محاله چوب دستیش رو جا گذاشته باشه
اگه اینطور بود دامل یا آورور ها که نمرده بودن می رفتن برش می داشتن
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
17 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
چوب دستي لرد ولدرمورت
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: پنجشنبه 23 شهریور 1396 00:17
از: fozool sanj
پستها:
280

khob rastesh manam too en mozoo moondam.
fekr konam J.K ya mikhad een ghaziayo bepichoone ya eenke ye fekri barash dare too ketabe akhar
fekr konam J.K ya mikhad een ghaziayo bepichoone ya eenke ye fekri barash dare too ketabe akhar
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
جزئیات کاربر

اینکه پیتر چوب دست ولدمورت(تام) رو برداشته باشه و توی این سالها نگه داشته باشه کاملا به نظره من غیرمنطقی و بنابر ادله ی مناسبی نیست . چون پیتر توی تموم این 13 سال توی خونه ی جادوگران( ویزلی ها) بوده اونم به شکل یه جانور کوچواو به نام موش (دم باریک یا خال خالی) ژس امکان نگه داری چوب دست نبوده.
اینی هم که چوب دست پیشه خود ولدمورت باشه هم که با استناد به گفته خودش و تذکر اون توسط دوستان امکانش نیست
اینی هم که توی دره ی گودریک باشه بعیده چراکه اولا طلسم رازداریه اونا با لو دادنش توسط پیتر از بین رفته و بنابرهمین قضیه هم جادوگرانه وزارت و حتی خوده دامبل هم اونجا رو کاملا گشتن و اونجا هم نمیشده که باشه.
حالا کجا بوده دیگه انصافا نمیدونم
اینی هم که چوب دست پیشه خود ولدمورت باشه هم که با استناد به گفته خودش و تذکر اون توسط دوستان امکانش نیست
اینی هم که توی دره ی گودریک باشه بعیده چراکه اولا طلسم رازداریه اونا با لو دادنش توسط پیتر از بین رفته و بنابرهمین قضیه هم جادوگرانه وزارت و حتی خوده دامبل هم اونجا رو کاملا گشتن و اونجا هم نمیشده که باشه.
حالا کجا بوده دیگه انصافا نمیدونم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مذهبم ایران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
من فکر نمی کنم که پیتر پتی گرو اون رو برداشته باشه.چون اون بعد از مقابله با سیریوس خودشو به شکل موش در آورد و مردم فکر می کردند که اون مرده پس خودشو در دید مردم قرار نمی داد.ضمنا پیتر فکرش رو هم نمی کرد که هیچ وقت اربابش دوباره به قدرت برسه.پس دیوونه نبود که دوباره به دره گودریک برگرده و خودشو در دید افراد قرار بده.
در جام آتش هم ولدمورت کوچکترین احتمالی نمی داد که هری نجات پیدا کنه چون اکثر مرگخوارهاش اونجا بودند و هیچکس نمی تونست در اونجا هری را نجات بده.اگر هم کوچکترین احتمالی می داد که هری می تونه فرار کنه بجای اینکه با طلسم هری رو شکنجه کنه با اولین طلسم اونو می کشت و چوبدستی هری را بهش نمی داد.داستان زنده موندن خودش رو هم بعد از مرگ هری برای مرگخواراش تعریف میکرد(البته این فقط نظر من بود).
به نظر من چون پیتر رازدار پاترها بوده پس فقط اون می دونست که خونه پاترها کجاست و چوبدستی ولدمورت در دسترس هیچکس نبوده تا بالاخره پیتر یا یکی از مرگخوارانی که با اون ارتباط داشتند(که من بعید میدونم)یا خود ولدمورت اون چوبدستی را برداشته اند و یا قایم کرده اند.حالا شاید این سوال براتون پیش بیاد که پس چطوری هاگرید هری یک ساله را از خونه شون بیرون آورد و به دست دامبل سپرد؟:
به نظر من اسنیپ چون مرگخوار بود و با پیتر دوست بود این اطلاعات را از او گرفت و به دامبلدور داد.
امیدوارم دلیلام قانع کننده باشه
در جام آتش هم ولدمورت کوچکترین احتمالی نمی داد که هری نجات پیدا کنه چون اکثر مرگخوارهاش اونجا بودند و هیچکس نمی تونست در اونجا هری را نجات بده.اگر هم کوچکترین احتمالی می داد که هری می تونه فرار کنه بجای اینکه با طلسم هری رو شکنجه کنه با اولین طلسم اونو می کشت و چوبدستی هری را بهش نمی داد.داستان زنده موندن خودش رو هم بعد از مرگ هری برای مرگخواراش تعریف میکرد(البته این فقط نظر من بود).
به نظر من چون پیتر رازدار پاترها بوده پس فقط اون می دونست که خونه پاترها کجاست و چوبدستی ولدمورت در دسترس هیچکس نبوده تا بالاخره پیتر یا یکی از مرگخوارانی که با اون ارتباط داشتند(که من بعید میدونم)یا خود ولدمورت اون چوبدستی را برداشته اند و یا قایم کرده اند.حالا شاید این سوال براتون پیش بیاد که پس چطوری هاگرید هری یک ساله را از خونه شون بیرون آورد و به دست دامبل سپرد؟:
به نظر من اسنیپ چون مرگخوار بود و با پیتر دوست بود این اطلاعات را از او گرفت و به دامبلدور داد.
امیدوارم دلیلام قانع کننده باشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

نیک عزیز.اون چطوری وقتی میگه حتی از پست ترین اشباح هم کمتر بودم میتونسته چوب دستی شو خودش برداره؟
من امروز یک چیز به فکرم رسید.شاید اگر دست پیتر نبوده پس دست یک فرد ناشناس بوده.ولی لرد از اون تو جام اتش پیش هری اسمی نبرده چون احتمال میداده هری بتونه فرار کنه.
فقط یک چیز از فرار هری تو دل من غری غری میره اونم اینه که مگه لرد طلسم بازدارنده رو بلد نبوده؟چجوری گذاشته هری فرار کنه؟
من امروز یک چیز به فکرم رسید.شاید اگر دست پیتر نبوده پس دست یک فرد ناشناس بوده.ولی لرد از اون تو جام اتش پیش هری اسمی نبرده چون احتمال میداده هری بتونه فرار کنه.
فقط یک چیز از فرار هری تو دل من غری غری میره اونم اینه که مگه لرد طلسم بازدارنده رو بلد نبوده؟چجوری گذاشته هری فرار کنه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

من ميگم كه چوب دستيش پيش خودش بود. چون امكان نداشت كه تو خونه پاترها جا بزاره. هممون ميدونيم كه حداقل كاري كه بعد از حمله ولدمورت ميتونستن بكنن اين بود كه خونه پاترها رو حسابي بگردن.
دوم اينكه دست ورمتيل هم نميتونست باشه. چون اونموقع ورمتيل پيش اربابش نبود.
پس نتيجه ميگيريم كه چوب دستي پيش خود ولدمورت بود
دوم اينكه دست ورمتيل هم نميتونست باشه. چون اونموقع ورمتيل پيش اربابش نبود.
پس نتيجه ميگيريم كه چوب دستي پيش خود ولدمورت بود
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�
به يه نوع ج�
جزئیات کاربر
پستها:
3113

فار پاتر جان اصولا این اتفاق که نمیتنه بیفته.چون که وقتی ضعیف شد رفت اونجا و وقت برداشتن چوب دستی نکرد.با شکل حیونات هم که نمیوته بره دوباره دره گودریک.پس نتیجه میگیرم پیتر پتی گرو براش برداشت و وقتی دوباره بهش ملحق شده اونو بهش داده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

نقل قول:
مطمئنا اینطور نیس، چون وقتی هری و ولدی با هم دوئل میکنن، افسون وارون اجرا میشه چون هر دوتا چوب توی خودشون پر ققنوس دامبلدور رو دارن.
یعنی درواقع اول ولدی اون چوب دستی رو خریده و بعدش هری، که طبق گفته خود دامبلدور، الیواندر وقتی هری اون چوب رو خرید به دامبلدور نامه داده که دومین چوب دستی رو اون خریده.
پس این نشون میده چوب دستی ولدی همونی بوده که 16 سال قبل باهاش به خونه پاترها حمله کرده.
و به نظر من، پیتر پتی گرو چوب دستی اونو گرفته، چون تا جایی که یادم میاد، توی خود کتاب هم نوشته شده بود که پیتر اون شب همراه ولدی بود...
آرتور ویزلی نوشته:
شاید از چوب دم باریک استفاده می کرده(در مورد برتاجورکینز و پیرمرد مشنگ)![]()
بعد از ظهور دوباره (در کتاب 4 ) مرگخوارهایی مثل مالفوی یا مکنیر می تونستن برن براش یه چوب دستی نو بخرند
مطمئنا اینطور نیس، چون وقتی هری و ولدی با هم دوئل میکنن، افسون وارون اجرا میشه چون هر دوتا چوب توی خودشون پر ققنوس دامبلدور رو دارن.
یعنی درواقع اول ولدی اون چوب دستی رو خریده و بعدش هری، که طبق گفته خود دامبلدور، الیواندر وقتی هری اون چوب رو خرید به دامبلدور نامه داده که دومین چوب دستی رو اون خریده.
پس این نشون میده چوب دستی ولدی همونی بوده که 16 سال قبل باهاش به خونه پاترها حمله کرده.
و به نظر من، پیتر پتی گرو چوب دستی اونو گرفته، چون تا جایی که یادم میاد، توی خود کتاب هم نوشته شده بود که پیتر اون شب همراه ولدی بود...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
جزئیات کاربر
پستها:
3113

گیلدی اینم شد سوال.
معلومه دیگه وقتی لرد به خونه پاتر ها حمله کرد و ضعیف شد.یک مرگخوار مثل اسنیپ یا پیتر پهلویش بوده و چوب دسترو برای اربابش برداشتهوبعدش هم که میگه دمباریک با کلک برتا رو اورد پیش لرد.پس معلومه پیتر چوب دسترو بهش داده
معلومه دیگه وقتی لرد به خونه پاتر ها حمله کرد و ضعیف شد.یک مرگخوار مثل اسنیپ یا پیتر پهلویش بوده و چوب دسترو برای اربابش برداشتهوبعدش هم که میگه دمباریک با کلک برتا رو اورد پیش لرد.پس معلومه پیتر چوب دسترو بهش داده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج