شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
nam:agoston rookwood shoghl:margkhar alaghemandiha:mar va kosht va koshtar va astefade az verdha va telesmhaye na bakhshodani mahale zendegi:fealan azkaban
سلام ... واقعیتش اینه که من نمی خوام زیاد از خودم تعریف کنم یا در مورد خودم توضیح بدم.
یک زمانی فرشته بودم و اکنون نیمه فرشته ای هستم که برای عدالت و دربند کشیدن شیاطین سه گانه بعل،مفیستو و دیابلو به زمین آمدم.
اما مدتها است که از این وظیفه مهم باز مانده ام و مشغول ساختن قلعه هستم. فعلا هم در هلمز دیپ بر کار دورفها نظارت کنم. به شدت هم عاشق سرزمین میانه و دنیای شما جادوگران عزیز هستم. البته من هم از جادو جمبل بی نصیب نیستم اما بیشتر از بازو و شمشیرم استفاده می کنم. هنوز هم موفق نشده ام یک چوب جادو پیدا کنم. توانایی پرواز دارم لذا نیازی به جارو نیست. بخصوص بالها و پرهای بسیار قوی ای دارم.
برای دیدن بنده باید بروید بازی دیابلو 2 را بازی کنید. این هم دلیلش اینه که از آرتیس بازی خوشم نمیاد وگرنه می خواستن اسم منو بزارن رو بازی.
من هی این فرم رو توی پیام هام ذکر می کنم شما هم هی بهش توجه نکنید ! خب
رودی عزیز دقیقا متوجه نشدم پیشنهادت چی بود. منظورت اینه که بذاریم هر کسی فقط و فقط یک پیام راجه به شخصیتش بفرسته ؟! اگه این باشه که ما هم الان داریم همین کارو می کنیم. و اگه می بینی یه عده ای دو تا پیام دارن برای اینه که نمی تونستن پیام قبلیشون رو ویرایش کنن چون وقتش گذشته بود. به هر حال از توجه ت متشکرم
agoston rookwood و Ashkan عزیز شخصیتهای شما قبلا گرفته شده لطفا یکی دیگه انتخاب کنید.
filtweak عزیز معرفی شما ناقص هست. با توجه به اینکه شما شخصیت یک پروفسور را انتخاب کردید معرفی شما باید بهتر از این ها باشه !!!
به نظر من Sir M بهترین معرفی کوتاه را ارائه کردن. با اینکه من اصلا شخصیت ایشون را جایی ندیدم ولی با توضیحی که ایشون دادن آدم کاملا متوجه میشه که ایشون چه کاره هستن و با این شخصیت آشنا میشه ! امیدوارم که بقیه هم همین کارو بکنن...
راستی پروفسور لوپین عزیز پیشنهاد می کنم که فقط پیام های بی ربط رو حذف کنید. معرفی های ناقص که توسط من تایید نشده رو لطفا نگه دارید تا بقیه متوجه بشن که اگه اونجوری معرفی کنن هیچ وقت تایید نمی شوند. در ضمن من به پیام های آن دوستان جواب دادم بنابراین اگه بخواهید اونا رو حذف کنید پیام های من هم بی معنی میشه با تشکر از کمک تون
نام:Sir M جنسیت:مذکر سن:بین 30 تا 40 چوبدستی:40 سانتیمتر مغز:موی تک شاخ انعطاف ناپذیر شغل:پرورش دهنده ی اژدها در رومانی علاقه مندیها:پرورش ونگهداری از موجودات جادویی بخصوص اژدها ارتباط با داستان:(این شخصیت در کتاب وجود ندارد به بیوگرافی در پایان متن مراجعه کنید.) مشخصات ظاهری:قد بلند چشمان سیاه موهایی فرق شده به رنگ سیاه بیو گرافی:Sir M در واقع برادر خوانده ی ولدمورت است که پدر تام ریدل (پدر ولدمورت) پس از اینکه می فهمد همسرش جادوگر است به فرزند خواندگی قبول می کند. وی که در واقع از خانواده ای جادوگر است از طرف پدر خوانده اش به یگوسلاوی فرستاده می شود .Sir M در آنجا پس از آشنایی با یکی از قدرتمندترین جادوگران یگوسلاوی ( که شناخت دورادوری از او دارد) زیر نظر همان جادوگر به تحصیل جادوگری می پردازد و پس از آن به رومانی رفته و مشغول پرورش اژدها می شود. وی آنیمانگی (جانور نما) بوده و خود را به عقاب تبدیل می کند. نکات جالب در مورد او این است که شخصیت مرموزی دارد و به شدت مخالف جادوی سیاه است.
لازمه خدمت دوستان عرض کنم که ، این تاپیک در حال پاکسازی هست و پستهای ناقص ، بی ربط و خارج موضوعش پاک میشه ، اما سه تا معرفی اخیر دوستان رو من پاک نکردم تا بتونن ویرایششون کنن ، چون فکر نمی کنم پروفسور معرفیهای ناقص رو تائید کنن...