جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

5 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  181 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  199 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  292 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: شنبه 4 شهریور 1385 17:08
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

نقل قول:
tom riddle 1نوشته:
با سلام من ميخواستم عضو بشم
اسم:فرد
فاميل:ويزلي
علايق: شوخي . انجام ماموريت كتاب خواني
متشكرم

با سلام
خدمت شما عرض کنم که تا اونجایی که من در جریان هستم شخصیت "فرد ویزلی" ماله یکی دیگه است !
پس شما باید در ایفای نقش یکی دیگه تقاضای عضویت کنین!

نقل قول:
باسلام.
اگه امكانش هست من هم مي خواستم عضو محفل هميشه سفيد ققنوس بشم،اما قوانين عضويت را نمي دونستم.هر كاري باشه مي كنم. باتشكر
*دنيس*

دنیس جان شما باید برای عضویت به تاپیک " قلعه ی روشنایی"سر بزن و پست بقیه رو ادامه بده !
شما پست میزنی و ما بعد از تایید در تاریخ 7 شهریور به بعد اعلام میکنیم و آرم میفرستیم خدمتتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 4 شهریور 1385 16:48
نمایش جزئیات
آفلاین
باسلام.
اگه امكانش هست من هم مي خواستم عضو محفل هميشه سفيد ققنوس بشم،اما قوانين عضويت را نمي دونستم.هر كاري باشه مي كنم.
باتشكر*دنيس*

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: شنبه 4 شهریور 1385 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام من ميخواستم عضو بشم
اسم:فرد
فاميل:ويزلي
علايق: شوخي . انجام ماموريت كتاب خواني

متشكرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هرگز با دم شير بازي نكنيد
http://godfathers2.persiangig.com/image/order/fred.jpg[/img][/img]تصویر تغییر اندازه داده شده
[url=http
ارسال شده در: جمعه 3 شهریور 1385 22:42
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

نقل قول:
اندرومیدا نوشته:
اهم.... البته منم حق دخالتی ندارم....اما خب یه زمانی این قلعه یه تاپیکی بوده برای خودش...با اجازه فقط نظرم رو بگم در حمایت از چوی عزیز! استرجس جان!شما که می گی گذشته ی تاپیک مهم نیست و بهش کار نداریم نمی شه که.یه زمانی قلعه یه جایی بود برای خودش!یه مکان و یکی از تاپیک های مهم بود.به قدری که منتقل شد به محفل چون اول توی خود گریف بود فکر کنم....به هر حال توی محفل نبود! این که بکنیدش تاپیک عضو گیری یه جورایی حرمتش شکسته نمی شه به نظرتون؟این تاپیک م یتونه راه های ارتباط محفلی مهم تری باشه.

ببین عزیز جان من در خوب بودن تاپیک " قلعه ی روشنایی" هیچ شکی ندارم! ... ولی شما باید درک کنی که قلعه واقعا خوابیده بود و فعالیت جدی صورت نمیگرفت توی اون!... برای همین خواستیم اونو انتخاب کردیم تا روزای خوبش رو دوباره آغاز کنه البته بعد از اینکه عضو گیری تموم شه همه چیز بر میگرده سر جای اولش!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 3 شهریور 1385 21:21
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم....
البته منم حق دخالتی ندارم....اما خب یه زمانی این قلعه یه تاپیکی بوده برای خودش...با اجازه فقط نظرم رو بگم در حمایت از چوی عزیز!
استرجس جان!شما که می گی گذشته ی تاپیک مهم نیست و بهش کار نداریم نمی شه که.یه زمانی قلعه یه جایی بود برای خودش!یه مکان و یکی از تاپیک های مهم بود.به قدری که منتقل شد به محفل چون اول توی خود گریف بود فکر کنم....به هر حال توی محفل نبود!
این که بکنیدش تاپیک عضو گیری یه جورایی حرمتش شکسته نمی شه به نظرتون؟این تاپیک م یتونه راه های ارتباط محفلی مهم تری باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: جمعه 3 شهریور 1385 06:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

نقل قول:

چو چانگ نوشته:
میدونم کوچیکترین ربطی به من نداره اما...!!!

تاپیک قلعه روشنایی که حالا به عبارتی شده محل عضوگیری، بگذریم از اینکه به نظر من تاپیک مناسبی برای اینکار نیست و بهتر بود رولش ادامه داده بشه به جای این....بهتر بود حداقل موضوع خود تاپیکو استفاده میکردین...یعنی همون قلعه روشنایی رو. در حالی که داستان تو گریمولد اتفاق میفته و تاپیکو از موضوعش خارج میکنه.

شاید بعدا یکی به فکرش برسه که خود قلعه روشنایی رو وارد رول کنه،اما این احتمال فقط دو درصده، به این هم نمیشه اطمینان کرد!!!

خلاصه اینکه نباید موضوع رول تاپیک منحرف بشه! با همین موضوع قلعه هم میشه پستهای قشنگ داشت! هم جدی و هم طنز! قابل توجه اینکه خود این تاپیک در دوران خودش مخلوطی از جدی و طنز داشته!(برید بخونید متوجه میشید هرچند شاید به نظرتون پستهای جالبی نباشن)

در هرحال این نظر من بود! چون قلعه رو خیلی دوست دارم اینو گفتم...بهرحال شما ناظرید اگه قبول نکنید عیبی نداره فقط به ضرر تاپیگ میشه

با سلام
چوچانگ عزيز نظر شما روي سر ما جا داره ... من در واقع قلعه ي روشنايي رو پيشنهاد كردم ... دليلشم اين بود كه خيلي وقت بود توش پست نخورده بود ... و دوم هم اينكه شما گفتي به رول تاپيك لطمه ميزنه درسته؟
بعد از اينكه اين دوره ي عضو گيري تموم شد اسم تاپيك رو درست ميكنم و آخرين رولي كه در داخل تاپيك بوده دوباره ميارمش اول و شما ادامش بديد...و بازم در اين مورد با مديران عزيز يك صحبت ميكنم و يك سوال خودم دارم كه ميپرسم...
ما اصلا به قبل تاپيك كاري نداريم ... همين طوري من ديدم توش پست نخورده گذاشتمش براي عضو گيري ...حرفتون رو قبول دارم ... ولي ما نميخوايم به قبل تاپيك ضرر بزنيم همون طور كه در بالا گفتم درستش ميكنم بعد از اين دوره...
ببخشيد ديگه من هنوز تاره واردم توي محفل!!!

ارادتمند
استرجس پادمور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 3 شهریور 1385 01:11
نمایش جزئیات
آفلاین
میدونم کوچیکترین ربطی به من نداره اما...!!!

تاپیک قلعه روشنایی که حالا به عبارتی شده محل عضوگیری، بگذریم از اینکه به نظر من تاپیک مناسبی برای اینکار نیست و بهتر بود رولش ادامه داده بشه به جای این....بهتر بود حداقل موضوع خود تاپیکو استفاده میکردین...یعنی همون قلعه روشنایی رو. در حالی که داستان تو گریمولد اتفاق میفته و تاپیکو از موضوعش خارج میکنه.

شاید بعدا یکی به فکرش برسه که خود قلعه روشنایی رو وارد رول کنه،اما این احتمال فقط دو درصده، به این هم نمیشه اطمینان کرد!!!

خلاصه اینکه نباید موضوع رول تاپیک منحرف بشه! با همین موضوع قلعه هم میشه پستهای قشنگ داشت! هم جدی و هم طنز! قابل توجه اینکه خود این تاپیک در دوران خودش مخلوطی از جدی و طنز داشته!(برید بخونید متوجه میشید هرچند شاید به نظرتون پستهای جالبی نباشن)

در هرحال این نظر من بود! چون قلعه رو خیلی دوست دارم اینو گفتم...بهرحال شما ناظرید اگه قبول نکنید عیبی نداره فقط به ضرر تاپیگ میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: پنجشنبه 12 مرداد 1385 08:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
خسته نباشید من هم میخواستم عضو محفل همیشه پیروز بشم
تریلانی

فکر نمیکنم دیگه عضو گیری داشته باشیم، در هر صورت، لینکی از یکی از نوشته هاتون رو برام بفرستید، تا اگه بشه، ماموریتی بهتون داده بشه. با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنیتا دامبلدور در 1385/5/12 9:09:27
<div style="border: medium none ; margin: 0pt -163px 0pt 0pt; padding: 0pt; overflow: visible; position: absolute; right: 100%; top: 0px; height: 163px; width: 163px; background-image: url(http://www.jadoogaran.org/images/spoil.gif); background-repeat:
ارسال شده در: پنجشنبه 5 مرداد 1385 14:59
نمایش جزئیات
آفلاین
من اگه بخوام تو محفل عضو بشم بايد چي كار بكنم؟

به بنده پیام شخصی بزنید. یه لینک از نوشته هاتون در رول پلینگ رو برام بفرستید. از علایق و توانایی هاتون بگید.و تا راهنماییتون کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنیتا دامبلدور در 1385/5/5 16:02:59
ارسال شده در: دوشنبه 26 تیر 1385 23:36
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت ما می خوایم عضو شیم چی کار کنیم؟
هیچ کس راهنمایی نمی کنه تنها جیزی که فهمیدم این تشکیل گروهه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من به ان?