من هم فكر ميكنم خبر داشته.
اون بود كه رفت پيش اسنيپ و ازش كمك خواست و گفت كه دراكو از پس اين جور كارها بر نمياد.
اون واقعا نگران دراكو بود. اين نگراني فقط مي تونه همين يه دليل رو داشته باشه.
نارسيسا از اين ماموريت دراكو باخبر بود و از اين ماموريت مي ترسيد.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
21 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
آیا نارسیسا از ماموریت دراکو کاملا خبر داشت؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

منم فکر میکنم نارسیسا خبر داشته چون رفته پیش اسنیپ و گفته که دراکو از عهده ی این کار برنمی اید ...
پس جواب باید این باشه که نارسیسا از از ماموریت دراکو کاملا خبر داشته !
پس جواب باید این باشه که نارسیسا از از ماموریت دراکو کاملا خبر داشته !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 9 فروردین 1387 11:19
از: هاگوارتز ، کلبه ی خودم
پستها:
157

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

ادوارد عزیز!!
در پست اول این تاپیک اومده:
نقل قول:
چیزی که شما میگی درست،ولی موضوع چیز دیگست.یعنی به چی بودن ماموریت لرد بستگی داره و خیلی هم موضوع جالبی هست.
تاپیک فعلا باز شد!
فردا یا پس فردا و بعد از رفع ابهامات در مورد باز یا بسته بودن تاپیک بحث میشود.فعلا به بحث خود ادامه دهید.
در پست اول این تاپیک اومده:
نقل قول:
اخه اگر فرض رو بر این بگیریم که ماموریت دراکو ایجاد امکان ورود مرگ خواران به هاگوارتز بوده و نارسیسا به دلیل اطلاعات کمی که از این موضوع داشته فکر میکرده که ماموریت دراکو کشتن دامبلدوره از اسنیپ قول شرف گرفته بود که اگر دراکو کارش رو نتونست انجام بده به جاش اسنیپ اونو انجام بده پس شاید اصلا ماموریت دراکو کشتن دامبلدور نبوده
چیزی که شما میگی درست،ولی موضوع چیز دیگست.یعنی به چی بودن ماموریت لرد بستگی داره و خیلی هم موضوع جالبی هست.
تاپیک فعلا باز شد!
فردا یا پس فردا و بعد از رفع ابهامات در مورد باز یا بسته بودن تاپیک بحث میشود.فعلا به بحث خود ادامه دهید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1385/12/2 20:34:40
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 6 شهریور 1386 20:04
از: وسط سبيلاي هوريس كنار نيكي پلنگ
پستها:
356

به نظر من این تاپیک واقعا...
اول کتاب رو مطالعه کنید یه جاش نوشتهدر فصل بن بست اسپینر که نارسیسا از اسنیپ خواهش میکنه که دراکو نمیتونه کاری رو که لرد نکرده انجام بده این یعنی اینکه که کالا از این قضیه اطلاع داشته...
و بعد هم سر همین قضیه چیوند نا گسستنی میبندند
در نهایت این تاپیک به علت مشخص بودن موضوع قفل میشود
ادوارد جک ناظر انجمن
اول کتاب رو مطالعه کنید یه جاش نوشتهدر فصل بن بست اسپینر که نارسیسا از اسنیپ خواهش میکنه که دراکو نمیتونه کاری رو که لرد نکرده انجام بده این یعنی اینکه که کالا از این قضیه اطلاع داشته...
و بعد هم سر همین قضیه چیوند نا گسستنی میبندند
در نهایت این تاپیک به علت مشخص بودن موضوع قفل میشود
ادوارد جک ناظر انجمن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ادوارد جک در 1385/12/2 14:45:17
ویرایش شده توسط ادوارد جک در 1385/12/2 14:45:35
ویرایش شده توسط ادوارد جک در 1385/12/2 14:45:35
روح جنمار قديم ميكند:
[url=http://ww
[url=http://ww
جزئیات کاربر

من میگم میدونسته .
بخاطر همین به اسنیپ گفت که کمکش کنه. و گرنه اصلا دلیلی نداشت با اون یک پیمان ناگسستنی ببنده.
اگه نمی دونست چرا هی گریه می کرد.
بعضی از دوستان گفتن کشتن دامبلدور وظیفه دراکو بوده ولی من میگم راهی برای ورود مرگخوارها به هاگوارتز فقط بود . همین
چون دراکو هر چه قدر قوی و دامبلدورم در خوب باشه فکر نمی کنم بتونه اون رو بکشه.
بخاطر همین به اسنیپ گفت که کمکش کنه. و گرنه اصلا دلیلی نداشت با اون یک پیمان ناگسستنی ببنده.
اگه نمی دونست چرا هی گریه می کرد.
بعضی از دوستان گفتن کشتن دامبلدور وظیفه دراکو بوده ولی من میگم راهی برای ورود مرگخوارها به هاگوارتز فقط بود . همین
چون دراکو هر چه قدر قوی و دامبلدورم در خوب باشه فکر نمی کنم بتونه اون رو بکشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
جزئیات کاربر

خب درسته که تو این تاپیک جای بحث در مورد مردن یا نمردن دامبلدور نیست ولی خب از اونجا که این موضوع به مردن یا زنده بودن دامبلدور ربط داره باید بگم اینو در نظر بگیرید که هنوز خیلی از ما شک داریم دامبلدور مرده باشه_دلایلشو خودتون دیگه خوب میدونید)در ضمن رلینگ یه بار از دهنش در رفت و گفت که این دامبلدور تو اخرای کتاب خیلی واسم دردسر درست کرده بود پس یعنی هنوز امیدی به برگشتن یا زنده بودن او هست و اگر این طور باشه پس چرا هنوز اسنیپ نمرده؟شاید بتوان گفت اسنیپ برای کشتن دامبلدور قول شرف نداده بود و ماموریت دراکو نیز ممکنه کشتن دامبلدور نبوده و ایجاد امکان ورود مرگ خواران به هاگوارتز بوده هیچ کس نمیدونه واقعا ماموریتش چی بوده
هرچی هم دارم این چند وقته کتابو میگردم سر نخ خاصی پیدا نمیکنم که معلوم کنه دامبلدور مرده یا نه یا اینکه ماموریت دراکو چی بوده ؟ اگه چیزی دستگیرم شد حتما میام منویسم
هرچی هم دارم این چند وقته کتابو میگردم سر نخ خاصی پیدا نمیکنم که معلوم کنه دامبلدور مرده یا نه یا اینکه ماموریت دراکو چی بوده ؟ اگه چیزی دستگیرم شد حتما میام منویسم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دامبلدر تا وقتی مردم یادش باشن زندس و نمرده!
زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 خرداد 1388 14:00
از: كنار بر بچ مرگ خوار
پستها:
789

جزئیات کاربر

ماموریت دراکو کشتن دامبلدور بوده و نارسیسا از این موضوع اطلاع کامل داشته، چون در بن بست اسپینر میگه:«دراکو چه جور می تونه این کار رو بکنه در حالی که خود لرد سیاه...؟»
خب ما می دونیم که تنها جادوگر قویتر از ولدمورت و «تنها کسی که از او می ترسید» دامبلدوره. بنابراین نارسیسا می دونسته که ماموریت کشتن دامبلدوره. و هر کسی می تونسته مرگخوارها رو وارد هاگوارتز کنه، اگه روشایی بلد باشه تا بشه اونا رو وارد کرد. پس بنابراین ماموریت اصلی دراکو وارد کردن مرگخوارا نبوده چون این کاریه که لرد میتونه انحامش بده. دراکو مرگخوارا رو بیشتر برای این وارد کرد چون می ترسید که دستش رو بشه و موقع کشتن دامبلدور، معلما، اعضای محفل یا هر کس دیگه ای بهش آسیب بزنن. همینطور میترسیده که موقع فرار دچار مشکل بشه، یا خوددامبلدور بهش آسیب بزنه.
و این به نظر من چیزهایی بودن که نارسیسا هم بهشون فکر کرده بود، چون اگه فرض رو بر این بگیریم که ماموریت اصلی دراکو فقط وارد کردن مرگخوارا بوده، در هر حال اون پشتیبانهایی داشته و نیازی به یه مراقب اضافی(اسنیپ) و بستن عهد نبوده.
پس من نتیجه می گیرم که نارسیسا از ماموریت اصلی دراکو اطلاع داشته، این ماموریت کشتن دامبلدور بوده و اسنیپ بر طبق پیمان دامبلدور رو حتما کشته.
خب ما می دونیم که تنها جادوگر قویتر از ولدمورت و «تنها کسی که از او می ترسید» دامبلدوره. بنابراین نارسیسا می دونسته که ماموریت کشتن دامبلدوره. و هر کسی می تونسته مرگخوارها رو وارد هاگوارتز کنه، اگه روشایی بلد باشه تا بشه اونا رو وارد کرد. پس بنابراین ماموریت اصلی دراکو وارد کردن مرگخوارا نبوده چون این کاریه که لرد میتونه انحامش بده. دراکو مرگخوارا رو بیشتر برای این وارد کرد چون می ترسید که دستش رو بشه و موقع کشتن دامبلدور، معلما، اعضای محفل یا هر کس دیگه ای بهش آسیب بزنن. همینطور میترسیده که موقع فرار دچار مشکل بشه، یا خوددامبلدور بهش آسیب بزنه.
و این به نظر من چیزهایی بودن که نارسیسا هم بهشون فکر کرده بود، چون اگه فرض رو بر این بگیریم که ماموریت اصلی دراکو فقط وارد کردن مرگخوارا بوده، در هر حال اون پشتیبانهایی داشته و نیازی به یه مراقب اضافی(اسنیپ) و بستن عهد نبوده.
پس من نتیجه می گیرم که نارسیسا از ماموریت اصلی دراکو اطلاع داشته، این ماموریت کشتن دامبلدور بوده و اسنیپ بر طبق پیمان دامبلدور رو حتما کشته.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تا تو نگاه می کنی، کار من آه کردن است...
ای به فدای چشم تو...کوفت! مگه مرض داری نیگا می کنی؟!
ای به فدای چشم تو...کوفت! مگه مرض داری نیگا می کنی؟!
از نظر من دقیق و به طور کامل همه چیز رو نمی دونسته فقط در همین حد که دراکو باید دامبلدور رو بکشه و چون به نظرش غیر ممکن می آمده نگران دراکو بوده ولی اون اصلا خبر نداشته که مرگ خوار ها قراره بیان یا اینکه اصلا توی سر دراکو چی می گذره ! در واقع هیچ کس جز خود دراکو نقشه ی دقیق رو نمی دونسته !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج