آقای عمو رستم با تربیت:
ایمیل شما رو هیچ کس نمیبینه به غیر از مدیران و خود شما به این صورت برای شما مشکلی پیش نخواهد اومد.
اگه قرار بود ایمیل ها رو همه ببینن که سنگ روی سنگ بند نمیشد.
حتی شناسه ای که باهاش لاگین میکنی رو هم کسی نمیبینه به غیر از خودت و مدیران و پسورد رو هم که فقط خودت میدونی و مدیران هم به هیچ عنوان امکان دیدنش رو ندارن ( این مساله از نظر ریاضی اثبات شده و به هیچ وجه کسی نمیتونه پسورد کس دیگه ای رو ببینه )
در مورد سرعت پاسخ گویی به ایمیل ها من لاگ بلیتت رو میزارم:
نقل قول:
لیست کار های انجام شده
زمانی که بلیت زده شده: شناسه کاربری: عمل:
۲۲:۵۶:۱۴ شنبه ۶ آبان ۱۳۸۵ ولدمورت شناسه مرا بست اضافه کردن پاسخ
۰:۰۸:۲۶ جمعه ۵ آبان ۱۳۸۵ ولدمورت شناسه مرا بست اضافه کردن پاسخ
۰:۴۴:۱۲ پنجشنبه ۴ آبان ۱۳۸۵ ولدمورت شناسه مرا بست اضافه کردن پاسخ
۱۷:۱۰:۲۹ سه شنبه ۲ آبان ۱۳۸۵ ولدمورت شناسه مرا بست اضافه کردن پاسخ
۱۵:۴۷:۱۱ سه شنبه ۲ آبان ۱۳۸۵ ولدمورت شناسه مرا بست ارزش گذاری پاسخ 1549
۱۴:۳۵:۵۱ سه شنبه ۲ آبان ۱۳۸۵ **** پذیرفتن مسوولیت رسیدگی
۱۴:۳۴:۵۶ سه شنبه ۲ آبان ۱۳۸۵ ***** اضافه کردن پاسخ
۲۰:۰۵:۳۷ دوشنبه ۱ آبان ۱۳۸۵ ولدمورت شناسه مرا بست بلیت اضافه شده
تا 24 ساعت پاسخ گویی به بلیت برای ما ایده آله و شما اگه سایت ایرانی سراغ داری که سریعتر از این به ایمیل ها پاسخ میده از سایت irib گرفته تا کوچکترین سایت به من معرفی کن چون من تا الان جادوگران رو سریعترین میدونم و خیلی خوشحال میشم یه سایت فقط یه سایت پیدا کنم که اصلا به ایمیل ها جواب بده روز و ماه و سالش بماند.
در ضمن شما برای پاسخ گویی و ارسال بلیت لزومی نداشت که شناسه جدید ثبت کنید چون شناسه های بسته شده به قسمت تماس با ما دسترسی دارن.
در ضمن وقتی مدیری پاسخ میده شما باید به پاسخ مدیر توجه کنی و مطمانا با های و هوی مساله ای حل نمیشه.
مدیران هزار کار دارن و فرصت ندارن تا برای شما این توضیحات رو بدن که مثلا ایمیل شما رو کسی نمیتونه ببینه و غیره.
ما شناسه ها رو میبندیم که فرد نتونه در سایت به صورت عمومی فعالیت کنه ولی ارسال بلیت و ارتباط با مدیران برای شناسه های بسته شده بازه.
در مورد ایمیل فعال سازی:
ایمیل فعال سازی بلافاصله بعد از اینکه در ثبت نام روی پایان میزنید ارسال میشه یا هرگز دیگه ارسال نمیشه و امکان نداره یک ثانیه بعدش ارسال بشه. این ایمیل هم حداکثر بعد از یکی دو دقیقه در میل باکس شما خواهد بود یا دیگه هرگز به شما نمیرسه و امکان نداره بیشتر از چند دقیقه طول بکشه و از نقطه نظر فنی اینکه ایمیلی 30 ساعت بعد به دست کسی برسه امکان نداره.
توبیاس اسنیپ عزیز قوانین ایفای نقش به این صورته در هر حال شما باید در این گروه بمونید یا شخصیت رو عوض کنید یعنی یه شناسه جدید باز کنید.
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1385/8/8 0:38:45
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.