مرسی
فرد ویزلی
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
قدیمیترین وبسایت هواداری هری پاتر به زبان فارسی
تنظیمات نمایش
نامنویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آمادهاید برنامههایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
گریفیندور
اسلیترین
در محضر بزرگان محفل (ارتباط با ناظرین)

tom riddle 1نوشته:
با سلام من ميخواستم عضو بشم
اسم:فرد
فاميل:ويزلي
علايق: شوخي . انجام ماموريت كتاب خواني
متشكرم

باسلام.
اگه امكانش هست من هم مي خواستم عضو محفل هميشه سفيد ققنوس بشم،اما قوانين عضويت را نمي دونستم.هر كاري باشه مي كنم. باتشكر
*دنيس*![]()

اندرومیدا نوشته:
اهم.... البته منم حق دخالتی ندارم....اما خب یه زمانی این قلعه یه تاپیکی بوده برای خودش...با اجازه فقط نظرم رو بگم در حمایت از چوی عزیز! استرجس جان!شما که می گی گذشته ی تاپیک مهم نیست و بهش کار نداریم نمی شه که.یه زمانی قلعه یه جایی بود برای خودش!یه مکان و یکی از تاپیک های مهم بود.به قدری که منتقل شد به محفل چون اول توی خود گریف بود فکر کنم....به هر حال توی محفل نبود! این که بکنیدش تاپیک عضو گیری یه جورایی حرمتش شکسته نمی شه به نظرتون؟این تاپیک م یتونه راه های ارتباط محفلی مهم تری باشه.

چو چانگ نوشته:
میدونم کوچیکترین ربطی به من نداره اما...!!!
تاپیک قلعه روشنایی که حالا به عبارتی شده محل عضوگیری، بگذریم از اینکه به نظر من تاپیک مناسبی برای اینکار نیست و بهتر بود رولش ادامه داده بشه به جای این....بهتر بود حداقل موضوع خود تاپیکو استفاده میکردین...یعنی همون قلعه روشنایی رو. در حالی که داستان تو گریمولد اتفاق میفته و تاپیکو از موضوعش خارج میکنه.
شاید بعدا یکی به فکرش برسه که خود قلعه روشنایی رو وارد رول کنه،اما این احتمال فقط دو درصده، به این هم نمیشه اطمینان کرد!!!
خلاصه اینکه نباید موضوع رول تاپیک منحرف بشه! با همین موضوع قلعه هم میشه پستهای قشنگ داشت! هم جدی و هم طنز! قابل توجه اینکه خود این تاپیک در دوران خودش مخلوطی از جدی و طنز داشته!(برید بخونید متوجه میشید هرچند شاید به نظرتون پستهای جالبی نباشن)
در هرحال این نظر من بود! چون قلعه رو خیلی دوست دارم اینو گفتم...بهرحال شما ناظرید اگه قبول نکنید عیبی نداره فقط به ضرر تاپیگ میشه

[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]