1- خواهش مي كنم... ما ديگه عادت كرديم... هر كي كم مياره ميگه بنا به دلايل شخصي...
2- كه چي؟ تو بعد از من عضو شدي...
3- من و سر نيكلاس عزيز هم نگفتيم كه تو از شيوه ي كل كل ما خوشت بياد... و خارج از كل كل هم بگم كه من واقعا دلم براش تنگ شده... اگه كسي مي شناسش سلام منو بهش برسونه... و بگه اگه وقت كرد يك سري هم به سايت بزنه...

4- چو... ديدي؟ لاوندر هم گفت توهين غير واقعي...
قال سوسك خطاب به لاوندر در جواب به «به ايماگو»:
1- خب نگاه كن... در تمام اين حرف ها بوي كم آوردن كاملا احساس ميشه... و تو با تمام اينكه سعي كردي روي اين كم آوردن سرپوش بگذاري باز هم نتونستي جلوش رو بگيري و بوي نحس كم آوردن تمام تايپيك رو پر كرده... (چه قدر با حال حرف زدم! خودم هم نمي دونستم مي تونم اين قدر ادبياتي حرف بزنم!)
2- پيشاپيش؟ دليلي نداره در كل كل به كسي توهين بشه... پس تو بايد خود كل كل رو توهين بدوني... البته شايد من در كل كل هام كمي تند ميرم و بعضي كلماتي رو كه نبايد بگم ميگم... ولي... اون براي كل كل با سياه ها است و من با كل كل با سفيد ها كاملا مخالفم چه برسه به توهين به اون ها...
3-
گفته ي ديپت برات مهم نيست چون نمي توني جوابش رو بدي!
(اين اولين شاهد براي حرف هايي كه در گزينه ي 1 زدم...)4- همون طور كه ما با گفتين اينكه قبلا با شناسه ي ديگه اي عضو بوديم ميخوايم تو رو رنگ كنيم تو هم با گفتن اينكه مشكل داري و نمي توني كل كل كني ميخواي ما رو سياه كني... در حالي كه نه ما مي دونيم تو استاد نقاشي اي و نه تو مي دوني ما خودمون ذغاليم!
خب همين جا به اين بحث خاتمه بدم... من شخصا از خيلي وقت پيش ها در انجمن هاي بعد هفتم و بعدا جادوگران بدون اينكه عضو باشم به گشت و گذار مي پرداختم و از مطالب مفيدش استفاده مي كردم... زماني كه بعد هفتم هنوز فعال بود... و زماني كه ديگه غير فعال شد من در بعد هفتم بودم... و ناراحت هم شدم كه اعضا يكي يكي از اونجا مي رفتن... بعد از مدتي وب گردي و علافي و بي كاري و بي سايتي با جادوگران آشنا شدم... و در تابستان 83 هم به هر حال براي اينكه بتونم به بعضي پيام ها ي ابلهانه جواب بدم در اون عضو شدم و همه مي دونن كه من اون زمان ماهي 50 تا پيام هم نمي دادم... و ادامه ي ماجرا هم كه مشخصه...
5- بله اليشيا... لاوتدر به كمك تو نيازي نداره... و بدون كمك تو هم مي تونه كم بياره!
6-
باز جك گفتي... مگه نمي بيني ايماگو پروفسوره؟ و دفاع در برابر نمي دونم چي چينگ پيچينگ درس ميده؟ ولي تو معلم چي اي؟ حتما تو معلم درس «چگونه كم بياوريم» و در اين درس كتابي از خودت يعني «چگونه مثل من كم بياوريد» رو تدريس مي كني... آره؟قال سوسك خطاب به اندروميدا:
1- ميخواستي همين رو از اول بگي...
2- چشم هاي من درست كار نميكنه؟ من از شونصد كيلومتري توي ريزه ميزه رو ميبينم... اون وقت به من ميگي چشم هام درست كار نمي كنه؟ به من برخورد... !
3- نچ... اشتباه گفتي... شما عادت دارين كه همه چير زو برعكس بگين؟
4- آره... خيلي... اگه وقت كردي يك سر بزن...
5- من هم به تو نگفتم بيا با بقيه كل كل كن به چو گفتم!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

سعی نکن منو رنگ کنی عزیز چون خودم استاد نقاشی ام ! یه سوالی ازت داشتم: منظورت از #همه # خودت و اون خاکستری هستین؟ + سوسک؟
چون همیشه ضایع شدی و کم اوردی فکر میکنی همه مثل خودتن! یا بقول معروف: * کافر همه را به کیش خود پندارد*