کلاس پرواز و کوییدیچدانش آموزان عزیز این برنامه ده جلسه آینده است و قراره طبق این برنامه کلاسها برگذار بشه .
جلسه اول : طریقه سوار شدن صحیح بر روی چوب جارو .
جلسه دوم : آشنایی با قوانین کوییدیچ .
جلسه سوم : بررسی چوب جارو ، چماغ مدافین و توپهای بازی .
جلسه پنجم : آموزش تاکتیک های مقدماتی بازی .
جلسه ششم : تمرینهای قدرتی و آموزش مقدماتی نبرهای تک به تک .
جلسه هفتم : تاریخچه مسابقات کوییدیچ در دوره های گذشته .
جلسه هشتم : آموزش تاکتیکهای پیشرفته .
جلسه نهم : تمرین پرواز با جارو بصورت حرفه ای و آموزش پیشرفته نبردهای تک به تک .
جلسه دهم : یک ارزش یابی از کلیه مطالب و انتخاب بهترین تا این مرحله .
موضوعات جلسات بعد رو هم نسبت به فعالیت و پیشرفت دانش آموزها تعیین میکنم .
-------------------------------------------------------------------
جلسه اول : طریقه سوار شدن صحیح بر روی چوب جارو .مکان : زمین کوییدیچ هاگوارتز
زمان : همین حالا
فیش ... فیشو ... پوف ... ( صدای وزیدن بادی ارزشی

)
دانش آموزان گل و بلبل مدرسه هاگوارتز در کنار زمین ایستاده بودن و با ترس و لرز به همدیگه نگاه میکردن . قرار بود برای اولین بار سوار جارو بشن و طریقه پرواز رو یاد بگیرن .
هدویگ : ااااااااه ... پس چرا پروفسور مرلین نمیاد ؟! الان نیم ساعته منتظریم
مونتاگ در حالی که از ترس دست و پاش می لرزید گفت : حالا چرا اینقدر عجله داری ؟! اصلا ببینم مگه تو جغد نیستی ؟!
هدویگ : ایهین
مونتاگ : خب پس چرا می خوای با جارو پرواز کنی ؟
هدویگ : هومک !!! به نکته جالبی اشاره کردی . درسته من جغدم و طبیعتا نباید سوار جارو بشم ، ولی آخه کجای من مثل بقیه جغدهاست که اینش باشه !! من یک جغد دانا و اندیشمند و توانمندم
ملت ؟ هوق ...
مونتاگ : بابا اندیشمند !!! میشه بگی چیه تو با بقیه جغدها فرق داره ؟!
هدویگ : خب یعنی تو نمی دونی ؟! یخورده فکر کن .
مونتاگ : نچ !!! چیزی به ذهنم نمیرسه .
هدویگ : بابا ! خنگه ! من دارم با تو حرف میزنم . یه جغد داره با تو حرف میزنه
و اینگونه شد که مونتاگ و بقیه ملت به این حالت در اومدن
قام قام قام ... بوق بوق ... قام قام .
- برین کنار پروفسور مرلین داره میاد ... زود باشین ... برین کنار .
این صدای مرلین بود که با موتور براووش وارد زمین کوییدیچ شد . مرلین در یک حرکت انتحاریک - جواتیک از موتور پرید پایین و رو به دانش آموزها کرد .
مرلین : اوه اوه !!! نگاه کن امسال چه عطیقه هایی دانش آموز این کلاس شدن . یکی از یکی تابلوتر

. ( این تیلیپ خشانت جلسه اول این استادهای بوقیه

)
مرلین اخمی کرد و عربده زد : جاروها سمت راست ، روی زمین . یالا زود باشین .
دانش آموزها هم که ترسشون چند برابر شده بود اطاعت کردن و جاروهارو سمت راستشون روی زمین گذاشتن .
مرلین اینبار با صدایی گوش خراشتر فریاد زد : ........
----------------------------------------------------------------------
خب اینم از نمایشنامه جلسه اول . از این به بعد رو شما باید توی تکالیفتون ادامه بدین . به نظر من خیلی بهتره که نمایشنامه من و نمایشنامه شما در مجموع داستان جلسه اول رو تشکیل بده و کاملا به صورت نمایشنامه باشه .
ببخشید اگه بد شد . چون هم نمی دونستم باید روز اول تیر هم باید تدریس کنم و هم با بچه ها میتینگ بودیم و ساعت 11 شب رسیدم خونه .
تکالیف این جلسه :- سوال 1 : مرلین از شما می خواد تا چوب جاروتون رو دستتون بگیرین . شما باید چیکار کنین ؟( 5 امتیاز )
- سوال 2 : هنگام سوار شدن بر روی چوب جارو و آغاز پرواز ، چه نکاتی رو باید رعایت کنین ؟! ( 5 امتیاز )
- سوال 3 : احساس خودتون رو در هنگام ارتفاع گرفتن از زمین و پرواز شرح بدین ؟! ( 5 امتیاز )
- نمایشنامه : نمایشنامه ای از لحظه در دست گرفتن چوب جارو تا لحظه فرود اومدن روی زمین بنویسین . ( 15 امتیاز )
----------------------------------------------------------------------
دوستان هیچ محدودیتی برای روش انجام تکالیف و نوشتن نمایشنامه وجود نداره . شما میتونین طنز یا جدی بنویسین . میتونین از قوه تخیل خودتون استفاده کنین . در کل کسی امتیاز بیشتر میگیره که ایده اش زیباتر باشه .
موفق باشین .