانه هست!اينجوري حق هيچ گروهي ضايع نميشه و فقط توانايي و زيبايي نويسندگي مطرح ميشه كه به نظرم قهرمان گروهيه كه اعضايي با نويسنده هاي خوب داره!
با پيشنهاد ماندي موافقم!

در ضمن جرج عزيز من شما اينقدر عضو تازه وارد مياد تو گروهتون كه خودش كليه..اينكه كسي تو تالارتون پست نميزنه انگيزه وجود نداره و گرنه تو تالار ما اگر وقت پست زني باشه مطمئن باش همه بچه ها دريغ نميكنن!

!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1386 16:21
نمایش جزئیات
آفلاین
جرج عزیز ، نظرت خیلی باحال بود ... جرا ؟
چون میگی پنج نفری که بیشترین امتیاز و دارن ... عزیز دلم ... اینکار و میخوایم از اول ترم بکنیم بجای اینکه از آخر ترم بکنیم .

-----------

حالا حتما لازم نیست از این سیستم استفاده بشه ... یک راه دیگه هم میتونیم استفاده کنیم :

1 - دبیر امتیازات هر جلسه رو وقتی اعلام کرد .... جمع امتیاز و تقسیم بر تعداد اعضایی که توی اون کلاس شرکت کردن بکنیم .

مثلا :

گیریف 25 شرکت کننده .
هافل 5 شرکت کننده .

---------------------

امتیاز گیریف : 450
امتیاز هافل : 90

نتیجه میشه : 10.6 که گردش میکنیم میشه 11

گیریف : 18
هافل : 18

خوب فکر کنم اینطوری خیلی بهتر باشه که هر کلاس و هر جلسه رو تعداد حضور هاش و تقسیم کنیم ... فکر کنم توی این روش بهتر بشه نمره واقعی رو نشون داد تا اینکه کل اعضا رو تقسیم کنیم .

خوب نظرتون در مورد این روش چیه ؟

پ.ن : مزیت این روش اینه که ینگی صورت نمیگیره و امتیازات هم عادلانه اعلام میشه .

خوب من فکر کنم این بهترین روش باشه . نظر بدید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

[color=99
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1386 12:55
نمایش جزئیات
آفلاین
من الان یه چیز برام مبهمه بقیه حله مشکلی نداره.

اولیش چیز مرلینه .

اگه قراره شورا انتخاب بشه هر چه زودتر بشه بهتره چون الان هم دیرشده.

بهتره بعد از انتخاب شورا قانونا رو تعین کنید.

با ینگ اعضا موافق نیستم. این طوری اعضای تازه وارد رو اندازه بوق که خوبه کمتر هم حساب نکردیم.

این طور بهتره که از هر گروه هر چند نفر که می خواد شرکت کنه و مثلا 5 نفری که امتیازشون از همه بالاتره حساب بشه. این طوری رقابت هم به وجود میاد. واقعا کسی دلش میخواد هاگوارتز با 20 نفر دانش اموز برگزار بشه!!

ایگور عزیز شما بیا ببین تالار ما کسی پست میزنه توش! حالا خوبه تعداد ما از شما بیشتره. این بهانه قبول نیست. هر کسی برای گروهش ارزش قائله میاد و شرکت میکنه. این مشکل ما نیست که اسلیترینی ها همشون دانشگاه میرن. بچه های ما هم همشون چند ساله پای کنکورن یا اینکه دانشگاه میرن. تا حالا دیدی ما حرفی بزنیم. شما نکنه باز می خوای تک نفری شرکت کنی؟!

فعلا باید یه فکری به حال ریون کرد که اصلا عضوهاش تو سایت پیدا نیستن.

بعد هم اینکه کلاسا داخل هاگوارتز و تک پستی باشن بد نیست.

در اخر هم میگم که اگه مدیری انتخاب بشه خیلی بهتره . شورا چهار نفر هست و ممکنه سر یه تصمیم گیری دو به دو مساوی بشن. حالا باید یکی باشه که رای بده و اون کار انجام بگیره بیا نه. در اصل مدیری که در این ترم انتخاب بشه وظیفه نظارت به کار شورا ها رو داره و اونها به مدیر گزارش میدن.

فعلا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: جمعه 18 آبان 1386 20:45
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا اينجوري نميشه!اصلا مدير مدرسه خودش هم بياد اسلي و به كمك ناظران انجمن بخواد تلاش بكنه عمرا نميتونن دو تايي 5 نفر عضوي كه قبول بكنه تو مدرسه شركت بكنه پيدا كنند!

در هر صورت اين طرح خيلي بده و به نظرم مزخرفه!چون ما داريم حق رو از اعضايي ميگيريم كه دوست دارن شركت بكنن تو هاگوارتز!وقتي براي مثال من ببينم امتيازم براي گروهم تاثير نداره مرض دارم تو هاگوارتز شركت بكنم؟انگيزه از بين ميره و باعث ميشه هاگوارتز متعلق به چند نفر محدود باشه!!

فقط يه سوال اينجا برام پيش مياد..مثل هميشه كانديدا هاي شورا رو مديرا انتخاب ميكنن؟نماينده مديران معرفي ميكنن يا نماينده اعضا اين كارو ميكنن؟به نظرم اگه از هر گروه يه نفر بياد و بشينن بحث كنن براي شورا و اعضاش خيلي بهتره تا تو انجمن خصوصي مديران بحث بشه و چند نفر تحميل بشن به ما كه در موردشون نظر بديم!

در كل من فكر كنم يكي كه دسترسي به اسليترين داره خودش بياد و ببينه كه واقعا چند نفر عضو داره گروه ما!خداييش نامرديه كه بخوايم 5 نفر معرفي كنيم!نفرات آخرش مثلا كسيه كه هفته اي يه بار به سايت سر ميزنه!

در كل هر چه سريعتر اين كار رو تموم كنيم!مدير هر كي بشه وقت ميخواد براي قوانين و ايناي مدرسه!پس عجله كنيم بهتره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 17 آبان 1386 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

در مورد اعضای ثابت گروه ها باید بگم که نه نیازی به 12 نفر هست و نه 8 نفر ! به نظر من همون 5 نفر مناسب و کافی هست ... فراموش نکنید که فقط گریف و هافل توی مدرسه نیستن که محاسبه کنیم از گریف چقدر هست و هافل چقدر ، همیشه شرکت کننده ها و اعضای فعال ریون و اسلی توی مدرسه کمتر از سایر گروه ها بود ، 5 نفر از هر گروه هم قابل کنترل تر هست و هم اینکه همه گروه ها این تعداد عضو رو میتونن ارائه کنن . 5 عضو از هر گروه که فعالترین و بهترین نویسنده اون گروه باشه ، در مورد نحوه شرکتشون در مدرسه ، کسی که این دو مشخصه رو داشته باشه میتونه از دیگران کمک و راهنمایی بگیره .

وقتی 5 نفر از هر گروه به مدرسه بیان و امتیازات هم تفسیم به همین تعداد بشه ، دیگه گروهی نمیتونه بگه مثلا شما 8 نفر گفتید و ما این تعداد عضو فعال نداشتیم که ارائه بدیم و شما اینجوری و اونجوری کردید ! وقتی بهترین نویسنده های هر گروه ارائه بشه ، اگر قرار باشه همه امتیازات تقسیم بر اون شرکت کننده ها بشه ، دیگه امتیاز خاصی از گروه ها برای ضعف در نوشتن رول نویساشون کم نمیشه و مثل ترم قبل ضرر نمیخورن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آبان 1386 22:49
نمایش جزئیات
آفلاین
یک جورایی گرفتم ...
حالا یک سوال ؟؟

شما برای اول ترم بگو چند نفرو میتونی معرفی کنی ... من گفتم 12 تا اگر شما 12 نفر نداری خب توافق میکنیم مثلا 8 نفر ... یا حالا ...

من منظورتو کاملا گرفتم ... هیچ جنگ و دعوایی هم نداریم چون مسئله توافقیه و باید با گفتگو حل بشه ...

شما میگی تقسیم ... حرفت درست ولی من اگر بخوام گروهم قهرمان بشه باید حداقل تعداد افراد رو معرفی کنم ... این در حالیه که گریف تازه وارد زیاد داره و همشون میخوان توی مدرسه شرکت کنن !!!
و اگر بخوام همه ی تازه واردها رو شرکت بدیم تعدادمون میره بالا ...(خودت که میدونی )
به خاطر اینه میگم تقسیم نباشه بهتره ... قرار شده اینجا نظر بدیم که به ضرر یا به نفع هیچ گروهی نشه !!!

در هر صورت ما سراپا گوشیم !!!

فعلا ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: چهارشنبه 16 آبان 1386 20:39
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین استرجس عزیز ... شما یکم دقت کن چی میگی ... هافل کلا اعضای زنده اش به 12 نمیرسه ... ولی گیریف و آمار بگیری بیشتر از 15 نفر عضو داره این قانون هم کنترل کننده جمعیت هست هم اینکه اینطوری بحث قدرت رول مطرح میشه .

ببینید وقتی ما یک عده ثابت و در نظر بگیریم به نفع همه گروه هاست ... شما نگاه کن ما ترم پیش دیدیم یک عده فقط میومدن الکی شرکت میکردند و باعث خراب شدن وضعیت گروه میشدن . مطمئن باش اگر یک تعداد ثابت و یک تقسیم ثابت باشه ، دیگه بحث این و نداریم که گروهی حقش ضایع شده .

ببین مثلا گروه
اسلیترین 8 نفر و معرفی میکنه .
گروه هافل 9 نفر رو معرفی میکنه .

حالا به فرض میگیریم این تعداد میان و شرکت می کنن و به صورت ثابت تقسیم میشه ... مسلما اینجا دیگه بحث رقابت و برتری رول نویسی هستش که میاد وسط ... نه بحث جمعیت و تعداد و اعضا .

مثلا :

ریون میتونه با 6 شرکت کننده قهرمان بشه ... چون انقدر دانش آموز داره و زورش و میزنه . پس نوشه جونش .

امیدوارم فهمیده باشی منظورم و.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

[color=99
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آبان 1386 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
چند تا نکته :

در مورد شورا:

این طور که مشخصه همه با شورا موافقن !!!
اگر بخوایم شورای مدرسه ایجاد بشه باید همون طور که پرسی گفت افرادی باشن که ول نکن برن . مطمئنا برای انتخاب این افراد دقت خاصی به کار میره !!!
در مورد وظایف شورا هم مدیر مدرسه به راحتی میتونه تصمیم بگیره چه کاریه مثلا بگیم از الان کی چی کار کنه !!!
مدیر با توجه به کارهایی که باید انجام بده میتونه اونارو به افراد شورا واگذار کنه !!!

در مورد گروه ها:

اولا گروهی که تک نفره یا دو نفره بخواد توی مدرسه شرکت کنه و امتیاز بگیره اسمش گروه نیست !!!

در مورد امتیازها :

ماندانگاس شما اول بگو چطوریاس !!! ما آخر سر نفهمیدیم چرا شما زور تقسیم رو میزنی اصلا اگر تقسیم نباشه چی میشه ؟؟؟

اگر بگیم مثلا از هر گروه 20 نفر شرکت کنن چه فرقی میکنه امتیازها تقسیم به 20 بشه یا نشه !!!

یک مثال ساده :

شرکت کننده ها از هر گروه 20 نفر

جمع امتیازها:

گریف : 5000
هافل : 10000

اگر تقسیم به 20 کنیم میشه 250 به 500

فکر نمیکنم تقسیم وقتی تعداد افراد برابر باشه تاثیری داشته باشه !!!

در مورد پست خوردن توی هاگوارتز :

میشه جلسات تدریس توی مدرسه باشه و امتحانا و امتحانای نیم ترم (مثلا) توی رول باشه یا بالعکس !!!!

فعلا....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!