_ هوی!... کل ممد، شل ممد، کر ممد!... یا شمام!... بیاین اینجا... شماها مهاجمین!... من و نور ممدم مدافع!... این کورممد جستجوگره،... این چراغعلی هم دروازه بانه!... ما باید بازی جوانمردانه بکنیم!... آماده این؟!...
و بلرویچ در سوت میده و :
_ ســــــــــــــــووووت!... توف... فوف!... آه! لعنتی!
خلاصه بازی شروع میشه و در همون وهله ی اول، آنیتا بوسیله ی ضربه ی جاسم، ناک اوت میشه! دو ثانیه بعد، دراکو با ضربه ی نور ممد! سه ثانیه بعد از اون، دامبل با صربه ی کل ممد! چهار ثانیه بعدش، بلیز مدافع، با ضربه ی کر ممد! پنج ثانیه بعدش، سارای مدافع، با ضرب ی شل ممد! ایکی ثانیه بعدش، آوریل درواه بان، با ضربه ی چراغعلی! و سه سوت بعدش، چو که جستجوگر بود، با ضربه ی کور ممد ناک اوت میشه!
و بلاخره تیم جاسمینا(
) میبینن کسی نمونده، همگی میریزن سر بلر و...شپلخیوس!
و کاپ جام جهانی به تیم جاسمینا تعلق میگیره!
و البته بلرویچ در این هوای گرم، از خوندن این نوشته ی آنیت به شدت یخ میکنه، به طوری که بخاری روشن میکنه!

- سوال 1 : به نظر شما تیم جاسم و ور ممد در این بازی از چه تاکتیکی استفاده میکنن ؟ ( 5 امتیاز )
از تاکتیک جدید " خشن باش و خوش باش!"
این تاکتیک به قدرت بدنی زیادی نیاز داره! که البته تیم اونا...!
- سوال 2 : دوست داشتین یک چشم نداشتین ولی حریف تیم جاسم و نور ممد اینا نمیشدین ؟ با ذکر دلیل . ( 5 امتیاز )
آره!... به جان خودم نه به جان بابام نه به جان شوورم نه، به جان همین عمو بلر(!) کمرم چنان درد میکنه که میگی با گرز گراپ زدن بهش!... از اون ور دستم هم شکسته! از اون ور ترش هم زانوم زخمی شده!... تازه اینا بماند، باید از شوور و بابام هم پرستاری کنم!!... ای خدا!!
- سوال 3 : چهار نمونه از تاکتیکهای تهاجمی و چهای نمونه از تاکتیهای تدافعی در بازی کوییدیچ را نام ببرید . ( 5 امتیاز )
تهاجمی:
1- مثلث آتش: سه تا مهاجم با هم پاسکاری میکنن و میرن جلو!
2- گردباد!: سه تا مهاجم در حالی که دور همدیگه میچرخن، پاسکاری میکنن.
3- برادر حمید: به شدت بدون شرح!
4- گیلیدی: برای مسابقه با تیمهایی که مدافعاشون ساحرن!!

تدافعی:
1- برادر حمید: بدون شرح!
2- گیلدی: برای تیمهایی که مهاجماشون ساحرن!
3- خشانت: چماقهامون رو خردار می کنیم!
4- جاسمینایی: بدون شرح!
استاد سخت بود ولی!! من کلی تلاش کردم!

- سوال 4 : اگر در بین مسابقه و هنگامی که کوافل در دست شماست و در حال حمله اید ، جاسم در سمت چپ شما ، نور ممد در سمت راست شما ، ولدی کچل در مقابل شما و برادر حمید در پشت شما قرار داشتند ، شما ترجیح میدهید چه کاری انجام دهید ( 5 امتیاز )
ترجیح میدم شیرجه بزنم تو بغل ولدی کچل!!...
آخه بعدش سه سوت میشه از دستش فرار کرد! کافیه بهش بگم ولدی کچل، تا گریش بگیره، منو و کنه!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

؟!
!
!
!
؟
، يار ششم و هفتم گربه رو سر و ته مي كنن و در نهايت مقداري بال و اسنيچ ! روي زمين مي ريزه !
!
:barare
: :
.... در همین حال سره جاروشو کج میکنه و از کمی اونورتر رد میشه!
... خدا منو بکش!!!!!!
)
زاخی دوباره می اندازه به سامانتا...بله...بالاخره دروازه بان حریف هم خوابش برد!...سامانتا شوت می کنه و گل ...گل برای تیم شاگردا!