سلام
من برای باز کردن یک تایپک به نام((اصلا Potter یعنی چی؟))
مجوز می خواستم که بتونیم راجع به نام خوانوادگی پاتر نظر بدیم و ببینیم که این نام می تونه یه جورایی به داستان بستگی داشته باشه یا نه؟
با تشکر
امیلی
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
40 کاربر(ها) آنلاین هستند (32 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
38
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گفتگو با ناظران تالار اصلی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

آیا هری غیر از پتونیا فامیلی داشته یا نه؟
این یک سوال است نه در خواست تاپیک ممنون
__________________________________________________________________________________________
ویرایش ناظر:در تاپیک"فک و فامیل هری پاتر در کتابهای بعدی" شاید جوابی به این سوال پیدا کردید و در غیر این صورت سوال خود را در اینجا مطرح کنید تا به آن جواب داده شود.
این یک سوال است نه در خواست تاپیک ممنون
__________________________________________________________________________________________
ویرایش ناظر:در تاپیک"فک و فامیل هری پاتر در کتابهای بعدی" شاید جوابی به این سوال پیدا کردید و در غیر این صورت سوال خود را در اینجا مطرح کنید تا به آن جواب داده شود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتيكوس دامبلدور در 1385/3/14 22:55:20
جهان آنقدر بزرگ نیست که ما تصور می کنیم...جهان آنقدر بزرگ است که ما نمی توانیم تصور کنیم.
آرتور چارلز کلارک
آرتور چارلز کلارک
جزئیات کاربر

با سلام
یک تاپیک می خواستم بزنم با عنوان:
ایا اگر واقعا مرگ دامبلدور یک حقه است الان دامبلدور کجاست؟
___________________________________________________________________________________________
ویرایش ناظر:تاپیک مورد نظر به نام "مرگ دامبلدور: حقه یا حقیقتی تلخ؟" موجود است.خوشحال میشیم با نظر خودتون اون تاپیک رو فعال کنید.
یک تاپیک می خواستم بزنم با عنوان:
ایا اگر واقعا مرگ دامبلدور یک حقه است الان دامبلدور کجاست؟
___________________________________________________________________________________________
ویرایش ناظر:تاپیک مورد نظر به نام "مرگ دامبلدور: حقه یا حقیقتی تلخ؟" موجود است.خوشحال میشیم با نظر خودتون اون تاپیک رو فعال کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتيكوس دامبلدور در 1385/3/14 20:54:12
دامبلدور قوی ترین جادوگر!!!!
هاگوارتز بهترین در جهان
هاگوارتز بهترین در جهان
جزئیات کاربر

به پادما پتیل:
راستش تا اونجایی که من اطلاع دارم توی کتابها نه چیز زیادی در بارهی سالازار اسلیترین گفته شده و نه در مورد نوادگانش یا کسان دیگهای که قبل از ولدی اونو باز کردن.
بنابراین من چیزی برای بحثکردن با دلیل و مدرک از کتابها نمیبینم. مگر اینکه بخوایم جای رولینگ بشینیم و قصهی بازشدن در تالار اسرار توسط پدربزرگ ولدی رو تعریف کنیم!
(نکتهی نظارتی: البته در تالار اسرار همیشه به روی علاقمندان بازهها! ولی مجوز بی مجوز
)
مجوز داده نمیشه.
به مری تات:
اولا که دو پست پشت سر هم نزنید. چت که نمیکنید! همهی حرفها رو توی یه پست بنویسید.
بعد تاپیک مورد نظرتون هم مربوط میشه به احتمالا فروم جادو و جادوگری. اونجا ببینید اگه نیست بزنیدش. نیازی به مجوز هم ندارید.
مجوز داده نمیشه.
راستش تا اونجایی که من اطلاع دارم توی کتابها نه چیز زیادی در بارهی سالازار اسلیترین گفته شده و نه در مورد نوادگانش یا کسان دیگهای که قبل از ولدی اونو باز کردن.
بنابراین من چیزی برای بحثکردن با دلیل و مدرک از کتابها نمیبینم. مگر اینکه بخوایم جای رولینگ بشینیم و قصهی بازشدن در تالار اسرار توسط پدربزرگ ولدی رو تعریف کنیم!

(نکتهی نظارتی: البته در تالار اسرار همیشه به روی علاقمندان بازهها! ولی مجوز بی مجوز
)مجوز داده نمیشه.
به مری تات:
اولا که دو پست پشت سر هم نزنید. چت که نمیکنید! همهی حرفها رو توی یه پست بنویسید.
بعد تاپیک مورد نظرتون هم مربوط میشه به احتمالا فروم جادو و جادوگری. اونجا ببینید اگه نیست بزنیدش. نیازی به مجوز هم ندارید.
مجوز داده نمیشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 31 تیر 1390 05:53
از: سوری، لیتل ونیگینگ،ویستریاواک،شماره 12
پستها:
283

جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 1 مرداد 1385 16:16
از: ميدان گريمولد خانه شماره13
پستها:
43

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 1 شهریور 1387 00:15
از: کاخ سفید پادشاهان در کوه های سفید سرزمین رویاها
پستها:
430

سلام شاهزاده شيطاني عزيز!
اول بگم كه جاي اين پست شما اينجا نبود و منظور رو بايد توي همون تاپيك مربوطه ميخواستي ولي در جواب بگم كه منظور اينكه به قسمت "تماس با ما"كه در سكوي نه و سه چهارم هستش رفته و اونجا مانند زدن نظر روي "ارسال بليت" كليك كرده و بعد طرح خود را كه گفته بوديد بنويسيد تا مديران عزيز در مورد اون فكر و بررسي هاي لازم رو انجام بدهند و به احتمال زياد جواب را هم در همانجا خواهيد گرفت.
بعد باشه!هرچي شما بگيد!پرنس نه شاهزاده!
مرسي
آرتيكوس دامبلدور
اول بگم كه جاي اين پست شما اينجا نبود و منظور رو بايد توي همون تاپيك مربوطه ميخواستي ولي در جواب بگم كه منظور اينكه به قسمت "تماس با ما"كه در سكوي نه و سه چهارم هستش رفته و اونجا مانند زدن نظر روي "ارسال بليت" كليك كرده و بعد طرح خود را كه گفته بوديد بنويسيد تا مديران عزيز در مورد اون فكر و بررسي هاي لازم رو انجام بدهند و به احتمال زياد جواب را هم در همانجا خواهيد گرفت.
بعد باشه!هرچي شما بگيد!پرنس نه شاهزاده!
مرسي
آرتيكوس دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 28 شهریور 1387 22:58
از: یه جای خوب توی هاگوارت
پستها:
95

سلام خدمت همگی
منم مزاحم قبلی !!!
من نفهمیدم هری چی نوشته ! آخه من یه خورده دیر میگیرم !!!؟
اگه شما کمک کنید و مرام بذارین این مشکل رو حل کنین ممنون می شم ! اگه هم نه من ولتون نمی کنم !
آهان یه چیز دیگه : پرنس شیطانی نه ، شاهزاده ی شیطانی !
ببخشید !!!
منم مزاحم قبلی !!!
من نفهمیدم هری چی نوشته ! آخه من یه خورده دیر میگیرم !!!؟
اگه شما کمک کنید و مرام بذارین این مشکل رو حل کنین ممنون می شم ! اگه هم نه من ولتون نمی کنم !
آهان یه چیز دیگه : پرنس شیطانی نه ، شاهزاده ی شیطانی !
ببخشید !!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارادت مند ! منه کارمند !
شاهزاده ی شیطانی SataniC PrincE سابق !
شاهزاده ی شیطانی SataniC PrincE سابق !
سلام
خسته نباشید!
من یه مجوز می خوام و می خوام توی اون این پرسش رو مطرح کنم که"اگر ولد مرت با لولو خورخوره بر خورد کنه لولوخورخوره به چه شکلی در میاد؟"
پرفسور الستور مودی
____________________________________________________________________________________________
ويرايش ناظر:مجوز به دليل نداشتن هيچ اطلاعاتي براي بحث در اين مورد داده نميشود!بعد فكر نميكنم زياد به اين تالار مربوط باشه.لطفا آن را از تالار اصلي و يا جادو و جادوگري بخواهيد.
خسته نباشید!
من یه مجوز می خوام و می خوام توی اون این پرسش رو مطرح کنم که"اگر ولد مرت با لولو خورخوره بر خورد کنه لولوخورخوره به چه شکلی در میاد؟"
پرفسور الستور مودی
____________________________________________________________________________________________
ويرايش ناظر:مجوز به دليل نداشتن هيچ اطلاعاتي براي بحث در اين مورد داده نميشود!بعد فكر نميكنم زياد به اين تالار مربوط باشه.لطفا آن را از تالار اصلي و يا جادو و جادوگري بخواهيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1385/3/11 20:22:47
ویرایش شده توسط آرتيكوس دامبلدور در 1385/3/11 21:08:26
ویرایش شده توسط آرتيكوس دامبلدور در 1385/3/11 21:08:26
ببین در مورد دیشب.
دعا رو اگر دوست
دعا رو اگر دوست
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه