من واقعاً از خانم چانگ ممنونم بابت تحقیقات ارزشمندشون که باعث شدن من برای حرفام مدرک هم داشته باشم!
من بار ها گفتم که قوانین سایت در مورد کاربران باید کمی سختگیرانهتر و به قول ابرفورث استکباریتر باشه

. بعضی از اعضا فقط توی سایت عضو هستن همونطور که چو چانگ هم گفتن، فقط عضو هستن،بدون کوچکترین فعالیتی در سایت. خوب این چه معنی داره؟
هر روز که من وارد سایت میشم میبینم که بیش از ده نفر عصو سایت شدهن. یعنی به طور میانگین روزانه 8 نفر در عضو جدید در سایت داریم. ولی من در این چهار یا پنج روز اخیر، از بین این اعضای تازهوارد فقط یه نفرو دیدم که فعال بود (یعنی زیادی فعال!) و اون خانم فییلدا اسپور بودن که با عطش عجیبی تمام فرومها و تاپیک ها رو درو میکردهن و جلو میرفتن!! من واقعاً به ایشون تبریک میگم

(البته ببخشید، یه وقت فکر نکنید که دارم مسخره میکنمها!! بابا جدی میگم، آخه بعضیا با کوچکترین حرفی فکر میکنن میخوای بهشون توهین کنی!).
خوب،از بین ازن همه تازه وارد فقط یه نفر فعال!!
در حالی که من مطمئنم تعداد اعضا از 500 نفر بیشتره. طبق تحقیقاتی که من کردهم، فاصلهی شمارهی شناسهی دو عضو پشت سر هم بیش از هفت تا نیست. یعنی مثلاً اگه شمارهی یکی 10، بعدیش بیشتر از 17 نیست. البته اگه اشتباه میکنم بگید چون من از سیستم شمارهدهی سایت اطلاعی ندارم. ولی خوب اگه درست باشه، 5350/7=764. یعنی در سایت حداقل 770 عضو باید باشه. در حالی که اختلاف بیش شمارهی بعضیها دوتاست. بنابراین بیش از این مقدار هم باید عضو سایت باشن. خوب حالا از این همه نفر، باید فقط 50 نفرشون فعال باشن؟
بنابراین به نظر من باید افرادی رو که فقط عضو میشن، و تا مدتها هیچ فعالیتی در سایت انجام نمیدن، اول یه اخطاریه دریافت کنن و بعدش از سایت اخراج بشن.
دوماً کسانی رو که به هر نحوی از قوانین سایت تخلف میکنن، مثلاً همین dj james potter که توی تاپیک "اتاقی که درش همیشه قفله" حرفای بیربطی زدهبود، از سایت اخراج کنید. یا شناسهشون رو قفل کنید.
اینا نظرات من بود و ضمنا با نظرات شاهزاده هم موافقم و فقط خواستم بهشون چیزی اضافه کنم.