آقا حقه است!
مگه ما آخرش نمي خونيم كه فوكس يه صدايي مي كنه و هري يه چيزي مثل ققنوس مي بينه؟درضمن،اين نكته هم بايد در نظر باشه كه اسنيپ يه معجونساز ماهره.از كجا معلوم اون معجوني كه دامبلدور مي خوره كار اسنيپ نباشه؟
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
27 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
26
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
مرگ دامبلدور: حقه یا حقیقتی تلخ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
متاسفانه باید قبول کنیم که دامبلدور مرده! اما یه چیزی هست که گفته ی منو نقض می کنه موقعی که همه منتظر کتاب 5 بودیم وقتی با جی کی مصاحبه می شد همش می گفت من یک نفرو کشتم و خیلی گریه کردم اما قبل از کتاب 6 همچین حرفی نزد یعنی نگفت گریه کردم تا جاییکه من می دونم بعد همه هم می دونیم که دامبلدور یکی از شخصیت های محبوب جی کی است این مطلب ممکنه ناقض اون باشه ولی من هنوزم می گم دامبلدور به رحمت ایزدی رفته!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
... حالا که تنهاتر از هر وقت تنهاییم ...
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

من خودم شخصا مطمئنم يعني اطمينان دارم كه دامبلدور نمرده.مي گين نه؟صبر كنين تا كتاب 7 بياد!
درسته كه چيزي كه مي خوام بگم شايد ربط زيادي به اين موضوع نداشته باشه اما جي كي نصف بيشتر داستان رو از جي آر آر تالكين تقليد كرده كه اگر واقعا هم همين طور باشه دامبلدور بايدمثل گندالف زنده باشه.
و يك چيز ديگه اين كه وقتي دامبلدور مرد بايد اثر طلسمش روي هري در جا از بين مي رفت اما اين طور نشد.
درسته كه چيزي كه مي خوام بگم شايد ربط زيادي به اين موضوع نداشته باشه اما جي كي نصف بيشتر داستان رو از جي آر آر تالكين تقليد كرده كه اگر واقعا هم همين طور باشه دامبلدور بايدمثل گندالف زنده باشه.
و يك چيز ديگه اين كه وقتي دامبلدور مرد بايد اثر طلسمش روي هري در جا از بين مي رفت اما اين طور نشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Ginny Weasley
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 6 شهریور 1385 20:08
از: خيلي دور خيلي نزديك(درياچه ي نقره اي)
پستها:
144

جزئیات کاربر

رحلت حضرت امام خميني رهبر كبير انقلابو به همه تسليت مي گم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

این یک چیز معلوم هست که دامبلدور جوری که مرد خیلی شک بر انگیز بود.
البوس وقتی بهش اواداکورا خورد پرت شد با اینکه کتاب های دیگه تو مرگ سدریک یا اون نگهبان خونه ریدلاینجوری نبوده.
در ضمن ما هیچ چیزی نمیتونیم بگیم چونکه:ما ترجمه رو خوندیم و هیچ تضمینی نیست که دقیقا همونا رو که رولینگ نوشته ترجمه کرده باشه.
در ضمن تابلوی مدیر خالی بود.
مینروا مثلا دوست البوس بوده دیگه عین خیالشم نبود.هاگرید هیچ حرکت خاصی انجام نداد.
یک مرگ همراه با حقه
البوس وقتی بهش اواداکورا خورد پرت شد با اینکه کتاب های دیگه تو مرگ سدریک یا اون نگهبان خونه ریدلاینجوری نبوده.
در ضمن ما هیچ چیزی نمیتونیم بگیم چونکه:ما ترجمه رو خوندیم و هیچ تضمینی نیست که دقیقا همونا رو که رولینگ نوشته ترجمه کرده باشه.
در ضمن تابلوی مدیر خالی بود.
مینروا مثلا دوست البوس بوده دیگه عین خیالشم نبود.هاگرید هیچ حرکت خاصی انجام نداد.
یک مرگ همراه با حقه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

سلام بچه ها!!من بعد از یک غیبت یک ساله بازم اومدم یه مشکلی واسه شناسم پیش اومده بود و هر کاری هم میکردم نمیدونم چرا نمیتونستم شناسه ی جدید بسازم اما بالاخره موفق شدم دوباره بیا خوب دیگه بریم سر موضوع تاپیک:
خوب همون طور که اعضای قدیمی تر سایت میدونن من میگم دامبلدور نمرده و برای خودم دلایل بسیاری دارم(بلیز زابینی عزیز خیلی خوب از این موضوع مطلع هست)من میترسم که دوباره دلایلمو بیان کنم و اون جنگ قدیمی دوباره راه بیفته پس فعلا چیزی نمیگم فقط اقا دامبلدور نمرده و اسنیپ هم خیانت کار نیست(اگر هم مرده باشه این نقشه ی خود دامبلدور بوده که به اسنیپ دستور این کارو داده شک نکنید)همیشه دامبلدور میگفت من به یه دلیلی به اسنیپ اعتماد دارم و کسی هم دلیلشو نمیدونست پس حتما دلیلش الکی نبوده پس در صورتی هم که دامبلدور مرده باشه اسنیپ خیانت کار نیست و همش نقشه ی دامبلدور بوده
نمیشه نمیتونم طاقت بیارم میخوام یکی از دلایلمو بگم:
وقتی اسنیپ به دامبلدور اواداکداورا زد دامبلدور در جا نمرد(اونطور که معموله)بلکه از زمین بلند شد و به هوا رفت بعد مرد پس میشه نتیجه گرفت اسنیپ از یک ورد ذهنی استفاده کرده و الکی بعدش گفته اواداکداورا(اگر دقت کرده باشید تو این کتاب خیلی به وردای ذهنی اشاره میکرد) و اسنیپ هم وقتی داشت از دست هری فرار میکرد اونو نکشت و نگذاشت کسی به اون اسیب برسونه(در صورتی که به راحتی میتونست اونو بکشه و از شرش راحت بشه) و چند بار هم گفت یادت باشه که باید از وردای غیر کلامی استفاده کنی (یعنی با زبان بی زبانی داشت به هری میگفت چی کار کرده)
خوب همون طور که اعضای قدیمی تر سایت میدونن من میگم دامبلدور نمرده و برای خودم دلایل بسیاری دارم(بلیز زابینی عزیز خیلی خوب از این موضوع مطلع هست)من میترسم که دوباره دلایلمو بیان کنم و اون جنگ قدیمی دوباره راه بیفته پس فعلا چیزی نمیگم فقط اقا دامبلدور نمرده و اسنیپ هم خیانت کار نیست(اگر هم مرده باشه این نقشه ی خود دامبلدور بوده که به اسنیپ دستور این کارو داده شک نکنید)همیشه دامبلدور میگفت من به یه دلیلی به اسنیپ اعتماد دارم و کسی هم دلیلشو نمیدونست پس حتما دلیلش الکی نبوده پس در صورتی هم که دامبلدور مرده باشه اسنیپ خیانت کار نیست و همش نقشه ی دامبلدور بوده
نمیشه نمیتونم طاقت بیارم میخوام یکی از دلایلمو بگم:
وقتی اسنیپ به دامبلدور اواداکداورا زد دامبلدور در جا نمرد(اونطور که معموله)بلکه از زمین بلند شد و به هوا رفت بعد مرد پس میشه نتیجه گرفت اسنیپ از یک ورد ذهنی استفاده کرده و الکی بعدش گفته اواداکداورا(اگر دقت کرده باشید تو این کتاب خیلی به وردای ذهنی اشاره میکرد) و اسنیپ هم وقتی داشت از دست هری فرار میکرد اونو نکشت و نگذاشت کسی به اون اسیب برسونه(در صورتی که به راحتی میتونست اونو بکشه و از شرش راحت بشه) و چند بار هم گفت یادت باشه که باید از وردای غیر کلامی استفاده کنی (یعنی با زبان بی زبانی داشت به هری میگفت چی کار کرده)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دامبلدر تا وقتی مردم یادش باشن زندس و نمرده!
زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج