نام و نام خانوادگي : پرسي ويزلي ( P)
نام کامل : پرسي اينگنياتوس ويزلي
لقب : عوضي
شغل : رئيس سازمان ورزش و تفريحات جادويي ، خبرنگار افتخاري پيام امروز ( با اجازه ي وزير )
فعاليت گذشته : قبل از اينکه در سايت جادوگران اختلال ايجاد بشه مديريت سايت بر عهده ي من و چند تن از دوستان بود که وقتي دوباره سايت راه اندازي شد فقط شناسه ي من خراب شده بود که هر کاري کرديم مي بينيد که نشد .
شناسه ي پيشين : پرسي ، تام مارولو ريدل ( T )
درجه رول نويسي : عالي ولي تا بحال زياد در اين کارها شرکت نکردم انشاالله جبران ميشه .
زمان عضويت : کلا قبل از اينکه سايت خراب شه تا بحال 2 سال و 18 روز .
فعاليت : عضو گروه مرگ خواران ( گذشته ) ، سرپرست و ايجاد کننده تيم طراحي سوال براي آزمون سمج، زننده تاپيک هاي فراواني از جمله : چرا هري براي برقراري ارتباط با سيريوس از آينه ي دو طرفه استفاده نکرد ، بهترين مسابقات با بهترين امتيازات ، همکاري براي برگزاري آزمون سمج و .................... و مديريت سايت آواي ققنوس را بر عهده دارم .
ويژگي هاي پرسي ( شناسه ام ) : شخصي که کارهايش طبق مقررات و و نظر وزارتخانه است ، او فردي بسيار خودخواه و عوضي است و بسيار رسمي با ديگران ارتباط برقرار مي کند و بسيار بسيار جاه طلب است و فقط خواهان پيشرفت و جاه طلبي بيشتر است او پسر سوم خانواده ي ويزلي است در گذشته منشي فاج و در حال حاضر منشي اسکريمژور وزير است و بسيار به کارش اهميت مي دهد و اصلا طبع شوخي ندارد و در يک کلام : خيلي آدم چرتيه
ويژگي هاي آرش ( خودم ) : مهربان ، با وفا ، شوخ طبع ، اصلا رسمي نيستم ، 15 سال دارم و پسر اول خانواده ، خواهان پيشرفت براي خودم و ديگران ، خدمت به جامعه ي جادوگري و سايت جادوگران ولي خودمونيم جاه طلب هستم ولي نه مثله پرسي در يک کلام : خيلي پسر گلي ام
بایگانی شد ... متشکر !
-----------------------------------------
تخلفات:
1-گمراه کردن مامور دولت در حین انجام وظیفه!تاپیک بی مورد و بدون مجوز
بایگانی شد توسط ققنوس
آنلاینها
16 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
4
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
دفتر ثبت اطلاعات کارکنان وزارتخانه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: دفتر اطلاعات کارکنان وزارت خانه و...!
پرونده آرتیکوس دامبلدور
دفتر اطلاعات کارکنان وزارت خانه و...!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

قدی بلند، موهای خرمایی هیکلی بروباریک وصورتی سفید مثل مرده ها دارد.