جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

81 کاربر(ها) آنلاین هستند (49 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
76 مهمانان 5 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اسفند 1385 06:17
نمایش جزئیات
آفلاین
به بوویو :
آخه دوست عزیز ، میخوای نقل قول کنی ، درست نقل قول کن.
شما ورداشتی همون جمله های آخر حرفای بارون خون آلود رو سر هم نوشتی که اگه پست بارون رو نخونده بودم ، فکر میکردم چه ادمیه این بارون. من پست بارون خون الود رو کامل میزارم و قسمتهایی که شما دستچین کردین رو هم مشخص میکنم .
بعد ببنم بازم به این تندی مینویسی.
نقل قول:
این صحبتهایی که میگم به عنوان مدیر سایت جادوگرانه: 1-در مورد اینکه چرا پستای کسی پاک شده و چرا مال کس دیگه ای پاک نشده.......طرز تشخیص این موارد فقط با ناظران و مدیران سایته.....غیر از این کاربران عادی فقط میتونن نظرشونو بگن ولی اعلام نظر با تیکه پروندن و مخالفت الکی و بحثای بی مورد گاملا فرق داره 2- یک کاربر عادی میتونه نظرشو در این تاپیک بگه ولی حق نداره بخواد از مدیر و یا ناظری بازخواست کنه.....پس دوستان بدونن که دارن با کی صحبت میکنند به هر حال اینجا یک سایته و مسئول داره و احترام مسئول سایت واجبه 3- اگر خطایی هم رخ بده صرفا یک اشتباهه و نه یه چیزی بیشتر و اشتباه برای هر کسی ممکنه رخ بده....حالا اگر با پستی برخورد نشده ممکنه اون پست دیده نشده و یا نظر مدیر و ناظر این بوده که نکاتی داشته که بای ددیده بشه 4-در مورد بحث بی ناموسی و قزوین و اسلام این حرفا....شما وقتی الان این پستا رو بخونی ممکنه یه برداشت دیگه ای داشته باشی....شما در اون دوران نبودی و در نتیجه حق اظهار نظر در مورد اون موارد رو نداری...اگر بحثی بر روی پستای الان بگی در خدمتیم در ضمن اون سوژه ها در زمان خودش سوژه های خوبی بوده و اگر من ندیدم این اواخر دوباره استفاده بشن...به هر حال یکی از خصوصیتهای انسان داشتن جنبست و اگر کسی جنبه اینجور چیزا رو نداره میتونه سایت رو ترک کنه...هیچ مشکلی هم پیش نمیاد...به سلامت! 5-در این سایت هر کسی از یه چیزی لذت میبره...شاید مدیر سایت از خبرها و مقالات لذت بیشتری میبره و شما از ایفای نقش.....نظرات افراد مختلفه پس سعی نکنید نظراتتونو تلقین کنید.....هر بخش سایت برای خودش محترمه حالا اگر مدیر سایت به بخشای دیگه علاقه بیشتری داره نظر شخصی خودشه....مطمئنا مدیران سایت بدنبال بهتر شدن سایتن و از بهتر شدن هر بخشی از سایت استقبال میکنند در پایان باید بگم که آماری که ما از سایت داریم حاکی از اینه که ایفای نقش فقط شش درصد بازدید کننده ها رو دربر داره و 94 درصد مربوط به بقیه سایته که سهم اخبار سایت بسیار زیادتره دیگه حرفی نیست با تشکر

حالا شما از این قسمتهای مشخص شده برداشتهای زیرو کردی :
نقل قول:
پیام کلی پست بارُن خون‌الود : تو کاربر عادی هستی => اظهار نظر نکن/ تو دیر عضو شدی => اظهار نظر نکن/ من مدیر جادوگرانم=> هر کاری کردم احترامم واجبه!/ حال نمی‌کنی => شرت کم!

خودت نگاه کن. حرفای بارون با حرفای شما یکیه؟
اگه واقعا هم بارون خون آلود منظورش این حرفا بوده که من بعید میدونم ، بازم به صراحت که نگفته شما از طرف خودت قضاوت میکنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 اسفند 1385 00:49
نمایش جزئیات
آفلاین
جدن دیگه همه چیز حدی داره! هم صبر من هم چیزای دیگه!
پیام کلی پست بارُن خون‌الود : تو کاربر عادی هستی => اظهار نظر نکن/ تو دیر عضو شدی => اظهار نظر نکن/ من مدیر جادوگرانم=> هر کاری کردم احترامم واجبه!/ حال نمی‌کنی => شرت کم!

نقل قول:
پس دوستان بدونن که دارن با کی صحبت میکنند به هر حال اینجا یک سایته و مسئول داره و احترام مسئول سایت واجبه

من نیم‌فهمم این قضیه‌ی حد من چیه یا اینکه دارم با کی صحبت میکنم چیه جریانش؟! اتفاقن کاملن دستمه که دارم با کی حرف می‌زنم! شما که قراره حد منو مشخصی کنی رفیق بنیز اول خودت رو معرفی کن! کجا ایستادی که قراره حد منو مشخص کنی؟! اصلن کی بهت همچو اجازه‌ای داده؟!

و این قضیه ‌ی هاله‌ی تقدس چیه؟! چون فلان کسک مسئول فلان‌جا‌س احترامش واجبه؟! این چه توهمیه که به طور دسته جمعی دچار شدیم؟! من نمی‌فهمم! خوبه هنوز اتفاقی نیفتاده و این قدر دچار وهم ِ «میتی کومان » بودن شدیم! به کدوم تاج افتخار می‌نازی تاواریش که این طور در میاری می‌گی مراقب باش با کی داری حرف می‌زنی و تهدید می‌کنی؟! کو حرکت درخشانی که به خاطرش من باید به ساحت حضرات وارد نشم؟! با چه اهرمی داری منو از پای تخت می‌رونی؟! فرهنگ نامه‌ای که یه ساله گیره؟ سطح بالای ترجمه‌های اخبار سایت ( تو همه‌ش تقریبن غلط هست) ! کیفیت فنی سایت ( که سرعتش تو حیات خلوته) ؟ من مگه که توهینی به حضرات کردم که همچو حرفی میخ می‌کنید به آدم؟! اصلن سخت نیست شکمی حرف زدن و از بالا نگاه کردن به دیگران( دیدی که! من تو همین چند خط از بالا نگاه کردم!‌اتفاقن خیلی هم ساده تره! ولی من هیچ خوش ندارم! )!
این‌همه حرف مقالات هست! کو یه مقاله‌ی به درد بخور هری پاتری؟! جناب مدیر محترم مگه گله نمی‌کردی که من تو پاترو پدیا نیسنم و مقاله هم نمی‌دم و فقط ایراد می‌گیرم؟ مگه نگفتی که من مدیونم به جادوگران و اگه جادوگران نبود کسی منو نمی‌شناخت( نگاه کنید به مساحت توهم آدم‌ها! آخه مگه شما اصلن منو می‌شناسی؟! ) !
اوکی! مگه من خیلی دوستانه به شما دو تا مقاله نشون ندادم که بری بخونی و ( تو فضای رفاقتی) اگه خوشت اومد برداری برای سایت؟! مگه نگفتم اگه حال می‌کنی می‌تونم یه کمکی باز بکنم تو پاترو پدیا بهوتون! این قدر بخش مقالات مهمه که حتا نرفتی ببینی چیه اونا! در صورتی که فلان کس که آدم سرشناسی هم هست لابد پی اون مقاله‌س برای یه بررسی هری پاتری تو فلان جای تهران و من رو حساب رفاقت پاسش دادم به جادوگران!
حالا هی راجع به اهمیت بخض دخرشان مقالات سایت بگو! اتفاقن یادمه تو یه حرفی با علی خان نیلی عزیز داکیومنت جادوگران رو با کلمه‌ی افتضاح خطاب قرار داد! بعد حالا شما‌ها با تکیه به این داکیومنت دری وری بار من می‌کنی؟!
این حرفا کدومه؟! این سفسطه ها کدومه آخه؟! تا جایی که من دیدم این بخش مهم مقالات هنوز یه دونه بیوگرافی فارسی از رولینگ نداره ( شاید جدیدن اضافه شده باشه)!
بعدن این شعار ها چیه؟! «دوستان بدونن دارن با کی صحبت می‌کنن!» دارم با کی صحبت می‌کنم؟! حضرت اعلا؟! بی خیال بابا پویان جان! هم من تو رو میشناسم هم تو منو! این تاقچه بالا ها جلوی کاربرهای جادوگران فایده نداره رفیق!

نقل قول:
-در مورد اینکه چرا پستای کسی پاک شده و چرا مال کس دیگه ای پاک نشده.......طرز تشخیص این موارد فقط با ناظران و مدیران سایته

با ناظره؟! بازم فیلم!؟ بازم نقاب؟! آخه رفیق من من هنوز یادم نرفته که! کریچر عزیز هم لابد یادشه که من این‌جا ناظر هم بودم و برای پاک کردن «یک» پست( دقت کنید: یک پست) فقط به دادگاه لاهه جواب ندادم! بقایاش هنوز تو همین تاپیک هست. اون وقت یه‌هو دوستان یادشون افتاده که قضیه در دست ناظره! تصمصیم رو ناظر می‌گیره! احترامش واجبه! لابد وقتی من به عنوان ناظر روزی ۸۰ تا پیام شخصی ِ دری‌وری و تهدید می‌گرفتم زیاد احترامه واجبب نشده بوده! یه‌هو ولی همه یادشون افتاده که احترام واجبه! مثه اون قضیه‌ی تالار خصوصی که همه اول اه اه کردن بعد یهو یادشون افتاد که نه چیز خوبیه! مثه قضیه‌ی امتیاز دادن به پست‌ها، که وقتی من مطرح کردم همین رفیق نازنینمون دقیقن با کلمه‌ی « قرتی بازی» خطاب قرارش داد....
بگذریم از این حرفا! خسته شدم بس که تکرارشون کردم!

حرف اینکه اگر قراره پرستیژ رو جلو کاربر سایت حفظ بکنید، این مغالطه‌ها رو رو یکی دیگه پیاده کنید نه من! چون من نه آدم مبادی آدابی هستم و نه اینکه چیز‌ها به همین راحتی یادم می‌ره! هر چند اهمیت‌شون رو از دست می دن برام ...

.....

خلاصه اصلن مایل نبودم که سطح گفتگو تا این حد بیاد پایین ولی مثه همیشه تو جادوگران این ناگزیره که آدم از نردبون‌ش بیاد پایین و عربده بکشه تا بتونه حرفش رو بزنه.
همون‌طور که حرفش رفت شناسه‌ی من رو از ایفای نقش ساقط کنید لطفن! این هم لابد آخرین در خواست یک کاربر عادی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 23:04
نمایش جزئیات
آفلاین
من اینجا یه چیز کوچولو موچولو بگم راجع به آمارگیری که شایدم درست نباشه:

یادمه توی آمار گیری، یه جوری بود که میشد چند گزینه رو انتخاب کرد. و من باب مثال، خود من هم به رول رای دادم، هم اخبار و هم مقالات.

خب مسلمه که هر کسی توی روله، به بقیه جاها هم ممکنه اهمیت بده.
ولی در هر حال، اهم و مهم داره.

مثلا به خود من اگه بود، فقط به رول رای می دادم.

در نتیجه ی همین امر هست که توی اون آمارگیری( که فکر کنم همین امارگیری مد نظرتون هست) درصد بقیه چیزا هم رفته بالا.

حرف خاص دیگه ندارم، فقط به بینز میگم که " یادت بیاد زمان نظارتم چی کارا کردی."

همین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 21:24
نمایش جزئیات
آفلاین
این صحبتهایی که میگم به عنوان مدیر سایت جادوگرانه:

1-در مورد اینکه چرا پستای کسی پاک شده و چرا مال کس دیگه ای پاک نشده.......طرز تشخیص این موارد فقط با ناظران و مدیران سایته.....غیر از این کاربران عادی فقط میتونن نظرشونو بگن ولی اعلام نظر با تیکه پروندن و مخالفت الکی و بحثای بی مورد گاملا فرق داره

2- یک کاربر عادی میتونه نظرشو در این تاپیک بگه ولی حق نداره بخواد از مدیر و یا ناظری بازخواست کنه.....پس دوستان بدونن که دارن با کی صحبت میکنند به هر حال اینجا یک سایته و مسئول داره و احترام مسئول سایت واجبه

3- اگر خطایی هم رخ بده صرفا یک اشتباهه و نه یه چیزی بیشتر و اشتباه برای هر کسی ممکنه رخ بده....حالا اگر با پستی برخورد نشده ممکنه اون پست دیده نشده و یا نظر مدیر و ناظر این بوده که نکاتی داشته که بای ددیده بشه

4-در مورد بحث بی ناموسی و قزوین و اسلام این حرفا....شما وقتی الان این پستا رو بخونی ممکنه یه برداشت دیگه ای داشته باشی....شما در اون دوران نبودی و در نتیجه حق اظهار نظر در مورد اون موارد رو نداری...اگر بحثی بر روی پستای الان بگی در خدمتیم

در ضمن اون سوژه ها در زمان خودش سوژه های خوبی بوده و اگر من ندیدم این اواخر دوباره استفاده بشن...به هر حال یکی از خصوصیتهای انسان داشتن جنبست و اگر کسی جنبه اینجور چیزا رو نداره میتونه سایت رو ترک کنه...هیچ مشکلی هم پیش نمیاد...به سلامت!

5-در این سایت هر کسی از یه چیزی لذت میبره...شاید مدیر سایت از خبرها و مقالات لذت بیشتری میبره و شما از ایفای نقش.....نظرات افراد مختلفه پس سعی نکنید نظراتتونو تلقین کنید.....هر بخش سایت برای خودش محترمه حالا اگر مدیر سایت به بخشای دیگه علاقه بیشتری داره نظر شخصی خودشه....مطمئنا مدیران سایت بدنبال بهتر شدن سایتن و از بهتر شدن هر بخشی از سایت استقبال میکنند

در پایان باید بگم که آماری که ما از سایت داریم حاکی از اینه که ایفای نقش فقط شش درصد بازدید کننده ها رو دربر داره و 94 درصد مربوط به بقیه سایته که سهم اخبار سایت بسیار زیادتره

دیگه حرفی نیست
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارون خون آلود در 1385/12/7 21:28:31
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 21:18
نمایش جزئیات
آفلاین
گرومپ!(افکت جفت پا پریدن وسط بحث)

خرچ خرچ خرچ خرچ !(صدای تخمه شیکوندن !)

من تک تک پستای فرهاد و آرمان رو خوندم ... مقادیر زیادی جملات زیبا ولی مورد دار توش بود که هم می شد برخورد کرد هم می شد نکرد ... ولی از نظر من فرهاد و آرمان انقدر می تونن خوب و خوشگل بنویسن که یکی که پستشونو می خونه با خوندن اون موارد منحرف و از راه بدر نشه و فردا پس فردا معتاد و بدبخت بیچاره نشه !!!
فهمیدن بعضی از اون تیکه ها هم نیاز به درک بالایی داشت که خیلیا من جمله من از فهمیدنشون عاجزیم و افسوس که عاجزیم ! ولی با توجه به اینکه پستاشونو با دقت خوندم می تونم بگم من با نظر شخصی خودم اگه ناظر اونجا بودم پستا رو ویرایش نمی کردم .
پستایی مثل این اگه این تیکه هاشون بخواد ویرایش بشه باید کامل پاک شه چون می شه مثل یه آدمی که می مونه که شصت پاشو بچسبوننبه نوک دماغش و انگشت کوچیکه دستشم بچسبونن ... یه جا بچسبونن دیگه به شما چه !
خلاصه پست کلا داغون می شه و پاک شه خیلی خیلی سنگینتره .

و اما در مورد رول ... از دور نشستیم و می نگریم بر دوستانی که رول آرمانیشونو دارن می سازن ... من یه پست آماده کرده بودم بزنم که کاملا فاقد بیناموسی و بر اساس معیارهای دوستان بود ... یه تیکشو براتون بزارم حال کنید :

هرمیون چادرشو سرش می کنه و با محکم کردن گرهش به سمت خونه هری رهسپار می شه .

صدای زنگ در شنیده می شه ... جینی سریع مقنعشو سرش می کنه و با پوشیدن مانتوش جلوی در میره و درو باز می کنه .
هرمیون : سلام جینی جون خوبی خانواده خوبن ؟ آقا هری خوبن ؟
جینی : مرسی همه خوبن رون خان چطورن از اداره برنگشتن ؟
هرمیون : نه هنوز نیومده ... مزاحم شدم بگم یه خورده پیاز داری بدی من بریزم تو خورشمون ؟ ... پیاز کم دارم !
جینی : آره الان برات میارم ... راستی هرمیون جون یه ده کیلویی سبزی خریدم باید عصری بشینیم پاک کنیم ... موضوع غیبتم داریم این لاوندر خانم زن همسایه با شوهرش دعواش شده !!!
...........

(نه توهین به اعتقادات نه مسخره کردن رول ... تلفیق هری پاتر و فرهنگ ایرانی در قالب یه رول طنز)

به قول آرامینتا یاد حرف اسکاور بخیر که چه خوش گفت این پیر دانا !

و اما راهکار ... ببینید شما نه تنها نباید برای رول بنویسید ، نه تنها باید فقط زیر آب زنی و پاپوش دوزی و چوب لا چرخ گذاری بکنید ، بلکه در کنار اینها باید حذب لیبرات دموکرات جادوگریالیستی رو با یه مشت عضو بوقیش منحل کنید و حتی شده به زور منو رو از دست مدیرا بکشید بیرون و بزنید همشون رو بلاک کنید ... من شک ندارم همه این بحثا زیر سر اوناست ... تاپیک نحوه برخوردم زیر نظر حذب پست می خوره و تک تک نوشته های اینجا نوشته های یه حذبیه ! ... شک نکنید که نتیجش بهتر شدن روله ... یه رول خیلی خفن که همه سایتا بهش قبطه خواهند خورد .
و من به همه اطمینان می دم که زدن پست های خوب و کنار گذاشتن حسادت ها هیچ کمکی به شما در این راه نمی کنه ... بچسبید به همون راهکارای بالایی !!!

پیام اخلاقی : زنده باد حذب ِ باد !
پیام غیر اخلاقی : هنوزم تو کف اینی که انگشت کوچیکه رو کجا می شه چسبوند ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هدویگ در 1385/12/7 21:31:58
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 20:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
من تا چند وقت پيش يعني در واقع تا قبل از ناظر شدن ارامينتا 100% پستهاي ايفاي نقشم را در خانه ريدل ها ميزدم ولي بعد از ناظر شدن ايشان به دليل اينكه براي هر پستي ايراد خاصي ميگرفتند و

دوست عزیز لازم خدمت شما عرض کنم آرامینتا قبل از این شناسه شناسه ی پیتر پتی گرو و داشت و قبل از اون که اون شناسه رو هم داشته باشه یکی دیگه رو داشت تاریخ عضویت منو ببین وقتی من عضو شدم آرامینتا ناظر سایت بود

نقل قول:
من تا چند وقت پيش يعني در واقع تا قبل از ناظر شدن ارامينتا 100% پستهاي ايفاي نقشم را در خانه ريدل ها ميزدم ولي بعد از ناظر شدن ايشان به دليل اينكه براي هر پستي ايراد خاصي ميگرفتند و لطف ميكردند سريع اونو ميپاكيدند و يا از اون بدتر بعد از چند روز اين لطف را در حق من مرتكب ميشدند. منم چون معمولا هفته اي يكي دو بار بيشتر از طريق كافي نت سايت نميام و محدوديت زماني داشتم و دارم هميشه پستم را قبل از امدن به سايت اماده ميكردم و ميامدم و ميزدم ولي تازه بعد از يه هفته ميومدم و ميديدم بعله پست پاك شده و من دوباره بايد بشينم يه طرح تازه براي يه پست تازه بريزم! به همين دليل ترجيح دادم در اون انجمن ديگه فعاليت نكنم...

دوست عزیز در اون زمان من شناسه ی ولدمورت رو داشتم و تمام این کار ها با نظر شخص من انجام میشد اینو چند بار هم گفتم هم به خود شما هم چند نفر دیگه اگه حرف خاصی داری منو مخاطب قرار بده چون نصف پست ها رو خودم شخصا پاک کردم نصف دیگه رو هم من از آرامینتا که ناظر خانه ی ریدل بود خواستم پاک کنه

نقل قول:
.ببينيد يك ناظر ميتونه اثرات بسيار قابل توجهي در سايت داشته باشه چون ميتونه با گيردادن هاي بيخود و وسواسهاي بي مورد و يا اعمال سلايق شخصي يه نفرو به ادامه فعاليت در سايت ترغيب كنه و يا اونو از سايت زده كنه نميخوام زياد بحثو كش بدم فقط اميدوارم ارامينتا از اين به بعد بهتر عمل كنه.

اگر منظورت اینه که نظارت آرامینتا توی خونه ی ریدل تاثیر منفی داشت میتونم بگم شما که سایت نمیای بهتره در این موارد نظر ندی در زمانی که آرامینتا ناظر خانه ی ریدل بود و معاون لرد ( منظورم وقتیه که خودم شانسه ی لرد رو داشتم) مرگخوار ها تقریبا توی فعال ترین دوران خودشون بودن البته میتونم بگم این دوره ی فعالیت بسیار عالی از اسفند پارسال با لرد شدن بووبو شروع شد که فورا زیر ابش زده شد در زمانی که بارون هم شناسه ی ولدمورت رو داشت بسیار عالی بود که بارون به خاطر وقت کمش رفت و در زمانی هم که من لرد بودم در حد قابل قبول بود و من هم به خاطر مشکلات شخصی که برام درست شده بود رفتم
چون در تمام این زمان من حظور داشتم و آرامنیتا هم هر وقت دسترسی به نت داشت تمام زحمات و کار های مربوط ه به عهدش بود پس من نمیتونم به هیچ وجه قبول کنم شما همچبن حرفی بزیند و الکی کسی رو متهم به برخورد شخصی یا تبعیض و ... کنید

در ضمن این نکته رو هم در مورد پست های شما لازمه بدگم

شخص شما معمولا یه فاز از بقیه عقب تشریف داشتید و نصف پست هاتون که پاک شد علتش این بود که نفری قبلی داستان رو ادامه داده بود و شما با زدن پست از ادامه دو یا سه تا پست عقب تر کل تاپیک رو خراب میکردید که طبعیه پستتون پاک بشه

باز هم میگم اگه به عملکرد لرد قبلی اعتراض دارید بهتره به جای اعتراض به ارامینتا مستقیما به خود من اعتراض کنید

نقل قول:
يه نكاتي هست كه بايد حتما بگم:اولا من روي صحبتم فقط و فقط با ارامينتا هست و اصلا قصد جسارت به جامعه ناظران را ندارم كما اينكه زحمتهائي كه اين قشر مهم سايت در جهت بهبود سايت انجام ميدن بر هيچكس پوشيده نيست و حتي من به دفعات در جاهاي مختلف ديدم كه مديران و بخصوص هري پاتر از ايشان به شدت دفاع كردند و من هم معتقدم واقعا لايق دفاع و تكريم هستند چون به معناي واقعي براي سايت وقت و انرژي ميگذارند در اخر اميدوارم همگي مصداق اين عبارت شويم:

باز هم خدت شما عرض میکنم در زمانی که من لرد بودم هر اتفاقی در خانه ی ریدل یا زیر سایه افتاده تماو تمام با نظر شخص من و با مسئولیت ضخص من انجام شده و شما به هیچ وجه حق نداری کس دیگه ای رو متهم کنی اگه حرفی داری مستقیم به خود من بگو در غیر این صورت بهتره این بحث رو ادامه ندی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آناکین مونتاگ در 1385/12/7 20:33:58
ویرایش شده توسط آناکین مونتاگ در 1385/12/7 21:00:12
ویرایش شده توسط آناکین مونتاگ در 1385/12/7 21:03:11
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 20:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه ... خوب و بد ... مدیرای مهربون و خشن ... کاربرای بدخت و بی زبون ... ( زبونا بلاک شده )

اولا درست نیست که بیاید اینجا و اینطوری با هم صحبت کنید ... من خودم از دست بینز ناراختم ولی دیگه اینطوری باهاش صحبت نمی کنم ، هر چی باشه یکم به سن و سال طرف و مدرکش نگاه کنید و بعدش بیاید اینطوری صحبت کنید در همین حد که رشته اش انسانی بوده ، البته تا جایی که من اطلاع دارم و مدرکشون هم لیسانس باید باشه ... اینطوری که به ما گفتن .

اما مبحث اصلی که می خوام بگم به مدیرا ، مشکل اصلی اینه که برادر من تبعیض تو سایته ، بوی گند پارتی بازی دیگه همه رو خفه کرده ... اون همه پست اونجا بود ، حالا بینز باید ماله " اش ویندرو" ویرایش میکرد ؟

پ.ن : هری پاتر عزیز باز میگی مدرک نشون بده ، باب این حرفت مثل این میمونه من یک سیب بزارم جلوی شما که پر از سوراخه و بگم این سیب کرم داره ، شما میگید بزن تیکه تیکه اش کن تا من کرم هاش و ببینم .

حالا یک سوال داشتم ، نمی خوام یک زخم قدیمی رو باز کنم ولی این پست ها باید ویرایش بشه یا پست بووبو ؟

نقل قول:

پست شماره 5 لردولدمورت
رداشو ميزنه بالا و از شورتش منوي مديريت رو در مياره
خون از چشمانش سرازير ميشه...مشعل ها شديد تر ميسوزند...انگشت اشاره رو نزديك «حذف كار» تو پروفايل مودي ميكنه...نزديك تر...نزديك تر...فرق سرش ميشكافه و دو عدد شاخ تراشيده تميز قرمز شيطاني از سرش بيرون ميزنه...

نقل قول:

پست شماره 7 ققنوس
آيا بايد از راه غير قانوني کرم را روي وب مستر بريزند؟!خوب معلوم است در اين صورت وب مستران از شورت خود منوي کاربر را خارج کرده و دست خود را به صورتي معجزه آسانه به سمت حذف کاربر مي برد!...

نقل قول:

پست شماره 29 لرد ولدمورت
عله:....من شمارو تربيت كردم!...شما بچه هاي منيد!...اگر من نبودم.....

نقل قول:

پست شماره 39 سدريك ديگوري
سدريك و الستور و ققي مخفيانه در پشت تپه اي مشكوك به گراپي نشستن.
الستور:موهاهاها
ققي:الان قصدت از اين موهاهاها چي بود؟
الستور:ياد جوونيام افتادم كه با اين آلبوس شوخي دستي ميكرديم موهاهاها.
سدريك:الان وقته اين صحبتها نيست الان بايد يه نقشه ي درست حسابي بكشيم تا سرژ رو سرشو بكنيم زيرآب.

سرژ در حاليكه ريشاشو ميخارونه:كاملا موافقم به نظر من درياچه ي قزوين از همه جا بهتره,اونجا همه بچه محلاي الستورن هواتونو دارن.
الستور و سدريكو ققي همه به اين حالت در ميان
الستور:اين يكي ديگه از كجا اومد.
ناگهان تپه كه از اولم به گراپ مشكوك بود بلند ميشه:امروز بود تولد سدريك گوگوري.

درسته این پست ها ماله قدیمه ولی در کل گفتم که این و بگم از قدیم تا الان فقط و فقط دارید تبعیض قائل میشید . اگر خواستید من تاپیک این پست ها رو هم میگم .

نکته* : حضرت مدریت ... من نمی خوام باز بگم بین گروه ایکس و ایگرگ تفاوت قائل میشید می خوام بگم تو سایت واسه همه این مشکلات هست ... یعنی کلا جایی که به نفعتون باشه میگید قانونیه ... جایی که نیست میگید عیبی نداره به کسی که آسیبی نرسونده .

در درجه دوم شما یک مدیر ایفای نقش هستی ... پس وظیفه شما رسیدگی به کار کاربر های ایفای نقشه . در ضمن شما که میگی 10% سایت ایفای نقشه ... بزار من برات بگم ... همین کاربرهای ایفای نقش هستن که توی سایت می چرخن و بازدید جاهای دیگه رو هم بیشتر می کنن ... مطمئنم هر کسی اینجا عوض بشه قدم بعدیش ایفای نقشه .

در نهایت توجه شما را به دیدن این شعر جلب میکنم :

پست زدن توی جادوگران چه خطر داره
کسی نیست که از سانسور ناظرا رو به حذر داره
مدیرای آهنی ، کاربرای حیون نما
رسم بلاک کردن و می کنن در حقمون روا
منو مدیریت تو دستشونه ، شروع میشه حذف شناسه
هیچی نمی تونیم بگیم ، چون مدیریت اینجا کمه

یا حق ... بلاکم کردید فدای سرم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 19:23
نمایش جزئیات
آفلاین
راستش من چون بدليل معذوراتي خيلي كم ميتونم نت و به تبعش سايت بيام نرسيدم بحث را درست بخونم ولي يه نكته اي در مورد ارامينتا هست كه بنظرم چون الان مديران هم بحث را دنبال ميكنند خالي از لطف نباشه:
من تا چند وقت پيش يعني در واقع تا قبل از ناظر شدن ارامينتا 100% پستهاي ايفاي نقشم را در خانه ريدل ها ميزدم ولي بعد از ناظر شدن ايشان به دليل اينكه براي هر پستي ايراد خاصي ميگرفتند و لطف ميكردند سريع اونو ميپاكيدند و يا از اون بدتر بعد از چند روز اين لطف را در حق من مرتكب ميشدند. منم چون معمولا هفته اي يكي دو بار بيشتر از طريق كافي نت سايت نميام و محدوديت زماني داشتم و دارم هميشه پستم را قبل از امدن به سايت اماده ميكردم و ميامدم و ميزدم ولي تازه بعد از يه هفته ميومدم و ميديدم بعله پست پاك شده و من دوباره بايد بشينم يه طرح تازه براي يه پست تازه بريزم! به همين دليل ترجيح دادم در اون انجمن ديگه فعاليت نكنم....ببينيد يك ناظر ميتونه اثرات بسيار قابل توجهي در سايت داشته باشه چون ميتونه با گيردادن هاي بيخود و وسواسهاي بي مورد و يا اعمال سلايق شخصي يه نفرو به ادامه فعاليت در سايت ترغيب كنه و يا اونو از سايت زده كنه نميخوام زياد بحثو كش بدم فقط اميدوارم ارامينتا از اين به بعد بهتر عمل كنه.
يه نكاتي هست كه بايد حتما بگم:اولا من روي صحبتم فقط و فقط با ارامينتا هست و اصلا قصد جسارت به جامعه ناظران را ندارم كما اينكه زحمتهائي كه اين قشر مهم سايت در جهت بهبود سايت انجام ميدن بر هيچكس پوشيده نيست و حتي من به دفعات در جاهاي مختلف ديدم كه مديران و بخصوص هري پاتر از ايشان به شدت دفاع كردند و من هم معتقدم واقعا لايق دفاع و تكريم هستند چون به معناي واقعي براي سايت وقت و انرژي ميگذارند در اخر اميدوارم همگي مصداق اين عبارت شويم:
دست در دست هم دهيم به مهر جادوگران را كنيم اباد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 16:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خب هري عزيز از اينكه با اين سابقه ي " اندك" عضويت، وقتتون رو هدر دارم تا براي بار n ام بخواييد حرفاتون رو تكرار كنيد، عميقا متاسفم!

چه كنم كه تقدير دست نداده سرچ كنم و تك تك پستاتون رو از نظر بگذرونم. اما در همين گذر كوتاه مدتم در سايت متوجه شدم كه هر موقع صحبتي از " رول پليينگ " به ميون مياد شما مصرانه از فوايد بي شمار باقي قسمت هاي سايت صحبت مي كنيد و اين نكته رو هم در ذهن خواننده مي چپونيد كه رول بخش كوچيكيه!

تا جايي كه فرصت دست داد و نگاهي به پست هاي قبليم كردم نديدم اشاره اي وجود داشته باشه به اين كه باقي قسمت هاي سايت خوب نيستند!
هيچ كس در اين مورد شكي به خودش راه نميده كه ساير قسمت هاي سايت مديريت خوبي ندارند.

اما همه در مورد رول پليينگ بحث دارند. البته كاملا قبول دارم كه قسمتي از اين موضوع به علت مشاركت فعال اعضا در اين قسمته...اما به نظرتون قسمت ديگش مربوط به مديريت ضعيف اين بخش نيست؟!

در هر حال رول پليينگ وجود داره! مگر اينكه تصميم به حذفش كنيد كه ديگه در اون صورت صحبتي هم نخواهد بود.
اما تا وقتي كه قسمتي به اين نام در سايت وجود داره پس صحبت كردن هم در موردش بي ارزش نيست.
به خصوص كه اگر اين نكته رو هم مد نظرتون قرار بديد كه اعضا " زحمت" زيادي براي اين قسمت مي كشند.

حال نمي فهمم چرا مديران انقدر اصرار به جلوگيري از رفع مشكلات رول پليينگ مي كنند؟

كريچر عزيز فرمودند كه ما همش دعوا مي كنيم و به هم " مي پريم"( گرچه نمي دونم چرا لفظ پريدن براي آدم هاي سايت به كار رفته) چرا نمي گذاريد اين بحث ها نتيجه دار باشند؟! كه بعدا كسي بياد و بگه بي خيال اينا بي نتيجست!؟

تا دعوايي راه مي افته سريع پست زده ميشه كه تموم كنين وگرنه بلاك ميشيد!

و...يكي از مهمترين نكات...چرا تا پاي اعتراض به مديران چه به طور مستقيم و يا از طريق رول به ميون مياد سريعا اولين چيزي كه در ذهن كابر تداعي ميشه بلاك شدنه!؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 اسفند 1385 16:07
نمایش جزئیات
آفلاین
البته مهم معیار انتخاب ناظر یا مدیر نیست چون اصولاً هر کسی یه مدت تو رول این سایت فعالیت کنه ناظر میشه و اگر به همین وضع ادامه بده داستان به مدیریت انجمن و وبمستری و در نهایت ورود او به تیم ملی ختم میشه! اگر هم کسی بخواد اعتراض کنه زود همه رو جو میگیره و داستان به حزب و مسائلی از این قبیل خطم میشه!
ماشالا انقدر زود اعضای این سایتو جو میگیره و هر کی یه ور این سایت و رول پلینگشو میگیره میکشه که اصلاً وقتی برای تعیین حق و حقوق عضو و ناظر و مدیر نمیمونه و هنوز «ر» نگفته رول پلینگ به آداس و حزب و حفظ حرمت ها و ها و ها و بسته شدن شناسه تعدادی از جمله ققی منجر میشه...
(جهت اطلاع بیشتر به لینک های زیر مراجعه شود:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=402&viewmode=flat&order=DESC&type=&mode=0&start=60

http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=402&viewmode=flat&order=DESC&type=&mode=0&start=70 )
(اگر این دو صفحه رو نخونید چیز زیادی از پست من عایدتون نمیشه!)

و مدیر هم از خدا خواسته بلیت مارو بدون جواب میذاره و خلاصه فکر میکنه که ما هم تو این گیر و دار یادمون رفت که یه پستی هم از ما [الکی] پاک شد! (مثل پرفسور کوییرل عزیز که با پستی یه خطی جواب من رو به بلیت بسته شده ام حواله دادند!)

نقل قول:
کوییرل: دوما به شما فقط در بلیتی که ارسال کردیم پاسخ میدیم

و خلاصه این ها...!
کاری به بحث بیناموسی و اینها و ها هم ندارم و حرفم مربوط به "مسائل ارزشمندی که برای همه ی ما عزیزه" است!
اگر واقعا با اون پست من به کاربری ساواکی، نوه نتیجه شاه که عضو سایته و یا مبارز و انقلابی ای بر خورده... پس به من هم در زمینه ی آسلام، قزوین، انتخابات وزارت و... حسابی توهین شده!
در نتیجه بیایید و 90 درصد پست های سایت را پاک کنید که به ارزش های عزیز من توهینی نشود... یا بیاید و ضمن پیشه کردن منطق... جوابم را بدهید.
(قابل توجه مدیرانی که مثلا هیچی از این پست نفهمیدن: منظورم اینه که بیاید بگید اگه ملاک پست پاک کردن بجز بیناموسی شوخی با ارزش هاست... پس چرا با آسلام و قزوین و این ها که خیلی خیلی خیلی خیلی برای من عزیزه شوخی میکنید؟! ضمن این که مثلا در این سایت همه نوع آدم هست و همه حق دارن از سایت لذت ببرن!)

ضمنن اگر در لینک های بالای عددی را مشاهده کردید که هدف از درج آن بیناموسی بود به بزرگی خودتون ببخشید و پستم رو مثل پست برادر بووبو تیکه پاره نکنید! !!!
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرگوس فيلچ در 1385/12/7 16:12:10
گوشت ذن... استخوان ذن؟

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.