شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
میگم این تاپیک عضویت در مرگخواران کی باز میشه . واقعا احتیاج شدید داریم . هر چی میشه میگن باید مرگخوار باشین .
دوست عزیز ، باز شدن تاپیک درخواست مرگخواری ، فقط به دستور ولدمورت سایت انجام میشه . امیدوارم این مورد رو به خاطر داشته باشین که هر وقت ایشون صلاح ببینن ، می تونیم تاپیک رو باز کنیم !
من می خواستم تاپیکی بزنم به نام خانه ریدلها . داستان از خانه ریدلها شروع شده و به جای دیگری هم کشیده می شود . مرگخوارها هم همان مرگخوارهای تو داستان و مرگخوارهای درون سایت هستند . در راس کار این تاپیک هم مبارزه با جادوگران سفید و شکنجه آنها و به قدرت رسید ن مرگخوارها و ولدوورت است .
این کاری که شما می خوای بکنی رو میشه به عنوان سوژه برای یکی از تاپیک های سیاه انتخاب کرد ! من برای هر سوژه ای یک تاپیک باز نمی کنم ! می تونین این داستانتون رو به یکی از تاپیک ها وارد کنین و یا با لرد یا معاون لرد صحبت کنین !
موفق باشین
نقل قول:
نه تقریبا یه چیزی مثل تاپیک تالار عمومی اسلیتیرین توی تالار اسلی هست .هر داستان یه سوژه ای داره . مثلا هر دفعه یه داستانه ولی باشرایطی که در پست قبلی گفتم .
اصلا به نظر من ، این تاپیک جای کار زیادی نداره ! تالار اسلی رو هم دیدم و میشناسم و یادمه و یادم نمیره ولی باید بگم که من مجوز به این تاپیک نمیدم ، چون یک سری برنامه هایی توسط وزیر و معاوناش ریخته شده که به زودی قراره توی همه ی فروم ها اجرا بشه ، از جمله فروم خانه ی ریدل ها. پس یک مقداری سخت گیری رو در مورد تاپیک ها بالاتر میبرم و مجوز ها رو سخت تر میدم !
کلا باید تاپیکت مثل گذرگاه دیگاروس قوی و زیبا باشه !
نه تقریبا یه چیزی مثل تاپیک تالار عمومی اسلیتیرین توی تالار اسلی هست .هر داستان یه سوژه ای داره . مثلا هر دفعه یه داستانه ولی باشرایطی که در پست قبلی گفتم .
من می خوام یک تاپیک بزنم و در اون زندگی نامه لرد ولدمورت رو بنویسم. از بدر تولد تا اوج قدرت... خواهش می کنم مجوز بدید مطمئن باشید ارزشی نخواهد بود....
مجوز داده نمیشه ! فکر می کنم یک همچین تاپیکی وجود داشته قبلا . می تونین توی صفحه ی اصلی انجمن خانه ی ریدل ها نگاه کنید ! به هر حال این تاپیک ، جای کار زیادی نداره !
من می خواستم تاپیکی بزنم به نام خانه ریدلها . داستان از خانه ریدلها شروع شده و به جای دیگری هم کشیده می شود . مرگخوارها هم همان مرگخوارهای تو داستان و مرگخوارهای درون سایت هستند . در راس کار این تاپیک هم مبارزه با جادوگران سفید و شکنجه آنها و به قدرت رسید ن مرگخوارها و ولدوورت است .
این کاری که شما می خوای بکنی رو میشه به عنوان سوژه برای یکی از تاپیک های سیاه انتخاب کرد ! من برای هر سوژه ای یک تاپیک باز نمی کنم ! می تونین این داستانتون رو به یکی از تاپیک ها وارد کنین و یا با لرد یا معاون لرد صحبت کنین !