نقل قول:
در مورد شورا:
شورا نظریه خیلی جالبی نیست چون همونطور که خودتون بهتر از من میدونید اعضای این سایت اصلا حوصله و وقت سر و کله زدن با اساتید و شاگردها رو ندارن
این یعنی چی پرفسور ؟
وقتی کسی به عنوان اعضای شورا انتخاب میشه ، یعنی اینکه هزار و یکی کار برای انجام دادن داره و برای شوخی و خنده و تفریح نیومده در نتیجه باید کارش رو انجام بده حالا هر چقدر که وقت گیر و سخت باشه ! کسی زوری نمیخواد بیاد توی شورا و تا اونجایی که من میدونم افرادی مثل ماندانگاس ، ایگور ، استرجس و ... خیلی خوب این مورد رو میدونن و انقدر در این باره اطلاع دارن که اگر خواستن وارد شورا یا مدیر و بازرس بشن برای مواردی که بالا اشاره کردم نباشه ! دقیقا شورا ، مدیر و بازرس باید از افراد اینطوری باشه نه از اونهایی که وسط کار ول کنن برن یا وقت و حوصلشو نداشته باشن !
نقل قول:
لان یه مسئله اینجا مطرح هست و اون اینکه آیا شما میخواید این ترم هم به سبک ترم گذشته برگزار بشه و یا طبق روال عادیش (شرکت در انجمن هاگوارتز)
من فکر نمیکنم مدیر جدید هاگوارتز همچین وقتی رو داشته باشه و بتونه در کمتر از یه ماه قوانین رو بنویسه و تاپیک ها رو انتخاب کنه.
به نظر من هم اینطوری بهتر هست . اگر قراره که اعضا رول بنویسن ، لزومی نداره که توی تاپیک های رول خارج از فاروم هاگوارتز باشه ، میتونن اون رول تک پستی یا ادامه دار رو توی همون کلاس بنویسن و مزیتش هم اینه که نیازی به لینک دادن پست یا گشتن بدنبال تاپیکی که رول باید توش خورده بشه نیست !
اگر به همین صورت باشه که صرفا رول ها در هاگوارتز بخوره ، وقتی برای گشتن به دنبال تاپیک جدید از مدیر گرفته نمیشه و قانون جدیدی هم که نیاز به صرف وقت زیادی داشته باشه اضافه نمیشه و قوانین قبلی ویرایش میشن و حالا به میل مدیر یه سری موارد اضافه میشن که توی یک هفته هم انجام این کار ها امکان پذیره !
نقل قول:
در مورد شورا :
به نظرم بهتره کارهای جدید رو هم تجربه کنیم ، وجود این شورا میتونه به طبع موثر تر از یک مدیر باشه ، چرا که چهار نفر وقت بیشتری نسبت به یک نفر دارن و چهار نفر می تونن کارها رو تقسیم کنند . همون مثالی که گفتم و مسلما عقاید و بررسی ها چهار نفر میتونه مفید تر باشه نسبت به یک نفر .
نفر اول : سخنگوی مدرسه و رابطه دفتر مدیریت
نفر دوم : بررسی و امتیاز دهنده پست های کوییدیچ
نفر سوم : نظم دهنده امتیازات
نفر چهارم : رسیدگی کننده به کار دبیران
پ.ن : فکر نمی کنم مدرسه بیشتر از این کاری داشته باشه .
پ.ن : می تونیم در آینده یک مدیر انتخاب کنیم و این چهار نفر اعضای شورا به کار مدیر در حیطه وظایفشون رسیدگی کنند . که در صورت کمکاری مدیر و توبیخ کنند ..
پ.ن : دسترسی نظارتی هم فقط به سخنگوی هاگوارتز میدیم .
شورا طرح جدید و جالبی هست ، ولی اینی که الان میگی اصلا جالب نیست ، اعضای شورا حالا چه 4 نفر و چه کمتر و بیشتر ، بهتره بین خودشون وظایف رو تقسیم کنن و از قبل وظایف مشخص نشه ! ولی اینکه نفر اول دسترسی نظارت داشته باشه ، نفر دوم از همه مهمتر باشه ، نفر سوم ... باشه و نفر چهارم کمتر از بقیه نه جالب نیست .
فقط مدیر مدرسه باید دسترسی نظارتی به انجمن رو داشته باشه و اعضای شورا هم نباید فرقی با هم داشته باشن و همگی در یک سطح باشن و نظر همگی به یک اندازه ارزش داشته باشه ، البته این بر بازرسان هم دلالت داره .
نقل قول:
ناظر حق نداره کسی رو الکی رد صلاحیت کنه وقتی ثبت نام کرد .
باز هم همون نظر قبلی رو دارم ، اگر قرار باشه ناظر گروه اعضا رو ثبت نام کنه ، با میل خودش فعال ها رو میتونه تائید کنه و یا اینکه تازه وارد ها رو تائید نکنه و اینکه نهایتا تشخیص و تصمیم گیری با خودش هست و هیچ هنجاری برای کارش وجود نباید داشته باشه !
نقل قول:
تالار خوابیده و کم کار بهتره اصلا شرکت نکنه .
دقیقا ! تالاری که معتقد عضوش کمه و به نفع گروه دیگه میشه و حقشون خورده میشه ، یا نویسنده های خوبی نداره ، یا اعضاش وقت شرکت در مدرسه رو ندارن و غیره و غیره ، شرکت نکنه هم به نفع خودش هست و هم به نفع سایر گروه ها و کسانی که وقت میزارن و خوب مینویسن و ...
همین !
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

شده در بیاریم ، یعنی یک عده که واقعا قصد شرکت دارن و از سر بیکاری شرکت نمی کنن ، ثبت نام کنن . میشن شاگر رسمی ... یک عده هم شاگر غیر رسمی .