جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] اسمشو سیاه‌ها نمی‌تونن ببینن! (گریفیندور)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اسمشو سياهها نميتونن ببينن!!!
ارسال شده در: چهارشنبه 14 بهمن 1383 06:14
نمایش جزئیات
آفلاین
قال سوسك خطاب به لاوندر در جواب به «به سوسك»:
1- خواهش مي كنم... ما ديگه عادت كرديم... هر كي كم مياره ميگه بنا به دلايل شخصي...

2- كه چي؟ تو بعد از من عضو شدي...

3- من و سر نيكلاس عزيز هم نگفتيم كه تو از شيوه ي كل كل ما خوشت بياد... و خارج از كل كل هم بگم كه من واقعا دلم براش تنگ شده... اگه كسي مي شناسش سلام منو بهش برسونه... و بگه اگه وقت كرد يك سري هم به سايت بزنه...

4- چو... ديدي؟ لاوندر هم گفت توهين غير واقعي...

قال سوسك خطاب به لاوندر در جواب به «به ايماگو»:
1- خب نگاه كن... در تمام اين حرف ها بوي كم آوردن كاملا احساس ميشه... و تو با تمام اينكه سعي كردي روي اين كم آوردن سرپوش بگذاري باز هم نتونستي جلوش رو بگيري و بوي نحس كم آوردن تمام تايپيك رو پر كرده... (چه قدر با حال حرف زدم! خودم هم نمي دونستم مي تونم اين قدر ادبياتي حرف بزنم!)

2- پيشاپيش؟ دليلي نداره در كل كل به كسي توهين بشه... پس تو بايد خود كل كل رو توهين بدوني... البته شايد من در كل كل هام كمي تند ميرم و بعضي كلماتي رو كه نبايد بگم ميگم... ولي... اون براي كل كل با سياه ها است و من با كل كل با سفيد ها كاملا مخالفم چه برسه به توهين به اون ها...

3- گفته ي ديپت برات مهم نيست چون نمي توني جوابش رو بدي! (اين اولين شاهد براي حرف هايي كه در گزينه ي 1 زدم...)

4- همون طور كه ما با گفتين اينكه قبلا با شناسه ي ديگه اي عضو بوديم ميخوايم تو رو رنگ كنيم تو هم با گفتن اينكه مشكل داري و نمي توني كل كل كني ميخواي ما رو سياه كني... در حالي كه نه ما مي دونيم تو استاد نقاشي اي و نه تو مي دوني ما خودمون ذغاليم!
خب همين جا به اين بحث خاتمه بدم... من شخصا از خيلي وقت پيش ها در انجمن هاي بعد هفتم و بعدا جادوگران بدون اينكه عضو باشم به گشت و گذار مي پرداختم و از مطالب مفيدش استفاده مي كردم... زماني كه بعد هفتم هنوز فعال بود... و زماني كه ديگه غير فعال شد من در بعد هفتم بودم... و ناراحت هم شدم كه اعضا يكي يكي از اونجا مي رفتن... بعد از مدتي وب گردي و علافي و بي كاري و بي سايتي با جادوگران آشنا شدم... و در تابستان 83 هم به هر حال براي اينكه بتونم به بعضي پيام ها ي ابلهانه جواب بدم در اون عضو شدم و همه مي دونن كه من اون زمان ماهي 50 تا پيام هم نمي دادم... و ادامه ي ماجرا هم كه مشخصه...

5- بله اليشيا... لاوتدر به كمك تو نيازي نداره... و بدون كمك تو هم مي تونه كم بياره!

6- باز جك گفتي... مگه نمي بيني ايماگو پروفسوره؟ و دفاع در برابر نمي دونم چي چينگ پيچينگ درس ميده؟ ولي تو معلم چي اي؟ حتما تو معلم درس «چگونه كم بياوريم» و در اين درس كتابي از خودت يعني «چگونه مثل من كم بياوريد» رو تدريس مي كني... آره؟

قال سوسك خطاب به اندروميدا:
1- ميخواستي همين رو از اول بگي...
2- چشم هاي من درست كار نميكنه؟ من از شونصد كيلومتري توي ريزه ميزه رو ميبينم... اون وقت به من ميگي چشم هام درست كار نمي كنه؟ به من برخورد... !
3- نچ... اشتباه گفتي... شما عادت دارين كه همه چير زو برعكس بگين؟
4- آره... خيلي... اگه وقت كردي يك سر بزن...
5- من هم به تو نگفتم بيا با بقيه كل كل كن به چو گفتم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 بهمن 1383 21:23
نمایش جزئیات
آفلاین
خطاب به لاوندر
نقل قول:
لاوندر:
در ضمن گفته ی دیپت اصلا واسه من مهم نیست چون یه خاکستریه و یه خائن

بخشید می شه بگی من کی خاکستری بودم ؟؟؟؟ که خودم یادم نمی یاد لطفا در مورد چیزی که نمیدونی حرف نزن .چرا بدو بیرا می گی

نقل قول:
سعی نکن منو رنگ کنی عزیز چون خودم استاد نقاشی ام ! یه سوالی ازت داشتم: منظورت از #همه # خودت و اون خاکستری هستین؟ + سوسک؟

احتمالا شما استاد نقاشی ساختمان هستید .بیا که ما داریم یه خونه می سازیم به بنا احتیاج داریم

نقل قول:
ولی مطمئن باش از مادر نزاده کسی که بتونه منو ضایع کنه .البته میدونم چرا این حرفو زدی چون همیشه ضایع شدی و کم اوردی فکر میکنی همه مثل خودتن! یا بقول معروف: * کافر همه را به کیش خود پندارد*

اگه نزایده بود فعلا زایده البته اینم باید بگم از مادر نزایده کسی که تو رو ضایع نکرده باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 بهمن 1383 19:55
نمایش جزئیات
آفلاین
1.کو پید:یک بچه ی بالدار که در افسانه ها نقش هایی دارد
برو به معلمتون بگو یه مثبت بهت بده!!
2.مثل اینکه درست و حسابی چشمات کار نمی کنه(عین ای کیوته)من نگفتم تو چی هستی جا خالی گذاشتم.
3.شاید از من بزرگتر باشی ولی ای کیوت نصف مال من هم نیست.
4.راستی دنیای سوسکها چه طوره؟فاضلاب خوش می گذره؟
در ضمن من فقط حال دارم جواب سوسکی رو بدم.
بقیه با خودشون کلکل کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 بهمن 1383 15:14
نمایش جزئیات
آفلاین
كلكل مودل سوسكي:

قال اينيگو خصاب به لاوندر
بعد از 1 هفته فكر كردي !!!اومدي جواب دادي واسه ما؟؟؟؟؟
نقل قول:
اینیگو جان من نگفتم به من توهین شده! من پیشاپیش گفتم که از اول تکلیفمون مشخص بشه!

چرا زير حرفت ميزني؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خودت نوشتي كه من تحمل توهين رو ندارم!!!!يعني داري كل كل ميكني و اين رو به حساب توهين گرفتي!!!!!!!پس يعني هنوز بچه اي كه بفهمي كل كل چيه!!!!!فقط ادعا هستي!!!!ميفهمي!!!!!!؟؟فعلا كه دارم پوزت رو مييمالم به زمين تو كلكل!!!!!
نقل قول:
در ضمن گفته ی دیپت اصلا واسه من مهم نیست چون یه خاکستریه و یه خائن

تو كه نميتوني جوابش رو بدي و كم آوردي!!!!چرا بهونه مياري ميگي چون خاكستري و... !!!!ببين اينا همش بهونه هست!!!تو كم آوردي!!!!!!حالا هر جور ميخواي به خودت تلقين كن كه كم نياوردي...يكم اعتماد بنفس بده به خودت!!!!
در ضمن!!!!!مثل من جملات رو نقل قول كن در يه كادر!!!چون..
خب گبذريم:
نقل قول:
این برای من خیلی عجیبه که میبینم هر وقت هر کدوم از اعضا کم میارن می گن ما قبلا در سایت با یه شناسه ی دیگه عضو بودیم و از این مزخرفات ! سعی نکن منو رنگ کنی عزیز چون خودم استاد نقاشی ام !

ببين چرا حرف مفت ميزيني!!!!به كلمه جديد ياد گرفتي:("كم اوردن")
اينم تازه از سوسكي تقليد كردي!!!!!!!!
ببين تو يه سوال كردي گفتي كه زود تر از من عضو شدي!!!!
خب منم گفتم!!!گفتم كه يه شناسه ديگه داشتم!!واقعا هم راست ميگم!!!!!haryy_cho_love2006
هري_سيريوس!!!!!
اين دو تا شناسه هاي قبليم بودن!!!
ولي يكي داشتم ماله ارديبهشت فكر كنم!!!!
يادم رفته ولي هر چه زود تر پيدا ميكنم و بهت ميگم!!!!
در ضمن"توي كل كل" كدوم نفر به جز من گفته كه چند تشناسه داشته!!!(به جز من و سوسكي!!!فكر كنم سوسكي هم گفته بود!!الته فكر كنم!!!!)
من نميدونم چرا استاد نقاشي شدن هم هر كي هر كي شده!!!! يه نفر با دوست پسر يا دختر! دعواش ميشه يا توي كل كل كم مياره مياد ميره استاد نقاشي ميشه!!!
نقل قول:
منظورت از #همه # خودت و اون خاکستری هستین؟ + سوسک؟

خب....يعني ين قدر آي كيون پايينه كه معني همه رو نميفهمي!!!!
نقل قول:
ولی مطمئن باش از مادر نزاده کسی که بتونه منو ضایع کنه .البته میدونم چرا این حرفو زدی چون همیشه ضایع شدی و کم اوردی فکر میکنی همه مثل خودتن!

خب....پي نميدوني چرا كم آوردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب چرا از ما ميپرسي كه نميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟ببين لاوندر جملت رو اشتباه گفتي بايد اينطوري ميگفتي:
مادر نزاده كه تا حالا منو ضايع نكرده باشه!!!
ببينم!!!!!داور بياريم قضاوت كنند كه كي ضايع شده!!!!خب اين كه تابلوي !!!تو ديگه!!!
نقل قول:
الیشیا از حمایتت ممنون ! ولی باید به اینیگو جان بگم که من نیازی ندارم به کسی بگم تا از من حمایت کنه ! اگه همه ی سایت هم با شما متحد باشن منو نمی تونید از رو ببرید

فعلا كه من تك نفري ضايت كردم!!!ميخواي همه سايت ضايت كنند؟
نقل قول:
من عاری از تجربه هستم ؟ من امتحانات مقدماتی جادوگری ( سال 5) رو گذروندم شما چطور ؟ شما که وقتی سال اول بودین بعلت بی استعدادی( تردست بودن ) از هاگوارتز و جامعه ی جادوگری اخراج شدید . حالام که خودتون رو پرفسور جا زدین ! خیلی جالبه !

ببين!!!!!چرا از خودت حرف در مياري؟
تو الان تازه رفتي سال شش!!!!خيلي پرو شدي!!!!
من بي استعداد بودم!!!!
اگه بي استعداد بودم....چرا در كلاس هاي خصوصي دوئل و هنر هاي جادويي من اسم نوشتي!!!بعد كه ديدي سوسك اومد!!ديگه ديدي سوسك تو رو ضايع ميكنه....رفتي...
لاوندر چرا توي كل كل كم مياري و حرف از خودت ميبافي؟ ها؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
نقل قول:

پرفسور اينيگو ايماگو نوشته:
نقل قول:

آليشا نوشته:
لاوندر! منم هواتو دارم(ابراز وجود! )
من سابقه مابقه حالیم نمیشه هر کی مشکلی داره بگه.
خلاصه:
اگر میخواهید طعم شیرین ضایع شدن را بچشید
اگر میخواهید سوابقتان را نابود کنید
اگر میخواهید معنی کم آوردن را بفهمید
اگر میخواهید.........
خب فرضا که اینارو بخواین...خب چي كارم ميكنيد؟

خب...ببين آليشا جان....اين پستت فقط سه تا چيز مهم رو نشون ميده:
1. لاوندر كم آورده....به تو گفته بياد...كمتر ضايع بشه...
2.شما همه موارد بالا يعني طعم شيرين ضايع شدن و نابود شدن سوابق و... ر. چشيديد و عاري از تجربه هستيد
3.مراجعه كنيد به مورد يك
......................................................
نقل قول:
ديپت نوشته شما همیشه کم میاورید این که دیگه ثابت شده چرا انکار می کنید ....

ديپت جان اينو خوب اومدي عزيزم...ميبيني لاوندر همه تو رو ميشناسن
..............................................................................

نقل قول:
لاوندر نوشته : در ضمن جناب عالی بعد از من عضو شدی ! چطور اولین روزایی رو که عضو شده بودم بیاد داری ؟!

خب نوبت لاوندر:
ببين عزيزم! من از خيلي وقت پيش يعني خيلي وقت قبل از تو عضو سايت بودم...البته با يك شناسه ديگه!!!!از سوسك بپرس!
خب اين از اين
نقل قول:
در ضمن یکی از بچه ها گفته بود فحشه ( اگه اشتباه نکنم) که درست یادم نیست یا ردش کردم یا بسته به شرایط اون موقع این حرفو زدم این از جواب شما !

ببين لاوندر من چند تا شاهد دارم....الان از اون زمانا خيلي ميگذره..درست يادم نيست در كدوم تاپيك بود كه اون پست رو زدي وگرنه دستت رو ميشد!!!!
من قشنگ يادمه سال سوم بودي گفتي كل كل باز چيه؟ همون توهينه؟
نقل قول:
خارج از کلکل: سر نیکلاس خیلی وقته ان نشده .... ازش خبری نداری

من خارج و داخل حاليم نميشه هر كلمه كه نوشني جزو كل كله

توهين نكن بهش
اون آن هست نه ان
نقل قول:
ولی تحمل توهین و ندارم .شما استاد من بودی ؟ فکر کنم واسه ی اموزش فنون کل کل خودم خصوصی واست کلاس گذاشته بودم . یادت رفته؟ حالا من متواضعم سو استفاده ن

تحمل توهين رو نداري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
سوسكي جون لو داد لاوندر خودشو....ديدي....موچشو گرفتم...
ببين عزيز ...توهين ؟؟؟؟؟؟ما داريم كل كل ميكنيم.....عزيزاني كه شاهد اين كل كل هستند توجه كنيد....به كل كل ميگه توهين.....پس تو بودي لاوندر كه اون پست رو زدي؟؟؟ها !!!!!!

خب ببينم
از بست كه ضايع شدي و توي كل كل كم آوردي كلاس باز كردي واسه خودت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاري از تجربه

اینیگو جان من نگفتم به من توهین شده! من پیشاپیش گفتم که از اول تکلیفمون مشخص بشه! در ضمن گفته ی دیپت اصلا واسه من مهم نیست چون یه خاکستریه و یه خائن ! این برای من خیلی عجیبه که میبینم هر وقت هر کدوم از اعضا کم میارن می گن ما قبلا در سایت با یه شناسه ی دیگه عضو بودیم و از این مزخرفات ! سعی نکن منو رنگ کنی عزیز چون خودم استاد نقاشی ام ! یه سوالی ازت داشتم: منظورت از #همه # خودت و اون خاکستری هستین؟ + سوسک؟
ولی مطمئن باش از مادر نزاده کسی که بتونه منو ضایع کنه .البته میدونم چرا این حرفو زدی چون همیشه ضایع شدی و کم اوردی فکر میکنی همه مثل خودتن! یا بقول معروف: * کافر همه را به کیش خود پندارد*
الیشیا از حمایتت ممنون ! ولی باید به اینیگو جان بگم که من نیازی ندارم به کسی بگم تا از من حمایت کنه ! اگه همه ی سایت هم با شما متحد باشن منو نمی تونید از رو ببرید !
به سوسک:
من واقعا شرمنده م که بعد از شروع کل کل بنا به دلایل شخصی اوضاعم بهم ریخت . و..... اصلا کم نیاوردم .برای دونستن اینکه کم اوردم یا نه بهتر بود تاریخ اخرین ورودم به سایت رو می دیدی
منظورم از اینکه گفتم شاید بنا به شرایط خاص اون حرفو زده باشم( که نزدم) باید بگم که اصلا از شیوه ی کل کل تو و سر نیکلاس در رابطه با دالاهوف و.... خوشم نمی یومد و اینکه واقعا بهم فحش میدادین ! فحش واقعی و غیر واقعی نداره!

اینیگو : من عاری از تجربه هستم ؟ من امتحانات مقدماتی جادوگری ( سال 5) رو گذروندم شما چطور ؟ شما که وقتی سال اول بودین بعلت بی استعدادی( تردست بودن ) از هاگوارتز و جامعه ی جادوگری اخراج شدید . حالام که خودتون رو پرفسور جا زدین ! خیلی جالبه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 12 بهمن 1383 18:45
نمایش جزئیات
آفلاین
درخواست از چو--- خارج از رول
اگه دقت كني تو داري فقط به من جواب ميدي... اگه ميشه به همه ي دوستان جواب بده... تا اون ها هم بتونن در كل كل شركت كنن... اگه درخواستم رو رد كني... كل كل منتفي ميشه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: دوشنبه 12 بهمن 1383 17:26
نمایش جزئیات
آفلاین
قال سوسك خطاب به چو:
در جواب به در مورد اندروميدا:
1- من هم نگفتم كه تو گفتي كه من گفتم! بعدشم مگه من گفتم حيوون توهينه!؟ نه! اصلا توهين نيست!
2- لازم به فكر كردن نيست... مسلمه كه من بزرگترم... بعدشم آي كيو! منظور من از نظر سني نبود!
3- هه... هه... هه... افراد بخندين تا چو ضايع نشه! دو كلمه باعث ميشه معني جمله به كلي عوض بشه... ولي فكر نكنم عقل ناقص تو اين چيزها رو درك كنه... پس خودت رو ناراحت نكن...
4- هه... هه... هه... ضرب المثل رو هم كه ياد نداري! فلفل نبين چه ريز... ولي تو گفتي فلفل نگو چه ريزه... در اينجا همون جك سيمي كه توي سر شماست صدق ميكنه!

در جواب به موضوع اصلي:
1- اتفاقا اصلا هم نفهميدي! من فهميدم ولي اگه نمي فهميدم هم كسي نگفت به تو ربطي داره!
باز هم بي ربط بود! كي گفته من شروع كردم؟ ولي خوب كاري كردي ديگه اين گزينه رو نذار... (مثل الآن)

2- من براي شوخي به پروفسور مك گونگال اين حرف رو زدم... و ضايع شدن يعني اون چيزي كه شما دارين ميشين... و هيچ كس براي يك موضوع ساده مثل اين ضايع نميشه... بلكه براي مسائل مهم تري مثل كل كل با من ضايع ميشه!

3- بي ادب توهين بسيار بديه! و گفتن اين كلمه گناه كبيره محسوب ميشه! بعدشم تو امتحان كردي؟ معلومه كه نه! هر رفتي جلوي مغازه واستادي و به مردم گفتي بيجا كردي... بعد بيا و نتيجه رو گزارش بده... نه الآن!

4- چرا دروغ ميگي! من كه خودم همه چيز رو ميدونم! من خودم اون زمان داشتم از پشت پرده كارهايي رو براي كل كل كردن انجام مي كردم و سخت مطالب اون تايپيك رو دنبال مي كردم... تنفس مصنوعي حرف اول و آخر در اون تايپيك رو ميزد و يكي از دلايل پاك شدن اون تايپيك هم همين بود! (گفتم يكي از دلايلش... ولي مهم ترين دليلش اين نبود)

5- آخي! هنوز داري با تصوير خودت توي آينه صحبت مي كني؟
6- و در مورد تو اين رو هم ميگه: آي كيو ميگو سوخاري!

7- چه جك جالبي بود! پيام هاي كي با ربطه؟ تو؟ صبر كنم برم اين جك جديد رو براي دوستام تعريف كنم! الآن ميام... (نيم ساعت بعد... بعد از كلي خنديدن) خب مي گفتي پيام هاي تو با ربطن؟ تو اصلا مي دوني پيام با ربط يعني چي؟ من چند روز پيش يكي از مقالاتت رو ديدم كه نوشتي بود اشكالات كتاب ها بعد در مورد نكات مهم اونها حرف زده بود!

8- خودت هم دوباره به گزينه ي 5 من نگاه كن!
9- هه... هه... هه... مگه روي در آي كيو ها رو نديدي نوشته: در دماي زير 20 درجه ي سانتيگراد نگه داري بشه؟ پس بگو براي چي آي كيوت پايينه! چون كپك زده! (اين هم از كمبود اي كيو نيست، از اصول كل كله!)

10- وا؟ به من چه ربطي داره كه يك نفر از ده شما اومده!؟

-------
در جواب به بميري برام: آمين يا رب العالمين.
آي كيو! دو ماه ما ميشه يك چيزي توي مايه هاي چهل سال شما! عقلت نميكشه كه!
نه... براي آدم ها ته مونده ي آي كيو سوسك ها رو مي فروختم!!!‌
ميشه به پيام هايي كه مربوط به تو نميشه جواب ندي؟ من بايد يك جواب رو به دو نفر بدم اون وقت... آخه اندروميدا كه حرف زدن ياد نداره... فقط ياد داره اسمايليز! (همين الآن تايپيكش روديدم!) دست زدن رو بگذاره!

---------
گروه بندي ها تغيير كرد به:
سوسك ‹‹‹-------------------------››› چو چانگ و اندروميدا
لاوندر كه همون اول كم آورد! ايماگو و ديپت هم كه الآن مشغول مغازه هاي آشغال شون هستن... و من تك نفر با شما دو نفر كل كل ميكنم و روتون رو هم كم مي كنم! حالا ببين!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: دوشنبه 12 بهمن 1383 14:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سوسك نوشته:
قال سوسك خطاب به چو:
1- ... من هم از همون اول نگفتم حيوونم... اين اندروميدا بود كه به من گفت حيوون...
2- اندروميدا از من بزگتره؟ عمرا... تا فردا آواتار جديدم آماده ميشه... مي فهمين كي بزرگتره!
3- اگه دقت كني مي بيني كه من تقليد نكردم... شما گفتين: در نيفتين كه ور افتين... من گفتم ور نيفتين كه در افتين!
4- من افتخار مي كنم كه با يك پروفسور هم جبهه شدم نه با يك موجود بالدار ريزه ميزه...

در جواب به در مورد اليشيا:
اگه اليشيا رو نپذيري كي رو بايد بپذيري؟
مي بينيم كي كم مياره...
سنت مانگو؟ آره من يك بار سرما خورده شدم رفتم اونجا... ولي تو براي بيماري هاي رواني دو سه سالي در بخش رواني هاي اونجا بستري بودي و وقتي دكتر ديده خوب نميشي... مرخصت كرده...

در جواب به اصل ماجرا:
1- منظورم رو نفهميدي... منظور من اين بود كه تو زيادي بچه مثبتي و خودت هم اعتراف كردي... ولي من كاملا بر عكس تو هستم...
2- خوب... باز هم بي ربط بود... دفعه ي بعد اين گزينه رو حذف كن... چون همش بي ربطه!
3- پروفسور هيچ وقت من رو ضايع نمي كنه... و من باز هم بر سر حرف خودم هستم... ايفاي نقش من كل كل ايه.. و هيچ مشكلي هم نداره...
4- روستاي شما هگمتانه ي بچه مثبت هاست... و من باز هم تاكيد مي كنم بيجا كردي توهين نيست... ميگي نه؟ برو جلوي يك مغازه واستا هر كي رد ميشه بهش بگو بيجا كردي!!! بعدشم... بي ادب نامه ي عاشقانه چيه؟ من اين مورد رو به حاجي دارك لرد گزارش ميدم!!! (اگه ميخواي بدوني توهين چيه... در ياهو به من پيام بده)
5- من قشنگ يادمه... لسترنج گفت: ميشه شما يك تايپيك باز كنين و كار رو به تنفس مصنوعي و عروسي نكشونين؟ و يكي ديگه هم گفت: زماني كه اينجا باز شد فكر كردم يك محل مناسب براي كل كل باز شده ولي دوباره... و بيشتر اعضايي كه اون زمان به كل كل مي پرداختن هم حرف هايي شبيه به اين زدن... و از كل كل دست برداشتن... و فقط بچه هايي كه هنوز فكر مي كردن كل كل يعني نمايشنامه ي تنفس مصنوعي به فعاليت در اونجا ادامه دادن...
6- نه اتفاقا مثل اينكه تو عوضي گرفتي... نكنه براي اولين بار توي عمرت آينه ديدي داري با خودت حرف ميزني؟
بله تكميل شد... و از دفعه ي بعد اين قسمت هم پاك بشه (همون طور كه الآن هم حذف شده)
7- مگه من چي ميگم؟ من ميگم 15 صفحه ي بيست پيامي بود كه به 30 صفحه ي ده پيامي تغيير كرد... در مورد تو شاعر ميگه: آي كيو شلغم...
8- تو؟ خوبه من يك دونه پيام با ربط دارم ولي بعيد مي دونم تو همون يك دونه رو هم داشته باشه!
9- اگه مغزتون سالم باشه كه نياز به خودكشي ندارن... اصلا مي دوني چيه؟ در مورد جبهه ي شما يك جك ساختن:
توي سر اعضاي شما يك دونه سيمه كه اگه اون رو قطع كنن... گوش هاتون ميفته!
و نتيجه ميگيريم در سر شما مغز وجود نداره كه بخواد سالم باشه يا نه...
10- از كجا معلوم تو اشتباه نمي كني؟ مسلما تو با اين آي كيو يه پايين اشتباه ميكني... نه من كه آي كيوم از 175 هم بالاتره...
11- اين مورد رو هم كم كن تا بشه سه مورد.
12- هابيت؟ كي هست حالا؟

چرا... من خودم رو ميشناسم... ميخواي خودم رو معرفي كنم؟ من سوسك هستم... 2 ماه دارم... از دسته ي سوسك هاي غول آسا هستم... و غذاي من موجودات كوچك و بال دار مي باشد...
تو يك چي چي اي؟ من كه نفهميدم... ولي مهم نيست... غذاي من هر چي ميخواد باشه، باشه... ولي كوچولو و بال دار باشه...
لازم نيست كه تو ببيني!
به چو هم گفتم من تقليد كار نيستم... شما گفتين در نيفتي كه ور افتي من گفتم ور نيفتي كه در افتي... حالا آي كيو و قدرت درك شما پايينه و متوجه نميشين... مشكل من نيست...
من رو توي فاضلاب راهم نميدن... اون وقت تونستم و قدرتش بوده كه آي كيو فروش بشم... ولي تو نشدي و قدرتش رو هم نداشتي... پس معلوم ميشه اوضاعت از من هم بدتره...
با خودت حرف زدي ديگه... نه؟ حتما تو هم مثله چو براي اولين بار در عمرت آينه ديدي داري با خودت حرف ميزني... شك ندارم...

در مورد اندروميدا:
1- منم نگفتم كه تو گفتي!در ضمن اگه بيجا كردي توهين نيست پس حيوون هم توهين نيست!بهت برنخوره كوچولو!

2-تو اينجوري فكر كن!با خودت خوش باش!

3-فقط دو تا كلمه رو عوض كردي!به هر حال همه كلمه ها توشه!پس نتيجه ميگيريم تقليد كردي!

4-فلفل نگو چه ريزه،بشكن ببين چه تيزه!(البته نه در مورد تو!)

موضوع اصلي:

1- اتفاقا خيلي هم خوب فهميدم...حالا تو نفهميدي به من ربطي نداره،اي كيوت پايينه!

چون موضوع رو تو شروع كردي حذف ميكنم!

2-خوبه خودت اينو گفتي!

3-اره؟بگم بيجا كردي كه بياد يقه مو بچسبه بگه چرا به من توهين كردي؟!بي ادب توهينه ها!مواظب باش!

4-عزيز من ما اونجا كل كل ميكرديم!حتي قانون گذاشته بوديم كه تنفس ممنوع!

5-چرا صفات خودتو به ديگران نسبت ميدي؟

6-و در مورد تو هم ميگه: اي كيو چغندر...

7-پيامهاي من همش با ربطن!حتما اولين باره كه پيام باربط ميبيني واسه همون نميشناسيش!

8-در مورد قبيله شما اين جكو ساخته بودن!به مورد 5 برو!

9-اي كيو من بالاي 227 درجه سانتيگراده!بيخودي حرف نزن!

10-هيچي!يه نفر از ده اومده بود!

----------

اخي!2 ماه! بميرم براش!(خدا نكنه! )

ميدوني چيه؟لابد براي سوسكا ته مونده اي كيوي ادما رو ميفروختي!

ببين !قشنگ نگاه كن!

كو + بيد = گوبيد

حالا گرفتي؟(فكر نكنم!)

حس شكاكيت هم درست كار نميكنه!به چه درد ميخوري اخه؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: یکشنبه 11 بهمن 1383 15:48
نمایش جزئیات
آفلاین
قال سوسك خطاب به چو:
1- ... من هم از همون اول نگفتم حيوونم... اين اندروميدا بود كه به من گفت حيوون...
2- اندروميدا از من بزگتره؟ عمرا... تا فردا آواتار جديدم آماده ميشه... مي فهمين كي بزرگتره!
3- اگه دقت كني مي بيني كه من تقليد نكردم... شما گفتين: در نيفتين كه ور افتين... من گفتم ور نيفتين كه در افتين!
4- من افتخار مي كنم كه با يك پروفسور هم جبهه شدم نه با يك موجود بالدار ريزه ميزه...

در جواب به در مورد اليشيا:
اگه اليشيا رو نپذيري كي رو بايد بپذيري؟
مي بينيم كي كم مياره...
سنت مانگو؟ آره من يك بار سرما خورده شدم رفتم اونجا... ولي تو براي بيماري هاي رواني دو سه سالي در بخش رواني هاي اونجا بستري بودي و وقتي دكتر ديده خوب نميشي... مرخصت كرده...

در جواب به اصل ماجرا:
1- منظورم رو نفهميدي... منظور من اين بود كه تو زيادي بچه مثبتي و خودت هم اعتراف كردي... ولي من كاملا بر عكس تو هستم...
2- خوب... باز هم بي ربط بود... دفعه ي بعد اين گزينه رو حذف كن... چون همش بي ربطه!
3- پروفسور هيچ وقت من رو ضايع نمي كنه... و من باز هم بر سر حرف خودم هستم... ايفاي نقش من كل كل ايه.. و هيچ مشكلي هم نداره...
4- روستاي شما هگمتانه ي بچه مثبت هاست... و من باز هم تاكيد مي كنم بيجا كردي توهين نيست... ميگي نه؟ برو جلوي يك مغازه واستا هر كي رد ميشه بهش بگو بيجا كردي!!! بعدشم... بي ادب نامه ي عاشقانه چيه؟ من اين مورد رو به حاجي دارك لرد گزارش ميدم!!! (اگه ميخواي بدوني توهين چيه... در ياهو به من پيام بده)
5- من قشنگ يادمه... لسترنج گفت: ميشه شما يك تايپيك باز كنين و كار رو به تنفس مصنوعي و عروسي نكشونين؟ و يكي ديگه هم گفت: زماني كه اينجا باز شد فكر كردم يك محل مناسب براي كل كل باز شده ولي دوباره... و بيشتر اعضايي كه اون زمان به كل كل مي پرداختن هم حرف هايي شبيه به اين زدن... و از كل كل دست برداشتن... و فقط بچه هايي كه هنوز فكر مي كردن كل كل يعني نمايشنامه ي تنفس مصنوعي به فعاليت در اونجا ادامه دادن...
6- نه اتفاقا مثل اينكه تو عوضي گرفتي... نكنه براي اولين بار توي عمرت آينه ديدي داري با خودت حرف ميزني؟
بله تكميل شد... و از دفعه ي بعد اين قسمت هم پاك بشه (همون طور كه الآن هم حذف شده)
7- مگه من چي ميگم؟ من ميگم 15 صفحه ي بيست پيامي بود كه به 30 صفحه ي ده پيامي تغيير كرد... در مورد تو شاعر ميگه: آي كيو شلغم...
8- تو؟ خوبه من يك دونه پيام با ربط دارم ولي بعيد مي دونم تو همون يك دونه رو هم داشته باشه!
9- اگه مغزتون سالم باشه كه نياز به خودكشي ندارن... اصلا مي دوني چيه؟ در مورد جبهه ي شما يك جك ساختن:
توي سر اعضاي شما يك دونه سيمه كه اگه اون رو قطع كنن... گوش هاتون ميفته!
و نتيجه ميگيريم در سر شما مغز وجود نداره كه بخواد سالم باشه يا نه...
10- از كجا معلوم تو اشتباه نمي كني؟ مسلما تو با اين آي كيو يه پايين اشتباه ميكني... نه من كه آي كيوم از 175 هم بالاتره...
11- اين مورد رو هم كم كن تا بشه سه مورد.
12- هابيت؟ كي هست حالا؟

چرا... من خودم رو ميشناسم... ميخواي خودم رو معرفي كنم؟ من سوسك هستم... 2 ماه دارم... از دسته ي سوسك هاي غول آسا هستم... و غذاي من موجودات كوچك و بال دار مي باشد...
تو يك چي چي اي؟ من كه نفهميدم... ولي مهم نيست... غذاي من هر چي ميخواد باشه، باشه... ولي كوچولو و بال دار باشه...
لازم نيست كه تو ببيني!
به چو هم گفتم من تقليد كار نيستم... شما گفتين در نيفتي كه ور افتي من گفتم ور نيفتي كه در افتي... حالا آي كيو و قدرت درك شما پايينه و متوجه نميشين... مشكل من نيست...
من رو توي فاضلاب راهم نميدن... اون وقت تونستم و قدرتش بوده كه آي كيو فروش بشم... ولي تو نشدي و قدرتش رو هم نداشتي... پس معلوم ميشه اوضاعت از من هم بدتره...
با خودت حرف زدي ديگه... نه؟ حتما تو هم مثله چو براي اولين بار در عمرت آينه ديدي داري با خودت حرف ميزني... شك ندارم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: شنبه 10 بهمن 1383 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
خطاب به سوسک:
اولا خودت خودتو نمی شناسی؟
دوما من یه کوپیدم.(مثلا)
سوما می شناسم اما درجه اش رو ندیدم.
چهارما واقعا توی سوسکها اینقدر تقلید هست یا فقط تو از توشون این جوری در اومدی؟
پنجما اخه تو رو توی فاضلاب رات نمی دادن اومدی اینجا بهت موقتی جا دادن اون وقت توی ای کیو فروشی بودی؟
ششما حیف که تو لیاقت اینکه ضایعت کنن هم نداری!!
خطاب به چو:
ای ول!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "