شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام، اسم من بهاره است و تازه اینجا اومدم. 14 ساله هستم متولد 1990 و ترفدار پروپاقرص داستان های هری پاتر هستم و بیشتر تو سایت های خارجی هری پاتر عضو هستم.تمام کتاب های هری پاتر را خواندم و منتظر رسیدن کتاب 6 و 7 هری پاتر هستم.فکر کنم کافی است...
taraneh potter عزیز معرفی شما قابل قبول نیست. پیشنهاد می کنم که پیام های قبلی را با دقت بیشتری بخونید. در ضمن فقط معرفی هایی که به فارسی و طبق فرم مربوطه نوشته میشوندتایید خواهند شد.
hermione_s عزیز شخصیت هرماینی قبلا گرفته شده. لطفا یک شخصیت گرفته نشده انتخاب کنید و دوباره آن را معرفی کنید.
خانم بلک من دقیقا متوجه نشدم شخصیت شما چیه؟ آیا شما مادر سیریوس هستید؟! شخصیت مادر سیریوس گرفته نشده و فکر می کنم برای شما مناسب باشه با توجه به اینکه شما " جیغ زن و مرد سالار " هستید...اگر شخصیت مادر سیریوس را گرفتید لطفا پیام قبلی را ویرایش کنید و این نکته را در آن ذکر کنید...
اگر هم کاملا یک شخصیت دیگه ای را مد نظر دارید، باز هم باید پیام تان را ویرایش کنید و بیشتر راجع به آن توضیح دهید.
معرفی های کوتاهی مثل معرفی سام نجینی واقعا برای من جالب هست چون نشان دهنده خلاقیت این اشخاص است.امیدوارم که همچنان در گروه ایفای نقش فعال باشند. با تشکر