جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
جادوی هری پاتر : صفحه کتاب یا پرده سینما ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 28 فروردین 1389 21:33
از: هرجايي كه ميشه زنده موند
پستها:
226

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 خرداد 1388 15:51
از: از جهندم سياه همسادتونم نمي شناسي؟؟؟؟؟؟
پستها:
998

مسلما جادوي هري پاتر براي صفحه كتابه البته فيلم هاش اگه از كتاب ها جدا بودند خيلي بهتر بودند منظورم اينه كه اگه كسي كتاب رو نخونده باشه فيلم رو ببينه بيشتر خوشش مياد تا اينكه كتاب رو خونده باشه و فيلم رو ببينه ولي در هر صورت هري پاتر به خاطر كتابشه كه موفقه اين يه واقعيته كه بايد باور كرد فيلم ها و بازيگر ها هم به خاطر كتابه كه موفق شدن وگر نه اينجوري نمي شدند .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پنهان شده ام
پشت ابر چشمهايم...
باران در اتاق من است...
خالي هاي اتاقم را
از تصوير زنده ي نامش پر مي كن
پشت ابر چشمهايم...
باران در اتاق من است...
خالي هاي اتاقم را
از تصوير زنده ي نامش پر مي كن
مجمو عه فیلم های هری پاتر بیش تر از هر چیز (( یخ ))هستن!!!
از اون همه گرما و یا نکات با مزه ای که توی کتاب ها هست هیچ چیز تو فیلم نمی ینیم که خب طبیعیی یه. اگه قرار بود همه چیزو بسازن محفل ققنوس حداقل 10 ساعت میشه و حساب کنین برا تهیه کننده ش چقدر خرج برمیداره!..ولی یه علت دیگه هم که ما فارسی زبان ها فیلم رو دوست نداریم ترجمه خوب ویدا اسلامیه ست.که بر خلاف جمله های ادبی و سنگین انگلیسی ها همه چیز رو راحت و خودمونی ترجمه کرده. اون فضای سرد و بی روح انگلیسی ( که توی فیلم حس میشه ) هیچ وقت تو کتاب ها نیست.
از اون همه گرما و یا نکات با مزه ای که توی کتاب ها هست هیچ چیز تو فیلم نمی ینیم که خب طبیعیی یه. اگه قرار بود همه چیزو بسازن محفل ققنوس حداقل 10 ساعت میشه و حساب کنین برا تهیه کننده ش چقدر خرج برمیداره!..ولی یه علت دیگه هم که ما فارسی زبان ها فیلم رو دوست نداریم ترجمه خوب ویدا اسلامیه ست.که بر خلاف جمله های ادبی و سنگین انگلیسی ها همه چیز رو راحت و خودمونی ترجمه کرده. اون فضای سرد و بی روح انگلیسی ( که توی فیلم حس میشه ) هیچ وقت تو کتاب ها نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/1/10 16:36:49
مجمو عه فیلم های هری ÷اتر بیش تر از هر چیز (( یخ ))هستن!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

به نظر بنده حقير كتابها بسيار خوب هستند البته در حد خوشون يعني سرگرم كننده ولي فيلمها بسيار بد سواخته شده اند به فرض مثال من فيلم 1 و 2 و 3 را قبل از اينكه كتابها رو بخونم ديدم و برام جالب بود يعني از فيلم كه چيزي متوجه نشدم ولي جلوه هاي ويژه فيلم جالب بود ولي بعد از مدتي كه شروع به خوندن كتاب كردم تسميم گرفتيم كه ديگه فيلمها رو نگاه نكنم تا موقعه اي كه تمام كتاب ها رو تموم كرده باشم خلاصه بنده كتابها رو تموم كردم و با خيال راحت گفتم حالا بشينم و كتابها رو بخونم وقتي اولين فيلم رو ديدم زياد بدم نيومد دومي رو كهديدم با خودم فكر كردم من يه چنين تصاويري رو در كتاب تصور نكرده بودم و فيلم سوم كه بد و فيلم چهارم كه بدتر حالا معلوم نيست فيلم پنجم چي از اب درمياد خلاصه بهتون بگم كه فيلمها از نظر معنايي صدو هشتاد درجه با كتابها تفاوت دارند اللخصوص كه يك چيزهاي الكي هم به فيلم اضافي شده تنها نقطه قوت فيلمها جلوه هاي ويژه فيلمها هستند
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
جزئیات کاربر

معلوم كه همه كتاب رو ترجيح مدن البته فيلم هاي هري پاتر براي كسايي كه كتاب رو نخواندند خوب بياد نا گفته نماند كه من هم اول فيلم 1 رو ديدم بعد شروع به خواندن كتاب ها كردم و به نظرم هم خوب بود اما وقتي كه كتاب ها رو خواندم فيلم ها به نظرم خيلي بي مزه اومد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

[img]h
جزئیات کاربر

جادوی هری پارت توی تک تک کلمات کتابشه. اون فیلم ها فقط می تونن بخشی از زیبایی های کتابو نشون بدن. اما اصلا نمی تونن احساساتی رو که آدم با خوندن بهش دست می ده رو منتقل کنن.
به نظر من فیلما برای آدمایی خوبن که حوصله خوندن یه کتاب چند صد صفحه ای رو ندارن. این خوبی رو هم براشون داره که اگه کسی گفت هری پاتر یه چیزی واسه گفتن داشته باشن. البته این جور آدما خیلی چیزا رو از دست دادن و خودشون نمی دونن.
البته نا گفته نماند که بعضیا با دیدن فیلم به کتاب هم علاقه مند شدن. پس می شه گفت که فیلم ها اون قدرا هم که به نظر طرفدارای هری پاتر اومد بد نبودن.
ولی فیلما می تونستن خیلی بهتر از این حرفا باشن. یه فیلمی می شه مثل ارباب حلقه ها که واقعا قشنگه و توقع طرفدارانش رو هم بر طرف کرده و یه فیلمی می شه مثل هری پاتر...
به نظر من فیلما برای آدمایی خوبن که حوصله خوندن یه کتاب چند صد صفحه ای رو ندارن. این خوبی رو هم براشون داره که اگه کسی گفت هری پاتر یه چیزی واسه گفتن داشته باشن. البته این جور آدما خیلی چیزا رو از دست دادن و خودشون نمی دونن.
البته نا گفته نماند که بعضیا با دیدن فیلم به کتاب هم علاقه مند شدن. پس می شه گفت که فیلم ها اون قدرا هم که به نظر طرفدارای هری پاتر اومد بد نبودن.
ولی فیلما می تونستن خیلی بهتر از این حرفا باشن. یه فیلمی می شه مثل ارباب حلقه ها که واقعا قشنگه و توقع طرفدارانش رو هم بر طرف کرده و یه فیلمی می شه مثل هری پاتر...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من هم کتابو ترجیح میدم چون تو فیلم نمیتونن تمام نکات مهمو بگنجونن و تازه برای اینکه بتونن همه نکاتو بیارن تو فیلم یه مقدار تو داستان دست میبرن
تاپیکهای آباد گردد خراب*** ز دست فینگلیش نویسان ناب!!!
لطفا فارسی بنویسید!!!
تاپیکهای آباد گردد خراب*** ز دست فینگلیش نویسان ناب!!!
لطفا فارسی بنویسید!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1384/11/10 16:55:50
من کی هستم
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پستها:
1391

من هم کتاب ها رو ترجیح میدم چون توفیلم ها فقط صحنه هایاکشن وپر از جلوه های ویژه رو نشون دادن در حالی که کتاب هم صحنه های اکشن و پر ماجرا داره همصحنه هایی که کاملا معمولی و زندگی معمولی افراد رو توضیح داده که توفیلم به خاطر زمان کم نتونستناین دو بخش رو کاملا با هم هماهنگ کنن و صحنه های رو هم که از زندگی عادی افراد تو قلعه نشون دادن با صحنه های اکشن ترکیب کردنبه دوصورت 1 یا اومدنیک سکانسی رو معمولی شروع کردن بعد در آخر به یک صحنه ی اکشن خطمش کردن یا اومدنبین دوتا صحنه ی پر تحرک یک صحنه ی معمولی گذاشتن تا تماشاچی ها بتنن بین دو تا صحنه ی اکشن یه تنفس کوچیک بکنن ودر کول فیلم ها رو از نظر داستانی ضعیف تر ازکتاب ساختن به طوری که اگه کسی داستان رو نخونده باشه از فیلم چیزی نمی فهمه یعنی داستان کتاب رو نمی فهمه( مثلا نوه ی عمه ی خود من که 11 سالشهو وکتاب ها رو نخونده فقط فیلم ها رو دیده اصلا ولدمورت رو نمیشناسه چه برسه به هاگوار تز دامبلدور و ...) و احتمالا تو فیلم 5 این موضوع رو بیشتر میبینیم چون داستان خیلی طو لانی داره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 1 شهریور 1387 00:15
از: کاخ سفید پادشاهان در کوه های سفید سرزمین رویاها
پستها:
430

من شخصا كتاب رو ترجيح ميدم.چون:
1.در كتاب هميشه وقت براي خوندن هست و لازم نيست صحنه اي به خاطر طولاني شدن از بين بره يا نوشته نشه.ولي در سينما براي اينكه بيننده ها خسته نشن از بعضي از صحنه ها كه شايد همانهايي باشد كه در كتاب به نكته مهمي اشاره ميكنند نشان نميدهد.و در سينما از نكته مبهم كتاب كه باعث زيبايي داستان شده است استفاده نكرده است.
2.در كتاب ما ميتوانيم هر شخصيت درون آن را به ميل خودمان تصور كنيم ولي در سينما شايد شخصيتها را به گونه اي پرداخته شود كه ما از آن خوشمان نيايد.و در سينما شخصيتها نسبت به كارايي كارگردان تغيير ميكنند كه اصلا جالب نيست.
3.از داستان كتاب ممكنه چيزهايي ياد بگيريم كه هرگز از دنياي سينما ياد نخواهيم گرفت.
مرسي
آرتيكوس
1.در كتاب هميشه وقت براي خوندن هست و لازم نيست صحنه اي به خاطر طولاني شدن از بين بره يا نوشته نشه.ولي در سينما براي اينكه بيننده ها خسته نشن از بعضي از صحنه ها كه شايد همانهايي باشد كه در كتاب به نكته مهمي اشاره ميكنند نشان نميدهد.و در سينما از نكته مبهم كتاب كه باعث زيبايي داستان شده است استفاده نكرده است.
2.در كتاب ما ميتوانيم هر شخصيت درون آن را به ميل خودمان تصور كنيم ولي در سينما شايد شخصيتها را به گونه اي پرداخته شود كه ما از آن خوشمان نيايد.و در سينما شخصيتها نسبت به كارايي كارگردان تغيير ميكنند كه اصلا جالب نيست.
3.از داستان كتاب ممكنه چيزهايي ياد بگيريم كه هرگز از دنياي سينما ياد نخواهيم گرفت.
مرسي
آرتيكوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج