امروز نقد دوتا نمایشنامه یکی از آنیتا دامبلدور و یکی از پرسی ویزلی( P ) رو که در تاپیک خانه ی شماره ی دوازده گریموالد زدن رو اینجا میزنم(پستهای شماره 159 و 160):
پست آنیتا دامبلدور(شماره ی 159)...خانه ی شماره ی 12 گریمالد:
چقدر واقعا من زود نقد میکنم!
خب ببخشید آنیتا واقعا یادم رفته بود پستت رو نقد کنم و تازه یکی دیگه که پست زد پستت رو دیدم....در هر صورت ببخشید!
خب خب خب
بزار ببینم اینجا چی داریم....یه نمایشنامه خوب با دیالوگهای جالب!
ولی بزار ببینم....نه....فضاسازی و داستان خوبی نداره!...درسته!
خب آنیتا جان دیالوگهای نمایشنامت بر اساس اون چیزی که فکر کرده بودی و اون طنزی که میخواستی به کار ببری چیز جالبی از آب در اومدن.ولی به شخصه از فضاسازی این یکی نمایشنامت خوشم نیومد و امیدوارم در کارت تجدید نظری بکنی....امیدوارم فعالیتت تویه انجمن امپراطوری تاریکی بتونه این مشکلو حل بکنه.
پیشنهاد:درسته...پیشنهاد من برای بهتر کردم فضاسازیت تنها و تنها فعالیت بیشتر و بیشتر و بیشتر در تاپیکهای جدی و البته جد و طنز قاطیه که امیدوارم انجام بدی
و داستان!
چیزی که شاید خیلی معلوم بود که داستان نمایشنامت یه جورایی به محفل ققنوس نمیخورد....قبول داری که یه کم خاله بازی داشت؟...چون محفل ققنوس باید جدی تر از اینا باشه...حتی طنزش یه کم کمتر باشه و جدیش بیشتر.
نه نمیگم طنز ننویسیم تویه محفل ولی طنزی که در قالب یه نمایشنامه با داستانی خوب باشه.
داستانی که یه جورایی بهتر بگم...حماسه باشه!!
منظورمم حماسه مثل شاهنامه نیست!....نه...حماسه از نوع محفل...یه جورایی چه شکلی بگم...جدیت کار محفل در مقابله با ولدمورت...چه ولدمورتی تویه سایت باشه چه نباشه.
بنده در حال حاضر محفل رو فعالش نکردم ولی تو فکرش هستم.دنبال یه سوژه!
پیشنهاد:تنها پیشنهادی که برای بهتر شدن داستان نمایشنامه هات میتونم بدم اینه که وقتی حال نداری نمایشنامه زوری ننویس!...این میتونه مفید باشه!(البته حال نداشتن همراه با فکر نداشتن!)
پست پرسی ویزلی...شماره ی 160...خانه ی گریمالد:
خب خب خب...
پرسی جان باید برات توضیح بدم که محفل ققنوس(انجمن و تاپیکش) در راستای اهداف محفل ققنوس داستان های هری پاتر پیش میره.مهمترین کارش مبارزه با ولدمورته که البته این در مواقعی بیشتر شدت میگیره که ولدمورت داشته باشیم تویه سایت...ولی حتما باید در نبود ولدمورت هم مبارزه با اون در اشد اهداف قرار داشته باشه که امیدوارم از همین الان توجه کنی.
خب در نبود ولدمورت خیلی کارا میکنی...خیلی داستان ها صورت میگیره....بله!
مثل نمایشنامه نویسی در هر جای دیگر سایت...مثل همه جا اینجا هم نمایشنامه نویسیه.
در مورد پستی هم که زدی باید بگم برای اوایل کارت در سایت جادوگران پست بدی نبود.کسایی بودن که در بدو ورودشون بهتر از شما نوشتم...کسایی هم بودن که بدتر نوشتن...میتونم بگم در حالت کلی پست متوسطی بود!(البته من به تاریخ عضویت کاری ندارم...منظورم حالت کلی ورود به رول پلیینگ سایته)
یک جزء نمایشنامه که اصلا مهم نیست ولی در عین حال خیلی مهمه! فضاسازی نمایشنامست....
توضیح دادنش هم نه سخته نه آسون!....خب فضاسازی یعنی اینکه خواننده رو با نوشته هات به محلی ببری که نمایشنامه در اون اتفاق میفته...به طور مثال در این تاپیک باید یه کاری کنی خواننده به اصطلاح بره تو بحر داستان و خودشو در خانه ی شماره ی دوازده گریمالد ببینه.
من پیشنهادم اینه که فعلا رویه فضاسازی نمایشنامه هات کار کن تا بعدا بتونی باز بهتر و بهتر و بهتر از اینی که مینویسی بنویسی....میتونی برای بهتر یادگیری فضاسازی نمایشنامه هات به انجمن امپراطور تاریکی مراجعه کنی و پستهای اونجارو بخونی.
البته پیشنهاد من اینه که به ظاهر نمایشنامه هایی که اونجا نوشته میشه توجه نکنی.یعنی مثل اونا ننویسی...چون در اون صورت یک جدی نویس میشی و بس!...دیگه نمیشه از جدی نویسی درت آورد...پس فقط به فضاسازی ها و طرز استفاده از جملات اونجا توجه کن!
**آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور**
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)