جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

بهترين نويسنده رول پلینگ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بهترين نويسنده رول پلینگ
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1385 17:31
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

با سپاس و تقدیر فراوان از سرژ تانکیان به خاطر پستهای زیبا و رولهای قشنگشون من رایم رو میدم به توماس جانسون .
به خاطر پستهای مرموز و عالیش در وایت تورنادو و محفل و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1385 06:03
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من : توماس جانسون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آقا من همون مد آ
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1385 00:17
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب به نظر من هگرید اون یه جورایی نابغهست.
لیاقتشم داره.
فعال و کوشا هم که هست.
روبیوس هگرید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشحالم كه دوباره برگشتم.
ارسال شده در: جمعه 16 تیر 1385 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب...!
اول از همه، بايد بگم كه نويسندگي، به دو سبك جدي و طنز تقسيم ميشه...كه اكثرا به نظر شخصي من، سبك طنز بيشتر هنري تره تا جدي...اخه مي دونين...جدي خودش به چند شاخه تقسيم ميشه و هركي يه شاخه ش رو دوست داره...ولي طنز فقط و فقط يه جوره و البته نوشتنش هم سخته...طنز واقعي اينه كه آدم با خوندش واقعا لذت ببره، و قشنگ خيلي از مسايل جالب رو بتونه از توش استخراج كنه....
من در مورد نويسنده ي جدي نمي تونم نظري بدم،‌ولي در اين مورد يعني ظنز، به نظر من "سرژ" نويسنده ي خيلي خوبي تو سبك طنزه...
خوب...البته دوستان خيلي زيادي هم داريم كه خوب مي تونن طنز بنويسن...از جمله ققي عزيز...سوسك...و خيلي از دوستان...ولي با اختلاف كمي من سرژ عزيز رو انتخاب مي كنم...
در مورد اينكه اون تازگيا فعاليتش خلي كم شده هم بايد بگم كه اين ربطي به نويسنكدگي نداره...كسي كه خوب مي نويسه، چه امروز، چه ديروز و چه فردا هم خوب مي نويسه و اين يه حقيقته كه ربطي هم به ميزان فعاليت نداره...به نظر من، پستايي كه سرژ هميشه مي نوسه و البته اين تازگيا خيلي كم شده، از جذابيت خاصي برخوردارن....
همين...
راي من: "سرژ"

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 تیر 1385 21:00
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من توماس جانسون!
نوشته هاي توماس عزيز جدا از قشنگ و جذاب بودنش چيزي دارد كه بيشتر نويسنده ها از آن استفاده نميكنند.اونم اينكه توماس از منابع متفاوت براي خلق نوشته خودش استفاده ميكند و بر اساس نكات گفته شده مينويسد كه به نظر من خيلي خيلي ارزش دارد و حتي از گفتن برداشت شدن نكاتي از كتابي ابا نداره.
پس با تشكر از ديگر نويسنده هاي خوبي كه داريم من به توماس جانسون عزيز راي ميدم.

مرسي
آرتيكوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور

ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)

[b][color=009900]آرتيكوس ..
ارسال شده در: جمعه 16 تیر 1385 20:46
نمایش جزئیات
آفلاین
بهترین نویسنده در ایفای نقش

هوم،هومک،هومکک،هومککک،هومکککک
خب طی 2 ماه فعالیت اخیر ایفای نقش، دوستان زیادی آمدند و در این سطح کار کردند. عده ای سبک جدی نویسی تا حدی وحشت مثل من.
عده ای طنز مثل سوسک که واقعا جای تشویق داره، آدم میترکه نوشته هاشو می خونه....
اما شخصی مد نظر من بوده که هر چند وقت یک بار پست می زده اما همان پستش واقعا عالی بوده و جای تشویق داشته، توماس جانسون، با فضاسازی و توصیفی عالی در نمایشنامه هایش واقعا هن من رو به تفکر وا داشته بود. رول هایی که در خانه های هاگزمید می زدن واقعا خوب بودن.
با تشکر از سوسک کبیر بی همتا، ارادت به حاجی، رای من:
توماس جانسون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 تیر 1385 02:12
نمایش جزئیات
آفلاین
رای من به ققنوس ..
در مقایسه با دیگران ... دقیق مینویسه، به نکات بیشتری توجه میکنه... به بهترین نحو از لغات و کلمات استفاده میکنه.
من نوشتن ققنوس رو بیشتر می پسندم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی که به مرگ و تاریکی نگاه میکنیم تنها ناشناخته بودنه که ما رو میترسونه، نه هیچ چیز دیگری...
ارسال شده در: جمعه 16 تیر 1385 01:56
نمایش جزئیات
آفلاین
خب کسی جز ققی شایسته ی این عنوان نیست..چرا؟
چون او بود که کفیه رو به سرژ داد و نشون داد چقدر از خود گذشتگی داره و این فقط از یک انسان از خود گذشته و پاک و توپ بر میاد!...اون بود که با تمامی فشار های کوییرل هری اینا! باز هم ژانر ستودنی بی ناموسی رو احیا کرد و من از صمیم کمر به پایین دوسش دارم!
ققنوس رای منه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 22:57
نمایش جزئیات
آفلاین
منم به سوسک بی همتا رای میدم چون واقعا رول نویس خوبی هست.بدون هیچ ترسی تو سایت فعالیت میکنه و همچنین طنز نویس خیلی خوبی هم هست .
پس فقط سوسک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
ارسال شده در: پنجشنبه 15 تیر 1385 19:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سارا اونز نویسنده ی خوبی در رول پلینگ هاست بسیار رول های زیبایی می زنه دقت و ظرافت را در تایپ و نوشته اش به کار می ده (به طوری که من تاحالا غلط املایی از ایشون ندیدم)
واقعا ارتش الف دال را سارا اونزمی چرخونه و اگر ایشون در ارتش نبود پست ها بسیار ضعیف بود(البته به بقیه توهین نشه)
پس رای من:
سارا اوانز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فکر کنم من دهنمو ببندم بهتر باشه