تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
16 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
چوب دستي لرد ولدرمورت
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام
من کاملا با تو موافقم این موضوعی بود که من راجعبش زیاد فکر کردم و تنها چیزی که یه زهنم رسید این بود که یکی باهاش بوده .
چون اگه تو سایت جی کی رولینگ هم دقت کرده باشی یکی از نسخه ها ی اولیه کتاب 1 راجع به سیریوس بوده که در جلوی خونه پاترها با با یک نفر مشنگ طرفدار ولدمورت روبرو میشه
سیریوس
من کاملا با تو موافقم این موضوعی بود که من راجعبش زیاد فکر کردم و تنها چیزی که یه زهنم رسید این بود که یکی باهاش بوده .
چون اگه تو سایت جی کی رولینگ هم دقت کرده باشی یکی از نسخه ها ی اولیه کتاب 1 راجع به سیریوس بوده که در جلوی خونه پاترها با با یک نفر مشنگ طرفدار ولدمورت روبرو میشه
سیریوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Draco dormiens numquam titallandus
جزئیات کاربر

حتما كه نبايد چوبدستي خودش باشه...
مگه يادتون نيست رون تو سال اول ميگه چوب دستي ام چوبدستي قديمي بيله كه ديگه كهنه شده و از تهش موي تك شاخ زده بيرون.
يعني يه جادوگر با همه چوبدستي ها مي تونه كار كنه. منتها با اوني كه مال خودشه قويتره... البته براي منم سوال شده...چون ولدمورت دقيقاً از چوبدستي استفاده كرده كه مال خودش بوده چون توي كتاب چهار مي خونيم. دامبلدور به هري مي گه كه وقتي تو اون چوبدستي رو خريدي اليوندرز براي من يه نامه فرستاد و گفت دومين چوبدستي رو فروخته. اين مسئله رو بايد در نظر بگيريم. پس..چي؟ چيشد؟
مگه يادتون نيست رون تو سال اول ميگه چوب دستي ام چوبدستي قديمي بيله كه ديگه كهنه شده و از تهش موي تك شاخ زده بيرون.
يعني يه جادوگر با همه چوبدستي ها مي تونه كار كنه. منتها با اوني كه مال خودشه قويتره... البته براي منم سوال شده...چون ولدمورت دقيقاً از چوبدستي استفاده كرده كه مال خودش بوده چون توي كتاب چهار مي خونيم. دامبلدور به هري مي گه كه وقتي تو اون چوبدستي رو خريدي اليوندرز براي من يه نامه فرستاد و گفت دومين چوبدستي رو فروخته. اين مسئله رو بايد در نظر بگيريم. پس..چي؟ چيشد؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 28 مرداد 1393 22:17
از: مغز کوچیک ماگل ها و سفیدها نمیتونه تصور کنه
پستها:
144

جزئیات کاربر

نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
تاريكي نوشت:
اگه دقت کرده باشی وقتی که ولدمورت طلسمش به خودش بر ميگرده واز بدنش خداحافظی ميکنه قدرت برداشتن چوب دستی رو نداشت يعنی قدرت برداشتن چيزی رو نداشت (بيچاره)هر لحظه ميترسه که کسی سر برسه از خونه ميره و از چوب دستی جدا ميشه ۱۴ سال بعد در خانه قديمی پدرش با چوب دستی فرانک رو ميکشه ولی چطوری؟ تو اين ۱۳ سال گذشته چی شد يعنی هيچ کس به اون خونه سر نزده تا دم باريک يا کراوچ به اون خونه رفتن وچوبدستی رو برداشتن ...عقل هیچ کس نمیرسیده چوب دستی بر داره بشکونه؟
نقل قول:
hermaini نوشت:
اينکه تونست اين کارو بکنه چون تبديل شده بود به موجودی که هری توی گورستان ميبينه يعنی جسم داشته
نقل قول:
تاريكي نوشت:
وقتی تونست تبدیل بشه به اون موجود که دم باریک براش از زهر مار میگرفت و مینوشید بعدش گفت من کم کم قوی شدم و تونستم برای خودم یک بدن اولیه درست کنم منظور من در زمانی که از بدن خودش خداحافظی کرد و بدن اولیه نداشت
نقل قول:
hermaini نوشت:
اينکه چوب دستی ولدمورت اين همه سال کجا بوده يه چيزه ديگس
کسی ميدونه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/2 13:05:46
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج