جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  317 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
وقتي كتاب هفت تموم شد...
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 23:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به قول دوستان 2 سال طول مي كشه تا كتاب 7 رو نقد كنيم و سوتي هاشو بگيريم.
تازه بعد مي رسيم به فيلما.بايد 6 سالم صبر كنيم تا وارنر براز فيلما رو تموم كنن! بعد تازه حاشيه هاي فيلما شروع مي شه و اينكه بازيگرا دارند چيكار مي كنن و تو كدوم فيلم با چه ظاهري حاضر شدند و...
خدا پدر و مادر شايعه رو هم بيامرزه!
خلاصه غصه نخوريد حالا حالا ها كار داريم!
تا اون موقع منم به اندازه ي رولينگ معروف شدم! اونوقت بياين كتاباي منو نقد كنيد

فعاليت هاي سايت گسترده تر از اين حرفاست كه حالا حالا ها تموم بشه.

با سلام خدمت ناظر محترم!
من مي خواستم اين پست رو تو تاپيك "آينده ي سايت جادوگران؟؟" وارد كنم ولي انگار اشتباهي پيش اومده.
لطفاً در صورت امكان به اون تاپيك انتقالش بديد.ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 22:24
نمایش جزئیات
آفلاین
بیخود دلتونو خوش نکنین به این که سایت بخوابه.
رول پلینگ و کلاسا که پابرجاست.
عکسای گالری که تموم نمیشن.
تا دوسال کتاب هفتو بررسی می کنیم و سوتیاشو می گیریم و بعد هم می افتیم رو خط خبرای رولینگ. تازه همیشه یه آدمای احمقی پیدا می شن تا خبر درز پیدا کنه.
در ضمن فعالیت سایت فقط به کتابا محدود نیست. بچه ها یه جوراییی با هم دوستن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا تو نگاه می کنی، کار من آه کردن است...
ای به فدای چشم تو...کوفت! مگه مرض داری نیگا می کنی؟!
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: یکشنبه 6 اسفند 1385 19:36
نمایش جزئیات
آفلاین
هااااااااااا
من موندم مگه الان فعاليت سايت چه ربطي به هري پاتر داره؟
اين سايت فقط يه رول پليينگ خوب داره (من اصولا بقيه جاهاي سايت رو حساب نميارم) كه اونم ربطي به هري پاتر نداره. بنابراين بي خود دلتون خوش نكنين كه از شر كاربرا راحت ميشين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 اسفند 1385 19:19
نمایش جزئیات
آفلاین
فكر كنيد كه هري پاتر تموم شد اصلا هري مرد....رولينگ كه نمرده ..در عرض يك چشم به هم زدن يه داستان عجيب ديگه خلق مي كنه ..ما كه نمرديم.. ما توي جادوگران به قوت قبلي باقي هستيم .. بازهم رول پلينگ و طنز و با ناموسي و.....اصلا با تموم شدن هري پاتر هيچ چيز تو جادوگران عوض نمي شه آب هم از آب تكون نمي خورا ..پس شاد باشيد كه جادوگران بيدار است!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
می تراود مهتاب..

"وقتش رسیده که همه‌ی ما بین چیزی که درسته و چیزی که آسونه، یکی رو انتخاب کنیم."
- پروفسور دامبلدور

ارسال شده در: یکشنبه 6 اسفند 1385 18:34
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من حتی اگه با کتاب هفت تموم نکات مبهم رو روشن کنه بازم سایت میمونه.حتی اگه فیلم هفت ساخته بشه و تموم بشه بازم جادوگران پابرجاست.خود بچه ها نمیذارن بخوبه.به هر حال کار هوشمندانه مدیران این سایت(تیریپ پاچه خواری!)این بود که هرکدوم از اعضای ایفای نقش رو توی یک گروه گذاشتن در نتیجه هرکس به اعضای گروهش دلبستگی داره.بنابراین نمیتونه همینطوری بذاره بره.جادوگران تا وقتی وبمسترها زنده ان(ایشاا..هزار سال.)پا بر جاست.نتیجه میگیریم که ما باید توی جادوگران فعالیت کنیم!(چه ربطی داشت!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: شنبه 30 دی 1385 13:50
نمایش جزئیات
آفلاین
باز هم اگر کتاب هفت بیاد و چهار هزار صفحه بشه و ریز نکات مبهم رو روشن کنه باز هم سایت جادوگران نصفش مختل میشه یاش شاید هم یک سوم آن.
زیرا دو سوم سایت جادوگران رول پلینگی ، طنز ، جدی نویسی ، داستان نویسی و ... است که ربطی به کتاب ها ندارد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند

[b]فقط اسل
ارسال شده در: جمعه 29 دی 1385 11:12
نمایش جزئیات
آفلاین
این سایت که فقط مال هری پاتر نیست نوشته شده جادوگران پس بعد از تمام شدن کتاب ها و فیلمها میتونیم در مورد چیزایه دیگه بحث کنیم
من که حالا حالا ها از این سایت دل نمی کنم آخه این سایت با سایتهای دیگه زمین تا آسمون فرق داره
نتیجه گیری
این سایت هم مانند کتابهای هری پاتر جاودانه می شود من که همین الان دارم چند تا جان پیچ واسش درست میکنم البته بدون کشتن کسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گزیده ای از برداشتهایم...
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
ارسال شده در: جمعه 29 دی 1385 03:44
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من بستگی به کتاب 7 داره.
اگه رولینگ قسمتهای مبهم داستان رو روشن کنه و دیگه سوالی باقی نمونه ( که اینطوری کتاب هفت، 2000 صفحه میشه )
سایت از جنب و جوش میفته.
اگر هم سوالاتی باقی موند ، میتونیم درباره اونا صحبت کنیم.
میشه داستانو تغییر داد و بر اساس داستانهای جدید اعضا ، شخصیت های جدیدی برای رول پلینگ به وجود آورد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 24 دی 1385 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
هووومک...
همین الانشم که کتاب هفت داره نوشته میشه عمده فعالیت اعضا ایفای نقشه و با پایان کتاب بسیاری از بحث های غیر هری پاتری پایان خواهند یافت و احتمالا سایت فقط روی رول پلینگ می چرخه و ممکنه جذابیت سابق رو نداشته باشه ولی مطمئنا با پایان کتاب هفت سوژه های بیشتری به وجود میان...تاپیک های جدید تری به وجود میاد و کلا رول پلینگ سایت گسترش پیدا می کنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
ارسال شده در: یکشنبه 24 دی 1385 08:55
نمایش جزئیات
آفلاین
احتمال بسته شدن داستان كم نيست. مگر اينكه رولينگ نوشتن رو ادامه بده.
مثلا در باره بابا مامان هري بنويسه!؟ تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عاقلان دانند...